Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7249307 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Bakın bu dramdır:

Yahu tamam Beşiktaş'ımızın kalecisinin Allah selamet versin de sen kim muslera kim arkadaş yani aynı cümle içinde bile kullanman bana tuhaf geliyor.

İnanılacak gibi değil.Muslera dediğin adam zaten 1-2 hatalı gol yiyorsa 1 sezonda 5-6 maçta(en az) kurtarıyor.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Batuhan1903

Şenol hocanın stoper kesin kaleciyi belki alırız lafı dolaşıyor haberlerde. Bilicle pektemek sıkıntısı çektik bu adamlada tolga sıkıntısı çekeceğiz ve ortak bi noktada buluşacaklar, şampiyon olamayacaklar.

Çevrimdışı LuceGel

Şenol Güneşle sıkıntımız hoca transferde hiç ağırlığını koyamadı orta saha yok sakatları bekle stoper yok idare et ,bakalım ara transferde ne olacak.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şenol Güneşle sıkıntımız hoca transferde hiç ağırlığını koyamadı orta saha yok sakatları bekle stoper yok idare et ,bakalım ara transferde ne olacak.
Hadi orta sahayi Velinin donusuyle birlikte Tolgay dönene kadar bir sekilde idare ederizde , Stoper ve kaleci Şart hatta Hayat memat meselesi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Eger teklifler dogru ise Sosayi devre arasi satip gelen parayla Stoper ve kaleci alip , Orta sahada da Veli - Atiba ikilisine geri donup Oziyi de 10 numarada oynatmak en dogru tercih olur..

Çevrimdışı LuceGel

Eger teklifler dogru ise Sosayi devre arasi satip gelen parayla Stoper ve kaleci alip , Orta sahada da Veli - Atiba ikilisine geri donup Oziyi de 10 numarada oynatmak en dogru tercih olur..
Sosanın yeri Veliyle dolmaz ,sayısal olarak orta saha sayımız en az 5 olmalı Sosa gidecekse Oğuzhanıda yedekleyecek tarzda kreatif bir adam almamız lazım yoksa 2. yarı bize kabus olur.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Sosanın yeri Veliyle dolmaz ,sayısal olarak orta saha sayımız en az 5 olmalı Sosa gidecekse Oğuzhanıda yedekleyecek tarzda kreatif bir adam almamız lazım yoksa 2. yarı bize kabus olur.
Sosanin bir faydasi yok zaten o is sezon sonuna kalsada olur oncelik kale ve stoper olmali
Orta sahada zaten eksik ve zayif kaliyoruz
Oyuzden Veli - Atiba ikilisine geri dönmemiz lazim , Tolgayda gelince eksik kalmaz orta sahada..
Ozi olmadigi zamanlarda , Olcay - Q17 veya Kerimi de oynatabilriz 10 numarada..

Çevrimdışı Batuhan1903

Twitterda Demba ba ya yaptıgımız suanda ospinaya yaptıgımız gibi NICOLAS N'KOULOU yıda mı gundem yapsak çok zor transfer ama denemmeye değer ligin en iyi stoperi olur hem Necmi abinin dediği bu adam olabilir orta sahada da oynuyor

Çevrimdışı AmaralGürses

Twitterda Demba ba ya yaptıgımız suanda ospinaya yaptıgımız gibi NICOLAS N'KOULOU yıda mı gundem yapsak çok zor transfer ama denemmeye değer ligin en iyi stoperi olur hem Necmi abinin dediği bu adam olabilir orta sahada da oynuyor

Evet ben de Gündemdeki adamın bu Olduğunu düşündüm Necmi abi ön libero ve stoper oynayabilen diyince. Hiç de fena olmaz cibuji den çok daha iyi bir oyuncu kesici olarak Alex Song'dan eksiği yok fazlası var.

@Çağrı ne oldu bizim forumdan oyuncular için kampanya / kamuoyu yaratma işi abi?

Bu adam ve mandanda gelse tadından yinmez ben bi de 6 aylık kiralık Clichy istiyorum :) 3 siyahi oyuncu 3 kulvarda uçurur bizi Lizbon'da Ölmez sağ kalırsak.

[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2015, 14:17:43 AmaralGürses ]

Çevrimdışı Batuhan1903

Evet ben de Gündemdeki adamın bu Olduğunu düşündüm Necmi abi ön libero ve stoper oynayabilen diyince. Hiç de fena olmaz cibuji den çok daha iyi bir oyuncu kesici olarak Alex Song'dan eksiği yok fazlası var.

@Çağrı ne oldu bizim forumdan oyuncular için kampanya / kamuoyu yaratma işi abi?

Bu adam ve mandanda gelse tadından yinmez ben bi de 6 aylık kiralık Clichy istiyorum :) 3 siyahi oyuncu 3 kulvarda uçurur bizi Lizbon'da Ölmez sağ kalırsak.

Ben aslında kaleye sirigu yu istiyorum ama mandanda ospina olsada farketmez sol bek için clichy süper olur bunların uzerine bi obi mikel avrupa ligini bile alırız.

Çevrimdışı AmaralGürses

OBAAA Reha Muhtar'ı okudunuz mu bugün? Ya yemin ediyorum federasyona, renklilere, hakemlere falan gerek yok, biz bize yetiyoruz ziyadesiyle  :D

"Fenerbahçe’li kardeşimin söylediği gibi Ospina çok iyi bir kalecidir muhtemelen...
Cordoba’nın 2003-2004 sezonunda, Beşiktaş’ın şampiyonluğu kaybetmesiyle ilgili hakkında çıkan iddiaların doğruluğuna da hemen “evet” diyemem...
Ancak Cordoba’nın Saraçoğlu’nda yarattığı penaltı,ve neredeyse bile bile gördüğü kırmızı kart gözümün önünden gitmiyor...
Beşiktaş bu yıl, yine Fenerbahçe ve Galatasaray’la şampiyonluk mücadelesi verecek; eğer verebilirse...
Oscar Cordoba’nın referansı bir Kolombiya’lı futbolcu, Beşiktaş için sakıncalıdır!..
"

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı AmaralGürses

Koy Atiba'yı basket takımına oynasın.

Çevrimdışı cursedofdragon

Koy Atiba'yı basket takımına oynasın.

adam zaten dinlenemiyor iyice ölsün bitsin :D

Çevrimdışı canU

OBAAA Reha Muhtar'ı okudunuz mu bugün? Ya yemin ediyorum federasyona, renklilere, hakemlere falan gerek yok, biz bize yetiyoruz ziyadesiyle  :D

"Fenerbahçe’li kardeşimin söylediği gibi Ospina çok iyi bir kalecidir muhtemelen...
Cordoba’nın 2003-2004 sezonunda, Beşiktaş’ın şampiyonluğu kaybetmesiyle ilgili hakkında çıkan iddiaların doğruluğuna da hemen “evet” diyemem...
Ancak Cordoba’nın Saraçoğlu’nda yarattığı penaltı,ve neredeyse bile bile gördüğü kırmızı kart gözümün önünden gitmiyor...
Beşiktaş bu yıl, yine Fenerbahçe ve Galatasaray’la şampiyonluk mücadelesi verecek; eğer verebilirse...
Oscar Cordoba’nın referansı bir Kolombiya’lı futbolcu, Beşiktaş için sakıncalıdır!..
"

Cordobayla ilgili şüpheler hep vardı yalnız. Ne kadarı dedikodudur ne kadarı gerçektir bilinmez. Ama gönderilme sebeplerinden biri galatasaray maçında 90 larda hasan kabzenin ayağına topu gönderip gol yemesiydi diye hatırlıyorum. Her ne kadar sevmesem de sinan engin de bu tarz konuşmuştu ki o dönemdeki tüm pislikleri bilenlerden hatta yapanlardandır kendisi.

Çevrimdışı Batuhan1903

Tosic,İsmail,Tolga,Necip in 11 de olduğu bir takım şampiyon olamaz Bu 4 kişi fbnin yada gsnin 24 kişilik kadrosunda bile kendşne yer bulamayacakken bizim as oyuncularımız yönetimden zorla transfer dileniyoruz böyle iş olmaz ya kadroyu adam akıllı kurarlar yada koltuğu bırakırlar burası beşiktaş.

Çevrimdışı Mehmet57

Her mac rakipte bizim, en azindan lig icin, eksiklerimizi giderebilecek oyuncular varken bu takimda nasil hala bukadar eksik oluyor? Kaleci-stopper-orta saha-kanat-yedek santrofor.

Kasimpasadan Titi/Omeruo/Donk bizde direkt ilk 11 oynayabilecek oyuncular. Scarione/Eren yedek olarak faydali olabilecek oyuncular. Gecen haftaki rakibimizde oynayan Douglao Tosic/Milo/Pedro/Ersan'dan iyi oyuncu, Rodallega iyi bir yedek olurdu. Mbia/Cavanda/Ekici bize faydali olacak futbolcular. Su macta bile oynayan Ogulcan yetenek acisindan Olcay'in kat kat ustunde. Bursa'dan Dzsudzsak ilk 11'de fark yaratacak futbolcu, Necid cok iyi bir yedek olurdu. Osmanlispor'lu Ndiaye gayet yetenekli futbolcu.

Çevrimdışı atalay

Hoca şimdiden Sporting ve GS maçlarındaki santraforunu kafasında belirlesin.

Gomez'in bu fizik kalitesi ile iki maçı kaldırması mümkün değil.

