Cenk tosun, gomez haftalardır vasat altında oynuyor. Töre-Sosa yok, Beck'in doğru dürüst isabetli ortası hücuma faydalı aksiyonu yok, savunmada iyi hücumda vasat altı. Bunlar iyi işler beklediğimiz adamlar ama beklentiyi vermiyorlar. Ersan derbi oyuncusu olarak işimize yarardı.
Rhodolfo yenilmeyen gollerde nasıl ki gizli kahramansa yenilenlerde de gizli kahraman. Benim gözümde böyle. Tolga akhisar ve kasımpaşa maçları dışında iyiydi Beşiktaş kalitesinde değil daha iyisi şart ama tek başına mağlubiyet sorumlusu değil. Olcay sezon başından beri kendi ortalamasının altında. Quaresma orta hali. Genelde iyi olanlar Atiba-Oğuzhan.
Bir de hep bir mevkiyi linç ediyorsunuz ya en tuhafı bu. Yediğimiz ilk gollerde her önüne gelen bakın soldan yiyoruz hepsi soldan, sol eksik, sol bitik diyordu. Şimdi kimse bir şey demiyor. Adamlar ortadan sağdan soldan sizin istediğiniz gibi "dengeli sallıyorlar". Takıma genel bakmayıp haftalık mevki linci yapanlar da huzura ermedi bir türlü. Şimdi de kaleye başladılar. Bu takımda süper oyuncu yok. Böyle mevki mevki maç maç linç edecekseniz boşuna çenenizi yoruyorsunuz. Bugün o hata yapar yarın başkası yapar. 20 maç oynadı Tolga 7'sinde gol yemedi. 13 maçın en az 7-8'inde köşelerden çizgilerden top çıkardı. Bazı maçları da domine ettik rakip gelemedi. 1-2 tanesinde de hata yaptı. Yok şusu düşük busu düşük. O düşüklükleri linç günü yazmak kolay. Tolga'yı bu sezonki 20 maçın ortalamasına vurursak İsmail, Olcay, Ersan, Sosa,Töre, Cenk, Kerim, Necip, Tosiç alayından iyi ortalamaya sahip. Beck, Veli bile vasat. Demem bunlar kötü değil. Alayı vasat. Bu takımda bir sürü vasat ama takım oyuncusu var. Bu takım böyle oluşturuldu. Şimdi bu vasatlıkları maç maç linç etmeye ne lüzum var. Transfer günü daha iyisi konuşulur alınır şimdi de konuşulabilir daha iyileri ama oyuncuların linç edilmesine karşıyım. 45 dk Beşiktaş 2-0 yenik ve bir halt yapamıyoruz herkes mağlubiyeti kabullenmiş. Bu zihniyetle bu anlayışla bu kabullenme ile şampiyon olunur mu? Benim kızdığım nokta 2-0'dan sonra takımın maçı toparlayacak işleri yapamaması. 34 maçlık maraton elbet hatalar olacak elbet geriye düşeceğiz ama yenilgiyi maç bitmeden kabullenemeyiz dünkü kabullenme benim umudumu eritti.