Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7256855 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Kasım 2015, 00:29:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bana Veliden farkini soyle :alala:
Mac Boyu yan pas geri pas baska bisey yok yapma Allah Askina @Çağrı en sevmediğim oyuncu tipi..

Veli ile uzaktan yakından ilgisi yok fark aranmaz ki tamamen farklı tip oyuncular :)

Veli önde şok pres yapar, yakın markaj uygular dikine çıkmayı sever set oynayamaz.

Topal yakın markaj yapar çok iyi pozisyon alır zaman zaman stoperlerin arasına girer, boy ortalamasını yükseltir, set oynamayı bilir maç temposunu ayarlar.

Hücum ederken işini görmez ama oyun tutmak için biçilmiş kaftan. Avrupa'da özellikle çok lazım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Sezon sonu kadroda görmek istediğim isim Neustadter. Sözleşmesi bitiyor.

Topal gibi iyi bir denge oyuncusuna ihtiyacımız var. Bende gelecek sezon bize geleceğini düşünüyorum.

Mbia ise Rhodolfo olmasaydı, sağ stoper için isterdim. Şu oyun formasyonunda ihtiyaç yok.   

Çevrimdışı Tolga

Trabzon'dan o maaşlarla hayatta oyuncu alınmaz.

Mbia Atiba'nın yedeği olabilir ama o maaşlara mümkün değil zaten gereksiz olur daha farklı tip oyuncu lazım. O tip oyuncu olarak sanırım Topal ile anlaşmak üzereyiz sene sonu için.
Topal işi ne kadar ciddi @Çağrı şahsen benim beğendiğim ve takımda görmek istediğim bir oyuncu :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu arada Baskan Umarim Barca ile Acilis yapma fikrinden vazgeçer yada birileri vazgecirir
Yada Biz Sahaya yabanci madde atip maci iptal ettirelim aman diyim bi 8-0 vakasini daha kaldiramam :by2: :by2: :by2:
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2015, 00:35:11 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Kasım 2015, 00:34:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Topal işi ne kadar ciddi @Çağrı şahsen benim beğendiğim ve takımda görmek istediğim bir oyuncu :D

Menajeriyle görüşme olmuş adam da mutsuz gerçi Fener'de herkes mutsuz bu arada :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Baskan Umarim Barca ile Acilis yapma fikrinden vazgeçer
Yada Biz Sahaya yabanci madde atip maci iptal edelim aman diyim bi 8-0 vakasini daha kaldiramam :by2: :by2: :by2:
Açılış maçında Barcelona'nın fark atmak için sahaya çıkacağını düşünmüyorsun herhalde :bandit:

Menajeriyle görüşme olmuş adam da mutsuz gerçi Fener'de herkes mutsuz bu arada :D
Fan Persi takimin huzurunu bozuyor herkes Fan persiyi mutlu etmeye çalışıyor Gole sevinmiyor :icool: :icool:
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2015, 00:38:53 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Tolga

İyi o zaman umarım anlaşılır :icool:

Açılış maçında Barcelona'nın fark atmak için sahaya çıkacağını düşünmüyorsun herhalde :bandit:
Aynen oyle düşünüyorum Barca bu mac falan secmiyor
Dakika 90+1 olmus 6-0 onde hala 7 yi atacam diye ugrasan bi takımdan bahsediyoruz..

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Gökhan Gönül, Caner Erkin, Mehmet Topal.

Sözleşmeleri bitiyor. Bu üçü takımdan ayrılsa Fener %40 güç kaybeder.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Devre Arasi Nakoulma yi alsak cok mutlu olurum açıkçası
Al Nakoulmayi ver Kerimi kiraya
İster kanat oynat ister forvet , Okuz gibi guclu hizli teknik..

Çevrimdışı Tolga

Aynen oyle düşünüyorum Barca bu mac falan secmiyor
Dakika 90+1 olmus 6-0 onde hala 7 yi atacam diye ugrasan bi takımdan bahsediyoruz..
Resmi bir maçtan bahsetmiyoruz sonuçta stat açılışı için yapılacak olan bir maç.

Maçtan önce Barca'nın maça asılmaması için bizim tarafımızdan mutlaka bir istek olur onlar da reddedecek değiler ya :)

Gökhan Gönül, Caner Erkin, Mehmet Topal.

Sözleşmeleri bitiyor. Bu üçü takımdan ayrılsa Fener %40 güç kaybeder.
Caner ve Gonul uzatir Bu 2 si sembol oldular orada..

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı Batuhan1903

Fenerden GG,Caner ve topal ı almayı denemeliyiz 3ününde sözleşmesi bitiyor GG ile Beck sağ bek mükemmel olur aynı şekilde topal yada atiba tek önlibero için bol alternatifli kadro olmuş olur.Caner bizim takıma uyum sağlayacağını açıkçası düşünmüyorum ama normal şartlarda parayla bile Caner'den iyisini skora katkısı açısından bulamayız.

Fenerden GG,Caner ve topal ı almayı denemeliyiz 3ününde sözleşmesi bitiyor GG ile Beck sağ bek mükemmel olur aynı şekilde topal yada atiba tek önlibero için bol alternatifli kadro olmuş olur.Caner bizim takıma uyum sağlayacağını açıkçası düşünmüyorum ama normal şartlarda parayla bile Caner'den iyisini skora katkısı açısından bulamayız.
Isin ilginci Yerine oynayan Hasan ali skora daha buyuk katki verdi Canerden :tabe:

Çevrimdışı Alper1903

Trabzon'dan o maaşlarla hayatta oyuncu alınmaz.

Mbia Atiba'nın yedeği olabilir ama o maaşlara mümkün değil zaten gereksiz olur daha farklı tip oyuncu lazım. O tip oyuncu olarak sanırım Topal ile anlaşmak üzereyiz sene sonu için.

Topal guzel haber.

Çevrimdışı legendmaster

veli ve atiba varken topala ne kadar ihtiyaç var bence gereksiz transfer olur

Çevrimdışı Batuhan1903

veli ve atiba varken topala ne kadar ihtiyaç var bence gereksiz transfer olur
Veli tek önliberoda çok iyi oynayamaz atibayla birlikte olunca iyi oynuyorlardı. Şimdi sistemiziz 4-1-4-1 yani orası için tek kişi oynayabilen biri lazım. Mbia yada topal orda oynayabilir. Atibanın yedeği olarak Atiba ilk geldiği sene tek oynasa adamı 7-8den kesin satmıştık.

Çevrimdışı TØLGA

daha geçen gün fener beni istediği sürece buradan ayrılmam diyordu :D

dediğin gibi olursa muhteşem olur tam aradığımız tip ortasaha rotasyonumuzda tek bu tarz oyuncumuz yok o da tamamlanmış olur
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Topal ve caner konusunda tavrım belli,inşallah alınmazlar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Savaş

Topal'ı bende isterim. Skor aldığımız zaman oyunu tutabilecek sakin ve set oynayabilecek adama ihtiyacımız var.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TALAT

Bu arada Baskan Umarim Barca ile Acilis yapma fikrinden vazgeçer yada birileri vazgecirir
Yada Biz Sahaya yabanci madde atip maci iptal ettirelim aman diyim bi 8-0 vakasini daha kaldiramam :by2: :by2: :by2:

karma mac yapalim. messi bizde oynasin ilk yari ikinci yari barcada. diger oyuncularda boyle olsun. beko cozer bu olayi. daha efsane acilis olur
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2015, 01:57:29 TALAT ]
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı legendmaster

Veli tek önliberoda çok iyi oynayamaz atibayla birlikte olunca iyi oynuyorlardı. Şimdi sistemiziz 4-1-4-1 yani orası için tek kişi oynayabilen biri lazım. Mbia yada topal orda oynayabilir. Atibanın yedeği olarak Atiba ilk geldiği sene tek oynasa adamı 7-8den kesin satmıştık.
topal alınacaksa veliye gerek yok. topal alınırsa veliye yol verilmeli o halde

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."