Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7263489 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Maç bitti 90 dk geride kaldı ,3 puanı bıraktık.Son derece ilginç bir maç olması ile birlikte birçok değerlendirmeye de açık bir maç oldu.

Öncelikle bireysel hatalardan ve son bölgedeki beceriksizliklerden dolayı bu sonucu gördük.Aynı zamanda düşüş yaşayan oyuncuların düşüşlerinin devam etmesi de buna neden oldu.

Kaleci ve stoper diye yazın çok konuşmuştuk ,ikisi de olmamıştı.Özellikle doğru dürüst bir stoper alma girişimimizin dahi olmayışı beni çok üzmüştü.Sakatlanan Ersanın yerine kalite olarak Beşiktaş formasını giymeye uzaktan yakından yakıştıramadığım Tosicin oynaması maçtan önce tedirginlik yaratıyordu malesef maçın içinde de Ersanı çok aradık.

Kaleci transferinde de Valdes gibi sakatlıklarla boğuşmaktan ciğeri solmuş ,ahı gitmiş vahı kalmış birini kovalamaktansa Ospina gibi uzun yıllar gözü kapalı kaleyi emanet edebileceğimiz ,satışından ciddi paralar kazanabileceğimiz kaleciye yönelmemizin ne kadar gerekli olduğunu gördük.

Ben bugünkü maça elbette çok üzüldüm ama böyle maçların telafisi olur. ikinci devrenin sonlarına doğru bu gerçeklerle yüzleşseydik telafisi olmazdı,daha ilk devredeyiz ,2. devre hem kaleci hem de stoper hem de iyi bir kaleci ile ligin zirvesine pençe atacağımızı düşünüyorum.Yönetimin de özellikle bu maçı izledikten sonra stoper ve kaleci transferinde imkanları zorlayıp daha ciddi isimlerle görüşeceğini düşünüyorum.

Karamsar olmaya gerek yok.Sonuçta 3 aydır yenilmiyorduk ve her serinin bir sonu vardır biz de onu yaşadık.Önemli olan bunlardan ders çıkartmaktır.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

Sosa morali bozuk diye eşine tüp bebek danışmanlığı bile sağlamadı mı bu kulüp arkadaş bu neyin tripleri ?

karısının yanında herhangi bir kişi yok yani arkadaslarından birisi yada destek olacagı birisi,,

burdan ben farklı sonuclar cıkarıyorum gidecekler kısa zamanda bana gore yani burda onu baglyacak birsey kalmadı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2015, 19:44:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Evimizde Uefa kupası dahil 8 maça çıktık sadece 3'ünü kazanabildik.

Aynı hastalık devam ediyor. Adam akıllı bir ortasaha oyuncusu almadan bu iş hep zorlayacak bizi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı wbishop82

rakip oyuncuların bizim maçlara bakıs acıları eskiye oranla değiştiğinin farkındasınız dimi???

yani büyük takımı yenmek için cok daha derli toplu düzgün oyun ve karaktersizlesmeden pislesmeden saygıyla oynuyorlar,,

aynı sekilde bana göre maçın hakemleride bizim bu pozisyonumuza saygıları arttı,, bilmiyorum farkındamısnız cok ustunde durmak istemem nazar degdirmeyelim ama durum budur bilginize

her ne kadar tanışamasakta bu zamana kadar öncelikle selamlar ozan.rakip oyuncular ve hakemlerle ilgili şöyle bir gözlemim var ozan kardeşim.burada stad konusu çok önemli.rakiplerimiz kötüde oynasa içerde ki maçlarında baskı kurup maçı döndürebiliyorlar.hakemde rakip oyuncuda etkileniyor bundan.bize karşı daha rahat ve düşündüklerini uygulayabiliyorlar.yani titremiyorlar.bu puan demek.yediğimiz gollerin çoğu jeneriklik.aynı şekilde bize karşı sapan hatalarda yapmıyorlar çoğunlukla.baskıyı 3 senedir unuttuk maalesef.şahsi fikrimdir.alıntılamk istedim

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2015, 19:46:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Kaleye atılan 26 şut.

%68 topla oynama.

61 orta.

0 gol.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kutay

şimdi işin gücün yok devre arasında sosanın yerine adam ara dur  :bandit: keşke zamanında lanziniyi alsaydık
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı cursedofdragon

kahrolsun bazı istatistikler.

Çevrimdışı can1903

Kaleye atılan 26 şut.

%68 topla oynama.

61 orta.

0 gol.
Ortanın hepsi kornerden galiba
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı AmaralGürses

Yönetimle ilgili şimdiden ağır konuşmayalım arkadaşlar, bakıp göreceğiz devre arası sağlam bir paket getirirlerse tebrik ederiz, yok yine fakir edebiyatı yaparlarsa o zaman işin rengi değişir.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Şenol hoca hamleleri çok geç yapmıyor mu?
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben daha ileriye götüriyim işi şu orta saha rotasyonu biraz daha kalabalık olsa kardo dışı bırakılmalı

felaket yaa geçen seneye göre hiçbirşey yok
Bence karısı yerine Sosa yalancı hamilelik sendromuna girmiş. Bu kadar dibe doğru giden bir oyuncu görmedim.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Savaş

Bu takım arada bir tökezleyecek arkadaşlar. Kazanmaya alıştık sadece bu kadar tepki vermeyin.

Gerek yok yerden yere vurmaya. Sadece bir sol stoper ve kaleci lazım takıma.

Ayrıca Sosa'da inanılmaz bir düşüş var. Kayseri maçında bu adama muhtaç kalmak korkutuyor beni.

Göbekte Atiba-Necip ortada Gokhan - Cenk - Olcay çıkmalıyız.

Sosa mumkunse gözüme gözükmesin artık.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı wbishop82

Aynı hastalık devam ediyor. Adam akıllı bir ortasaha oyuncusu almadan bu iş hep zorlayacak bizi.
[/quote

selamlar çağrı yazılarını beğenerek okuyorum çok yazamasam da.bir sorum olacak cevaplarsan sevinirim.bana göre bize 2 orta saha lazım.biri tolgay gibi topu tutup oyunu açabilen hızlı ve dikine direk oğuzhanla paslaşabilecek.bir diğerinin ise güçlü ve sert bir oyuncu olması gerektiğini düşünüyorum.atiba yeterince sert değil bana göre.senin düşünceni merak ettim

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2015, 19:48:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Ortanın hepsi kornerden galiba

Korner atamıyorsan pas ile başlarsın ısrarla orta yaptılar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sosa'yı bitirmek üzereyim gözümde. Sona geldik artık tamamen durdu.
Çağrı daha önce de demiştim piyasası varken satılmalı diye . Bizim ihtiyacımız olan oyuncu Sosa değil  Oğuzhan ile iyi bir ikili olacak birbirlerini tamamlayacak ofansif bir orta saha . Sosa'dan gelecek para ile eksikler giderilebilir. Burada iş yönetime düşüyor . Keşke bu tür şeylerin farkına iyice varmak için mağlup olmamız gerekmese ...

Çevrimdışı ozan062

her ne kadar tanışamasakta bu zamana kadar öncelikle selamlar ozan.rakip oyuncular ve hakemlerle ilgili şöyle bir gözlemim var ozan kardeşim.burada stad konusu çok önemli.rakiplerimiz kötüde oynasa içerde ki maçlarında baskı kurup maçı döndürebiliyorlar.hakemde rakip oyuncuda etkileniyor bundan.bize karşı daha rahat ve düşündüklerini uygulayabiliyorlar.yani titremiyorlar.bu puan demek.yediğimiz gollerin çoğu jeneriklik.aynı şekilde bize karşı sapan hatalarda yapmıyorlar çoğunlukla.baskıyı 3 senedir unuttuk maalesef.şahsi fikrimdir.alıntılamk istedim

tabiki tanısalım fırsat buldugumuz bir anda,,muhakkak aynen öyle zaten hepsi birbiriyle ilişkili... baskı onemli ama taraftar profili düzelmesi için üst üste basarıda sartoglu sart

Çevrimdışı wbishop82

bu maçla ilgili 2.yarı başlarken 2 santrafor a dönemk hataydı.orta saha tamamen düştü

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2015, 19:50:31
  • Beşiktaş / Bodrum

[/quote

selamlar çağrı yazılarını beğenerek okuyorum çok yazamasam da.bir sorum olacak cevaplarsan sevinirim.bana göre bize 2 orta saha lazım.biri tolgay gibi topu tutup oyunu açabilen hızlı ve dikine direk oğuzhanla paslaşabilecek.bir diğerinin ise güçlü ve sert bir oyuncu olması gerektiğini düşünüyorum.atiba yeterince sert değil bana göre.senin düşünceni merak ettim

Atiba'dan iyisi olsa tabi ki ben de dahil kimse hayır demez ama bunu mali olarak finanse etmemiz pek kolay değil şuan.

Bir de oyun formasyonumuz zaten tamamen 4-1-4-1'e döndüğü için o ön liberonun fonskiyonları için yeterli Atiba. Tolgay Nisan'da anca dönebileceği için mutlaka nokta atışı bir ortasaha gerekli.

Dediğin gibi sert anca dikine de gidebilen özetle bir Lucas gibi maalesef.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı OrhanAker

Arka direk hastalığı bitirdi zaten beni bugün

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Aynen öyle özellikle Quaresma sıfıra ındı sureklı
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Fatih_

İçimden geçeni yazmışsın iş orta sahada bitiyor oraya yapacağımız bir transfer bütün çehremizi dengemizi değiştirecekti.

Çevrimdışı f_madida

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı wbishop82

tabiki tanısalım fırsat buldugumuz bir anda,,muhakkak aynen öyle zaten hepsi birbiriyle ilişkili... baskı onemli ama taraftar profili düzelmesi için üst üste basarıda sartoglu sart

kesinlikle başarı şart aynı fikirdeyim.ben kızamıyorum taraftara çünkü herkesin özlemi var ve sabırsız.kendimde maçı izlerken heyecandan duramıyorum.eskiden böyle değildi.beşiktaş başarılıydı ve yenikken bile takımı strese sokacak davranışlar yoktu tribünde

Çevrimdışı Tolga

Kaleye atılan 26 şut.

%68 topla oynama.

61 orta.

0 gol.
Bir maçta yapılan en çok orta olmuş bu sezon ki.

Bunu da geçen olmaz ama dediğim gibi bazen şansta yanında olacak ve bazen de sen becerikli olacaksın.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Arka direk hastalığı bitirdi zaten beni bugün

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

öyle deme uzak direkler sayesinde simdiye kadar kafa golu attık hiç ama hiç yakın direk üzerinden golumuz yok:))