Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7249231 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Fabri dizinden sakat geri dönüş tarihi bilinmiyor. Bu adamla nasıl ilgileniyoruz biz çözemedim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

FANATIK
Yönetim Ospinayi , Teknik Heyet Fabriyi istiyor diye haber yapmış..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

helal olsun be helal olsun !!!
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ozan062

sambadenin biran once takımdan uzaklastırılmasını istiyorum :)))

bunca zaman bir insanın hiçmi faydası olmaz arkadas:) hazır bonservis veriyorlarken satalım gitsin
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Teknik heyet Fabriyi istese dahi , Yönetim Ospina icin ciddi şekilde teklif yapacaktır
Taraftarin Ospinaya olan ilgisini ve destegini takip ediyordur yonetim , Bunu gozardi edeceklerini sanmiyorum...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

http://www.transfermarkt.com.tr/denis-cheryshev/profil/spieler/98322

Töre giderse gözümüz bu adamda olmalı yazın. Gerçi artık gelir mi bilmem :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

sambadenin biran once takımdan uzaklastırılmasını istiyorum :)))

bunca zaman bir insanın hiçmi faydası olmaz arkadas:) hazır bonservis veriyorlarken satalım gitsin
Bende aynısını düşünüyorum. İyi kaleciyi herkes çalıştırır. Önemli olan kötü olanı adam etmek.

Çevrimdışı Çağrı

Bende aynısını düşünüyorum. İyi kaleciyi herkes çalıştırır. Önemli olan kötü olanı adam etmek.

Tam aksini düşünüyorum. Geliştirilecek bir şey yoksa iyi antrenöre de gerek yok fitness koçu yeter.

Yoktan var edilmez. İyi kaleci almazsan antrenörün yapabileceği hiçbir şey yok, antrenör farkı iyi kaleci alınca ortaya çıkar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Tam aksini düşünüyorum. Geliştirilecek bir şey yoksa iyi antrenöre de gerek yok fitness koçu yeter.

Yoktan var edilmez. İyi kaleci almazsan antrenörün yapabileceği hiçbir şey yok, antrenör farkı iyi kaleci alınca ortaya çıkar.
Ben Sambade'nin kötü bir antrenör olduğunu düşünüyorum. Ki bunu da transfer edilmesini istediği kaleciden anlayabiliriz. Fabri kimdir bizde oynayacak bir kaleci mi ? Tolga vasat bir kaleci hatta şu hayatta gördüğüm en kötü beş kaleciden biri Fabri'de olsa olsa vasatın üstü bir kaleci.

Çevrimdışı Çağrı

Ben Sambade'nin kötü bir antrenör olduğunu düşünüyorum. Ki bunu da transfer edilmesini istediği kaleciden anlayabiliriz. Fabri kimdir bizde oynayacak bir kaleci mi ? Tolga vasat bir kaleci hatta şu hayatta gördüğüm en kötü beş kaleciden biri Fabri'de olsa olsa vasatın üstü bir kaleci.

Burada seçenekler önemli bence. Yönetimin kaleciye ayırdığı bütçeyi bilmiyoruz -ki Sambade'nin görevi kaleci önermek değil aslında ekstra iş yapıyor-

Adama sorsak o da Handanovic ile çalışmak ister. Yönetimin tutumu önemli. Kişisek görüşler farklı olabilir tabi ancak Sambade Uefa standartlarında Avrupa'nın en iyi 10 kaleci antrenöründen biri şuan uluslararası tanınırlıkta.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bir de şu var. Tolga'dan ne çıkarılabilir? Yoksa yoktur.

Tolga'yı verdik adamın eline 30 yaşında kaleci. Fiziksel olarak zaten çok kötü bir kaleci ve bu geliştirilemez bu yaştan sonra. İşin yetenek kısmı zaten gelişmez bu yaştan sonra.

Yapabileceği tek şey mental olarak geliştirebilmek Tolga'yı.

Cenk'i verdik adam tembel. Antrenman yapmaya üşenen kaleciden bahsediyoruz. Fiziksel olarak iyi mental olarak ilkokul seviyesinde bir kaleciydi.

Ben bu 2 kaleci ile çalışsam kafayı yerdim herhalde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Predrag Rajkovic 21 maçta 33 gol yemiş bu arada transferinden sonra.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bir de şu var. Tolga'dan ne çıkarılabilir? Yoksa yoktur.

Tolga'yı verdik adamın eline 30 yaşında kaleci. Fiziksel olarak zaten çok kötü bir kaleci ve bu geliştirilemez bu yaştan sonra. İşin yetenek kısmı zaten gelişmez bu yaştan sonra.

Yapabileceği tek şey mental olarak geliştirebilmek Tolga'yı.

Cenk'i verdik adam tembel. Antrenman yapmaya üşenen kaleciden bahsediyoruz. Fiziksel olarak iyi mental olarak ilkokul seviyesinde bir kaleciydi.

Ben bu 2 kaleci ile çalışsam kafayı yerdim herhalde.
Günay ve Veysel geliştirilemez mi ? İkisinde de tık yok. Ayrıca şuna da katılmıyorum. Bir insanın fiziksel olarak gelişmesi için yaş önemli değildir. 30 yaşındaki bir adam omuzlarını kuvvetlendiremez mi veya bacaklarını kuvvetlendiremez mi ? Ki bunu sende Quaresma Bjk Tv'ye çıktığında söyledin Q7 bize ilk geldiğinde fiziksel olarak kötüydü şimdi fiziksel olarak daha iyi görüyorum. Kısacası benim için Sambade vasat bir kaleci antrenörüdür.

Çevrimdışı Çağatay

Predrag Rajkovic 21 maçta 33 gol yemiş bu arada transferinden sonra.

15 ini şl de yemiş adam
chelsea-porto-d.kiev e karşı
chelsea den iki maçta 8 tane yemiş mesela
burada önündeki savunmacılara da bakmak lazım
maccabi nin tüm savunmacılarının toplam pd si 2.750 M :D
ne kadar kaliteli olabileceklerini sen düşün

şu maccabi ile biz karşılaşsak bizde 4leriz
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

Günay ve Veysel geliştirilemez mi ? İkisinde de tık yok. Ayrıca şuna da katılmıyorum. Bir insanın fiziksel olarak gelişmesi için yaş önemli değildir. 30 yaşındaki bir adam omuzlarını kuvvetlendiremez mi veya bacaklarını kuvvetlendiremez mi ? Ki bunu sende Quaresma Bjk Tv'ye çıktığında söyledin Q7 bize ilk geldiğinde fiziksel olarak kötüydü şimdi fiziksel olarak daha iyi görüyorum. Kısacası benim için Sambade vasat bir kaleci antrenörüdür.

Sambade vasat değil versatil bir hocadır ama elindeki malzeme çok kötü adamın
sezon başı mevcut 3 kalecide olmaz demesine rağmen önlem alınmadı
şimdi akhisar maçında öyle gol yenir mi diyoruz
o golü, Sambade nin raporunu sallamadıkları zaman yönetim zaten yemişti
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ozan062

Burada seçenekler önemli bence. Yönetimin kaleciye ayırdığı bütçeyi bilmiyoruz -ki Sambade'nin görevi kaleci önermek değil aslında ekstra iş yapıyor-

Adama sorsak o da Handanovic ile çalışmak ister. Yönetimin tutumu önemli. Kişisek görüşler farklı olabilir tabi ancak Sambade Uefa standartlarında Avrupa'nın en iyi 10 kaleci antrenöründen biri şuan uluslararası tanınırlıkta.

buraya geliş amacı

altyapı oyuncularınada el atmaktı hatta onları egitecek hocayıda egitmekti
aynı sekilde kalecilerimize gelişme imkanı saglıcaktı

ve gecen sene sayısı 3 artık ben bunaldım ve bu adamdan hayır yok bizde randımanlı calısamıyorsa potansiyelini gosteremiyorsa ne diye onunu tıkıyoruz gitsin

Çevrimdışı Çağrı

30 yaşında bir insan fiziksel olarak tabi ki kuvvetlendirilebilir.

Ancak 30 yaşındaki bir kaleci oyun içi fiziği olarak kuvvetlendirilemez. Tolga'nın omuzlarını şişirmesi onun kaleciliğine hiçbir etki yapmaz. Muslera'nın deltoidi belki Tolga'dan kötüdür ben fizik tedavisi sırasında gördüm yakından adam tığ gibi. Tolga'nın anatomisi en başta bir kaleci anatomisi değil zaten. Omuz artık kronik hale gelmiş gibi bir şey.

Kalecilerde 30 yaşından sonra refleksler geri gitmeye başlar, daha fazla çizgi kalecisine dönüşmeye başlar. Refleks geri giderken mental olarak pozisyon alma özelliği gelişir bu da dengeler durumu. Uçarak kurtardıklarını uçmadan kurtarabilmeye başlar. Tolga'da bu olmadığı için, refleksler de geriye gittiği için iyice kötü bir kaleciye dönüştü.

Quaresma'nın sırtı, kanatları ve omuzları geliştiğinde bu onun çizgide dengede durmasını sağlar, arttırır ancak mesela onun da hızı, hızlanması, çevikliği geliştirilemez. Özetle yapılabilecekler özellikle fiziksel olanlar belli bir yaştan sonra çok zor, olanların da oyuna katkısı az. 30 yaşından sonra bir oyuncuya yapabileceğin en büyük iyilik kondisyonunun düşmemesini sağlamak.

Edit: Günay geçen sene baya gelişti bu arada. Veysel'i de hiç oynamadığı için bilemiyoruz.
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2015, 14:01:47 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

ne oyuncu kiralattı baska takıma ne burada oynama imkanı saglandı bu potansiyeli olan kalecilere.. sen bu konularda soz sahibi olamıyorsan işin yok burada..

Çevrimdışı Ensar

kayserispor karşılaşmasına kayseri doğumlu olan bülent yıldırım atandı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

buraya geliş amacı

altyapı oyuncularınada el atmaktı hatta onları egitecek hocayıda egitmekti
aynı sekilde kalecilerimize gelişme imkanı saglıcaktı

ve gecen sene sayısı 3 artık ben bunaldım ve bu adamdan hayır yok bizde randımanlı calısamıyorsa potansiyelini gosteremiyorsa ne diye onunu tıkıyoruz gitsin

Adam zaten önüne kaleci koyamadığımız için gitmek istedi biz izin vermedik kal dedik.

Bir de her zaman olduğu gibi hiç bilmediğimiz şeylerde direk sonuç odaklı bakıyorsun. Nereden biliyoruz kaleci antrenörlerini eğitmediğini? Ya da altyapıya destek vermediğini?

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Adam zaten önüne kaleci koyamadığımız için gitmek istedi biz izin vermedik kal dedik.

Bir de her zaman olduğu gibi hiç bilmediğimiz şeylerde direk sonuç odaklı bakıyorsun. Nereden biliyoruz kaleci antrenörlerini eğitmediğini? Ya da altyapıya destek vermediğini?

verse ne olur diye cag dısı bir sey söylesem ??

altyapıda oyuncu yetiştirmek onlardan faydalanmak yani bonservisiyle

işte bu imkansız bir proje ve sen nerden biliyorsun eğittiğini? ve nerden biliyorsun gitmek istediğini ve neyle ikna edildiğini?

kastettiğim sey proje mroje  yok bu konuda yani adam maas alıyor işini kendi bildiğince yapıyor fakat sonuc olarak elde hiçbirsey yok...

az gol, bol ürün ama  hiçbiri yok... bize gelmeden once yani deportivo  la yolları ayırmadan once ligin en cok gol yiyen takımına sahipti

anca o sekilde bize salındı bu adam:)

[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2015, 14:07:10 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağrı

verse ne olur diye cag dısı bir sey söylesem ??

altyapıda oyuncu yetiştirmek onlardan faydalanmak yani bonservisiyle

işte bu imkansız bir proje ve sen nerden biliyorsun eğittiğini? ve nerden biliyorsun gitmek istediğini ve neyle ikna edildiğini?

kastettiğim sey proje mroje  yok bu konuda yani adam maas alıyor işini kendi bildiğince yapıyor fakat sonuc olarak elde hiçbirsey yok...

sonuc az gol, bol ürün  fakat hiçbiri yok...

Ben gitmek istediğini sezon sonundan biliyorum. Şenol Güneş'in binbir türlü çabayla tuttuğunu da oradan biliyorum.

Ben eğittiğini bilmiyorum bu yüzden o konu ile ilgili yorum yapmadım kesin bir şey de söylemedim ama sen biliyormuş gibi aksini söylüyorsun doğru bir yaklaşım mı bu?

Kar etmek gibi bir amacımız olduğunu düşünmüyorum bu projede amaç iyi bir kaleci departmanı oluşturmak yıllar içinde bu da imkansız bir durum değil son derece gerçekçi bir hedef.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Sambade'yi değerlendiremeyiz. Zira elimizde argüman yok. Antrenör olarak, elimde argüman olsa da kaleci antrenörünü değerlendiremem.

Gerçek olan şu: 3 kaleci içinde olumsuz rapor verdi. Günay 2 kez gidip/geldi; Tolga ayrılığın eşiğinden döndü ve Cenk ayrıldı...

Kaleci öğrenmeye açık değilse, hiçbir şey öğretemezsiniz. En fazla pozisyonel repertuarı artar ve performansı biraz yükselir.

Çevrimdışı ozan062

Ben gitmek istediğini sezon sonundan biliyorum. Şenol Güneş'in binbir türlü çabayla tuttuğunu da oradan biliyorum.

Ben eğittiğini bilmiyorum bu yüzden o konu ile ilgili yorum yapmadım kesin bir şey de söylemedim ama sen biliyormuş gibi aksini söylüyorsun doğru bir yaklaşım mı bu?

Kar etmek gibi bir amacımız olduğunu düşünmüyorum bu projede amaç iyi bir kaleci departmanı oluşturmak yıllar içinde bu da imkansız bir durum değil son derece gerçekçi bir hedef.

maalesef katılmıyorum cnk o departmanda bi sayı vardı onu belirlemişlerdi kadroda tamamdı yani eğitilşicekler belliydi fakat

simdi ismini unuttugum eski besiktas kaleci karısından bosanıyor ve parasızlıktan dolayı sıkıntı yasıyordu, hem fatih terim hemde fikret orman konuya müdahale etti ve biz bu adamı işe alalım dedik

sanıyorum bize gelmişti  ve aradan uzun zaman geçiyor ve ortada hiçbir ses yok herif ortada yok

ayrıca o takım iyi giderken internete sunulan kaleci antrenmanlarındada hiçbir yeni yüz görmedik cnk boyle bir proje önder özenden sonra rafa kalktı boyle birsey olsa yönetim elli kere sunardı onumuze

Çevrimdışı Çağrı

Benim temel olarak anlatmak istediğim, antrenörü eleştirebilirsiniz eldeki sonuçlardan ötürü.

Ama antrenöre kötü diyebilmek bence burada kimsenin haddi değil. Çünkü hiçbirimiz o aşamadan geçmedik. Eğitimleri nasıl bilmiyoruz.

Belki 20 tane kriter ile değerlendirilebilecek bir sektör kaleci antrenörlüğü. Kötüyse hangisi kötü kısmına bile girersek iş nerelere gider.

Genelleme yapmak ve sonuca varmak bu yüzden doğru değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli