Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7264774 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Handanovic-Sirigu-Ospina-Mandanda sırasıyla hangisine gücü yeterse artık alınmak zorunda tabi şampiyonluk niyeti varsa...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Batuhan1903

#DerbideGünayGüvençOynasın

Çevrimdışı EMİR EMRE

Tolga Beşiktaş'ın kalecisi olacağında Enes ve Günay'a şans veririm. Eğer bu kadar kötü oynarsa açık adresimi vereyim gelin ağzımı burnumu kırın.

Şenol Güneş ve Fikret Orman da kaleci almamak için ısrar edeceklerse hemen bu gece gitmeliler.

Çevrimdışı Çağatay

Hic mi birşey yapmıyorsunuz, bari kaptanlıgı alın şu adamdan...!
Beck e verin birine verin ama tolgaya asla
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı eski inönü

Hedefe gelince ligde şampiyonluk Uefa'da final ama kalecin Tolga.  :ok: daha neyi konuşuyoruz ki

Çevrimdışı saricasi

Su cuma gecesi bana yeni kufurler kazandirdigin icin tesekurler tolga zengin :claps: :claps:

İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Batuhan1903

Tosic almak,
Franco varken Tosic oynatmak
Mandanda ve Valdesi hocanın beğenmemesi
Orta saha alamama beceriksizliği
İsmail Serdar Tolga sözleşme yenileme isteği
Mustafa pektemek yıllık 1.6 maaştan 5 yıl totalde 8 milyon euro ( Sirigunun yada Ziyechin bonservisi)
Mhk'dan memnun olmak

İstesek de şampiyon olamayız...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Hedefe gelince ligde şampiyonluk Uefa'da final ama kalecin Tolga.  :ok: daha neyi konuşuyoruz ki

:claps: :claps: :claps:

Tolga bitmiştir bu saatten sonra uçsa kaçsa Muslera olsa benim için ziyan olmuş yıllardan ötesi olamaz.

2 senemi çalmıştır, bu taraftarın desteğini hiçbir zaman hak etmemiş boş bir adamdır.

Seba'nın dediği gibi İYİ BİR BEŞİKTAŞLI OLMAK İÇİN ÖNCE İYİ BİR İNSAN OLMAK GEREKİR lafının tek istisnasıdır.

Çevrimdışı ozan062

gözlerimin önünde kosa kosa bizleri teselli etmek için o sisli günde gelen günayı istiyorum ben

bahsettiğim maç akhisar macı

https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/675077179974242304
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Hunter1987

Önce brugge maçı şimdi lizbon. Filmin sonu ikisinde de aynı,  başrolde tolga.

Sezon başında kaleci istemeyip bu adama güvenmenin sonucu bunlar

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı ozan062

gözlerimin önünde kosa kosa bizleri teselli etmek için o sisli günde gelen günayı istiyorum ben

bahsettiğim maç akhisar macı

https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/675077179974242304

bu arada evet gunayı herkes istiyor en azından kalede o olsun diyorlar bu trabzon cakmasındansa

bende o kafadayım ama gs macı için bunu diyemem orada oynasın sonrasında jubilesini yapsın futbolu bıraksın

Çevrimdışı atalay

67'ye kadar sezonun en iyi Beşiktaş'ı ve Dejavu.

İlk yarıdaki baskı merkezleri ve kaymalar çok iyiydi. Rhodolfo ve Tosic yakın oynayıp, kucakta savunma yaptılar. Özellikle Rhodolfo ilk müdahaleleri iyi yaptı ve maç boyunca her topa ayak soktu. Sadece maçın ilk 10 dakikasında çizgi savunma yaparken Rholdofo öne koşarken Tosic ofsaytları bozdu.

Forechecking ve şok presleri ilk yarıda gayet iyi uyguladık. Kompakt oynadık; ve takım boyunu kısa tutarak, kazandığımız toplar ile net fırsatlar yakaladık. Lisbon'da Sporting'e karşı maksimumu oynayıp, çok temiz bir ilk yarı çıkardık.

67'e kadar savunma dörtlüsünün kademe anlayışı; orta alanın alan oyunu; yardım savunmaları ve topun olduğu yerde kalabalık oluşumuz Sporting karşısında ilk 10 dakika dışında oyunu ele almamızı sağladı.

Sahayı çok iyi parselledik, baskı merkezlerini doğru kurguladık; kaymaları çok iyi yaptık. Alan daralttık ve oyun geçişlerini iyi yaptık. Atiba yamaları, Sosa sahipsiz topları çok iyi topladı. Quaresma hücumda çok üretken oldu. Vasat Ozzie 2.yarı sol koridor çok iyi kullandı. Ve tam saha presin karşılığını dengesiz yakalanacakken bile İsmail'in baskısı ile kazandığımız topta Quaresma'nın şık asisti ve Gomez'in golü ile 58'de bulduk.

67'e kadar Sporting gibi bir takıma karşı deplasmanda oyun üstünlüğü, pozisyon üstünlüğünü aldığımız ve Sıfır (0) pozisyon verdiğimiz maçta; Tolga önce inanılmaz absürt bir hata ile rakibi oyuna ve skora ortak ettiği yetmezmiş gibi 72'de fişi çekti.

Aslında 3 sayfalık teknik yazı var elimde sahadaki geometriyle ilgili ama bu ruh haliyle kabaca bu! Sezon başı dediğim gibi elimizde 3 tane yetersiz ve kaleci antrenörünün olumsuz rapor verip, göndermek istediği kaleciler varken, bu duruma sebebiyet verenlere artık söz bulamıyorum!

72. dakikadan sonra da oyun içi hatalar var lakin değinmeyeceğim...
[ Son Düzenleme: 11 Aralık 2015, 00:34:33 atalay ]

Çevrimdışı Ersoy

tolga ile şampiyonluk falan gelmez unutun siz onu.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Anıl

1 günlüğüne küfürün serbest bırakılmasını talep ediyorum.

Çevrimdışı Batuhan1903

Hay yaşa

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

67'ye kadar sezonun en iyi Beşiktaş'ı ve Dejavu.

İlk yarıdaki baskı merkezleri ve kaymalar çok iyiydi. Rhodolfo ve Tosic yakın oynayıp, kucakta savunma yaptılar. Özellikle Rhodolfo ilk müdahaleleri iyi yaptı ve maç boyunca her topa ayak soktu. Sadece maçın ilk 10 dakikasında çizgi savunma yaparken Rholdofo öne koşarken Tosic ofsaytları bozdu.

Forechecking ve şok presleri ilk yarıda gayet iyi uyguladık. Kompakt oynadık; ve takım boyunu kısa tutarak, kazandığımız toplar ile net fırsatlar yakaladık. Lisbon'da Sporting'e karşı maksimumu oynayıp, çok temiz bir ilk yarı çıkardık.

67'e kadar savunma dörtlüsünün kademe anlayışı; orta alanın alan oyunu; yardım savunmaları ve topun olduğu yerde kalabalık oluşumuz Sporting karşısında ilk 10 dakika dışında oyunu ele almamızı sağladı.

Sahayı çok iyi parselledik, baskı merkezlerini doğru kurguladık; kaymaları çok iyi yaptık. Alan daralttık ve oyun geçişlerini iyi yaptık. Atiba yamaları, Sosa sahipsiz topları çok iyi topladı. Quaresma hücumda çok üretken oldu. Vasat Ozzie 2.yarı sol koridor çok iyi kullandı. Ve tam saha presin karşılığını dengesiz yakalanacakken bile İsmail'in baskısı ile kazandığımız topta Quaresma'nın şık asisti ve Gomez'in golü ile 58'de bulduk.

67'e kadar Sporting gibi bir takıma karşı deplasmanda oyun üstünlüğü, pozisyon üstünlüğünü aldığımız ve Sıfır (0) pozisyon verdiğimiz maçta; Tolga önce inanılmaz absürt bir hata ile rakibi oyuna ve skora ortak ettiği yetmezmiş gibi 72'de fişi çekti.

Aslında 3 sayfalık teknik yazı var elimde sahadaki geometriyle ilgili ama bu ruh haliyle kabaca bu! Sezon başı dediğim gibi elimizde 3 tane yetersiz ve kaleci antrenörünün olumsuz rapor verip, göndermek istediği kaleciler varken, bu duruma sebebiyet verenlere artık söz bulamıyorum!

72. dakikadan sonra da oyun içi hatalar var lakin değinmeyeceğim...

Eline sağlık. Şenol Güneş kalmasını istememiş ve takım bulmasını söylemişti diye hatırlıyorum geldiğinde.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Batuhan1903

Tolga Gs maçına veya herhangi bir Beşiktaş maçına çıkmayacak hoca ısrar ederse oda (bi güzel) gidecek bu kadar basit İnsanlara bu kadar tapmayın kim hata yaparsa bi tarafa kadar yolu var ...

Çevrimdışı kivanc

kelime hazinemde tolgaya edecek küfür kalmadı benim

Çevrimdışı Batuhan1903

Eline sağlık. Şenol Güneş kalmasını istememiş ve takım bulmasını söylemişti diye hatırlıyorum geldiğinde.
https://twitter.com/ahmetbkr5/status/675074008317075456

Çevrimdışı atalay

Farklı sonuçlarda bile takımın savunma stratejisini eleştirdim. Fakat Jesus'un takımına karşı bunu oynamak... Kurgular o kadar iyiydi ki..

Yazık!

Çevrimdışı ozan062

yeni stadda bu tip hata yapanı yasatmazlar buda ince kücük bir not olarak akılda tutun... simdi sanslılar ama o yeni stadda ne olcay ne tolga nede x bir kişi.. cok zor ayakta duracaklar.. egerki yanlıs transfere devam edilirse yonetim misli misli etkisini görecektir... o sebeble cok rahat davranıyorlar bunu unutuyorlar biz gs gibi küfürde etmeyiz

porto, ath madrid macındaki gibi sahaya atlar cenke kosarız cabuk unutoyrsunuz bu gunleri...

Çevrimdışı Deniz

Hadi ordan  :vur
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Hadi ordan  :vur
Beni 1 hafta falan susturun ya, tutamayacam kendimi

Çevrimiçi COB

Tolga the End.

Remsen arkadaşlarinin emeğini yedi. Takim da Şenol hocaya baski yapmali, birdaha oynamasin.  Okadar aciz kaleci ki Günay bile gözümüze kurtarici gibi görünüyor.

Şu takimin önü Ferrari arkasi bisiklet resmen.  Allah bildiği gibi yapsin.

Çevrimdışı Deniz

Portekiz liginin nağmalup liderine deplasmanda 65 dk tek kale oynadık takım kesinlikle çok iyiydi ama yazık oldu.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba