Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7254250 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı alimm

bu önümüzdeki iki maç için kadro planlaması iyi yapılmalı...
Sporting maçına qua - cenk ; gs maçına töre-gomez çıkmalı
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Van Persie Gomez Eto'o her ne kadar kabullenmesek te artık Avrupa futboluna fiziği dayanmayacak oyuncular. O yüzden bizi tercih ediorlar. Biz Araplardan bir önce ki durağız. Yani Avrupa'nın Arabıyız.

Sirigu çok rahat en az 3-4 sene daha Avrupa'da maks form ile oynayabilir.

O yüzden Sirigu sana gelmez.

Gomezin mi fiziği kaldırmaz  gomez daha 30 yaşında ve geçen 2 sezon sakatlıklarından dolayı kötü geçmiştir neyi ölçü alarak bu yorumu yapıyosun ki gomez şuan leverkuse , shalkde , wolsburg bu takımlarda en az 20 gol atar . .

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İnceleme, dikkat, takip. :) burada güzel malzeme var aslında da bu konuya girmeyeyim. :)

Asıl olan kaçmasın aradan.

İddia: kue gs sever. Hemen hemen her maç gol ya da asisti var.

Karşı iddia: kue nin fb ya da gs ye golu yoktur. Asist ise en fazla 3 tane.

Buradan büyük maç oyuncusu küçük maç oyuncusu gibi çıkarımlar yapılabilir ki hiç girmiyorum. İddia ve karşı iddia çok açık ve sayısal veriler içermektedir. Mesela yusuf bilgilendirmiş bizi sağolsun. İki tarih vererek 2 asist demiş. Ben de yakın sayı hatırlıyorum o yüzden kontrol etmedim. Yusuf'un verdiği bilgi yanlışsa doğrusunu iddia sahibinden duymak isteriz. Hemen hemen her maç gol atan ya da asist yapan kue hangi maçlarda yapmıştır bunu?
Bazi oyuncuların bazi takimlara karsi sansi tutar bende bunu belirttim ne var bunda :alala:
Bir takima karsi 1 Gol 2 Asist bir kanat oyuncusu icin iyi bir istatistik

Mesela Olcayda Fb yi seviyor , 2 Golu var Fb ye ama Gs ye karsi Henuz Gol ve Asisti yok..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Bazi oyuncuların bazi takimlara karsi sansi tutar bende bunu belirttim ne var bunda :alala:

Mesela Olcayda Fb yi seviyor , 2 Golu var Fb ye ama Gs ye karsi Henuz Gol ve Asisti yok..
Quaresma GSye gol attı mı ya :alala:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Geçen koskoca 1 sene derbilerde 1 tane gol bile atamadık eldeki oyuncuların derbi istatistiklerini konuşmaya gerek yok. Önce bir takım kazansın. Olcay Töre Quaresma 3'ü de bu dönem yeterince iyi değil. Her hafta 3'ü de vasatın üstüne çıkmıyor ama her hafta kıyaslama oyuncu yarıştırma yapılıyor. 3'ü de iyi değil ve istikrarlı değil maç özelinde kim uygunsa dönüşümlü oynasınlar işte.

Çevrimdışı Tolga

Büyük ihtimalle Lizbon maçına Olcay-Quaresma ile çıkacağız.

Derbide ise bana Quaresma-Töre ile çıkacakmışız gibi geliyor ve bu bence hata olur.

Fb maçında Olcay sağ kanada geçerek Beck ile beraber Nani'nin tüm etkinliğini bitirmişti.

Olcay-Beck yine önlü-arkalı oynarlarsa Podolski'yi baya yıpratırlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı AmaralGürses

Gomezin mi fiziği kaldırmaz  gomez daha 30 yaşında ve geçen 2 sezon sakatlıklarından dolayı kötü geçmiştir neyi ölçü alarak bu yorumu yapıyosun ki gomez şuan leverkuse , shalkde , wolsburg bu takımlarda en az 20 gol atar . .

Bizde de en az 20 gol atacak zaten.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bizde de en az 20 gol atacak zaten.

burda zaten atar , ben mario gomezin hala çok üst seviyede olduğunu düşünüyorum , eger söylenildiği gibi bonservisi bizdeyse elimizdede zor tutarız öyle çin katar falan değil  büyük liglerin büyük takımlarının kesin girişimleri olacaktır.

bu önümüzdeki iki maç için kadro planlaması iyi yapılmalı...
Sporting maçına qua - cenk ; gs maçına töre-gomez çıkmalı
Tam tersini düşünüyorum Sporting macina tore ile cikip son bir sans verilmeli oradaki performansina göre de Derbide kimin oyanayacagina karar verilmeli
Torenin suan ki oyunuyla Derbiye direkt 11 de baslatmak buyuk RISK olur..

Çevrimdışı Kadir G.

Kendi kalesine attirdi Semihe :bandit:

Hangi maçta attırdı? Deplasmanda 2-0 gerideyken son bölümde berabere bitirdiğimiz maçtan mı bahsediyorsun?

Büyük ihtimalle Lizbon maçına Olcay-Quaresma ile çıkacağız.

Derbide ise bana Quaresma-Töre ile çıkacakmışız gibi geliyor ve bu bence hata olur.

Fb maçında Olcay sağ kanada geçerek Beck ile beraber Nani'nin tüm etkinliğini bitirmişti.

Olcay-Beck yine önlü-arkalı oynarlarsa Podolski'yi baya yıpratırlar.
Q17 - Tore Risk olur
Olcay mutlaka sahada olmali ama sagda degil solda oynamali cunku Solbekimiz ismail :biggrinking:
Sagda Beck tek basina da durdurur Poldiyi
Poldi Nani gibi seri ve adam eksilten ozellige sahip degil..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hangi maçta attırdı? Deplasmanda 2-0 gerideyken son bölümde berabere bitirdiğimiz maçtan mı bahsediyorsun?

aynen o maç

:tabe:
Evet Tokide 2-0 maglupken Bir Asist ve Bir kendi kalesine Gol attirarak beraberligi aldigi mactan bahsediyorum..

Çevrimdışı Kadir G.

:tabe:
Evet Tokide 2-0 maglupken Bir Asist ve Bir kendi kalesine Gol attirarak beraberligi aldigi mactan bahsediyorum..

Yunus bunu daha önce de yazdın yine cevaplamıştım. Bahsettiğin maç süper final maçıydı. O maçta quaresma holoskoya sağ kanattan asist yaptı. Kendi kalesine golü pektemek ujfalusiye attırdı.

Quaresmanın derbilerdeki katkılarını söylemek istiyorsan önceki maç bilerek kırmızı yiyip derbiye çıkmamasını örnek gösterebilirsin.

Çevrimdışı TØLGA

OOOOOOO sporting maçına manuel grafe verilmişşşşşş adamım benim yaaaa severim  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

OOOOOOO sporting maçına manuel grafe verilmişşşşşş adamım benim yaaaa severim  :biggrinking:

Maç avrupa ligi seviyesinin üstünde olduğundan ona uygun hakem atamışlar. :)

Çevrimdışı Tolga

Q17 - Tore Risk olur
Olcay mutlaka sahada olmali ama sagda degil solda oynamali cunku Solbekimiz ismail :biggrinking:
Sagda Beck tek basina da durdurur Poldiyi
Poldi Nani gibi seri ve adam eksilten ozellige sahip degil..
Podolski'nin oyun içi katkısı Nani'den daha fazla o yüzden topla fazla buluşmaması lazım.

Topla buluştuğu zaman ya şut çekiyor ya da Sneijder-Burak-Yasin ile verkaçlara girip sonuca etki ediyor.

Mümkün olduğunca Gs bizi Podolski ve Sneijder ile zorlamaya çalışacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Yunus bunu daha önce de yazdın yine cevaplamıştım. Bahsettiğin maç süper final maçıydı. O maçta quaresma holoskoya sağ kanattan asist yaptı. Kendi kalesine golü pektemek ujfalusiye attırdı.

Quaresmanın derbilerdeki katkılarını söylemek istiyorsan önceki maç bilerek kırmızı yiyip derbiye çıkmamasını örnek gösterebilirsin.
Kendi kalesine attırdığı bi onceki mac olabilir ozaman bir daha bakmak lazim semihe kendi kalesine Gol attirfi cunku
Edit : Simdi hatirladim
2-2 lik macta Ilk Golu pektemek atıyor 2.ci golu Quaresma semihe attiriyirdu galiba..

Çevrimdışı Kadir G.

Kendi kalesine attırdığı bi onceki mac olabilir ozaman bir daha bakmak lazim semihe kendi kalesine Gol attirfi cunku
Edit : Simdi hatirladim
2-2 lik macta Ilk Golu pektemek atıyor 2.ci golu Quaresma semihe attiriyirdu galiba..

3-2 kaybettiğimiz maç.

Podolski'nin oyun içi katkısı Nani'den daha fazla o yüzden topla fazla buluşmaması lazım.

Topla buluştuğu zaman ya şut çekiyor ya da Sneijder-Burak-Yasin ile verkaçlara girip sonuca etki ediyor.

Ozaman Toreyle baslariz mecburen
Quaresma Solda hic oynayamiyor cunku
Skora gore Olcay - Quaresma yada
Tore - Quaresma hamlesi gelir..
Quaresmayla baslarsak ve solda oynarsa mecburen ortalari trivelayla acar sizde burada Yine trivela yapti diye yerin dibine sokarsiniz ozaman en iyisi Toreyle baslamak
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2015, 14:03:25 Yunus Emre Dökmeci ]

3-2 kaybettiğimiz maç.
Doğrudur :ok:
Onceden bakmistimda untmusum ozaman simdi bakamıyorum internet kotamdan dolayı..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

3-2 kaybettiğimiz maç.

hee şu almeidaya Rabona ile kesiyor boş kaleye atamıyor dönen bize giriyor.

Valla bende bundan korkuyorum Onde basmak lazim
Daha oncede soyledim ligin en fazla Sut imkani veren takimiyiz , Sut attirmamiz lazim
Saijder ve Poldi topu aldigi an baski yapip sut imkani vermemek lazim yoksa Topu aglardan cikaririz..