Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7262942 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı uğur07

twitterden şampiyonluk gelene kadar kimse ile sözleşme yenilememe kampanyası başlatalım. ne serdar ne tolga ne ismail. bi motta kaldı zaten geriye. o da gidici. kimse de alınmaz gücenmez. bahanesi olur.

Çevrimdışı LuceGel

Scoutlarımız böyle bir adamı ne zaman bulacak acaba        Vedat Muriqi 1994 doğumlu 1.94 boyunda santrafor. PTT 1 lig Giresunu sırtlıyor.2.devre türk statüsüne geçecek A milli olacak muhtemelen .
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Batuhan1903

twitterden şampiyonluk gelene kadar kimse ile sözleşme yenilememe kampanyası başlatalım. ne serdar ne tolga ne ismail. bi motta kaldı zaten geriye. o da gidici. kimse de alınmaz gücenmez. bahanesi olur.
Kesinlikle katılıyorum Fb Caner için bile sene sonunu bekliyor biz yangından mal kaçırır gibi pektemeğe caner maaşı veriyoruz daha tolgaya serdara ismailede 1 er milyondan aşağı vermicekler . :s20: :s20:
[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2015, 19:53:32 Batuhan1903 ]

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı AmaralGürses

en büyük eksiğimiz bu taraftar olarak, bu tarz şeyleri seri, organize ve güçlü şekilde koordine edecek bir platform eksikliği var..

Çevrimdışı Kadir G.

en büyük eksiğimiz bu taraftar olarak, bu tarz şeyleri seri, organize ve güçlü şekilde koordine edecek bir platform eksikliği var..

Sosyal medyadan yazacaksanız rıdvan akar'a falan yazın en azından genel kanıyı iletmiş oluruz.

Çevrimdışı ozan062

olsa ne olur bu konuda bizi kimse takmaz yapmayın etmeyin bunun organizasyonumu olur yahu

cnk menejerler ve oyuncular tarafından farklı yorumlanmaya acık birsey bu olmaz yapılmaz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Sezon sonu olsa tamam da devre arası Volkan ve Fabiano varken öyle bir transfer yapmazlar :)

Zaten Aziz'e G.Antep maçı sonrası devre arası transfer yapacak mısınız diye sorduklarında gerek var mı diye cevap verdiğini düşünürsek sırf bizim işimizi bozmak için Ospina'ya salça olacaklarını sanmıyorum.

sezon sonu transferi için kesinlikle salca olurlar hatta ikna bile edilebilir ama biz uzatırsak sözlesme detaylarını vs zaten hiç gelmez bize

Çevrimdışı AmaralGürses

olsa ne olur bu konuda bizi kimse takmaz yapmayın etmeyin bunun organizasyonumu olur yahu

cnk menejerler ve oyuncular tarafından farklı yorumlanmaya acık birsey bu olmaz yapılmaz

düzgün ve pro bir şekilde yapılırsa olabileceğine inanıyorum kesinlikle... tamamen nasıl olduğuyla alakalı

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

düzgün ve pro bir şekilde yapılırsa olabileceğine inanıyorum kesinlikle... tamamen nasıl olduğuyla alakalı

tamam fakat sunu dusun

bizim klup hiçbirsekilde disipline sahip kurumsal bir klüp değil yani prensipleri cok farklı manada olan bir klup haddinden fazla duygusalız.

buda demek oluyorki senin bu bahsettiğin seyi yaparsak bırak Sampiyonlugu yanından bile gecemeyiz:))

ama avrupai bir camia olsak dediğini yapsak cok müthis olur cnk oyuncular diken üstünde oplacak ama imkansız olan birseyi diliyorsun...

Çevrimdışı onder23

Geçen aklıma fantastik bir fikir geldi, mesele çok yüksek limitli bir kredi kartı olsa (sanıyorum bizim yöneticilerde vardır zenginlerinde), atıyorum 1.000.000,00 TL'ye kadar olan bonservis kısmı kredi kartı ile ödense, oradan sağlam bonus kazanılır. Bence bizim başkanın bunu da değerlendirmesi lazım.
Aklıma bu geldi☺

http://m.sporx.com/bucaspordan-kredi-karti-ile-transfer-SXHBQ223539SXQ

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı EMİR EMRE

Tolga'nın opsiyonunu kullanacağımızı açıklamışız, nötrüm bu konuda bilmem siz ne düşünürsünüz.

Şenol hoca devre arasında stoper ilk önceliğim kaleci olmasa da olur demiş diye duydum bir de.

Çevrimiçi Mehmet57

Quaresma karsisinda Labyad'i verecekelerse kabul edilmeli. Gecen sene dokturuyordu Vitesse'de. Paranin pesinden gidecegine PSV'de kalsaydi Sporting'den buyuk takimda oynardi, daha genc futbolcu.

Çevrimdışı Batuhan1903

Tolga'nın opsiyonunu kullanacağımızı açıklamışız, nötrüm bu konuda bilmem siz ne düşünürsünüz.

Şenol hoca devre arasında stoper ilk önceliğim kaleci olmasa da olur demiş diye duydum bir de.
Eğer kaleci alınmazsa hoca seneye bu takımın başında olamaz bu kadar net. Gomez'in dediği gibi artık acımasız olmalıyız.Hocanın keyfine göre sene başında Mandanda'yı ve Valdes'i reddetmesi şimdide bu. saçma sapan takıntıları olan insanların bu kulupte artık yeri yok. :s20: :s20:

Çevrimdışı Tolga

Tolga ile sözleşme uzatılabilir ama yerine mutlaka ondan çok daha iyi bir kaleci alınmalı.

Aksi olacaksa yani Tolga ile sözleşme uzatılıp yedek bir kaleci alınacaksa hiç uzatılmasın daha iyi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Batuhan1903

Quaresma karsisinda Labyad'i verecekelerse kabul edilmeli. Gecen sene dokturuyordu Vitesse'de. Paranin pesinden gidecegine PSV'de kalsaydi Sporting'den buyuk takimda oynardi, daha genc futbolcu.
Quaresma bu labyad'dan çok daha üstün bir oyuncu.Quaresma için anca para vermeleri lazım ben 5 milyon euro'ya fitim. quaresma'yı satıp ziyech'i alır sosayıda kanat oynatırım.

Çevrimdışı Tolga

Quaresma bu labyad'dan çok daha üstün bir oyuncu.Quaresma için anca para vermeleri lazım ben 5 milyon euro'ya fitim. quaresma'yı satıp ziyech'i alır sosayıda kanat oynatırım.
Quaresma ve 5 m euro :D

Çevrimdışı Çağrı

Ziyech'i almamız çok zor artık.

Fiyatı yazın 5'ti. Artık 12-13 konuşuluyor krizden çıktı Twente.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

Quaresma ve 5 m euro :D
İşlerine gelirse Çünkü devre arasında bulamayız onun yerine oyuncu.

Çevrimdışı Batuhan1903

Ziyech'i almamız çok zor artık.

Fiyatı yazın 5'ti. Artık 12-13 konuşuluyor krizden çıktı Twente.
8 diyorlardı ben o yüzden şeyettiydim. :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Sıralama basit;
Önce Tolgadan kaptanlığı daha sonra da formayı alacaksın.

Bu gelişmelere verdiği tepkiye bakarak da sözleşme uzatıp uzatmama kararı verirsin.Ayrılmak isterse zaten sezon sonu kapı açık ayrılabilir.Yok yedek olmayı kabul ederse 1 milyon€ dan 1+1 ya da 2 sene sözleşme yenilersin.
Takımda kaptanlık görevini Tolgadan çok daha iyi yerine getirebilecek oyunun içinde birçok oyuncumuz var.Kaleciliğine değinmiyorum bile vasatı hiçbir zaman aşamadı.Ospina ile anlaşıp Tolgayı kenara çekmek şart.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

İşlerine gelirse Çünkü devre arasında bulamayız onun yerine oyuncu.
Ne devre arası ne sezon sonu o parayı kimse vermez :)

Bu arada daha önce gündeme gelen Aras Özbiliz, Quaresma'dan çok daha fazlasını verir.
[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2015, 23:48:01 Tolga ]