Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7254302 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Yeni statta mutlaka dispanser tarzı birşey olmalı :D

Kaybedilen puanlardan sonra çok ihtiyacımız olacak çünkü :evillol:

kalp merkezi lazım Tolga :D
bi de kanser araştırma merkezi :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

kalp merkezi lazım Tolga :D
bi de kanser araştırma merkezi :D
Yetkililere sesimizi duyuralım :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yeni statta mutlaka dispanser tarzı birşey olmalı :D

Kaybedilen puanlardan sonra çok ihtiyacımız olacak çünkü :evillol:

kolay kolay puan kaybetmeyiz gs fb kötü oyunlarla alıyorlar bir şekilde biz iyi oyunu oturtunca 17 maçta 13 14 tane kazanırız.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

kolay kolay puan kaybetmeyiz gs fb kötü oyunlarla alıyorlar bir şekilde biz iyi oyunu oturtunca 17 maçta 13 14 tane kazanırız.

tabi tabi  :hiho:

Çevrimdışı brkntcnr

Önemli olan o 13-14 maçın içinde derbi olup olmaması. Çünkü derbi varsa hem 3 puan alıyorsun hemde rakibin 3 almasını engelliyorsun ama anadoluda puan kaybı beklemek daha zor ve kolay kolayda kaybetmeyecekler

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı harund1k3

Arkadaşlar Quaresma, Sosa gibi oyuncuları eleştirirken birşeyi gözden kaçırmayalım. Bu oyuncular biraz da maalesef yokluktan şu anda takımımızda forma giyiyorlar. Daha düne kadar yüzlerce haciz dosyası olan, ffp nedeniyle Avrupa'dan men edilen ve bu sene bile şartlı transfer yapabilme izni alabilmiş bir kulübüz.

Quaresma Beşiktaş'a bu sezon faydası kadar olmasa da zarar da vermiştir bana göre ama 1 milyon bonservis 1.5 milyon senelik ücrete oynayan Quaresma'ya hayır diyemiyoruz, diyemeyiz ne yazık ki. Üç aşağı beş yukarı aynısı Sosa için de geçerli.

Bu oyuncular Beşiktaş'a seviye atlatacak oyuncu görüntüsü vermemekle birlikte, eldedeki un ve şekerden ancak bu kadar helva olabilmektedir. Hatta Olcay, Necip, Veli, Beck, İsmail için de (Pedro, Milo, Tosiç ve Tolga'yı zaten saymıyorum) aynısını söylemek mümkün. Şu stad bitsin, gs'nin nasıl bir rönesans yaptığını hatırlayın baştan sonra yenilemişlerdi kadrolarını, bize de aynısı gerekli kısmen ve olacaktır da.

Şu an Beşiktaş'ı taşıyan oyuncular esasında "Feda Beşiktaşı"nın oyuncularıdır. Yani ileride hatırlamak istemeyeceğimiz karanlık dönemin. Öyle veya böyle bizi bu kadro şampiyon yapacak, Q17 ve Ozi'nin olmadığı Kayseri maçını da Sosa kazanacak, ya kazanacak ya kazanacak..

@AmaralGürses

Kismen katilsam da sunlari soylemek gerekli Sosa ve Quaresma gibi futbolcular ne kadar elestirsek de mac kazandirabilecek oyuncular. 90.dakikada bir frikik olur sosa gram etkilenmez atar golunu. Veya en olmayacak yerde forvete ara pasi yapar maci alir. Quaresma bu sezon gosterdi ki daha olgun bir futbol oynuyor ne kadar fevri hareketleri olsa da risk alip mac kazandirabiliyor. Bu oyuncularin boyle artilari var.

Ha Sosa mevzusunda taraftarin biraz acimasiz davrandigini dusunuyorum. Sosa gecen sezonun ikinci devresinden beri belindeki yuksek siddetli agrilarla oynuyor, kuvvetle muhtemel yonetim devre arasinda gelebilecek bir tekliften oturu bu konuyu pek dillendirmiyor. Ayni zamanda esi zorlu bir hamilelik surecinden geciyor. adam milyonlar aliyor bunlar mi sorun demeyin bunlar gercekten cok ciddi sorunlar.

Bir diger mevzu bastan assagi degisim olacak mevzusu. Boyle bir degisimi artik beklemeyin. Besiktas gerek uefa kurallari gerek kendi kulup yonetimi cercevesinde takimi bastan assagi degistirecek transfer anlayisina karsi bir durus sergiliyor. Bunun yerine yuksek bonservisle gonderdigi oyuncularin yerine //ihtiyaca uygun+dusuk maliyetli+potansiyeli veya mevcut kapasitesi yuksek+besiktasli durusuna sahip// oyunculari takima kazandiriyor. Bak su 4 kosuldan birini saglamayan bir oyuncu bizim kulupte zor bulursun. V.Arena acildiktan sonra da bir kac onemli degisiklik ile yola devam edilecek.

Çevrimdışı Çağrı

Medya, özellikle ntvspor deli gibi destekliyor Fenerbahçe'yi.

Geçen hafta yenilgi ne haberi bu hafta kalesini gole kapattı haberi.

22 maçın 12'sinde gol yememişler diye haber yapıyorlar çünkü ligdekini haber yapmak işlerine gelmiyor.

Ligde nerdeyse 2 katı kadar gol attık aynı maç sayısı olarak da gol yemedik Fener ile.

Bu yüzden her şey bu kadar barizken algıya kurban gidip gitti şampiyonluk moduna giren Beşiktaşlı görünce tutun sallayın kendine gelsin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Medya, özellikle ntvspor deli gibi destekliyor Fenerbahçe'yi.

Geçen hafta yenilgi ne haberi bu hafta kalesini gole kapattı haberi.

22 maçın 12'sinde gol yememişler diye haber yapıyorlar çünkü ligdekini haber yapmak işlerine gelmiyor.

Ligde nerdeyse 2 katı kadar gol attık aynı maç sayısı olarak da gol yemedik Fener ile.

Bu yüzden her şey bu kadar barizken algıya kurban gidip gitti şampiyonluk moduna giren Beşiktaşlı görünce tutun sallayın kendine gelsin.

Gs'nin yardımcısı hükümet.

Fb'nin yardımcısı medya.

Beşiktaş'ın yardımcısı yok. (Yardımcımız olmadığı gibi hükümet,medya,tff,mhk,ligde'ki bazı takımlar hepsi bize karşı :)

Çevrimdışı AmaralGürses

Dilim döndüğünce burada anlatmaya çalıştım. Oyuna gelmeyelim arkadaşlar. Oyun basit ve belli, oltaya gelip gelmemekse yine bizlerin elinde.

http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201516-sezonu/spor-toto-super-lig-2015-2016-sezonu-sampiyonu-besiktas-jk/
[ Son Düzenleme: 01 Aralık 2015, 18:15:03 AmaralGürses ]

Çevrimdışı atalay

Dün 1,5 sezonda geriye düştüğümüz son 20 resmi maçı "kazanamadık" demiştim. Geçmiş maçlara şöyle bir baktım...

Bilic Dönemi, İlk Yıl: 1 Kupa; Ligde: 5 Mağlubiyet, 5 Beraberlik. Ligde totalde 25 puan kaybetmişiz.

Bilic Dönemi, İkinci Yıl: 3 kupa; 3 Avrupa; Ligde: 8 mağlubiyet, 1 beraberlik. 26 puan kaybetmişiz.

Şenol Güneş Dönemi: 2 Avrupa; Ligde: 2 mağlubiyet, 2 beraberlik. 10 puan kaybetmişiz.

Bu yıl 12 kez öne geçip 11 kez kazanmışız; 1 Lokomotif beraberliği.

Son 2,5 yılda geriye düşüp kazandığımız maç sayısı: Sadece 4.

2-4 'Erciyes, 3-2 Sivas, 1-2 Başakşehir, 3-2 Bursa. Bu yıl geriye düşüp maç kazanamadık.

Bilic dönemi için güçlü oyunlara sahip olmamasını yada hücum stratejilerinde ki yetersizliği sebep gösterebiliriz. 1-0'dan sonra ki oyun tavrı farklılığından bahsedebiliriz. (12 kez öne geçip 11 kez kazanmamız)

Fakat bu durumu oyun şablonu, tavrı yada salt oyuncu grubuna bağlayamayız. Takımın bir Teknik direktörü yok iken her iki hocanın da farklı perspektiflerden de olsa muhafazakar olduğunu söylemiştim. Demek ki saha içi, oyun içi liderliği problemi olsa da teknik adam yaklaşımı problemi de var.

Son 2,5 senede, son 32 maçın sadece 4'ünü çevirebilmişiz. 4 kez büyük takım reaksiyonu gösterebilmişiz.

Şampiyonluğun en güçlü adayıyız lakin bu ciddi bi' problem.

Bu tablonun oluşmasında ki oyun içi sebepler ise; pas oyununda aynı zamanda set oyunlarında yeterince doğru ve sakin oyunları oynayamamamız. Kapalı savunmaları açmakta problem yaşamamız gibi temel sıkıntılardan bahsedebiliriz.
[ Son Düzenleme: 01 Aralık 2015, 18:24:59 atalay ]

Çevrimdışı ozan062

Son 2,5 senede, son 32 maçın sadece 4'ünü çevirebilmişiz. 4 kez büyük takım reaksiyonu gösterebilmişiz.

kısacası bu takım taraftarının sürekli karamsarlasmasının tek sebebi işte aynen budur
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı AmaralGürses

Dün 1,5 sezonda geriye düştüğümüz son 20 resmi maçı "kazanamadık" demiştim. Geçmiş maçlara şöyle bir baktım...

Bilic Dönemi, İlk Yıl: 1 Kupa; Ligde: 5 Mağlubiyet, 5 Beraberlik. Ligde totalde 25 puan kaybetmişiz.

Bilic Dönemi, İkinci Yıl: 3 kupa; 3 Avrupa; Ligde: 8 mağlubiyet, 1 beraberlik. 26 puan kaybetmişiz.

Şenol Güneş Dönemi: 2 Avrupa; Ligde: 2 mağlubiyet, 2 beraberlik. 10 puan kaybetmişiz.

Bu yıl 12 kez öne geçip 11 kez kazanmışız; 1 Lokomotif beraberliği.

Son 2,5 yılda geriye düşüp kazandığımız maç sayısı: Sadece 4.

2-4 'Erciyes, 3-2 Sivas, 1-2 Başakşehir, 3-2 Bursa. Bu yıl geriye düşüp maç kazanamadık.

Bilic dönemi için güçlü oyunlara sahip olmamasını yada hücum stratejilerinde ki yetersizliği sebep gösterebiliriz. 1-0'dan sonra ki oyun tavrı farklılığından bahsedebiliriz. (12 kez öne geçip 11 kez kazanmamız)

Fakat bu durumu oyun şablonu, tavrı yada salt oyuncu grubuna bağlayamayız. Takımın bir Teknik direktörü yok iken her iki hocanın da farklı perspektiflerden de olsa muhafazakar olduğunu söylemiştim. Demek ki saha içi, oyun içi liderliği problemi olsa da teknik adam yaklaşımı problemi de var.

Öncelikle eline sağlık, ben de ne zamandır bunun istatistiğini çıkarmak istiyordum ama işlerim çok yoğun olduğu için el atamamıştım.

fb ve gs'nin benzer istatistiklerine de bakmadan çok net hükümde bulunmak istemiyorum aslında ama her ne olursa olsun bu ciddi bir sorun bizim takım için. Kişisel düşüncem bunda en önemli iki faktörün

1) stadımızın olmaması ve göçebe gittiğimiz stadlarda eski inönü atmosferinin yakalanamaması.
2) genç kadromuz

olduğunu düşünüyorum. Hani hep karşılaştırılır ya şu takım Türkiye'nin Barçası yok ötekisi Real'i vs. Biz aslında Türkiye'nin Arsenal'iyiz. Eminim Arsenal'in de benzer istatistikleri rakiplerinden geridedir. Kesin olarak söyleyebileceğim Mourinho'ya karşı 14 maçta sadece 1 kez (o da birkaç ay önce) kazanabildiğidir. Stad bitene kadar bu maç çevirememe sorununu az veya çok yaşıyacağız bence çünkü açık konuşmak gerekirse taraftar itmiyor, hemen demoralize oluyor, günah keçisi arıyor bulamazsa da hakemle uğraşmaya başlıyor.

Ne yazık ki, kapalı üstün (olimpiyat, başakşehir her ikisinde de) küçük bir kısmı hariç kayıtsız şartsız destek veren, her skorda aynı güçte bağıran seyirci profilimiz göçebe yaşam tarzına geçmemizle birlikte kayboldu.

Çevrimdışı AmaralGürses

kısacası bu takım taraftarının sürekli karamsarlasmasının tek sebebi işte aynen budur

Bence burada bir fasit daire var: taraftar karamsar ve çok çabuk demoralize olduğu için takım geriden gelip maç çeviremiyor.

Çevrimdışı Sedat

Ospina'nın resmi twitter hesabı çoğu Beşiktaş'lı tweete favlamış :steamed:
temas var demek ki
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı talha

Golleri tekrar izledim Tolga mahvettin bizi Tolga hele o ikinci gol onu ptt kalecisi yemez be

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ozan062

Bence burada bir fasit daire var: taraftar karamsar ve çok çabuk demoralize olduğu için takım geriden gelip maç çeviremiyor.

istersen golleride taraftar atsın muhabbetine doner bu cok sacma

kabul etmiyorum
[ Son Düzenleme: 01 Aralık 2015, 18:53:38 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

Ospirik gelirse Cordoba'nın bunda etkisi çok büyük olacaktır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Quaresma'ya saldıran ordu hiç olmazsa bu kez doğru yere saldırmış. Bunu getirtsinler de Quaresma'yı satalım -1'den +1'e geçelim :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AmaralGürses

istersen golleride taraftar atsın muhabbetine doner bu cok sacma

kabul etmiyorum

Geriye düştüğümüz tüm maçların en az son 10dk'sı uğultu ve(ya) yuhalama dışında hiç bir ses duyamazsın. Tabi ki taraftar gol atmayacak ama takımı zor durumlarda ileri itmediği de bir gerçek. Stadın olmaması ve genç kadro en temel nedenlerdir bana göre.

Çevrimdışı cursedofdragon

Quaresma'ya saldıran ordu hiç olmazsa bu kez doğru yere saldırmış. Bunu getirtsinler de Quaresma'yı satalım -1'den +1'e geçelim :D

yunus hiç gözükmedi bugün birazdan gelip bütün mesajları okuyup kontra atağa geçicektir o yüzden ben susuyorum :D

Çağrı o değilde sen mandanda'yı istiyordun galiba :D

Çevrimdışı Anıl

Ospirik gelirse Cordoba'nın bunda etkisi çok büyük olacaktır.
Ospina konusunda ciddi bir örgütlenme var Twitterda. Allahım lütfen :pray:

Çevrimdışı Çağrı

yunus hiç gözükmedi bugün birazdan gelip bütün mesajları okuyup kontra atağa geçicektir o yüzden ben susuyorum :D

Çağrı o değilde sen mandanda'yı istiyordun galiba :D

:D

Mandanda bugün için daha doğru tercih ama Ospina da yaşından ötürü 5 yıl koruyabilir kaleyi en az.

Açıkçası ikisinden hangisi gelse o gün formamı giyer gezerim :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

@can1903 el at sayfanla büyüt bu Ospina olayını

Bir de video atsın hesabı olan Güney Amerikalı kaleciler atmosferi çok önemser
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AmaralGürses

Ospina konusunda ciddi bir örgütlenme var Twitterda. Allahım lütfen :pray:

Valla ben de katıldım twit kervanına hemen, twit dünyasındaki tüm arkadaşlara da haber uçurayım TT'yiz şu an  :director: :director: