Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7253498 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Sarp

Benim arzum kalede Genzo Wakabayashi'yi görmek  :)
Az maçını izlemedik!

Çevrimdışı panic13

Selam arkadaşlar,

Töre sanırım 2. Fernandes vakamız olacak gibi duruyor. Kötü oynamasını geçtim, çok ruhsuz oynuyor. Sanırım para ile ilişkisi tahminimizden daha sıkı. Haksız demiyorum, döviz milyoneri bile olsa her çalışanın maaşını en uygun şartlarda ve söz verildiği gibi alması gerektiğine inanıyorum. Herkesten, her oyuncumuzdan bu özveriyi beklemenin hakkaniyetli olmadığını düşünüyorum. Bu durumu, zamanında Q7'nin yaptığı gibi, oyunu sabote ederek ve kendini vermeyerek yapmasını kabul edemiyorum. eğer kendine güveniyorsan asgari ücretler çalışan veya yaptığı işin altında maaş alanların yaptığı gibi kurumu mahkemeye ver, hakkını ara. bu şekilde çok sevimsiz oluyor.

Veya konu para değil, sadece formsuzluk. Ben gereksiz evham yapıyorum.

Neyse...
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Selam arkadaşlar,

Töre sanırım 2. Fernandes vakamız olacak gibi duruyor. Kötü oynamasını geçtim, çok ruhsuz oynuyor. Sanırım para ile ilişkisi tahminimizden daha sıkı. Haksız demiyorum, döviz milyoneri bile olsa her çalışanın maaşını en uygun şartlarda ve söz verildiği gibi alması gerektiğine inanıyorum. Herkesten, her oyuncumuzdan bu özveriyi beklemenin hakkaniyetli olmadığını düşünüyorum. Bu durumu, zamanında Q7'nin yaptığı gibi, oyunu sabote ederek ve kendini vermeyerek yapmasını kabul edemiyorum. eğer kendine güveniyorsan asgari ücretler çalışan veya yaptığı işin altında maaş alanların yaptığı gibi kurumu mahkemeye ver, hakkını ara. bu şekilde çok sevimsiz oluyor.

Veya konu para değil, sadece formsuzluk. Ben gereksiz evham yapıyorum.

Neyse...
Formsuzluk falan degil bu , Adam 1,5 Aydir sahada yok yürüyor resmen..
1hafta olur 2 Hafta olur neyse form dusuklugu olur normaldir toparlar dersin ama 1,5 Ay cok fazla.
Tek derdi para , Parayi inanilmaz seviyor bu kadar basit..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Sporting macina Quaresmayla baslayip Gs macina Toreyle cikmak buyuk RISK olur.
Sahsi kanaatim Senol Hoca Sporting macina Tore ile Baslayip son bir sans vermeli oradaki performansina gorede DERBI de Kimi oynatacagina ona gore karar vermeli..
Suan ki durumda Quaresma ilk 11 icin 2 Adim daha onde Gokhandan..

Bu arada Quaresma Gs yi sever , Bugune kadar Gs ye karsi oynadigi  hemen hemen her macta Gol veya asist yapti , Hicbir sey yapamasa Kendi kalesine attırıp ordek dansi yapiyor :biggrinking:

Iskenderbey macindaki performansindan sonra Kerim den umidimi kesmek üzereydim ki Kayseri macindaki performansından sonra umitlerim yeniden yeşerdi :bandit:
Sonradan girince cok etkili oluyor ama Ilk 11 baslayinca hic etkili olamıyor :alala:
Topu aldigi zaman Ibrahim uzulmez gibi kafasini yere egip Allah ne verdiyse kosmak yerine , Kafasini yerden kaldirmayi öğrenmeli artik..

Çevrimdışı raif

Bu arada Quaresma Gs yi sever , Bugune kadar Gs ye karsi oynadigi  hemen hemen her macta Gol veya asist yapti , Hicbir sey yapamasa Kendi kalesine attırıp ordek dansi yapiyor :biggrinking:
Kue yi çıkarsak geriye bjk hakkında yazacak pek birşeyin kalmaz gibi görünüyor.
Açık konuşayım bu adam senin gibiler şahsına ek olarak senin gibiler yüzünden sevilmiyor.
Sadece şunu merak ettim. Hangi gs maçında gol attı? Yanlış hatırlamıyorsam fb ya da gs ye bizim forma ile golü yok. Asisti ise 2 tane falan vardır. Gerekirse bakarız net bilmiyorum ama 3ü geçmez diye tahmin ediyorum.
Nasıl algı oluştuysa golu olmayan adama her maç gol ya da asisti var dedirtebiliyor.
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2015, 11:20:18 spiele ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sporting macina Quaresmayla baslayip Gs macina Toreyle cikmak buyuk RISK olur.
Sahsi kanaatim Senol Hoca Sporting macina Tore ile Baslayip son bir sans vermeli oradaki performansina gorede DERBI de Kimi oynatacagina ona gore karar vermeli..
Suan ki durumda Quaresma ilk 11 icin 2 Adim daha onde Gokhandan..

Töre-Quaresma olacaktır derbide..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Açık konuşayım bu adam senin gibiler şahsına ek olarak senin gibiler yüzünden sevilmiyor.
Sadece şunu merak ettim. Hangi gs maçında gol attı? Yanlış hatırlamıyorsam fb ya da gs ye bizim forma ile golü yok. Asisti ise 2 tane falan vardır. Gerekirse bakarız net bilmiyorum ama 3ü geçmez diye tahmin ediyorum.
Nasıl algı oluştuysa golu olmayan adama her maç gol ya da asisti var dedirtebiliyor.

26 Şubat 2012= 1 asist. 1 de orta yapmış Semih dokunmuş kendi kalesine gol.

6 Mayıs 2012= 1 asist.   

[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2015, 11:40:17 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Ospina-Balanta-Armero

Kolombiya paketi güzel olurdu gerçekten :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Batuhan1903

Ümit karan atiba'ya çinlilerden teklif olacağını soyledi  şöyle 8-10 verirseler satıp mbia obi mikel alsak çok güzel olur.

Tekrar incelemeni tavsiye ederim :ok:
Ozaman beni dikkatli takip etmiyorsunuz
Her oyuncumuzla ilgili konusuyorum ve takimla ilgili surekli yaziyorum
Surekli savunduğum icin boyle bir algi olusmus olabilir..
8.000 den fazla mesajim var ve bu siteye 1 - 1,5 Yila yakin suredir uyeyim , Bu kadar mesaji Quaresma ile ilgili yazmis olamam heralde.. @spiele

Çevrimdışı serdart

derbide ya olcay-q17 ya olcay-töre çıkmalı. son duruma göre olcay-q17 derim. töre ve q17 aynı anda saha olmamalı. ikinci yarı olcay yerini ya töre ya q17 ye bırakmalı. veya töre formu düşükse hala kerim girmeli. birebir de hızlı töre gibi gevelemiyor ileri doğru gidiyor.

gomez
sosa
olcay-oğuzhan-atiba-q17
ismail( çok koruyorum bu adamdan, hataya çok meyilli motta da güvenilmez yapcak bişey yok) - ersan- rhodolfo - beck
kaleyi boş bırakalım ya da günay oynasın, tolga hatalı bi gol yerse tribünler aşağıya iner

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dizinde ödem olan Töre idmana katılmamış.

Töre-Quaresma olacaktır derbide..
Sanmıyorum
Olcay mutlaka olacaktir
Tore - Quaresma buyuk risk olur diye düşünüyorum
Tore veya Q17 den biri kulbede baslar , Baslamalida..
Ozellikle Solda Olcay olmali arkasinda Ismail olacak cunku..

Çevrimdışı serdart

Douglas ta bi prüz olmassa geliyor heralde.

Beşiktaş, Dnipro'nun 25 yaşındaki stoperi Douglas Silva için teklifte bulundu.

Devre arasında bir stoperi kadrosuna dahil etmek isteyen Beşiktaş, aradığı ismi buldu. Siyah-beyazlılar, Ukrayna ekibi Dnipro’da oynayan 25 yaşındaki Brezilyalı stoper Douglas Silva Bacelar için girişimlerini hızlandırdı. 1.90 boyundaki oyuncu için Beşiktaş’ın 3-4 milyon euro civarında bir teklif sunduğu ifade ediliyor.

Dnipro’nun hocası Myron Markevych dün yaptığı açıklamada, “Beşiktaş, Douglas için teklifte bulundu. Oyuncum da bana ayrılmak istediğini söyledi” ifadelerini kullandı.

http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2015-2016/besiktas-stoperini-buldu-douglas-silva_sto5018356/story.shtml

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sanmıyorum
Olcay mutlaka olacaktir
Tore - Quaresma buyuk risk olur diye düşünüyorum
Tore veya Q17 den biri kulbede baslar , Baslamalida..
Ozellikle Solda Olcay olmali arkasinda Ismail olacak cunku..

Yanlış olmuş ya :D Bence de Olcay-Quaresma olacak kafa Töre'ye gitti :D

Çevrimdışı LuceGel

Dizinde ödem olan Töre idmana katılmamış.
Sabah haberlerde Rhodolfo Atiba Töre hafif sakat diyordu hatta Lisbon maçında oynamama ihtimalinden bahsediyorlardı  :alala:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Sabah haberlerde Rhodolfo Atiba Töre hafif sakat diyordu hatta Lisbon maçında oynamama ihtimalinden bahsediyorlardı  :alala:
Evet abi Rhodolfoda da sikinti var :by2:
Kayseri macindan sonra aciklama yapti Rhodo : Mac boyu agrilarla oynadim , Devre arasida tedavi gordum ama Maca devam ettim demis
Umarim oynamasini engelleyecek bir sey yoktur.. @LuceGel

Yanlış olmuş ya :D Bence de Olcay-Quaresma olacak kafa Töre'ye gitti :D
:biggrinking: :ok:

Çevrimdışı serdart

renkli basın başlamış gs maçına dönüm maçı diye. beşiktaş için değil gs için dönüm noktası o maç. biz de taraftar olarak gaza geliyoruz. mağlup olsak bile basının gazına gelmeyin arkadaşlar. özellikle maça gidecek olanlar. ceza aldığımız o maçta tribündeydim. herkes aşırı tepki verdi maç sonu olan oldu. aman dikkat yanınızdakine kelepçe vurun.

Çevrimdışı raif

Tekrar incelemeni tavsiye ederim :ok:
Ozaman beni dikkatli takip etmiyorsunuz
Her oyuncumuzla ilgili konusuyorum ve takimla ilgili surekli yaziyorum
Surekli savunduğum icin boyle bir algi olusmus olabilir..
8.000 den fazla mesajim var ve bu siteye 1 - 1,5 Yila yakin suredir uyeyim , Bu kadar mesaji Quaresma ile ilgili yazmis olamam heralde.. @spiele

İnceleme, dikkat, takip. :) burada güzel malzeme var aslında da bu konuya girmeyeyim. :)

Asıl olan kaçmasın aradan.

İddia: kue gs sever. Hemen hemen her maç gol ya da asisti var.

Karşı iddia: kue nin fb ya da gs ye golu yoktur. Asist ise en fazla 3 tane.

Buradan büyük maç oyuncusu küçük maç oyuncusu gibi çıkarımlar yapılabilir ki hiç girmiyorum. İddia ve karşı iddia çok açık ve sayısal veriler içermektedir. Mesela yusuf bilgilendirmiş bizi sağolsun. İki tarih vererek 2 asist demiş. Ben de yakın sayı hatırlıyorum o yüzden kontrol etmedim. Yusuf'un verdiği bilgi yanlışsa doğrusunu iddia sahibinden duymak isteriz. Hemen hemen her maç gol atan ya da asist yapan kue hangi maçlarda yapmıştır bunu?

Çevrimdışı AmaralGürses

Sağ ayaklı - sağ stoper. Hızlı değil, bacakları uzun bunu kısmen tolere ediyor. Beli kalın manevra özelliği iyi değil. Ayağı ve teknik kapasitesi kötü. Geriden oyun kurma becerisi keza öyle...

Hocam bu beli kalın olayını açar mısın ben fit buluyorum bu adamı.

İnceleme, dikkat, takip. :) burada güzel malzeme var aslında da bu konuya girmeyeyim. :)

Asıl olan kaçmasın aradan.

İddia: kue gs sever. Hemen hemen her maç gol ya da asisti var.

Karşı iddia: kue nin fb ya da gs ye golu yoktur. Asist ise en fazla 3 tane.

Buradan büyük maç oyuncusu küçük maç oyuncusu gibi çıkarımlar yapılabilir ki hiç girmiyorum. İddia ve karşı iddia çok açık ve sayısal veriler içermektedir. Mesela yusuf bilgilendirmiş bizi sağolsun. İki tarih vererek 2 asist demiş. Ben de yakın sayı hatırlıyorum o yüzden kontrol etmedim. Yusuf'un verdiği bilgi yanlışsa doğrusunu iddia sahibinden duymak isteriz. Hemen hemen her maç gol atan ya da asist yapan kue hangi maçlarda yapmıştır bunu?
Yusufun verdigi rakamlar dogru yalniz bu sadece Gs ye karsi yaptigi istatistik
Fb ye yaptiklari yok bu rakamin icinde
Gs ye karsi kac mac oynadiki zaten ?
3 Gole direkt olarak etki etmis Gs ye karsi ! Az mi ? @spiele
Diğer Kanat oyuncularımız Olcay ve Torenin daha henuz Ne asisti var nede Golu var Gs ye karsi..
Edit : Tekrar inceleyip donecegim size.
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2015, 12:30:31 Yunus Emre Dökmeci ]