Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7263633 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Batuhan1903

Ne devre arası ne sezon sonu o parayı kimse vermez :)
Satmayız o zaman. :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

Sıralama basit;
Önce Tolgadan kaptanlığı daha sonra da formayı alacaksın.

Bu gelişmelere verdiği tepkiye bakarak da sözleşme uzatıp uzatmama kararı verirsin.Ayrılmak isterse zaten sezon sonu kapı açık ayrılabilir.Yok yedek olmayı kabul ederse 1 milyon€ dan 1+1 ya da 2 sene sözleşme yenilersin.
Takımda kaptanlık görevini Tolgadan çok daha iyi yerine getirebilecek oyunun içinde birçok oyuncumuz var.Kaleciliğine değinmiyorum bile vasatı hiçbir zaman aşamadı.Ospina ile anlaşıp Tolgayı kenara çekmek şart.

Adamı önce bıçakladın, sonra gömdün bakalım yaşayacak mı diyorsun  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Batuhan1903

Sirigu için ne kadar istenildiğine dair bir bilginiz var mı?

Çevrimdışı Batuhan1903

Aras Özbiliz çok daha faydalı olur.
Duran top ta işimize yararda elimizdeki en iyi oynayan kanatı vermem ben. Aras alınacaksa yine alınsın Kerimi kiralık göndeririz yada satarız.

Çevrimdışı canU

Ya yangından mal kaçırır gibi ne diye devre arası gene sözleşme uzatma vs yapıyoruz yeter ama ya. Bekleyin sene sonunu ne olacak bakın. Yabancı sınırı da yok. Düzgün bir kaleci alalım artık yeter. Senelerdir kale boş gidiyoruz. Opsiyonu sene sonuna kadar kullanma şansın var ne bu acele. En son tosicte yapıldı bu sonuçlar ortada. Bir mustafa pektemek olayı var. Adamlar sabriyle 1+1 yaptılar diye ne tepki verdiler bizde pektemek efendiyle 4 senelik 1.7 ye sözleşme yapıldı tepkinin t si yok. Biz vermezsek tepki böyle devam eder.
Tolgayla uzatıp Tolga reise yedek bakarız.

Çevrimdışı Batuhan1903

Ya yangından mal kaçırır gibi ne diye devre arası gene sözleşme uzatma vs yapıyoruz yeter ama ya. Bekleyin sene sonunu ne olacak bakın. Yabancı sınırı da yok. Düzgün bir kaleci alalım artık yeter. Senelerdir kale boş gidiyoruz. Opsiyonu sene sonuna kadar kullanma şansın var ne bu acele. En son tosicte yapıldı bu sonuçlar ortada. Bir mustafa pektemek olayı var. Adamlar sabriyle 1+1 yaptılar diye ne tepki verdiler bizde pektemek efendiyle 4 senelik 1.7 ye sözleşme yapıldı tepkinin t si yok. Biz vermezsek tepki böyle devam eder.
Tolgayla uzatıp Tolga reise yedek bakarız.
Şu düşünce çok değil taraftarın %60 ında olsa geçen sene ve bu sene şampiyonduk hatta ondan önceki senede 2. olup şampiyonlar ligine kalmıştık.Benim korkum tolga'nın çok iyi bi maç çıkarıpta taraftarın kaleciye gerek yok demesi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

https://twitter.com/canpolatyilmaz/status/674713139737399296
Bunada fitim zaten zaten standart bu olmali alti olmamali
Mandanda , Sirigu , Ospina hangisi gelirse gelsin ligin en iyi kalecisi olur
Gonlum Sirigudan yana ama Hem Bonservisi hemde maasi cok yüksek..

Çevrimdışı Çağrı

Mandanda'yı Ospina'dan çok isterim olma ihtimali varsa kesinlikle o olmalı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi COB

Ganso, pahalı bir balondur. @COB

Gerçekten Balon mu diyorsun @atalay?

5-8 milyona alinabilir ayrica akan oyunda çok ince paslari ve çok düzgün şutlari var.

Çevrimdışı Batuhan1903

Bunada fitim zaten zaten standart bu olmali alti olmamali
Mandanda , Sirigu , Ospina hangisi gelirse gelsin ligin en iyi kalecisi olur
Gonlum Sirigudan yana ama Hem Bonservisi hemde maasi cok yüksek..
Keşke Sirigu gelse 10 yıl kaleci aramayız Buffon gibi 38-39 yaşlarına kadar oynar efsanemiz olur.Onun haricinde bence Sirigu>Mandanda>Muslera>Ospina Ospina iyi kaleci ama Muslera ondan daha iyi bence.

Keşke Sirigu gelse 10 yıl kaleci aramayız Buffon gibi 38-39 yaşlarına kadar oynar efsanemiz olur.Onun haricinde bence Sirigu>Mandanda>Muslera>Ospina Ospina iyi kaleci ama Muslera ondan daha iyi bence.
Evet siralaman dogru fakat muslera Ospinadan iyi degil Ospinada Musleradan iyi degil , Esdegerler benim gözümde
Onun disinda Siralama Sirigu > Mandanda > Ospina - Muslera seninde dedigin gibi

Çevrimiçi COB

Scoutlarımız böyle bir adamı ne zaman bulacak acaba        Vedat Muriqi 1994 doğumlu 1.94 boyunda santrafor. PTT 1 lig Giresunu sırtlıyor.2.devre türk statüsüne geçecek A milli olacak muhtemelen .

Bu çocuk benim kentten,  bizzat ta taniyorum kendisini.  Eskisehirspor'da bonservisi. Arnavutluk U 21 takiminda da oynuyor. 2-3 yil içersinde Rey Manaj ile Arnavutluğun iki önemli genç golcüsü olacak inşallah.

Çevrimdışı Tolga

Mandanda mı gelir Ospina mı gelir bilmem ama iyi bir kaleci şart :)

Çevrimdışı Batuhan1903

Duyumcular bugünler için işte herkes farklı bir şey söylüyor bize forumda duyumcu bi abi lazım yönetime yakın olan. :evillol:

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Tolga

Joel Campbell'ın sezon sonu sözleşmesi bitiyor.

Hem 3. forvetimiz olur hem de kanatta oynatabiliriz.

Çevrimdışı Batuhan1903

Joel Campbell'ın sezon sonu sözleşmesi bitiyor.

Hem 3. forvetimiz olur hem de kanatta oynatabiliriz.
Keşke zivkovic olsa ama yedirmezler bize. Aslında Lavezzi yi sponsorlarla vodafone arenanın yıldızı olarak almak mukemmel olur ama hayal tabi.

Çevrimdışı Deniz

Adamı önce bıçakladın, sonra gömdün bakalım yaşayacak mı diyorsun  :evillol:
Kalan saglar bizimdir :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

günaydın arena kartalları bugün günlerden BEŞİKTAŞ ! :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."