Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7249042 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şu liderliği geri alsakta kaos ortamı bitse.

İyi gün taraftarları,hocayı beğenmemeler,sambadeye laf etmeler.Ne ararsan var :)

İyi oynayıp kazanamadığında  skor taraftarı , Skor alıp oyun kötü olunca bu oyunla nereye kadar abi hiç zevk vermiyolar böyle oynayacaklarına oynamasınlar daha iyi..

hep aynı hikaye ama sadece BEŞİKTAŞ ta oluyor bunlar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Her futbolcu elstirilebilmeli
Mesela 2-3 Oyuncuyu mimleyip onlar uzerinden gidip digerlrinin yaptigi hataları gormezlikten gelmek ne kadar dogru ?
Mesela Biz Gecen sezonki C.Brugge macini buradan Abilerim kardeşlerimle birlikte izledik Olimpiyatta..
Ben Defansin araksina atilan topta De sutterin topu alip kalye dogru kostugunu tam 85 metreden gorup Cik kaleden Tolga Cik kaleden diye bagirmaya basladim ama duymadi tabiki ve kale çizgisinde bekleyip De sutter ceza sahsina girdikten sonra Cikti kaleden ve Golu yedi oysaki kaleden cikmis olsaydi golu engellerdi cunku De sutter Topu ayagindan 1,5 - 2 metre acmisti..
Bu arada Furbolcularin mac esnasinda Isliklanmasina karşıyım bu cok yanlış..
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2015, 16:33:26 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Buna Cevap verebilecekmisin :alala: @cursedofdragon

neyine cevap vereyim yunus :)
Bizim kara kaşımızın kara gözümüzün hatrına mı oynuyorlar zannediyorsun :)
Tabi ki para için oynuyor töre,quaresma hepsi aynı :) Şuan yönetim paraları ödüyorda ondan böyle ödemesin de göreyim bütün yabancı oyuncular yerlilerden de hareketlenme olur kendini kandırma sadece töre'ye özel birşey değil yani töreyi kötülemene gerek yok :) Burda bir ton futbolcu yazarım klübe ihtirname gönderen :) Çok sevdiğimiz ersnt'te dahil :)
Ama senin yaptığın yanlış yunus hazır basın bizim oyuncuları sindirmeye çalışırken sende üstüne limon sıkıyorsun :)

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Taraftarın önünde 2 seçenek var . Birincisi  dibe düşmesine neden olacak şekilde sürekli negativite yüklemek takıma, her şeyiyle olumsuz düşünmek . İkincisi zayıflıklarımızı , eksiklerimizi bizi gelecekte bekleyen tehlikeleri görüp şimdiden önlemlerimizi almak ve bir süre sonra bunun meyvelerini toplamaya başlamak.
Şu aşırı duygusal tavırlardan sıyrılıp gerçeklere dönme vakti çoktan geldi. Takım liderken pembe tablolar çizip 'Başkan iyi ki orta sahaya transfer yapmamış , bir bildiği varmış '  diyenden de takım bir yenilgiyle ikinciliğe düşüp 'Bu sene de üçüncü olacağız' diyenden de gına geldi.

Taraftarın önünde 2 seçenek var . Birincisi  dibe düşmesine neden olacak şekilde sürekli negativite yüklemek takıma, her şeyiyle olumsuz düşünmek . İkincisi zayıflıklarımızı , eksiklerimizi bizi gelecekte bekleyen tehlikeleri görüp şimdiden önlemlerimizi almak ve bir süre sonra bunun meyvelerini toplamaya başlamak.
Şu aşırı duygusal tavırlardan sıyrılıp gerçeklere dönme vakti çoktan geldi. Takım liderken pembe tablolar çizip 'Başkan iyi ki orta sahaya transfer yapmamış , bir bildiği varmış '  diyenden de takım bir yenilgiyle ikinciliğe düşüp 'Bu sene de üçüncü olacağız' diyenden de gına geldi.
Ise Ospinayla basladik ins gelecek Tarftar sayesinde :ok:

Çevrimdışı Tolga

kardeşim taraftar konusunda ne tartışması yaratacaz , fikrimizi söylüyoruz burada ben  kadıköyün bilmem ne mahallesinden kalkmışım başakşehire gitmişim takıma destek olmak için ve Beşiktaşımı izlemek için 4 saatlik yola. Orada ne olduğu bilinmeyen sözde sorsan takıma destek olmak için orda fakat kendini tatmin etmekten başka işe yaramayan topluluk.. eski açık eski açık yok yeni açık yeni açık diye sürekli halay türlü peşinde koşan taraftarız. .

top rakipteyken baskı yok niye çünkü zihniyet maç izlemeyemi geldiniz buraya bagırıyorlar .. ulan maç izlemeye geldim tabi 4 saatlik yolu maçın içinde değillerki rakibe baskı takıma destek olsunlar lay lay lom işleri güçleri , aksini söyleyecek olan varsada buyursun söylesin.. bunu yapan taraftar grubununda ismi cismi herkesin övdüğü grup. .
Şahsen taraftar konusuna girmek istemediğim için öyle söyledim yoksa tabiki de tartışılabilir.

Şuna katılıyorum maalesef taraftarımızın bir kısmının sahada olup bitenle alakası yok bu İnönü'de de böyleydi. Bazıları sadece kendini eğlendirmeye çalışıyor.

Rakibi ve hakemi baskı altına alma ve pozisyona göre tepki koyma konularında bence yeterince iyi değiliz umarım bu Vodafone Arena'da değişir.

Bunun yanında bir de takım saha içinde problem yaşamaya başlıyorsa hemen homurdanmaya başlayanlar da var. Tabi ben kimseyi yargılamıyorum ama stat açıldığı zaman da bu devam ederse içeride çok maçta puan kaybı yaşarız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şahsen taraftar konusuna girmek istemediğim için öyle söyledim yoksa tabiki de tartışılabilir.

Şuna katılıyorum maalesef taraftarımızın bir kısmının sahada olup bitenle alakası yok bu İnönü'de de böyleydi. Bazıları sadece kendini eğlendirmeye çalışıyor.

Rakibi ve hakemi baskı altına alma ve pozisyona göre tepki koyma konularında bence yeterince iyi değiliz umarım bu Vodafone Arena'da değişir.

Bunun yanında bir de takım saha içinde problem yaşamaya başlıyorsa hemen homurdanmaya başlayanlar da var. Tabi ben kimseyi yargılamıyorum ama stat açıldığı zaman da bu devam ederse içeride çok maçta puan kaybı yaşarız.
Tolga bu takımda olduğu sürece ve hatalı goller yediği sürece o homurdanmalar olacaktır. Geçen ki Brugge maçı ve Akhisar maçı dışında ben böyle homurdanma olan bir maç hatırlamıyorum. Bu tesadüf olamaz. Geçen sene Bilic bu sene Şenol Güneş bile bile lades dediler ve bunun sancısını takıma çektirecekler.
Korku akıl katilidir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ise Ospinayla basladik ins gelecek Tarftar sayesinde :ok:
İnşallah diyelim. Sözleşme imzalanmadan birşey demem . Şimdi herkesin konsantre olması gereken devre arasına kadar kalan maçlarımızın hepsini kazanmak için elimizden geleni yapmak. Devre arasında da  ikinci yarı için kendimizi olabildiğince hazır hale getirmek.

Çevrimdışı Tolga

Tolga bu takımda olduğu sürece ve hatalı goller yediği sürece o homurdanmalar olacaktır. Geçen ki Brugge maçı ve Akhisar maçı dışında ben böyle homurdanma olan bir maç hatırlamıyorum. Bu tesadüf olamaz. Geçen sene Bilic bu sene Şenol Güneş bile bile lades dediler ve bunun sancısını takıma çektirecekler.
Şenol Hoca doğru bir seçimdi ben de isterdim Lucescu gelsin ama ondan sonraki en iyi isim Şenol Hoca'ydı.

Hocaya biraz zaman tanımak lazım sonuçta bu takım sezon sonuna kadar bu yarışın içerisinde kalacak eğer şimdiden sabırsızlık başlarsa son 5 hafta ne yaparız bilmiyorum.

Yani farzedelim son 5 haftaya lider girdik ve ilk iç saha maçımızda devreyi 1-0 geride kapadık diye hemen tribünde telaş başlayacaksa işimiz var valla.

Geçen sezon zaman zaman bende sabırsızlık yaşıyordum ama bu biraz da Bilic'ten kaynaklanıyordu çünkü oynadığımız oyuna güvenemiyordum her an bir yerde lastik patlayacak diyordum.

Şenol Hoca'ya ve onun oyununa açıkçası çok daha fazla güveniyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şenol Hoca doğru bir seçimdi ben de isterdim Lucescu gelsin ama ondan sonraki en iyi isim Şenol Hoca'ydı.

Hocaya biraz zaman tanımak lazım sonuçta bu takım sezon sonuna kadar bu yarışın içerisinde kalacak eğer şimdiden sabırsızlık başlarsa son 5 hafta ne yaparız bilmiyorum.

Yani farzedelim son 5 haftaya lider girdik ve ilk iç saha maçımızda devreyi 1-0 geride kapadık diye hemen tribünde telaş başlayacaksa işimiz var valla.

Geçen sezon zaman zaman bende sabırsızlık yaşıyordum ama bu biraz da Bilic'ten kaynaklanıyordu çünkü oynadığımız oyuna güvenemiyordum her an bir yerde lastik patlayacak diyordum.

Şenol Hoca'ya ve onun oyununa açıkçası çok daha fazla güveniyorum.
Hayır Şenol Hoca'ya ben de güveniyorum. Ben Tolga seçiminden dolayı Şenol Güneş'in yanlış bir tercih yaptığını anlatmak istedim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Hayır Şenol Hoca'ya ben de güveniyorum. Ben Tolga seçiminden dolayı Şenol Güneş'in yanlış bir tercih yaptığını anlatmak istedim.
Evet tekrar okuyunca yanlış anladığımı farkettim.

Tolga seçimi konusunda haklısın göreve gelir gelmez bir kaleci istemeliydi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bugün kulübe avukatını gönderdiği "iddia" edilen Gökhan Töre ve Ahmet Nur Çebi. :)

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Günay, Veysel'i elleriyle beslerken. :)

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Batuhan1903

Devre arası;

Quaresma > Sporting

Motta > Brezilya

Djilobodji > Beşiktaş

Ospina > Beşiktaş

Mbia > Beşiktaş

Aras > Beşiktaş

Sonrasında meşaleyi yakın şampiyonluk çok daha yakın.
bence Balanta , Obi Mikel daha kaliteli isimler Aras tanda daha iyisini almamız lazım gönül isterki Remy. :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Lordlar Kamarası ya da Kurtlar Konseyi :icool:

Çevrimdışı ozan062

Devre arası;

Quaresma > Sporting

Motta > Brezilya

Djilobodji > Beşiktaş

Ospina > Beşiktaş

Mbia > Beşiktaş

Aras > Beşiktaş

Sonrasında meşaleyi yakın şampiyonluk çok daha yakın.

direk 11 acık yok boyle birseymi olur aras da simdilik bi kerim etkisi verir

olmaz sevmedim bu sıralamayı :evillol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ensar

Yilmaz Vural: Quaresma derhal Beşiktaş tan uzaklaştırılmali , Besiktasa zarar veriyor ben T.d olsam ilk isim bu olurdu :akuma: :steamed: :steamed:
Kedi uzanamadigi Cigere mundar dermiş..
çok doğru demiş ağzına sağlık :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ozan062

sunu anlamıyorum sürekli taraftara laf ediliyorda arkadas bi git sen gecen sene akgisar macıyla beraberki çöküşe bak  aynı gun maca gittim yanımda aglayan uzulen sıkılanlar fakat sahada hiçbir uzuntuden haber yok sadece gunay geldi bizleri teselli etmeye calıstı kendince ondan severim onu bendeki yeri ayrıdır yani bizmi yaptık onu??

bu sahada sadece beck rho ve gomez harici yine aynı 11 var sahada yine onlar var yani sıkıntıyı bu taraftar goruyor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cursedofdragon

Bugün kulübe avukatını gönderdiği "iddia" edilen Gökhan Töre ve Ahmet Nur Çebi. :)

bu resmi yunus emre'ye göstermek lazım :)

Çevrimdışı Ensar

Birilerinin Toreye Beşiktaş ta kimsenin parasinin kalmayacagini anlatmasi lazim , Bu ilk vukuati da degil
2 Ay para alamadi diye Avukatlari araciligiyla yöneticilerle gorusmekte neyin nesi ??
Yahu bu adamlar futbolcu Milyonlarla oynuyor 2 Ay para alamasa ne olur ??
yeni şafak bi haber yaptı ortalığı kasıp kavurmuşsun yine , medyanın yaptığı her habere inanmaya devam !
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

direk 11 acık yok boyle birseymi olur aras da simdilik bi kerim etkisi verir

olmaz sevmedim bu sıralamayı :evillol:

Aras ile Kerim'i ya da etkilerini kıyaslamak, bilemedim ne diyim :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

bu resmi yunus emre'ye göstermek lazım :)
Gokhan Töreyle A.N.Cebi baskanin arasi zaten cok iyi bunu bilmeyen yok
Ama Bu Torenin Kulube 3 Kez ihtarmame cektigi gercegini değiştirmiyor :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

Gokhan Töreyle A.N.Cebi baskanin arasi zaten cok iyi bunu bilmeyen yok
Ama Bu Torenin Kulube 3 Kez ihtarmame cektigi gercegini değiştirmiyor :tabe:

@Necmi abi çok mu iyi araları Töre ile Çebi'nin  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli