Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7248992 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

simdi bir sene geçse hadi iki sene geçse tamam ama siz 3 cü senedede hala elimizde arguman yok diyorsanız  bu konuda anlasamayız

herneyse uzatmaya gerek yok ben potansiyeli olan ama burda bunu gosterecek imkanı bulamayan adama para verme taraftarı değilim ve gitsin diyorum kısa ve oz olarak bu dusuncedeyim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

maalesef katılmıyorum cnk o departmanda bi sayı vardı onu belirlemişlerdi kadroda tamamdı yani eğitilşicekler belliydi fakat

simdi ismini unuttugum eski besiktas kaleci karısından bosanıyor ve parasızlıktan dolayı sıkıntı yasıyordu, hem fatih terim hemde fikret orman konuya müdahale etti ve biz bu adamı işe alalım dedik

sanıyorum bize gelmişti  ve aradan uzun zaman geçiyor ve ortada hiçbir ses yok herif ortada yok

ayrıca o takım iyi giderken internete sunulan kaleci antrenmanlarındada hiçbir yeni yüz görmedik cnk boyle bir proje önder özenden sonra rafa kalktı boyle birsey olsa yönetim elli kere sunardı onumuze

Konunun Fevzi ile ilgisi ne şimdi Ozan? Fevzi klasik Beşiktaşlı torpili olacaktı kimse de almadı zaten girmedi kulüpten içeri.

Planlamayı da yapan dediğin Özen'di bu arada şuan Özen çalışmıyor ve planladığı hiçbir şey yapılıyor mu yapılmıyor mu bilmiyoruz.

Çok abartıyorsun eleştirirken adam çıksa 2-3 tane terim ve yöntem saysa önüne belki hiçbir fikrin bile olmayacak. En tahammülsüz olduğum konu sonuca göre eleştiri yapmaktır benim.

Kaç tane güzel, başarılı olacak insan harcanıyor şu olay yüzünden Türkiye'de saymaya başlasak bitmez. Süreci önemseyen her kurum her kulüp eninde sonunda istikrarı yakalar, sonucu önemseyenler ise, bknz. Türkiye'deki tüm kulüpler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat_

cumartesi gunu oynanacak kayseri  Besiktas macina kayserili bulent yildirim atanmis iyisimi kalp  ilaclari olsun sakinlestirici haplarimizi alipta maci izleyelim iste yillardir hep bole  kritik haftalarda gorev adamlari maclarimiza ataniyor sonra tepetaklak oluyoruz bu maca bu herifi atayan zihniyet dusunun gs macina kimi atayacak

Çevrimdışı cursedofdragon

cumartesi gunu oynanacak kayseri  Besiktas macina kayserili bulent yildirim atanmis iyisimi kalp  ilaclari olsun sakinlestirici haplarimizi alipta maci izleyelim iste yillardir hep bole  kritik haftalarda gorev adamlari maclarimiza ataniyor sonra tepetaklak oluyoruz bu maca bu herifi atayan zihniyet dusunun gs macina kimi atayacak

gs maçına Suat Aslanboğa

fb maçına serkan tokat

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

%100 Cuneyt Cakir olur At fava bekle
Daha iyi Gsli bulamazlar..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Şimdi bizim paramız devre arasında Ospina ve adam akıllı bir stoper almaya yetmiyor mu?

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şimdi bizim paramız devre arasında Ospina ve adam akıllı bir stoper almaya yetmiyor mu?

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

borca girip almalıyız gerekirse takımın gerisi zayıf.

Çevrimdışı AmaralGürses

Altıpastan gol kaçırma rekorlarımızı geliştirmeyi bırakıp biraz bitirici olursak ne hakem ne de sakatlıklar önümüzü kesemez.

Çevrimdışı atalay

Kaç tane kaleci antrenörü ile sohbet ettim, antrenman metotlarını inceledim. Değerlendirmem diyorum.

Oturduğunuz yerden Sambade yetersiz diyorsunuz. Müthiş öz güven, tebrikler!

