maalesef katılmıyorum cnk o departmanda bi sayı vardı onu belirlemişlerdi kadroda tamamdı yani eğitilşicekler belliydi fakat
simdi ismini unuttugum eski besiktas kaleci karısından bosanıyor ve parasızlıktan dolayı sıkıntı yasıyordu, hem fatih terim hemde fikret orman konuya müdahale etti ve biz bu adamı işe alalım dedik
sanıyorum bize gelmişti ve aradan uzun zaman geçiyor ve ortada hiçbir ses yok herif ortada yok
ayrıca o takım iyi giderken internete sunulan kaleci antrenmanlarındada hiçbir yeni yüz görmedik cnk boyle bir proje önder özenden sonra rafa kalktı boyle birsey olsa yönetim elli kere sunardı onumuze
Konunun Fevzi ile ilgisi ne şimdi Ozan? Fevzi klasik Beşiktaşlı torpili olacaktı kimse de almadı zaten girmedi kulüpten içeri.
Planlamayı da yapan dediğin Özen'di bu arada şuan Özen çalışmıyor ve planladığı hiçbir şey yapılıyor mu yapılmıyor mu bilmiyoruz.
Çok abartıyorsun eleştirirken adam çıksa 2-3 tane terim ve yöntem saysa önüne belki hiçbir fikrin bile olmayacak. En tahammülsüz olduğum konu sonuca göre eleştiri yapmaktır benim.
Kaç tane güzel, başarılı olacak insan harcanıyor şu olay yüzünden Türkiye'de saymaya başlasak bitmez. Süreci önemseyen her kurum her kulüp eninde sonunda istikrarı yakalar, sonucu önemseyenler ise, bknz. Türkiye'deki tüm kulüpler.