Deplasmanda kazandığı inter maçı dahil Güneş'in TD hayatındaki en başarılı avrupa macerası dünkü maçın ilk 67 dakikasıdır. Takım şiir gibi oynadı, önde şok baskı ile en az 10 top kaptık ve bunlardan 1'i gol olmak üzere 4 net pozisyon bulduk. Kalede kaleci olsa bugün portekiz basını dahi "BJK bze ders verdi" yazardı. Son 4-5 yılda bir Türk takımının bu şeklide kompakt bir top oynadığını görmedim desem yeridi ama kaleci yok işte. Şenol güneş gitsin dediği halde yönetim yollamadı ise onların sorumluluğu X2 dir bu mevzuda.
Takim iyi oynadi ama Senol Hoca'nin bariz bir hatasi var. Ikinci yari oyundan dusmeye baslayan Sosa'yi golle birlikte degistirse basit kontralar yemeden rahat rahat cevirerek alirdik maci. Yine de en buyuk sorun kalede kalecinin olmamasi, defansta da cakma stoper Tosic var ki dun cok kotu olmamakla birlikte 3. golde garip bir hamle yapti ve oyuncuyu bos birakti.
Neyse, bence elenmemiz hayirli oldu. Stadsiz oynayan bir takimiz, Ersan'in yerine koyacak stoperimiz kaleye koydugumuz da guven verecek bir kalecimiz bile yok buna ragmen ligi goturuyoruz. Elesek en fazla 2 tur daha giderdik, o iki esnasinda ligde kaybedecegimiz puanlar da bizi sampiyonluktan ederdi. Gecen seneyi hatirlayin, Liverpool donusu puan kaybi, Brugge deplasman donusu tekrar puan kaybi, arada sakatlanan oyunculari saymiyorum bile. Bunlari yasamasak belki gecen sene ligi alabilirdik.