Adam "3 kaleciyi de gönderin" dedi. Daha neyi değerlendiriyorsunuz?

Çevrimdışı 38life

borca girip almalıyız gerekirse takımın gerisi zayıf.
Eğer para yoksa stad inşaatı durdurulsun. O şekilde bir kaynak yaratılsin.

Çevrimdışı ozan062

Eğer para yoksa stad inşaatı durdurulsun. O şekilde bir kaynak yaratılsin.

:lol:

secim var sezon sonu bir seyler yapacaklardır transfersiz olmaz:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı atalay

Ramon Motta devre arası Brezilya yolcusu. Sezon başında Genoa istemişti.

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Ospina'da ciddi bir rakip çıkmazsa devre arası 1.5 yıllık kiralık artı opsiyonlu bize gelebilir. Ki oyuncu da bizi istiyor.

Sonunda olacak sanırım bu iş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Ospina'da ciddi bir rakip çıkmazsa devre arası 1.5 yıllık kiralık artı opsiyonlu bize gelebilir. Ki oyuncu da bizi istiyor.

Sonunda olacak sanırım bu iş.

cagri ben biraz uzak kaldim. ospina ne yapar bizde. devre arasi olacagini dusunursek,
1.yarim sezonda sampiyonlukta fark yaratir mi?
2. 5 sene kaleyi kapatir mi
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ramon Motta devre arası Brezilya yolcusu. Sezon başında Genoa istemişti.
free ?

Çevrimdışı Çağrı

cagri ben biraz uzak kaldim. ospina ne yapar bizde. devre arasi olacagini dusunursek,
1.yarim sezonda sampiyonlukta fark yaratir mi?
2. 5 sene kaleyi kapatir mi

Benim eksik bulduğum 2 özelliği var. Yan toplar ve çıkışları.

Yan top sorununu uzun bir stoper ve sol bek ile çözersek 5 yıl Cordoba'dan daha iyisini izleriz kalece bence.

1 e 1'lerde ve cepheden şutlarda ve tabi ki refleksler ile topu oyuna sokuşta bizim için bulunmaz nimet adam.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yan top sorununu uzun bir stoper ve sol bek ile çözersek 5 yıl Cordoba'dan daha iyisini izleriz kalece bence.

1 e 1'lerde ve cepheden şutlarda ve tabi ki refleksler ile topu oyuna sokuşta bizim için bulunmaz nimet adam.
5 milyon euro verip bonservisini alsak iyi iş yapmış olur muyuz?

Çevrimdışı Tolga

Elimizdeki kalecilerin kalitesini düşündüğümüz zaman açıkçası ben Sambade'yi eleştiremem.

Adamın 3 kaleciyle ilgili raporu ortadayken daha ne yapabilirdi ki.

Yeteneği kısıtlı bir kaleciye dünyanın en iyi hocasını tutsan da farketmez.

Sambade'yi eleştirmektense şu takıma hala neden iyi bir kaleci alınmıyor diye eleştirmek gerekiyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

5 milyon euro verip bonservisini alsak iyi iş yapmış olur muyuz?

Arsenal 5'e verir mi? Biz 5 bulabilir miyiz , bu cevaplar daha önemli.

Tabi ki çok doğru iş olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

sagolasin. bir de kizacaksiniz ama rhodolfonun yerine duzgun bir defans bulsak. ben bir turlu isinamadim ve guvenemiyorum ☺
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

sagolasin. bir de kizacaksiniz ama rhodolfonun yerine duzgun bir defans bulsak. ben bir turlu isinamadim ve guvenemiyorum ☺

Kızamayacağım ben de güvenmiyorum :D

Ama yanına iyi bir stoper alırsak bir Lugano olmasa da Fabio luciano performansı alabiliriz diye düşünüyorum.

Yalnız adamın pazarı var İtalya'da. Satarsak da zarar etmeyiz gibi duruyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli