Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7257079 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı AmaralGürses

Topal mi? Mehmet Topal? Ciddi misiniz arkadaslar saglam duyum mu bu? :nerd: :nerd:

Beni rahatsiz etmez acikcasi, ama;

1) fener sozlesme yenilemeden birakir mi?
2) biz fenerin verdigi parayi verebilir miyiz?
3) daha ucuza yabanci alamaz miyiz?

aklima gelen ilk sorular oldu.

Çevrimdışı Kemal

İçinizdeki şu renklilerden topçu alma hastalığı-artıkçılık duygusu bitmiyor ne hikmetse, adamlar yabancı sınırını kaldırdılar ama siz bu alışkanlığınızı kaldıramadınız ne diyeyim huylu huyundan vazgeçmez.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

karma mac yapalim. messi bizde oynasin ilk yari ikinci yari barcada. diger oyuncularda boyle olsun. beko cozer bu olayi. daha efsane acilis olur
güzel fikir valla messi ilk yarı bizde oynasın 2.yarıda neymar oynasın :evillol: :evillol:

Çevrimdışı LuceGel

Takımın defolu alanlarını konuşuyoruz stoper sol bek orta saha kaleci acil ihtiyaç devre arası stoper kesin alınacak diğerlerini bilmiyoruz.Bizim için aslında önde oynayacak budur diyebileceğimiz bir kanat oyuncusu yok,şu an stoperden sonra 2. sıra olması gerek.Yönetim şapkadan bir tavşan çıkarsa her hafta olcay quaresma töre kerim tartışmaları bitse yani.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Takımın defolu alanlarını konuşuyoruz stoper sol bek orta saha kaleci acil ihtiyaç devre arası stoper kesin alınacak diğerlerini bilmiyoruz.Bizim için aslında önde oynayacak budur diyebileceğimiz bir kanat oyuncusu yok,şu an stoperden sonra 2. sıra olması gerek.Yönetim şapkadan bir tavşan çıkarsa her hafta olcay quaresma töre kerim tartışmaları bitse yani.
Iste bu yuzden burada haftalrdir yaziyorum Ya Nakoulma yada Campbell bizim ihtiyacımız olan profil
Ister kanat oynat ister Forvet her ikiside bize ilac olur..
Mersin bu durumdayken Nakoulmaya cokmek lazim
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2015, 10:42:24 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kalyoncu

İçinizdeki şu renklilerden topçu alma hastalığı-artıkçılık duygusu bitmiyor ne hikmetse, adamlar yabancı sınırını kaldırdılar ama siz bu alışkanlığınızı kaldıramadınız ne diyeyim huylu huyundan vazgeçmez.
Bir futbolcu iyiyse alınmalı bu artıkçılık değilki yabancı sınırı kalktı ama full yabancı olan insanlarda bundan şikayetci bir ruh koyamıyolar sahaya benim iki görüşede saygım var çünkü ne yarar geldi diyeceksiniz daha önce denemedikmi bunların oyuncularını diyeceksiniz ben mehmet topalı ayrı tutmamız gerektiğini düşünüyorum cok efendi işini yapan bir adam

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Iste bu yuzden burada haftalrdir yaziyorum Ya Nakoulma yada Campbell bizim ihtiyacımız olan profil
Daha üst düzey adamlar lazım Yunus Emre. İkisi de eldeki mevcutların üstünde veya fark yaratacak adam değiller.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir futbolcu iyiyse alınmalı bu artıkçılık değilki yabancı sınırı kalktı ama full yabancı olan insanlarda bundan şikayetci bir ruh koyamıyolar sahaya benim iki görüşede saygım var çünkü ne yarar geldi diyeceksiniz daha önce denemedikmi bunların oyuncularını diyeceksiniz ben mehmet topalı ayrı tutmamız gerektiğini düşünüyorum cok efendi işini yapan bir adam

Ben Mehmet Topal'ın Necip ve Veli'den daha üst düzey olduğunu düşünüyorum. ilk 11 olarak olmasa bile hamle oyuncusu olarak veya Avrupa maçlarında takıma büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bonservissiz alınacaksa hiç düşünmeden alırım.
Korku akıl katilidir.

Şenol Güneşin verdigi yetkiyle Hukumeti Kuran Atiba Hutchinson un kabine listesi hayirli olsun..

BAŞBAKAN : Atiba Hutchinson
ADALET BAKANI : Tolga Zengin
DIS ISLERI BAKANI : Andreas Beck
TARIM BAKANI : Ismail Koybasi
IC ISLERI BAKANI : Veli Kavlak
SAVUNMA BAKANI : Luiz Rhodolfo
HUCUM BAKANI : Gokhan Tore
EGITIM BAKANI : Tolgay Arslan
CALISMA BAKANI : Cenk Tosun
SAGLIK BAKANI : Mustafa Pektemek :akuma:
KULTUR VE TURIZM BAKANI : Ersan Gülüm
ENERJI BAKANI : Olcay Sahan
ULASTIRMA BAKANI : Oguzhan Ozyakup
KARA KUVVETLERI KOMUTANI : Mario Gomez
HAVA KUVVETLERI KOMUTANI : Gunay Guvenc
DENIZ KUVVETLERI KOMUTANI : Jose Sosa
JANDARMA GENEL KOMUTANI : Ricardo Quaresma

Hayirli olsun :bandit:

Daha üst düzey adamlar lazım Yunus Emre. İkisi de eldeki mevcutların üstünde veya fark yaratacak adam değiller.
Katilmiyorum abi
Ikiside Olcayin yetenekli hali :bandit:
Her iksiide ice kat edebiliyor Kanat forvet gibi Podolski gibi dusun son vurus becerileri Olcayin kat kat ustunde her ikisininde..

Bu arada Olcay Quaresmaya mi ozeniyor bana mi oyle geliyor @Çağrı
Trivelayla Gol atmaya calismalar falan :biggrinking:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Katilmiyorum abi
Ikiside Olcayin yetenekli hali :bandit:
Her iksiide ice kat edebiliyor Kanat forvet gibi Podolski gibi dusun son vurus becerileri Olcayin kat kat ustunde her ikisininde..
Olcay kadar takım oyuncusu değiller ikisi de. Topsuz oyunda yoklar. Herkes Olcay'ı eleştirirken bu noktayı unutuyor. Sadece hücum ederek maç kazanılmaz.
Korku akıl katilidir.

Olcay kadar takım oyuncusu değiller ikisi de. Topsuz oyunda yoklar. Herkes Olcay'ı eleştirirken bu noktayı unutuyor. Sadece hücum ederek maç kazanılmaz.
Dikkat edersen Olcayla ayni ozellikleri var diyorum her ikisinde @Serhat Akkaya abi
Ikiside Savunma arkasina sızıyor , Ice kat edebiliyor , Arka direk kosusu yapabiliyor , Olcaydan + lari ise daha teknikler daha güçlüler ve son vuruslari cok daha duzgun..

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi senin olaya biraz duygusal (ya da psikolojik) açıdan baktığını düşünüyorum.

İlk olarak Oğuzhan oynamayacak da Kayseri maçından puan kaybetme riski oluşacaksa , o zaman gs maçından sonraki bir maçta atıyorum Konyasporda da o risk oluşacak (Kayserinin en güçsüz takımlardan biri oldugunu düşünüyorum ligin, yani risk daha az). Sonuçta Oğuzhan Kayseri maçında oynamayacaksa alacağımız risk en düşük ve mantıklı olanı, sonuçta bu adam bir maçta oynamayacak yani lig sonuna kadar sarı kart görmeme ihtimali çok düşük bana kalırsa.

Gs yi niye bu kadar hafife alıyorsunuz anlamış değilim, aradaki fark 7 yani. 7 fark bence şu an hiçbir şey. Eğer yenersek o zaman fiş çekilmiş olacak. Bu Oğuzhanın yerine Bu Sosa nın tercih edilebileceğine hiç ihtimal vermiyorum. Akhisar ı hiç katmayalım olaya zaten o maç da oynayacak zaten, ben de zaten maçın başında falan sarı kart görsün demiyorum maç sonunda düdükten sonra vursun işte topa. Kesin çözüm.

Ayrıca Akhisarla gs karşılaştırıyorsan gs yi, akhisar gibi takımların(vestel manisa) 1. iken bile ligden düştüğü durumlar vaki. Ki ben gs yi 3.lükten edecek takım olduğunu düşünmüyorum. Azımsanmayacak bir kadro kalitesi var gs nin öyle boş beleş adamlar değil, geçen seneden sadece melo ve telles ayrıldı bu takımdan belirtmek isterim. Bizim kadronun bie tık altında görüyorum kalite olarak.

Derbiyi kaybetme korkum tabii ki var, belki bu korkum sayesinde Oğuzhan gibi bir oyuncumu bu maçta oynatmama ihtimalimi ortadan kaldırabiliriz böylece. Sanki her gs derbisini kazanıyoruz, bu futbolcular derbi kaybetme korkusunu yenemiyorsa zaten şampiyonluk ihtimali yok kadar az gözümde. Geçen sene gördük bu durumun sonucunu. Ki bu gs maçını da kazanırsak nasıl bir moral olacağını biliyoruz, fb den sonra gs yi de yenerek derbi olayını tamamen bitirebiliriz. Oyuncular bunun önemini bilmeli, ona göre strateji uygulanmalı, bu gibi kritik eşikler ve baskıların göğüslenmesi şampiyon yapacak bizi, burda ne kadar ufak da olsa her yönden katkı sağlamamız lazım.

Belki de ben fazla ayrıntılara takılıyorum bilmiyorum, bölümüm İktisat onun da etkisi olabilir. Ama artısı çok eksisi yok Oğuzhanın maçın sonunda kart yemesi bana göre. Diğer arkadaşların fikirlerini de gerçekten merak ediyorum.
@Mahmut Benmi duygusal bakıyorum olaya :nerd:
ben diyorumki şampiyonluk için alınacak her puan değerli
bir üç puanın diğerinden farkı yok. gs yi yenmenin sadece psikolojik artıları var.
her zaman önce kolay kazanman gereken 3 puanı cebe koyacaksın kolayı
riske atmayacaksın geçen sene şampiyonluğu derbi kaybettiğimiz için değil
kolay olan maçlarda bıraktığımız puanlar yüzünden kaybettik. Dedim ya
herkesin yendiği ts yi sende yeneceksin kasımpaşaya 3 atıp 3 yemeyeceksin
gs maçıda elbette önemli ama bunu birazda olduğundan önemli yapan sizin bu duygusal
yaklaşımınız değilmi avrupa içinde bazı arkadaşlar önemli değil yedek kadro çıkalım
diyor mesela peki bütün sene mücadelemizi avrupaya gitmek için yapmıyormuyuz.
nasıl birden bire önemsiz oluyor. Ben bu takımın uefa da kupayı kaldırmaya gidecek bir
takım olduğuna inanıyorum siz daha takımınıza inanmıyorsunuzki. bu tip konuşmalar hep
güvensizlikten kaynaklanan konuşmalar. Kayseri maçı önemsizmiş skenderbau maçı
önemsizmiş yenil bakalım önemlimi önemsizmi anlarsın benim için en önemli maç ilk
oynayacağım maçtır. çünkü onu kazanamadığımda diğerleride önemini yitiriyor.
allahtan hocalar oyuncular sizin gibi düşünmüyor.

Çevrimiçi Necmi

Biraz büyük düşünün ya ne bu şimdi :alala:

Ben Olcayin katkisini tartismiyorum ama Kacirdiklariyla Takimi oyundan düşürüyor
Surekli topsuz oyundaki mucadelsinden soz ediyorsunuz birakin bu savunma isini
Kaçırdıklarını AMATÖR futbolcu kacirmaz Yeter be kardesim :akuma:

Çevrimdışı LuceGel

Bize Nakoulmanın tabiki iyisi lazım ama kadromuzda olsaydı en az 5 gol fazlamız vardı şu an.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Biraz büyük düşünün ya ne bu şimdi :alala:
Joel Campbel Kucuk dusunce mi oluyor :locked: :o_o:
Bu arada Nakoulmada Bilic efendinin :akuma: en cok istedigi adamlardan biriydi..
Anadolu takiminda oynayinca kucuk futbolcumu oluyor veya sen onu isteyince kucuk dusunmusmu oluyorsun..
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2015, 11:22:14 Yunus Emre Dökmeci ]

Tamam Olcay cok mucadele ediyor tamam cok kosuyor tamam Tek pas ve tiki taka olayini iyi yapiyor tamam Basit oynuyor ama Son vurus Felaket be kardesim
Ben Senol Hocanin yerinde olsam Olcaya sabahtan aksama kadar son vurus calistiririm su iside yapabilse Turkiyenin en iyi kanat oyuncusu olacak..

Çevrimdışı Doğuhan

Ben Olcayin katkisini tartismiyorum ama Kacirdiklariyla Takimi oyundan düşürüyor

olcay türkiye liginin en faydalı kanat oyuncusudur kıyaslanabilcek bir örneği yok benim gözümde

kaldı ki o barcelona vari oyunlarımızı hep olcay oğuzhan ikilisiyle kurduk

olcay tolgadan daha çok kaptanlığı hak ediyo yeter ki şu tribünde adamın her hatasında homurdanmayın

vodafone arena da eğer böyle olursa olcay diye bi oyuncu kalmaz adam biter sonra gidince değerini anlayıp üzülürler 

Çevrimdışı Anıl

Joel Campbel Kucuk dusunce mi oluyor :locked: :o_o:
Bu arada Nakoulmada Bilic efendinin :akuma: en cok istedigi adamlardan biriydi..
Bilic'in istemesi almamak için yeterli bir sebep bence.
Dikkat edersen Olcayla ayni ozellikleri var diyorum her ikisinde @Serhat Akkaya abi
Ikiside Savunma arkasina sızıyor , Ice kat edebiliyor , Arka direk kosusu yapabiliyor , Olcaydan + lari ise daha teknikler daha güçlüler ve son vuruslari cok daha duzgun..
Nakoulma ve Campbell'da Olcayla aynı özellikler mi var ? Ya diğer ikisini hiç izlemedin ya da Olcayı :)

Çevrimdışı Mahmut

@Mahmut Benmi duygusal bakıyorum olaya :nerd:
ben diyorumki şampiyonluk için alınacak her puan değerli
bir üç puanın diğerinden farkı yok. gs yi yenmenin sadece psikolojik artıları var.
her zaman önce kolay kazanman gereken 3 puanı cebe koyacaksın kolayı
riske atmayacaksın geçen sene şampiyonluğu derbi kaybettiğimiz için değil
kolay olan maçlarda bıraktığımız puanlar yüzünden kaybettik. Dedim ya
herkesin yendiği ts yi sende yeneceksin kasımpaşaya 3 atıp 3 yemeyeceksin
gs maçıda elbette önemli ama bunu birazda olduğundan önemli yapan sizin bu duygusal
yaklaşımınız değilmi avrupa içinde bazı arkadaşlar önemli değil yedek kadro çıkalım
diyor mesela peki bütün sene mücadelemizi avrupaya gitmek için yapmıyormuyuz.
nasıl birden bire önemsiz oluyor. Ben bu takımın uefa da kupayı kaldırmaya gidecek bir
takım olduğuna inanıyorum siz daha takımınıza inanmıyorsunuzki. bu tip konuşmalar hep
güvensizlikten kaynaklanan konuşmalar. Kayseri maçı önemsizmiş skenderbau maçı
önemsizmiş yenil bakalım önemlimi önemsizmi anlarsın benim için en önemli maç ilk
oynayacağım maçtır. çünkü onu kazanamadığımda diğerleride önemini yitiriyor.
allahtan hocalar oyuncular sizin gibi düşünmüyor.

@Necmi abi biz de yenilelim demiyoru tabii ki, skender maçı önemli zaten benim için kayseriyle karşılaştırmıyorum.
Bence geçen seneyi derbiyle kaybettik adamlara 7 puan gibi farklar atabilecekken yarışa dahil ettik, sondaki yenilgilerle iş koptu zaten.
Kayseri önemsiz falan demiyorum gs den bi tık altta önem olarak ya da başka bir anadolu takımıyla aynı önemde. Oğuzhan yok diye niye yenilelim ki Kayseriye, ayrıca bu adamı da bir rotasyona sokmak lazım.Abi bilmiyorum ama tam sarı kart yemelik geliyor bu Akhisar maçı, belki hoca benim gibi düşünüyordur görücez bakalım  :tabe:

Abi kasımpaşa, ts yi yeneceksin diyorsun da illa bir yerde puan kaybeticez, onlar da bu maçlara denk geldi. Derbilere gelmemeli hem moral hem gs yi yarıştan koparmak açısından. Neyse bakalım nasıl olacak Oğuzhan kart görmezse, ben sonunun iyi yola çıkacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı Kalyoncu

Olcayın girdiği pozisyonlarada senin profosyonel dediklerin giremiyo benim için aslolan pozisyona girme becerisidir yaptığı al verlerdir videolar cıkıyo bizim takımın hızlı oynayışı ile ilgili bak hep bu oyunun merkezinde olcay benim için bambaşka oyuncu hiç düşünülmeden kaptan olmalı

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi biz de yenilelim demiyoru tabii ki, skender maçı önemli zaten benim için kayseriyle karşılaştırmıyorum.
Bence geçen seneyi derbiyle kaybettik adamlara 7 puan gibi farklar atabilecekken yarışa dahil ettik, sondaki yenilgilerle iş koptu zaten.
Kayseri önemsiz falan demiyorum gs den bi tık altta önem olarak ya da başka bir anadolu takımıyla aynı önemde. Oğuzhan yok diye niye yenilelim ki Kayseriye, ayrıca bu adamı da bir rotasyona sokmak lazım.Abi bilmiyorum ama tam sarı kart yemelik geliyor bu Akhisar maçı, belki hoca benim gibi düşünüyordur görücez bakalım  :tabe:

Abi kasımpaşa, ts yi yeneceksin diyorsun da illa bir yerde puan kaybeticez, onlar da bu maçlara denk geldi. Derbilere gelmemeli hem moral hem gs yi yarıştan koparmak açısından. Neyse bakalım nasıl olacak Oğuzhan kart görmezse, ben sonunun iyi yola çıkacağını düşünmüyorum.
Bende diyorumki oğuzhan bu derbide kilit isim değil olmasada eksikliğini büyük hissetmezsin ama
burda bizim önümüzü kapatmak istiyorlarsa atiba tehlikede demektir sen kendini oğuzhandan sakınalım diye
kandırma bize derbi öncesi operasyon yapılırsa bu atiba üzerinden olur. unutma adamların en güçlü olduğu yer
göbek ve orda bizi zayıflatmanın yegane yolu atibanın devre dışı bırakılması yoksa oğuzhan oynamaz sosa oynar
birde asıl tehlike maç esnasında on kişi kalmak sen oğuzhanı sakınsan ne olur istediklerinde buna engel olabilirmisin
kalkarlar niyetleri varsa maç esnasında atarlar birde üstüne on kişi kalırsın @Mahmut  o nedenle bunlar boş işler
sen kazanman gereken maça bak önce onu kazan gs maçının şartlarını o maç geldiğinde düşünürsün.

Çevrimiçi Necmi

takımı oyundan düşürme dedinmi yanlış yere bakıyorsun  :kop: :kop: :kop:
@Yunus Emre Dökmeci