Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7249324 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kartal Ç

yaw şu 1.9 teklif nedir market fiyat etiketi gibi 2.3 olaydı iyiydi  :evillol:

0.1'i de eft masrafı diye kesiyodur başkan  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı AmaralGürses

Cuğara içerken başkana yakalanmış kadro dışı diyolardı :D

Hea haklısın şimdi hatırladım doğru, inşallah kovarlar  :evillol:

Çevrimdışı Kadir G.

yaw şu 1.9 teklif nedir market fiyat etiketi gibi 2.3 olaydı iyiydi  :evillol:

Oyuncuya 1.9

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Tolga

1.9 milyon euronun kaçı sana gidecek :evillol:
Komisyon işlerinden en iyi @Çağrı anlar Fer'i az istemedi ama ben hiç anlamam :D

Çevrimdışı Anıl

Komisyon işlerinden en iyi @Çağrı anlar Fer'i az istemedi ama ben hiç anlamam :D
Onun kotası doldu bitirecem onu az kaldı :kop: :kop: @Abdullah

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı cursedofdragon

Ospina beklerken fabri gelmesinde :)

Çevrimdışı AmaralGürses

Geri dön zalım geri dön, çağırmazdım acil olmasa

Çevrimdışı cursedofdragon

Kayserispor hariç kolay maçımız yok 4 maçımızda zor.Lizbon deplasmanı.Derbi.Osmanlıspor deplasmanı.İçerde konya maçı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tüylerim diken diken oldu be.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ospina favlamaya devam ediyor. :super: :biggrinking:

Çevrimdışı Aykutt

Merhabalar uzun zamandan beri yazmıyordum.Motta ve Franco gidici zaten oynamayan adamları düşününce anlaşılıyor.Milo M.Pektemek'te satılacaklar arasında olacaktır.
Diğer konu hepimizin istediği Ospina.Önemli maçlarda deplasmanlarda odağını kaybetmiyor.Takımı için son damlasına kadar mücadele den bir kaleci.Umarım gelir.
Sosa ve Töre bu yaz sanırım bizimle vedalaşacak.

Çevrimdışı OnizukaSensei

Eskiden Cordoba kaledeyken rakip takim pozisyon bulsun da kalecimiz kurtarsin diye beklerdim. Sonra tabi Cordoba gitti, yedigimiz her atakta benden de bi omur gitti.
Umarim Ospina veya baska bi kaliteli kaleci aliriz da uzun yillar sonra bu konuda icimiz rahat olur.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

hayır

adam dizi izlemeye gitmiş yaa  :biggrinking:
90 lardan Takoz Recep - 20000 lerden Nouma 2010 lardan Tolga 20 yıllık jenerasyonu bir araya getirmiş adamlar  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Cuğara içerken başkana yakalanmış kadro dışı diyolardı :D

Ocak ta Arsenal'de yakalanmıştı. Roma'da da mı yakalanmış.  Kaleci için aslında çok bir engel oluşturmaz ama adamlar prensipli, bizim memlekette hoca uzatıyor yak bir tane diye  :lol:

Ospina ihtimali artar kiralıktan geri dönerse.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Ensar

Tüylerim diken diken oldu be.

müthiş müthiş müthiş :D Yalnız bu lig tv spikerleri ne kadar kötü ya , tek beğendiğim aklımda kalan bi lafı var ''ayağının dışıyla böyle vurulur mu topa , ricardo quaresmaaa " bunun dışında berbatlar , bi diğerlerine bak nasıl anlatıyorlar bi de ligtv'nin spikerlere, gerçi diğerlerinin hepsi Beşiktaşlı adamlar golü yaşıyor :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı panic13

Hocam bu soylediklerinde ana fikre, yani transfelerin geriye donuk degil kendi iclerinde degerlendirilmesi gerektigine katilmakla beraber detaylarinda katilmadigim noktalar var.

1) Franco kendi donemi icinde kesinlikle iyi transfer olarak degerlendirilemez kanaatindeyim. Hangi donemde geldi Franco? FEDA donemi akabinde, 100'lerce icra dosyamizla mahkeme kapilarinda dolasirken, Avrupa'dan men edildigimiz, ffp'yi tutturamadigimiz, cep delik cepken delik donemde. Bu donemde sen genc yetenek olabilir diyerek, baska bir kitadan, 3 MILYON EURO gibi o donem icin fahis denecek rakama banko oynama ihtimali bile belirsiz bir oyuncu aliyorsun. 1 sezon kenar susu oluyor, 1 sezon oynuyor ve takimin iyilerinden olamiyor. (30 yasinda, 1.92'lik De Sutter'i 20 metrelik alanda yakalayamayip, fark yemesi ve bizim de akabinde golu yemememiz icimde hicrandir sahsen) Bu sezon yine kenar susu. Performansini da gectim, asil donem kosullari icinde basarisiz transferdir bana gore.

2) Tosic'le ilgili ben de faydali olabilir dusuncesindeydim ama su anki dusuncem kulubun kapisinin bile onunden gecemeyecek seviyede oldugu yonunde. Ust uste iki mac kendi kalesine gol atarak kulup tarihimize gectigi icin de degil, orta yapmak, pozisyon almak gibi en basit en temel seyleri yapmaktan dahi aciz oldugu icin. Ne kadar agir oldugundan bahsetmiyorum bile. Besiktasin transferden 18 milyon euro kazandigi bir donemde kesinlikle Tosic'den iyisi olabilirdi. Katkidan cok zarar aldigimizi soyleyebilecegim ender oyunculardandir. Herhangi bir pozisyonda 1. yedeginin Tosic oldugu takim her an patlamaya musaittir. Bundan sonrada faydadan cok zarar getirecegini dusunuyorum, saha da 1 oyunculuk yer tutmanin otesinde faydasini gormedim.

3) Yildiz oyuncularin Turkiye'ye dolgun maaslarla geldigi dogru ama illa boyle oyuncularla mi basari veya iyi futbol mumkun? Biz kendimizi fb ve gs'yle kiyaslayacagiz bu konularda. Gs 82 gol atip, 83 puan yapip, yildizlar toplulugu fenerin onunde sampiyon olup bize 30 puan fark yaptiginda orhan ak, volkan, cihan haspolatli, inamoto, ilic, orkun, necati gibi oyuncular takimin belkemigiydi. Hepsinin toplam maliyeti pedro franco'nun bonservis+4 yillik ucreti etmez. Bu donemde gs, kasaptan bile icralik oluyordu, hani meshur canaydin'in bakanin karsisinda hungur hungur agladigi soylenen donem... bunun pek cok ornegi de var ama nedense bizim ayni un ve sekerden bu helvayi yaptigimiz pek vaki degil. Ne gecmis yonetimler doneminde, ne de simdi.

4) "Herşeyi aynı anda istiyoruz, olmuyor. Hem stad yapılsın, hem en iyi oyuncuları alalım, hem borçlar azalsın, hem mali denge kurulsun... bunların hepsi aynı anda olmuyor işte." demissin,

Ezeli rakibimiz Fenerbahce bu saydiklarinin hepsini ayni anda yapti. Alexler, Anelkalar, Appiahlar, PVHler stad insaati doneminde geldiler. Su an bile bizimkinin yarisi borcu var Fenerin. Yapan yapiyor demek ki, bu is biraz da sapkadan tavsan cikarma isidir, bizde pek tavsan cikarma olayi olmadi ne yazik ki.

1 ve 2. madde için bişey diyemem, senin görüşün. Tabii ki haklı olduğun yönler var ama uzatmanın alemi yok :) Bizim yazışmalardan da anlaşılacağı gibi ne kokan ne cürüyen transferler :)

3. madde için, anafikir doğru olsa bile örnek yanlış. O dönem tamamen yüz yılda bir olacak bir şampiyonluk. Denizli maçında Fener'in neler kaçırdığı, son 6-7 hafta GS'nin nasıl maçlar kazanıp FB'nin nasıl puanlar kaybettiği ortada. Artı, o donem kadroda Hakan Şükür, Hasan Şaş gibi tecrübeli ve takımı karakter oalrak sırtlayan tipler mevcut GS'de. Yani şu an bizde olmayan :) Günümüz futbolunda, özellikle son 5 yılda dünyanın hiçbir yerinde iyi, kaliteli ve kariyerli oyunculardan kurulu olmayan bir takımın başarı elde etmesi mümkün değildir. Varsa bile istisnadır. ŞL'de top 16'ya kalan takımların sanırım 13-14 tanesi her sene aynı takımlardır. Top 16'ya ancak çok büyük sürprizlerle 1-2 değişik takım kalır. dünyanın en iyi oyuncularının ve en iyi antrenörlerinin bu takımlarda olması tesadüf mü?

Son maddeye ise tamamen katılmıyorum, o zamanki ekonomik büyüklük, borç/mali denge, gider durumları ile şimdikilerin alakası yok. Kaldı ki Aziz Yıldırım, 3 tribünü cepten 5 kuruş para çıkmadan sponsorlara yaptırdı. O şekilde bile 2005-2006 sezonunu buldu kendilerine gelmeleri, başarının istikrarlı hal alması. @AmaralGürses
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada gs maçı bilet satışları nasıl gidiyor 35 40 bine oynasak iyi olur.

Çevrimdışı Batuhan1903

Sizce Şenol hocanın Ospina'yı değilde Fabri'yi istemesi haberi doğru mu? Böyle bir şey varsa Tolga sevgisinden yapıyordur ve bu senemize yazık olur.

Çevrimdışı ebabil

doğruysa da herşeyi hocaya bırakmamak lazım. alacaksın ospina yı ve diyeceksin "bu adam oynayacak"

Çevrimdışı Serhat Akkaya

doğruysa da herşeyi hocaya bırakmamak lazım. alacaksın ospina yı ve diyeceksin "bu adam oynayacak"
Şenol Hoca'nın geçmiş dönemdeki transfer yanlışlarını saysak yol olur. O yüzden bazı önemli konular hocaya bırakılmamalıdır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Batuhan1903

Szczesny Arsenal'e geri dönecek gibi gözüküyor Ospina yerine bu adamı alsak daha iyi olur bence.Şahsi fikrim Sirigu>Szczesny>Ospina