Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7250510 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kutay

şu ospinaya artık kavuşalım çok istiyorum bu adamı papy-ospina ikilisini alsak devre arası şu takım sınıf atlar cidden
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Ersoy

Ospina taraftarlarımızın tweetlerini favliyor.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Handanovic 1 adım önde bence ikisindende ama Ospina musleradan iyi kaleci.
muslera daha iyi sanki
Handanovic-Muslera-Ospina
bende böyle düşünüyorum handanovic birkaç tık ileride 2'sinden de

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı AmaralGürses

Ospina'nın "Ospina'yı getirmek bize düştü, saldırın" twitini beğenmesi :D

Çevrimdışı Mehmet K

Cordoba'nın Arsenal ile alakası nedir bilen var mı?

Bu çocuk da Cordoba'nın oğluymuş. Ospina reyizin yanında Cordoba çoktan ikna etmiştir Ospina'yı. Bu arada allah affetsin Cordoba'nın velet de ne tipsizmiş

Çevrimdışı Kutay

biz ospinayı çok istiyoruz ama yönetim hiç düşünüyor mu ki ? en son deportivodaki fabri'nin adı geçiyordu. bence fabriyi alacaklar :bawling:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Erto ben bu Ospinayı gördüm biliyo musun

Çevrimdışı LuceGel

Taraftarımızın zorlayıp yaptırdığı transferler Quaresma volüme 1-2,Nouma başka hatırlayamadım eklenecek varmı?
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı ekrembaser

Cordoba'nın Arsenal ile alakası nedir bilen var mı?

Bu çocuk da Cordoba'nın oğluymuş. Ospina reyizin yanında Cordoba çoktan ikna etmiştir Ospina'yı. Bu arada allah affetsin Cordoba'nın velet de ne tipsizmiş

Kardeşim cordoba nın Arsenal ile alakası şudur 100.yıl şampiyonluğumuzun ertesi senesi Arsenal Cordoba'ya talip olmuş Cordoba da gitmek için çok diretmişti hazırlık kampında Arsenal ile yaptığımız maçta yanlış hatırlamıyorsam oynamadı ya da oynamak istemedi o dönem bize baya sıkıntı çıkarmıştı

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Anıl

ülkeyi o gün save'licektik
O günden sonra her şey tepe taklak oldu ya

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Bu burda kalsın @Çağrı

https://twitter.com/RQ7CAN/status/624979370793431040

Galatasaray maçında 1 yay üzerinden 90'a 1de kafayla yazcak Gomez.

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

geçen maç izlerkennn

:evillol:

anca sizin ospina orada bize düşer reelde zor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

geçen maç izlerkennn

:evillol:

anca sizin ospina orada bize düşer reelde zor

Abi ne demek istedin ya ben bişi anlamadım :biggrinking:

Çevrimdışı Anıl

Abi ne demek istedin ya ben bişi anlamadım :biggrinking:
Anca FM'de alırsınız diyo :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Anca FM'de alırsınız diyo :D

O kadar dil döktükten sonra da başkasını seçerse ......

Yani. :D

Çevrimdışı F1903

Ospina (Cordoba'nin da gaziyla) atlaya ziplaya gelir bize de olay Ospina degil, Wenger bence :) ''Şampiyonlar Ligi - Beşiktaş'' konulu açıklamasından sonra nefret ediyorum kendisinden.

Lucas Leiva da Ahmet Ateş'i takip etmeye baslamisti, Rodgers son dakikada tas koydu transfere, adam simdi Liverpool'un bankosu oldu.

Ospina da tweet'leri fav'lar fav'lar son dakikada Wenger pislik yapar diye tahmin ediyorum. Keske yanilsam.