Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7250164 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Benim son haftalarda Gökhandan ne kadar rahatsız olduğumu herkes biliyor. Ama bence dün özellikle 2. yarı iyiydi. En önemlisi hal ve hareketleri olumluydu. Şuan da Olcay çok kötü durumda. Ben Sporting maçına Olcay-Quaresma, GS maçına Olcay-Töre çıkar diye tahmin ediyorum.
Dun Tore 2.ci yari iyimi oynadı :alala:
Ben yanlis macimi izledim acaba :bandit:
Aldigi her topu ezdi , Her topta pas atmak yerine calima girdi ve kaptirdi
Siz Quaresmaya bunun icin kizmiyormuydunuz :alala:
Demekki sizin gareziniz Quaresmaya bu iyice ortaya cikti.
Tore calima girince gayretliydi olumluydu
Quaresma calima girince Bencil , Artist :bandit: @Anıl
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Benim son haftalarda Gökhandan ne kadar rahatsız olduğumu herkes biliyor. Ama bence dün özellikle 2. yarı iyiydi. En önemlisi hal ve hareketleri olumluydu. Şuan da Olcay çok kötü durumda. Ben Sporting maçına Olcay-Quaresma, GS maçına Olcay-Töre çıkar diye tahmin ediyorum.
Dun tam tersi Olcayi begendim , Cok kostu cok mucadele etti , final hereketlerinde beceriksiz ama mucadele ediyor en azindan Tore gibi sahada yürümüyor :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Adı sürekli burada geçenlerden birisi ama ben kendi adıma olacağına ihtimal vermiyorum :) Hem stoper hem orta saha oynayan Topal'ı alalım biz Topal'ı :bandit:
bir isim çıtlatsan iyi olur merak ettim :) topal işi sezon sonunda olacak gibi görünüyor

Çevrimdışı LuceGel

Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dun tam tersi Olcayi begendim , Cok kostu cok mucadele etti , final hereketlerinde beceriksiz ama mucadele ediyor en azindan Tore gibi sahada yürümüyor :)
bende tam tersi olcayı hiç beğenmedim ama iyi niyetli elinden gelen çabayı gösteriyor töreyi gömme bence dün biraz toparlamıştı

bende tam tersi olcayı hiç beğenmedim ama iyi niyetli elinden gelen çabayı gösteriyor töreyi gömme bence dün biraz toparlamıştı

Bu toparlamis haliyse vay bizim halimize ozaman..

Çevrimdışı Anıl

Dun Tore 2.ci yari iyimi oynadı :alala:
Ben yanlis macimi izledim acaba :bandit:
Aldigi her topu ezdi , Her topta pas atmak yerine calima girdi ve kaptirdi
Siz Quaresmaya bunun icin kizmiyormuydunuz :alala:
Demekki sizin gareziniz Quaresmaya bu iyice ortaya cikti.
Tore calima girince gayretliydi olumluydu
Quaresma calima girince Bencil , Artist :bandit: @Anıl
Ben artık Quaresma konusunu konuşmaktan ve okumaktan sıkıldım o yüzden polemik yaratmayalım.

Bence yanlış maçı izlemiş olabilirsin, 2. yarı Töre son 5-6 haftadır yapmayı unuttuğu şeyleri tekrar hatırlamış gibiydi. Tabi ki yeterli değil ama olumlu anlamda bir kıpırdanma olduğu belli. Olcay'ın sadece mücadele etmesi yetmiyor malesef, Olcay'ın bizim takımdaki en büyük rolü hücum alanında yaptığı paslaşmalar. Dün bu paslaşmalarda Olcay hiç yoktu. Ama bence Oğuzhan'ın olmaması da etkiliydi bunda. Haftaya Ersan da dönüyor cezalılar da, eğer Töre ve Rhodolfo'nun da sakatlıkları ciddi değilse tam kadro çıkacağız gibi GS maçına. GS maçı çok kritik. En önemlisi psikolojik olarak bir kırılma yaşanabilir, olumlu da olabilir olumsuz da..

Çevrimdışı Tolga

Medjanidir o :evillol:
Geçmiş sayfalarda o isimden bahsettik dikkatli takip edin derim :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Ben artık Quaresma konusunu konuşmaktan ve okumaktan sıkıldım o yüzden polemik yaratmayalım.

Bence yanlış maçı izlemiş olabilirsin, 2. yarı Töre son 5-6 haftadır yapmayı unuttuğu şeyleri tekrar hatırlamış gibiydi. Tabi ki yeterli değil ama olumlu anlamda bir kıpırdanma olduğu belli. Olcay'ın sadece mücadele etmesi yetmiyor malesef, Olcay'ın bizim takımdaki en büyük rolü hücum alanında yaptığı paslaşmalar. Dün bu paslaşmalarda Olcay hiç yoktu. Ama bence Oğuzhan'ın olmaması da etkiliydi bunda. Haftaya Ersan da dönüyor cezalılar da, eğer Töre ve Rhodolfo'nun da sakatlıkları ciddi değilse tam kadro çıkacağız gibi GS maçına. GS maçı çok kritik. En önemlisi psikolojik olarak bir kırılma yaşanabilir, olumlu da olabilir olumsuz da..
Katılmıyorum 1-2 Olumlu hareket disinda hicbir sey yapmadi her topta calima girip kaptırdi topu..

Bu arada Dun Sosanin muhtesem performansindan sonra , Bir ipte 2 Cambaz oynamaz yada daha aciklayici sekilde Sosa ve Ozi ayni anda sahada olmuyor mu acaba diye düşünmeye basladim.

Bu biraz Sergen - Tumer ayni anda sahada olmaz muhabbetine dönecek ama durum bu..

Ozinin olmadigi ilk macta Sosanin Show yapmasinin ve maca direkt etki etmesinin baska aciklamasi olamaz..
[ Son Düzenleme: 06 Aralık 2015, 12:11:50 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mbia deme.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

:alala:
Mbia mi diyorsun yani :bandit:

Çevrimdışı Anıl

Katılmıyorum 1-2 Olumlu hareket disinda hicbir sey yapmadi her topta calima girip kaptırdi topu..

Bu arada Dun Sosanin muhtesem performansindan sonra , Bir ipte 2 Cambaz oynamaz yada daha aciklayici sekilde Sosa ve Ozi ayni anda sahada olmuyor mu acaba diye düşünmeye basladim.

Bu biraz Sergen - Tumer ayni anda sahada olmaz muhabbetine dönecek ama durum bu..

Ozinin olmadigi ilk macta Sosanin Show yapmasinin ve maca direkt etki etmesinin baska aciklamasi olamaz..
Bence alakası bile yok. Aksine Oğuzhan gibi oyuncular Sosa gibi oyuncuları daha da rahatlatır saha içinde. Oğuzhan sadece Sosa gibileri değil herkesi rahatlatır saha içinde. Sosa'nın durumu tamamen kendisiyle alakalıydı umarım dünle beraber aşmıştır sıkıntısını. Eşi de bi doğursa rahatlayacağız da doğurmadı gitti :D

Çevrimdışı Anıl

Bence alakası bile yok. Aksine Oğuzhan gibi oyuncular Sosa gibi oyuncuları daha da rahatlatır saha içinde. Oğuzhan sadece Sosa gibileri değil herkesi rahatlatır saha içinde. Sosa'nın durumu tamamen kendisiyle alakalıydı umarım dünle beraber aşmıştır sıkıntısını. Eşi de bi doğursa rahatlayacağız da doğurmadı gitti :D
Aynen ya Esi dogurmadan bize rahat yok bi doguramadi gitti
Sosa da bize 9 dogurtuyor bu yüzden :D
Keske her mac dunku gibi oynasa , Her maci gectim ortalama bu sekilde oynasin sirtimizda taşıyalım..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yalnız isimlere bakarmısınız.

