Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7243360 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu arada Ospina adamdır :D
Dibidir :bandit:
Profil fotomdakide Ham maddesidir dimi @Çağrı :naughty: :naughty:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TALAT

bu hafta artik torenin haftasi olmali. bu kadar eksik varken kendine gelmeli.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

Dibidir :bandit:
Profil fotomdakide Ham maddesidir dimi @Çağrı :naughty: :naughty:

Evet bariz ham madde :D Keşke işlenseymiş aramıza gönderilirken biraz  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Yilmaz Vural: Quaresma derhal Beşiktaş tan uzaklaştırılmali , Besiktasa zarar veriyor ben T.d olsam ilk isim bu olurdu :akuma: :steamed: :steamed:
Kedi uzanamadigi Cigere mundar dermiş..

Çevrimdışı GÖRKEM

Bu saaten sonra Transfer'e yogunlasmamak lazim. Takim düzeni ve Motivasyon üzerine calisilmali.

bu hafta artik torenin haftasi olmali. bu kadar eksik varken kendine gelmeli.
Tore Parayi aşırı seviyor
Kulube Avukatlarını gondermis yine
2 Aylik alacagini alamamis beyefendi hemen yonetimle gorusmus avukatlariyla birlikte parasini alinca rahatlamis biraz , Artik yukselir performansi..
Demekki Torenin performansi Duygusalliktan cok TAMAMEN DUYGUSALLIKTAN kaynaklaniyormuş..

Çevrimdışı TALAT

Bu saaten sonra Transfer'e yogunlasmamak lazim. Takim düzeni ve Motivasyon üzerine calisilmali.

taraftar olarak bizim yogunlasmamiz lazim. biz yogunlastikca oyunculardan etkilenen olabilir. fakat yonetimin su an tek isi transfer olmali. 2 net transfer ile gelecege damga vuracak takimi kurma sansimiz var.

Çevrimdışı GÖRKEM

Ayrica belli oldu ki Sosa ile Oguzhan yan yana olmuyor. Bundan sonra kesinlinkle Necip 11 de baslamali. Sosa yedek beletilmeli. Zaten bu bizim Oyun Anlayisimiza daha uygun bir secim olur. Rakibi üzerimize cekerek acmaliyiz. Geriye iterek acamiyoruz. Bunu bir an evvel kabullenmek lazim.

Çevrimdışı TALAT

2 Aylik alacagini alamamis beyefendi hemen yonetimle gorusmus avukatlariyla birlikte parasini alinca rahatlamis biraz , Artik yukselir performansi..
Demekki Torenin performansi Duygusalliktan cok TAMAMEN DUYGUSALLIKTAN kaynaklaniyormuş..

valla parasini alamayan adama ben kizamiyorum. ins gelecekte ayin 1nde banka kuyrugunda bekleyeckler ☺

valla parasini alamayan adama ben kizamiyorum. ins gelecekte ayin 1nde banka kuyrugunda bekleyeckler ☺
Birilerinin Toreye Beşiktaş ta kimsenin parasinin kalmayacagini anlatmasi lazim , Bu ilk vukuati da degil
2 Ay para alamadi diye Avukatlari araciligiyla yöneticilerle gorusmekte neyin nesi ??
Yahu bu adamlar futbolcu Milyonlarla oynuyor 2 Ay para alamasa ne olur ??

Çevrimdışı GÖRKEM

taraftar olarak bizim yogunlasmamiz lazim. biz yogunlastikca oyunculardan etkilenen olabilir. fakat yonetimin su an tek isi transfer olmali. 2 net transfer ile gelecege damga vuracak takimi kurma sansimiz var.

Transfer yapilabilir yanlis anlasilmasin. Ama Transferlerin bizi Sampiyon yapacagini beklememeliyiz cok üst düzey Oyuncular alamayacagimizi düsünürsek.

Sorun Oyun Anlayisinda. Senol Hoca Takimi bazi konularda ilerletti ama Takim Savunmasi Anlayisini resmen yok etti. En basta bunu gelistirmeli. Bunu yapamayacaksa kimse kusura bakmasin ama Besiktas'in Teknik Direktörü olamaz.

Ayrica Gecen sezon yeni sozlesme yapılırken bu adamin Yillik ücretine %100 oraninda ZAM yapildi yaptigi ayıptır..

Çevrimdışı cursedofdragon

sende bu fanatiğin haberine inandın :)
fanatik,fotomaç gazetesine kızmıyorum artık aramızda inananlar var.

Çevrimdışı Çağrı

Devre arası;

Quaresma > Sporting

Motta > Brezilya

Djilobodji > Beşiktaş

Ospina > Beşiktaş

Mbia > Beşiktaş

Aras > Beşiktaş

Sonrasında meşaleyi yakın şampiyonluk çok daha yakın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Transfer yapilabilir yanlis anlasilmasin. Ama Transferlerin bizi Sampiyon yapacagini beklememeliyiz cok üst düzey Oyuncular alamayacagimizi düsünürsek.

Sorun Oyun Anlayisinda. Senol Hoca Takimi bazi konularda ilerletti ama Takim Savunmasi Anlayisini resmen yok etti. En basta bunu gelistirmeli. Bunu yapamayacaksa kimse kusura bakmasin ama Besiktas'in Teknik Direktörü olamaz.
Ospina ve Djilobodji ust duzey oyunculardir bu 2 oyuncu bizi Cok Net Sampiyon yapar...

