Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7253539 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı AmaralGürses

Destekleyici bir yazı yazabiliriz değerlendireceğiz bu akşam

Hadi bakalım inşallah

Çevrimdışı Anıl

Sen, Ospina'yı istemiyorsun nasıl olsa, boş ver.  :kop:
Bakın not alın bunları gömmeye başladı şimdiden yan toplarda etkisiz diye :D Gelirse çıkıp aldığı her topta anarım kendisini :evillol:

Çevrimiçi Kartal Ç

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin Vazgeçtiği Kaleci Ospina'yı İstiyor

İğrenç haber başlıkları atmaya başlamışlar bile.

Zorlarına gittiğine göre doğru yoldayız :)

Çevrimdışı alimm

Ospine gelecekse bir şey çok önemli.

2 stoperimiz 1.90 üzerinde sol bekimiz 1.80 üzerinde ve iyi sıçrayabilmeliler.

ospina nın önündeki olması gereken dörtlü;

Beck Rhodo Pappy Balanta
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Çağrı

Sen, Ospina'yı istemiyorsun nasıl olsa, boş ver.  :kop:

Handanovic'i getireceksen istemem  :upto:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bakın not alın bunları gömmeye başladı şimdiden yan toplarda etkisiz diye :D Gelirse çıkıp aldığı her topta anarım kendisini :evillol:

Aldıklarında değil alamadıklarında buluşuruz :D

Yan topları, hava topları  sıkıntılı, çıkışları ve topu uzaklaştırması vasat bir kaleci.

Bunun dışında her şeyine özellikle cepheden şut ve karşı karşıya pozisyonlardaki beceresine ben de kefil olurum :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Handanovic'i getireceksen istemem  :upto:

Papy'i getireceğim. Yüksek top diyorsun. İyi sıçrar.  :D

Yan topları, hava topları  sıkıntılı, çıkışları ve topu uzaklaştırması vasat bir kaleci.

Bunun dışında her şeyine özellikle cepheden şut ve karşı karşıya pozisyonlardaki beceresine ben de kefil olurum :D

Blokaj sorununu da ekle.  :D
[ Son Düzenleme: 01 Aralık 2015, 20:07:59 atalay ]

Çevrimdışı ozan062

zaten cepheden tolga efendide iyi :))  fakat bu ligde ve avrupada işler öyle yürümüyor işte:(( nerde tam olusmamıs kaleci var ona kosuyoz:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

Papy'i getireceğim. Yüksek top diyorsun. İyi sıçrar.  :D

Çantaya 1.88-92 bir ön libero at dikine de gidebilen de şu duran topları bir kapatalım dışarıya  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

zaten cepheden tolga efendide iyi :))  fakat bu ligde ve avrupada işler öyle yürümüyor işte:(( nerde tam olusmamıs kaleci var ona kosuyoz:D

Sen 2 gün önce 2. golü görmedin galiba :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Çantaya 1.88-92 bir ön libero at dikine de gidebilen de şu duran topları bir kapatalım dışarıya  :evillol:

Papy ön liberoda oynayabiliyor.  :evillol:

Çevrimdışı ozan062

Sen 2 gün önce 2. golü görmedin galiba :D

sende hiç rhodolfo beyin yandan buyurmasını söylemiyorsun hiç ustune alınmıyorsun  :dry: :dry:

yani oluyor arada oyle yaramazlıklar:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı AmaralGürses

ahahaha atılan onca twit içinden en çok beğendiğim açık ara bu.  :kop: :kop:  sesli güldüm

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

sende hiç rhodolfo beyin yandan buyurmasını söylemiyorsun hiç ustune alınmıyorsun  :dry: :dry:

yani oluyor arada oyle yaramazlıklar:))

Rhodolfo'yu severim ben ama sorumlu arıyorsan al bunu yumrukla :D @atalay
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Ospina gelsin , dijilobodji gelsin   Şampiyo   yazar maçlarla N koyarız , Başkan Allah aşkına duy artık sesimizi .

Çevrimdışı atalay

Rhodolfo'yu severim ben ama sorumlu arıyorsan al bunu yumrukla :D @atalay

Hayırdır. Rhodolfo kim? Tanımıyorum!  :D

Reaksiyon hızı dışında iyi stoper. Alaylılar ile muhatap olmuyorum.  :D @Çağrı

Çevrimdışı AmaralGürses

dijilobodji tulus'la anlaştı demişti forumdan bir arkadaş bir iki gün önce?

Çevrimdışı Çağrı

Hayırdır. Rhodolfo kim? Tanımıyorum!  :D

Reaksiyon hızı dışında iyi stoper. Alaylılar ile muhatap olmuyorum.  :D @Çağrı

:biggrinking:

Abdürrahim Albayrak'ı da böyle böyle yedi mektepliler işte  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu transferler çok yüksek bütçeli transferler değil bu arada mucize olarak görmeye gerek yok.

Stoperi 1.5 yıl opsiyonlu kiralık, Ospina'yı da 2-3 yıl vadeli 5-6 milyona bitirebilirler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BJKTÜRK23

BEYLER BAŞKAN OPSPINA'YLA İLGİLİ KONUŞMUŞ NTV SPOR'A:

:kop:
Yalnız bunu ciddiye alan olur neden alınmadı diye söverler bir de şaka olduğu anlaşılsın diye sırıtma ifadesi koy yanına ya da ntvspor a konuştu kısmını sil bence benden söylemesi  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Çağrı

Bir Matuidi kaç kuruş be kardeşim :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Moderasyon için beklediğim fırsat geldi sonunda  :upto: :bye:
Al, almazsan kendi kendimi rapor edicem moderatöre :evillol: