Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7242939 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı alimm

Youssef El Arabi yi nasıl bilirsiniz....?
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı AmaralGürses

Youssef El Arabi yi nasıl bilirsiniz....?

Caen'deyken beğenirdim ben, arabistan dönüşü neler yaptı pek takip edemedim ama. Caen'deki halini isterdim doğrusu bizim takıma.

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı laoban

O değilde bu kaleci merti keşke biz alsaydık

Çevrimdışı cursedofdragon

O değilde bu kaleci merti keşke biz alsaydık

al size kaleci mert.

Yama almaktan usanmadık.

Çevrimdışı TayfurU

Çevrimdışı AmaralGürses

http://www.transfermarkt.com.tr/papy-djilobodji/profil/spieler/136610

Devre arası gelecek stoperimiz. Alıntımı yaparım  :icool: :icool:

Hiç istemiyorum şu adamın gelmesini ben ya nedense. Aylardır top oyanmıyor hazır, fişek gibi adam istiyorum ben Douglas gibi. Gerçi @Necmi abi kesin konuştu ne douglas ne cibuji, hem ön libero hem stoper oynayabilen bi adam gelecek diye ama detay vermedi.

Çevrimdışı Tolga

Hiç istemiyorum şu adamın gelmesini ben ya nedense. Aylardır top oyanmıyor hazır, fişek gibi adam istiyorum ben Douglas gibi. Gerçi @Necmi abi kesin konuştu ne douglas ne cibuji, hem ön libero hem stoper oynayabilen bi adam gelecek diye ama detay vermedi.
İş resmileşme noktasına gelirse @Necmi abi detay verir zaten :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Mbia

Çevrimdışı AmaralGürses

Mbia

süper olur ama trabzon'dan 2.5m garanti parası var. Nasıl alabiliriz ki?

Çevrimdışı can1903

Cibiloci kardeşimizi hazır ederiz
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

süper olur ama trabzon'dan 2.5m garanti parası var. Nasıl alabiliriz ki?

Dediğin gibi parada anlaşılamamış sanırım. Trabzondaki sözleşmesi lafta kaldığı parayı alamadığı için sorun değil bence çok istenirse alınabilir. Bonservisi yok.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gs bize beraberliğe gelecektir.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Mbia bonservis sorununu kendisi çözerse o iş olur aksi halde mümkün gözükmüyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Dediğin gibi parada anlaşılamamış sanırım. Trabzondaki sözleşmesi lafta kaldığı parayı alamadığı için sorun değil bence çok istenirse alınabilir. Bonservisi yok.
Oyuncuda bi sıkıntı yok menajeri sıkıntı diyen vbar
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı AmaralGürses

Herkes transfer isteklerini yazmış devre arası, benden de bunlar gelsin. Fazlasında gözüm yok valla. Oldukça minimalist davrandım. Milo, Ramon ve Franco'dan da en az ikisi gider bu hesaba göre.

1) Kaleye Mandanda veya Ospina. Birinci tercihim Mandanda boşa düşüyor 6 ay kuralından dolayı, artık 30 yaşında ve Fransa'da korkunç gelir vergisi var, kabul edebileceği bir teklifle 3 sene kökten çözebiliriz kale sorununu. Veya taraftar Ospina'nın yolunu zaten yaptı, Şezni de dönerse Arsenal'a hele en kötü kiralık alınması işten değil..

2) Sol beke Gael Clichy. Manchester City'de neredeyse hiç şans bulamıyor. 6 ay kiralayabiliriz.

3) Stopere Dnipro'dan Douglas. Bonservisli tek transferimiz olur. Seneye sözleşmesi bitmeden para kazanmak isteyecektir Dnipro.
[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2015, 23:53:37 AmaralGürses ]

Çevrimdışı ozan062

bizim bol paramız olsa bile biz yine adam almakta zorlanırız cnk ikna konusunda klup uzun yıllardır sorun yasıyor

simdi bol paradan kastım maas dısında bol bonservis fakat artık cag değişti ya maas için geliyor ya proje için

bizde maasda yuksek olamaz proje zaten yok o sebeble işler klupte zor işliyor o sebeblede aylar suruyor bir oyuncunun bize transferi:)

projeden bahsetmen için uzun yılalr avrupada olman gerek yada futbolun basına dunyanın tanıdıgı birisiyle baslarsın oyuncu gorusmelerine buda sana bir proje sunar amacı olan bir

takım sunar oyuncuya oda ilgisini çeker

yani suan transfer işleri bir haftada falan bitiremeyiz onun için simdi ospinayla gorusmeye baslanmıstır kimbilir ne zaman biter o gorusme:D
[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2015, 23:56:19 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

kesin konuşmadım olabilir dedim :bandit:
transferde kesin konuşulmaz bunu öğrendik :D @AmaralGürses

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bence son haftalarda senol gunes gergin bu gerginlik hareketlerine fazlasiyla yansiyor haliyle takima da yansiyor. Ligin baslarinda daha sakindik. Simdi bi panik havasi var takimda. Yarin kayseri maci da bu yuzden zorlu gececek. 2 farki bulursak takim da rahatlar ama o ilk gol gelinceye fark ikiye cikincaya kadar yine cok sinirlenir cok geriliriz.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı mellfred

geçmiş yıllardaki gibi "idare ederiz" mantığı gütmeden devre arasında risk almak gerek. bu kadar iyi bir ekip yakalamışken bu fırsatı tepmemek gerek. bir kaç rötuşla yenilmez armadaya dönebilmek mümkün. hem genç hem de deneyimli az sayıda takviye, bizi 5 yıl zirvede tutmakla kalmayacak  rakiplerin batışını da sağlayacak

Çevrimdışı laoban

simdi bu shneijder denen yerden bitmenin kufurlerinin cezasi olmayacakmi? bu konu hakkinda bir yaptirim uygulanabiliyormu?

Çevrimdışı Kadir G.

Kaleci ile birlikte elzem olan bölge kendi adıma orta saha. Bu doğrultuda Ospina+Mbia'yı getirebilirsek saha içinde olduğu kadar psikolojik olarakta önde oluruz.

Bu iki transferi yaparsak stoper için Papy, Balanta, Douglas çok düşüneceğimiz meseleler olmaktan çıkar.

Sol bek alınacağını düşünmüyorum ona rağmen çok verimli şekilde transfer dönemini kapatırız.

Çevrimdışı Kalyoncu

Kaleci ile birlikte elzem olan bölge kendi adıma orta saha. Bu doğrultuda Ospina+Mbia'yı getirebilirsek saha içinde olduğu kadar psikolojik olarakta önde oluruz.

Bu iki transferi yaparsak stoper için Papy, Balanta, Douglas çok düşüneceğimiz meseleler olmaktan çıkar.

Sol bek alınacağını düşünmüyorum ona rağmen çok verimli şekilde transfer dönemini kapatırız.
Kale stoper almak şampiyonluğu güle oynaya getirir kale stoper sol bek ortasaha almak yarı final final izlettirir Bize hiç transfer yapmazsak ıkına ıkına şampiyon oluruz 

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

Afrikalı stoperler bir acayip oluyorlar ya hiç güvenemiyorum. Alman yokmu Alman  :D

Çevrimdışı AmaralGürses

Bakın bu dramdır:

Yahu tamam Beşiktaş'ımızın kalecisinin Allah selamet versin de sen kim muslera kim arkadaş yani aynı cümle içinde bile kullanman bana tuhaf geliyor.

[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2015, 10:32:52 AmaralGürses ]