Çevrimdışı TØLGA

ismail ile sözleşme uzatmak isteyen varsa hala şöyle kenara alalım  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tosic'i almak için yeni hocayı bile beklemeyen yönetimin bu maharetini ve acelesini devre arası alınacak oyuncularda da görmek isteriz.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Önde şok pres yapıp, arkada ki 60 metreyi savunmak zaten zordur. 45-55 arası bunu iyi yapabildiğimiz ve fişi çekebileceğimiz bölümdü. Lakin maçın genelinde bunu yapamadık.

Öndeki dörtlü ile arkadaki dörtlü arasında 45-50 metre var. Bekler ileri-geri oynuyor ve sürekli direkt oyun oynuyorsunuz. Yetmiyor, bir de önde şok pres yapıyorsunuz. Arkada alan bırakmanız, sürekli şut imkanı vermeniz çok normal.

Bunu sezon başından bu yana 5 gollü galibiyetlerde bile yazıyorum. Savunma stratejileri problemli ve oyun içi muhafazakar bir teknik adam var. Öyle ki sezon başından bu yana oyuncu tercihlerinde bile çok fazla tutucu. Rotasyondan uzak durarak takımın fiziksel kalitesini düşürmüş durumda. (Tabii bunun bir de yönetim ayağı var)

Öndeki dörtlü Sosa dışında güçsüz ve tüm final tercihlerine yansıdı bu durum. Bloklar arası bu kadar boşluk bırakır, set oyun oynamazsanız; tabelada fişi çekemediğiniz sürece rakip oyuna ortak olur ve maçlar git/gel oyununa dönüşür. Bu hafta hocanın çok fazla kozu yoktu; lakin artık oyun içinde biraz daha esnek olması ve sakin kalması lazım.

Bu arada Kerim'in final tercihleri, bir sonraki adımı planlayamaması ve oyun bilgisi ile takımda süre alması mümkün değil. Rholdofo ve Beck'in genel maç performansı iyiydi. Ayrıca sezon başından bu yana Ersan'ın neden önemli olduğunu her maç görüyorsunuzdur artık. Tabii Ersan'ı değerli kılan; savunma stratejilerinden kaynaklanan takım savunmasında ki arızalar olduğunu da unutmamak lazım.

Devre arası takım için imdat butonu gibi olacak. Gerekli takviyeler yapılır, hatalardan ders çıkarılırsa...

Çevrimdışı Tolga

ismail ile sözleşme uzatmak isteyen varsa hala şöyle kenara alalım  :bandit:
Yönetim :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Önde şok pres yapıp, arkada ki 60 metreyi savunmak zaten zordur. 45-55 arası bunu iyi yapabildiğimiz ve fişi çekebileceğimiz bölümdü. Lakin maçın genelinde bunu yapamadık.

Öndeki dörtlü ile arkadaki dörtlü arasında 45-50 metre var. Bekler ileri-geri oynuyor ve sürekli direkt oyun oynuyorsunuz. Yetmiyor, bir de önde şok pres yapıyorsunuz. Arkada alan bırakmanız, sürekli şut imkanı vermeniz çok normal.

Bunu sezon başından bu yana 5 gollü galibiyetlerde bile yazıyorum. Savunma stratejileri problemli ve oyun içi muhafazakar bir teknik adam var. Öyle ki sezon başından bu yana oyuncu tercihlerinde bile çok fazla tutucu. Rotasyondan uzak durarak takımın fiziksel kalitesini düşürmüş durumda. (Tabii bunun bir de yönetim ayağı var)

Öndeki dörtlü Sosa dışında güçsüz ve tüm final tercihlerine yansıdı bu durum. Bloklar arası bu kadar boşluk bırakır, set oyun oynamazsanız; tabelada fişi çekemediğiniz sürece rakip oyuna ortak olur ve maçlar git/gel oyununa dönüşür. Bu hafta hocanın çok fazla kozu yoktu; lakin artık oyun içinde biraz daha esnek olması ve sakin kalması lazım.

Bu arada Kerim'in final tercihleri, bir sonraki adımı planlayamaması ve oyun bilgisi ile takımda süre alması mümkün değil. Rholdofo ve Beck'in genel maç performansı iyiydi. Ayrıca sezon başından bu yana Ersan'ın neden önemli olduğunu her maç görüyorsunuzdur artık. Tabii Ersan'ı değerli kılan; savunma stratejilerinden kaynaklanan takım savunmasında ki arızalar olduğunu da unutmamak lazım.

Devre arası takım için imdat butonu gibi olacak. Gerekli takviyeler yapılır, hatalardan ders çıkarılırsa...

Sezon sonunda bulunacağımız konumun anahtarı budur.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

@atalay eline sağlık tespitlerinin hepsi doğru :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...