Yil 2009 , Devre arasina 6.ci sirada giriyoruz ve Devre arasi Ernst ve Yusuf transferleri yapiliyor ve sene sonunda Cifte kupali sampiyon oluyoruz

Gordunmu 2 Net tarnsfer nasil sampiyon yapiyor ??

Çevrimdışı TALAT

Birilerinin Toreye Beşiktaş ta kimsenin parasinin kalmayacagini anlatmasi lazim , Bu ilk vukuati da degil
2 Ay para alamadi diye Avukatlari araciligiyla yöneticilerle gorusmekte neyin nesi ??

konu parasinin kalip kalmayacagi deil. zaten kimsenin parasi kimsede kalmiyor aliyorsun parani. ayrica kimin parasiyla ne gibi harcama yapip yapmadigini bilmeden 2 ay parasini almasa bir sey olmaz demek bana komik geliyor. bilmiyorum kendi parani kazaniyor musun ama parayahic ihtiyacin olmasa bile maasin yatana kadar mobil subeye 50 defa girip bakarsin.

burda sistemdeki eksikligi gormek yerine sistemden magdur olanlari yanlis yapiyormus gibi gostermek yanlis.

sende bu fanatiğin haberine inandın :)
fanatik,fotomaç gazetesine kızmıyorum artık aramızda inananlar var.
Soz kunusu Tore ise inanirim

Daha gecen Divan toplantısında Kongre üyelerine dagitilan Broşürlerde Gokhan Torenin alacaklari icin kulubumuze 3 kez İhtarname gonderdigi yaziyordu simdi anladinmi neden inandigimi ??
Koskoca Beşiktaş Kulubude mi yalan söylüyor ??
@cursedofdragon

Devre arası;

Quaresma > Sporting

Motta > Brezilya

Djilobodji > Beşiktaş

Ospina > Beşiktaş

Mbia > Beşiktaş

Aras > Beşiktaş

Quaresma > Sporting Derken :akuma: :akuma: :vur

Çevrimdışı GÖRKEM

Ospina ve Djilobodji ust duzey oyunculardir bu 2 oyuncu bizi Cok Net Sampiyon yapar...

Yil 2009 , Devre arasina 6.ci sirada giriyoruz ve Devre arasi Ernst ve Yusuf transferleri yapiliyor ve sene sonunda Cifte kupali sampiyon oluyoruz

Gordunmu 2 Net tarnsfer nasil sampiyon yapiyor ??

Su anki fiziksel, taktiksel ve mental halimiz ile bizi en Kral Transferler bile Sampiyon yapamaz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yilmaz Vural: Quaresma derhal Beşiktaş tan uzaklaştırılmali , Besiktasa zarar veriyor ben T.d olsam ilk isim bu olurdu :akuma: :steamed: :steamed:
Kedi uzanamadigi Cigere mundar dermiş..
iyide adam şenol güneşi kötülememiş ki doğrusunu söylemiş bence :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Su anki fiziksel, taktiksel ve mental halimiz ile bizi en Kral Transferler bile Sampiyon yapamaz.
Kusura bakma ama fazla abartıyorsun.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Devre arası;

Quaresma > Sporting

Motta > Brezilya

Djilobodji > Beşiktaş

Ospina > Beşiktaş

Mbia > Beşiktaş

Aras > Beşiktaş

4 transfer yazmışsın oraya :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

fiziğimizde ne var ki akhisar maçını kazanamamız şansızlık kaç tane pozisyona girdik olmadı iş kazası olarak görülebilir ospina ve iyi bi tane stoper şampiyon yapar bizi.

konu parasinin kalip kalmayacagi deil. zaten kimsenin parasi kimsede kalmiyor aliyorsun parani. ayrica kimin parasiyla ne gibi harcama yapip yapmadigini bilmeden 2 ay parasini almasa bir sey olmaz demek bana komik geliyor. bilmiyorum kendi parani kazaniyor musun ama parayahic ihtiyacin olmasa bile maasin yatana kadar mobil subeye 50 defa girip bakarsin.

burda sistemdeki eksikligi gormek yerine sistemden magdur olanlari yanlis yapiyormus gibi gostermek yanlis.
Tam 8 senedir Calisip kendi parami kazanıyorum

Mesele o degil abi , Tamam eyv zamaninda alamazsin anlarım bu ulkede insanlar 6 Ay parasini alamadigi halde calisiyor..
Ayrica bu Ulkede hangi kulüp futbolcularının maasini zamaninda odeyebiliyor?
Biz Aylarca yillarca odeyemiyorduk Allahtan Fikret Orman geldide Odemeler duzene girdi ama Stad harcamalri nedeniyle Kulupte biraz sıkıntıda bu nedenle 1-2 Aylik gecikmeler cok normaldir diye düşünüyorum..
Ozellikle Gokhan Yerli futbolcu olarak bunu cok daha iyi anlamasi gerekir ve anlayis gostermesi gerekir..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yunus Emre quaresma ile ilgili her haberde atlıyorsun yine bizi içten yıkmak istiyorlar diye bu haberin doğruluğuna nerden inandında ama yüklenmeye başladın. Senin cidden takımı değil Quaresmayı sevdiğini düşünmeye başladım. Bir insan birisini yücelticem diye diğerini aşağıya çekmez. Quaresmaya sahip çıktığın kadar diğer oyunculara da sahip çık.
Korku akıl katilidir.