Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7260428 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vurun vurun ölmedi daha  :lol:
:steamed: :steamed:
S.L sayfasına gelin , Astananin topu direkten döndü :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

Madem öyle gerçekleri konuşmaya devam edelim:

Burhan Eşer > Ricardo Quaresma
Nakoulma > Quaesma
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

@Çağrı nin askerleri yildiramaz beni :halay: :halay: :halay:
Siz hepiniz Ben Tek :bandit:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sorma, kahroldum

Bence gs tur atlasın . Bunlar perşembe - pazartesi ( Pazar ) maçlarını kaldıramazlar. Uefa da şampiyon olamayacaklarına göre ligde yarıştan kopana kadar bir iki tur ilerlesinler
Tek Büyük Beşiktaş

Bence gs tur atlasın . Bunlar perşembe - pazartesi ( Pazar ) maçlarını kaldıramazlar. Uefa da şampiyon olamayacaklarına göre ligde yarıştan kopana kadar bir iki tur ilerlesinler
Konu disi :olmaz
S.L sayfasına bekliyoruz seni abi @Hasan Tahsin
Orada konuşuyoruz maci..

Çevrimdışı AmaralGürses

Biraz kronolojiye göz attım karşıma çıkanlar.

Bundan 20 yıl önce Beşiktaş'ın şampiyonluk sayısı 11 Galatasaray'ın 10'muş.

Son 20 yılda Galatasaray tam 10 kez Beşiktaş ise 2 kez olabilmiş.

Son 25 yıla bakarsak Beşiktaş 5 kez Fenerbahçe 8 kez şampiyon olabilmiş.

Burada da medyanın gücünü görebiliriz. Öyle bir algı var ki Fener 30 Beşiktaş 3 kez olmuş ki.

8 buhranlı yılımıza rağmen 25 yıldaki fark sadece 3 Fenerbahçe ile. Geçen sene 2'ymiş.

Ölü toprağı, masa oyunları, başarısız kadrolar, Demirören faciası ve kulübün geldiği nokta. Ayağa kalkmak zorundayız, kalktığımız anda da bir tansiyonum düzelsin demeden hemen koşmaya başlamak zorundayız.

Bu arada kronolojik olarak bakacaksak burada hatan var @Çağrı bizim 57-58 şampiyonlukları 25 sene önce onaylanmamıştı resmi olarak. Yani gs 10 biz 9 oluyor. Ama oldukça çarpıcı tabi yine de nerden nereye gelindiği konusunda.

Çevrimdışı Kadir G.

Bakalım bunlar bize karşı hangi orta ikiliyle çıkacaklar selçuk garanti yanına kim gelirse gelsin zayıflar. Sneijder öyle sürekli pres yapabilen oyuncu değil. İlginç olacak.

Veliden yararlanabilsek çok iyi olurdu.

Çevrimdışı cursedofdragon

Boatengi istemiyebilirsin ama laflarına dikkat etmen lazım

M'bia nın sorunlarını biliyorsan onuda isteemezsin.

:eyes

boeting'i istemiyormuyum :) Adam boşta çökelim diyorum nasıl istememek bu :D

Ben senin yeni melomuz olur lafına takıldım :) Bizim daha önce melomuz mu vardı ki diye düşündüm bi an :)

Aramızda renkliler olduğunu düşünüyorum :)

Bakalım bunlar bize karşı hangi orta ikiliyle çıkacaklar selçuk garanti yanına kim gelirse gelsin zayıflar. Sneijder öyle sürekli pres yapabilen oyuncu değil. İlginç olacak.

Veliden yararlanabilsek çok iyi olurdu.
Podolski ve Snaijderi iyi kapatirsak ve ikisinin pas trafigini kesersek rahat Galibiyet aliriz
Butun planlari Snaijder ve poldinin Sutlari üzerine kurulu baska bisey yok
Birde Hirsizin Az once savunma arkasina kosusu cok iyiydi kazma olsada Hirsiz bu kosulari cok iyi yapiyor Rhodolfonun cok dikkat etmesi lazım

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Madem öyle gerçekleri konuşmaya devam edelim:

Burhan Eşer > Ricardo Quaresma

Mehmet Nas > Quaresma
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Quaresma > Bütün Quaresma düşmanları.

:claps: :claps:

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Chedjou iyiydi yanlız , ben derbiye rodrigez , selcuk , sneijder 3lü orta saha ile çıkmasını bekliyodum derbiye böyle olsaydı bariz üstün olurduk orta sahada . Ama galiba chedjouyu oynatacak yine . ama bir avantajımız olur o bazen yaptığımız şok presi chedjouya yaparsak onun top kaybetme potansiyeli çok yüksek ordan pozisyon yakalarız gibime geliyor

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı murat_

Boatengi istemiyebilirsin ama laflarına dikkat etmen lazım

M'bia nın sorunlarını biliyorsan onuda isteemezsin.

:eyes
Q17 ye tü kaka disiplinsiz diyen kisi veya kisiler boatenge gelince oyle birini yönetebilmek gerekiyor diyo samimiyetine hayran kalmamak elde deyil ...
[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2015, 23:51:00 murat_ ]

Çevrimdışı can1903

Q17 ye tü kaka disiplinsiz diyen kisi boatenge gelince oyle birini yönetebilmek gerekiyor diyo samimiyetine hayran kalmamak elde deyil ...
E Quaresma sorunlarını halletmiş ya. Belki boatengte halleder he  :eyes

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/ChampionsLeague/status/674331196961267715

Almanya milli takımının forveti, Şampiyonlar liginde 3 kez hat-trick yapmış adam.

Beşiktaş'ımızın forveti.

İyi geceelerr  :halay: