Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7262503 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

Şenol Hoca değişiklikleri skora göre bilic vari yapmaya başladı büyük sıkıntı.
Bu şekilde değişiklik yapacağına hiç yapmasaydı daha iyiydi. İsmail ileri çıkamaz hale geldi. Orta saha boşaldı. İlk yarıda kötü oynamadık sadece iki kötü gol yedik ve  bunlar bireysel atalardan geldi. T

Çevrimdışı Deniz

Deniz üçü de şart. Ancak bütçe kaldırır mı bilmiyorum. Bence orta saha, kaleci ve stoper olmalı sıralama. Yalnız, bize çok iyi bir orta saha lazım. Bugün orta saha çöktü resmen. Stadda izlemeniz gerek. Sosa ve Olcay çıkınca iyice bitti. Şenol hoca bence bugün hatalıydı. Hiç değişiklik yapmasaydık bile çevirebilirdik. Bize
Sosa kötüydü ,yerine giren töre ondan çok ama çok kötü olunca ben de keşke sosayı ellemeseydi keşke dedim.
Ama Tosun değişikliği doğruydu bence ,Gomez Almanya kampından geldiğinden beri sahada yoklara oynuyor hoca sahada tutarak kalitesinden yararlanmayı denedi.Belki de olcay yerine gomez çıkıp Cenk girse daha iyi olabilirdi ama bu da Gomezi olumsuz anlamda etkilerdi.

Bence Töre hamlesi dışında hatası yoktu ama bundan sonra töre düzelmeden kesinlikle oynatmamalı.Adamın kafası bambaşka yerlerde.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı legendmaster

şenol güneş ile oyuncular seviye atlıyordu değil mi en iyi oyuncumuz töre futbola küstü bravo

Çevrimdışı cursedofdragon

Sosa kötüydü ,yerine giren töre ondan çok ama çok kötü olunca ben de keşke sosayı ellemeseydi keşke dedim.
Ama Tosun değişikliği doğruydu bence ,Gomez Almanya kampından geldiğinden beri sahada yoklara oynuyor hoca sahada tutarak kalitesinden yararlanmayı denedi.Belki de olcay yerine gomez çıkıp Cenk girse daha iyi olabilirdi ama bu da Gomezi olumsuz anlamda etkilerdi.

Bence Töre hamlesi dışında hatası yoktu ama bundan sonra töre düzelmeden kesinlikle oynatmamalı.Adamın kafası bambaşka yerlerde.

haftaya mecbur yine töre oynucak :)

Olcay-Töre

Olcay-Kerim

Hangisini seçerdin :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2015, 22:46:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
şenol güneş ile oyuncular seviye atlıyordu değil mi en iyi oyuncumuz töre futbola küstü bravo

İnsan önce kendisi için bir şey yapmak isteyecek.

Oğuzhan, Necip, hatta İsmail bile ilerliyor. Töre'nin vurdumduymazlığı bu maalesef.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mellfred

takım her ne kadar yorgun ve şanssız olsa da  ilk haftaların rüzgarından, boğucu tempodan eser yok.

Çevrimdışı doganay

ben elenmeyi istemem bu arada jesus rotasyon yapacağını söyledi

Bende elenelim istemiyorum ama lig icin daha iyi olacagini dusunuyorum.
Sporting'in rotasyonlu kadrosu bizim rotasyonluyu rahat yener. istedigimizi alabilmek icin biz as kadro ile cikmaliyiz.

Çevrimdışı legendmaster

İnsan önce kendisi için bir şey yapmak isteyecek.

Oğuzhan, Necip, hatta İsmail bile ilerliyor. Töre'nin vurdumduymazlığı bu maalesef.
bütün sorun törede mi yani töre form tutmaya başlamıştı çok da iyi gidiyordu sonra birden ne oldu da bu hale geldi şenol güneşin vurdumduymazlığı da işin içinde olmasın

Çevrimdışı ilhan mansız

tam yazdığın gibi işte olcay yerine  illa çıkaracaksa gomezi çıkarmalıydı. Sosa çıkınca da orta saha tamamen göçtü. Bir de 85 de Kerim i alması daha da kötüydü. kerim o 5 dk da ne yapacak? İsmail ilk yarı sürekli hücuma çıktı. İkinci yarı hücuma çıkamamaya başladı. Maalesef çok kötü değişikliklerdi bence.

Çevrimdışı doganay

takım her ne kadar yorgun ve şanssız olsa da  ilk haftaların rüzgarından, boğucu tempodan eser yok.
Malesef en buyuk sorun bu, sebebide yorgunluk olsa gerek. ilk yariyi en iyi durumda bitirip, orta sahaya veli nin katilimiyla toparlariz insallah.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bende elenelim istemiyorum ama lig icin daha iyi olacagini dusunuyorum.
Sporting'in rotasyonlu kadrosu bizim rotasyonluyu rahat yener. istedigimizi alabilmek icin biz as kadro ile cikmaliyiz.

niye bile bile elenelim istiyorsunuz :) Ben mi yanlış biliyorum eğer gruplardan çıkarsak 2.ci tur maçları 2.ci yarıdan sonra başlayacak yani yeni oyuncularda alıcaz takıma ?

Fark yeriz diye mi ?

Yoksa takım yorulur diye mi ?

Çevrimdışı can1903

Tolgay Ali Arslan. Gece gece aklıma geldi yav  :alala:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı doganay

niye bile bile elenelim istiyorsunuz :) Ben mi yanlış biliyorum eğer gruplardan çıkarsak 2.ci tur maçları 2.ci yarıdan sonra başlayacak yani yeni oyuncularda alıcaz takıma ?

Fark yeriz diye mi ?

Son mesajimda bende elenelim istemiyorum dedim aslinda. Gecen seneden agzimiz Yandi, belki sampiyonlugun kaybedilmesinde cok etkisi oldu uefa kupasinin. Takim yorulur diye dusunuyorum.
zaten yorulduguda belli oluyor , o ilk haftalardaki etkili oyun yok malesef.
uefa , lig takir takir kazanalim maclari insallah

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2015, 22:56:54
  • Beşiktaş / Bodrum
bütün sorun törede mi yani töre form tutmaya başlamıştı çok da iyi gidiyordu sonra birden ne oldu da bu hale geldi şenol güneşin vurdumduymazlığı da işin içinde olmasın

Nasıl bir vurdumduymazlık yapabilir mesela Şenol Güneş en büyük silahı olan oyuncu için?
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2015, 23:04:30 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AmaralGürses

Fark yeriz diye mi ?

Ben şahsen Avrupa ligi davasına ligde bir puan bile kaybetmeyi göze almak istemiyorum bu sezon. Geçen sezonki Eskişehir maçı aklımdan çıkmıyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ilhan mansız

Nasıl bir vurdumduymazlık yapabilir mesela Şenol Güneş en büyük silahı olan oyuncu için?
Çağrı, iyi misin?  :D :D :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2015, 22:59:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Ne açıdan, moralse hiç iyi değilim  :)
yanlış yerden alıntı yaptın galiba  :D :D biz de üzgünüz üstelik maçtan geldik ama umudumuzu kaybetmedik. İnşallah takım toparlanacak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2015, 23:04:01
  • Beşiktaş / Bodrum
yanlış yerden alıntı yaptın galiba  :D :D biz de üzgünüz üstelik maçtan geldik ama umudumuzu kaybetmedik. İnşallah takım toparlanacak.

Kafa dağıldı normaldir evet sana vurmuşum  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Kafa dağıldı normaldir evet sana vurmuşum  :evillol:
:boxin: toparlanıp rakiplere vurmayı öneriyorum  :boxin:

Çevrimdışı Deniz

tam yazdığın gibi işte olcay yerine  illa çıkaracaksa gomezi çıkarmalıydı. Sosa çıkınca da orta saha tamamen göçtü. Bir de 85 de Kerim i alması daha da kötüydü. kerim o 5 dk da ne yapacak? İsmail ilk yarı sürekli hücuma çıktı. İkinci yarı hücuma çıkamamaya başladı. Maalesef çok kötü değişikliklerdi bence.
Kerim son dkların adamı öyle demeyin :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Deniz

haftaya mecbur yine töre oynucak :)

Olcay-Töre

Olcay-Kerim

Hangisini seçerdin :)
Valla ikisi de birbirinden kötü

Çevrimdışı ilhan mansız

Kerim son dkların adamı öyle demeyin :)
Valla bence hiç değişiklik yapmasaydı 2. yarının başında bulacağımız bir golle maçı çevirebilirdik. Çok kötü değişiklikler yaptı. Kerimi bu şekilde oyuna alması da tam saçmalıktı. Bugün hoca hatalıydı. İskenderbey maçında çıkardığı kadroda bence hatalıydı.