"Djilobodji, Mbia, Balanta, Nkoulou"

Tamina mina ee ee
Waka waka ee ee :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı LuceGel

Kaçırmışım  :D süperligden geçici lisansla filan hangi oyuncu olursa olsun almamızı istemem boşyere sıkıntıya gerek yok.

Çevrimdışı LuceGel

Maçı izlerken baktım Sosa uçuyor dedim heralde eşi erken doğum yaptı  :)

Maçı izlerken baktım Sosa uçuyor dedim heralde eşi erken doğum yaptı  :)
:kop: :kop:

Çevrimdışı Batuhan1903

2 yil once ne yaptiki? Bize karsi bir hakaret kufur degildi ki yaptigi. Bir anlik takimi icin yaptigi bir hataydi. Gelse faydali olur olmaz bilemem ama su an kadroda olsa formayi kapacagi garanti bence.
Şuanki takımda 11 e giremez kimin yerine girecek Sosa nın mı atibanın mı yoksa ersanın mı ondan anca yedek olur bize geldiği gibi 11 oyuncusu olabilecek oyuncu lazım ki bu saydıklarımdan biri yedek olsun kalite artsın. Obi Mikel yada Mbia gelirse direk 11 oyuncumuz olur Donk anadolu topçusudur daha fazlası değil.

Şuanki takımda 11 e giremez kimin yerine girecek Sosa nın mı atibanın mı yoksa ersanın mı ondan anca yedek olur bize geldiği gibi 11 oyuncusu olabilecek oyuncu lazım ki bu saydıklarımdan biri yedek olsun kalite artsın. Obi Mikel yada Mbia gelirse direk 11 oyuncumuz olur Donk anadolu topçusudur daha fazlası değil.
Katılmıyorum
Bir kere Ayagi duzgun , Oyun kurabiliyor , Dikine gidebiliyor ve savunmada yapiyor bence tam aradigimiz profilde bir futbolcu..

Çevrimdışı Batuhan1903

Mbia,Nkalou,Topal,Medjani kesin bunlardan biri Topal'ı devre arası vermezler Mbia çok para ister Nkalou için 2.5 falan vermen lazımki adam ikna olsun onuda başkan vermez zaten Son olarak Medjaniye kalırız bu senede 3. oluruz. :s20:

Çevrimdışı GörkemGörkem

sosa kartal dövmesini beşiktaşa geldikten sonra mı yaptırdı acaba

Evet geldikten 2-3 ay sonra diye biliyorum ama o amacla yaptırdıgını düsünmüyorum.

Gelmeden önceki sene.

Çevrimdışı Batuhan1903

Katılmıyorum
Bir kere Ayagi duzgun , Oyun kurabiliyor , Dikine gidebiliyor ve savunmada yapiyor bence tam aradigimiz profilde bir futbolcu..
Ancak yedek olur çünkü orta saha için sosa-oğuzhan-atiba yımı tercih edersin Donk-oğuzhan-atiba yımı yoksa Obi mikel(Mbia)-atiba-oğuzhan ımı tercih edersin. Birde ben kişisel olarak 30 yaşına gelmiş milli maçı olmayan anadoludan bonservisle 2 milyon euro istiyorlar devre arası için oyuncu almam ne olursa olsun. Onun yerine sevillaya kupayı kazandırmış mbia'yı yada Chelsea de zaman zaman oynayan Obi mikeli 100 kere tercih ederim.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Evet geldikten 2-3 ay sonra diye biliyorum ama o amacla yaptırdıgını düsünmüyorum.

Gelmeden önceki sene.

BJK Tv ye anlatmıştı.

Sosa, Beşiktaş'ın simgesi olan Kartal dövmesi yaptırdığını ifade etti. Dövmeyi yaptırmayı daha önceden düşündüğünü belirten Arjantinli futbolcu, Beşiktaş'a geldikten sonra her yerde kartal gördüğünü ve yaptırmaya karar verdiğini dile getirdi.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal