Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7259841 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Devre arası savunmaya bir yatırım değil, tecrübe satın almalıyız.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Yonetim henuz farkinda degil.. :)
Bu ara transfer sezonu sonuna kadara 12 milyon euro harcama hakkımız var. Bu parayı harcadık harcadık yoksa yazın oyuncu satmadan oyuncu alamayacağız malesef ve yönetim henüz bunun farkında değil.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Ersoy

Sol bek işi iptal anlaşılan.2 isim ortaya atıldı zaten birisi stoper birisi orta saha.Brooks iyi oyuncu galiba.4M de çok değil.Şampiyon olmak istiyorsak çok para değil yani.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Devre arası savunmaya bir yatırım değil, tecrübe satın almalıyız.

Devre arası öyle isim de zor bulunur ya. Şampiyonluk yarışında bu sezon rakiplerinin gerisinde kalmış büyük kulüplere bakmak lazım. Bilen?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Devre arası öyle isim de zor bulunur ya. Şampiyonluk yarışında bu sezon rakiplerinin gerisinde kalmış büyük kulüplere bakmak lazım. Bilen?

Djilobodji.  :eyes

Çevrimdışı atalay

Adı geçen John Brooks markajcı stoperdir. Fizik kalitesi, hamle zamanlaması ve top kazanma becerisi yüksek.

Fakat agresyon ve reaksiyon derecesi yeterli seviyede değil. Geriden topla kateder, ayakları yeterince iyi değil.   

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ozellikle Dikkat ettttim Ozii son 2 Mactir İkili mücadelelerden kaçıyor ozellikle Arkadan mudahalelerden kaçınıyor ve rakibinin gitmesine izin veriyor
Bu konuda uyari almis ve cok dikkat ediyor bu bariz belli ama Bende Akhisar macinda KART gormesinden yanayim Gs macinda mutlaka Sahada olmali..
Aksi takdirde Kayseri macinda b.ktan bir pozisyonda Kart gösterirler...

bu maçta ilk yarıda bir hızlı hücumu kesti hakem sarıyı es geçti :D zaten hakem şuursuzdu, son dakikadaki penaltıyı da vermedi

Çevrimdışı Batuhan1903

Sosa'nın yerine Ziyech alınsa tolgay gelince orta saha kurgusu nasıl olucak ki oğuzhan atiba banko ziyechle tolgay dönüşümlümü oynayacak. tolgay oğuzhan ziyech yapsak çok güçsüz kalır orta saha. gsnin bilal selcuk sneijder orta sahası gibi dağılır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2015, 22:07:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu ara transfer sezonu sonuna kadara 12 milyon euro harcama hakkımız var. Bu parayı harcadık harcadık yoksa yazın oyuncu satmadan oyuncu alamayacağız malesef ve yönetim henüz bunun farkında değil.

Yönetimin bunun farkında olmama şansı var mı sence gerçekten Batuhan :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosa'nın yerine Ziyech alınsa tolgay gelince orta saha kurgusu nasıl olucak ki oğuzhan atiba banko ziyechle tolgay dönüşümlümü oynayacak. tolgay oğuzhan ziyech yapsak çok güçsüz kalır orta saha. gsnin bilal selcuk sneijder orta sahası gibi dağılır.
önemli maçlarda kevgir olur o orta saha

Çevrimdışı Batuhan1903

Yönetimin bunun farkında olmama şansı var mı sence gerçekten Batuhan :)
Takımda çok eksik var başta kaleci olmak üzere stoper sol bek eksiklikleri mevcut bunları sene başında kapatması gerekliydi yönetimin hadi olmadı bu ara dönemde kapatması gerekli.Elimizde 12 harcama şansı varken bu fırsat kaçmamalı sene sonu ne töreyi ne oğuzhanı kaybetmek istemiyorum sırf oyuncu alabilmek için. sitemim bu yüzden. tabiki farkındadır yönetim bu kuralın, sonuçta başkanımız dursun değil :evillol:.

Çevrimdışı Tolga

Takımda çok eksik var başta kaleci olmak üzere stoper sol bek eksiklikleri mevcut bunları sene başında kapatması gerekliydi yönetimin hadi olmadı bu ara dönemde kapatması gerekli.Elimizde 12 harcama şansı varken bu fırsat kaçmamalı sene sonu ne töreyi ne oğuzhanı kaybetmek istemiyorum sırf oyuncu alabilmek için. sitemim bu yüzden. tabiki farkındadır yönetim bu kuralın, sonuçta başkanımız dursun değil :evillol:.
Sezon sonu her türlü oyuncu satışı yapacağız başka yolu yok :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Kim gitse uzulmezsin
Pektemek, ismail tosic motta veli necip disinda :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Türkay

O değilde Töre'nin klas futbolunu özledim be  :money:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Batuhan1903

Oyuncuların ayrılma isteği dışında töreyi ve oğuzhanı ben olsam satmam sosa satılabilir onun yerine zaten pahalı bi oyuncu alınır onun harici oyuncu almak için oyuncu satılmamalı alacağın oyuncunun ne kalitede olacağı nasıl uyum sağlayacağı belirsiz elimizde imkan var şuan verirsin 2 mlyon euro kulubune mandandayı alırsın 3-4te chelsea'ye verir dijiyi alırsın sene sonuda eren albayrağı free transfer edersin böylece kadronda hiç eksik kalmamış olur. Ayrıca sene sonu için topal ve canerede yürürsün olursa olur olmazsa çok da önemli değil.

Çevrimdışı 38life

Fikret Orman: "Mustafa Denizli gibi iyi bir Beşiktaşlının Galatasaray hocası olması hoşuma gitti."

Çevrimdışı ozan062

Valla tam zıttı bende bu golden çok zevk aldım top yavaaş yavaş süzüle süzüle girdi kaleye ve öylece izlediler tv başında renkliler :D :D

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bam diye abanınca altı puanmı veriyorlar gol goldür. Oğuzhan temiz vuruş yapıyor.
içeride sokmayı başarıyor daha ne istiyorsun anlamadım golün atılış şekline göremi mutlu oluyorsun
golü atacağına o kadar emin vuruyorki pozisyonunu alması topu önüne istemesi resmen göstere göstere attı.
Zeka ürünü mükemmel bir gol.

haydaa yahu kendi fikrimi söylüyorum tamam sonucta gol zaten o konuda birsey diyen yok
ama ne bileyim söyle jeneriklik goller sıralamasında önlere koymak istiyorum koyamıyorum, hazırlanısı güzel vurus kotu:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ben olsam Töre'yi bu sene Avrupa'da parlatır, sene sonunda şampiyon olduktan sonra 10-15 Allah ne verdiyse okuturum. Bu vefasızlık veya oyuncunun kötü oluşu olarak anlaşılmasın, hem Türk futbolunun geleceği hem de finansal durumun iyiye gitmesi için devamlılık arz edecek bir şey bu. Nasıl ki Demba Ba bizde fiyatını ikiye katladı bundan sonra misyonumuz bu yönde olmalı. Alttan gelenleri ve yeni transferleri takıma monte ederek iskeleti bozmadan devam etmek müthiş bir başarı olur.

Çevrimdışı ozan062

Fikret Orman: "Mustafa Denizli gibi iyi bir Beşiktaşlının Galatasaray hocası olması hoşuma gitti."

ben bu yoruma hasta oldum ilk okudugumda beni bilen bilir sözün sahibiyle derdim tasam ayrıdır fakat

fikirlerim hafiften ince ince değişmeye baslıyor böyle devam hosuma gitmeye basladı Sn. F.Orman

heleki dün okan buruga cıkıs yapan ve  etmediği küfür kalmayan senol hocaya ise cok daha fazla hasta oldum

adam tam bizlik yahu,, gol kacırıyor oyuncumuza basıyor belaları,, bu demek oluyor ki istiyor ve ugrasıyor

ve seven adam küfür müfür bakmaz her haltı söyler:) kriterlerim cok baskadır yani :bandit:
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2015, 22:39:35 ozan062 ]

Çevrimdışı 38life

ben bu yoruma hasta oldum ilk okudugumda beni bilen bilir sözün sahibiyle derdim tasam ayrıdır fakat

fikirlerim hafiften ince ince değişmeye baslıyor böyle devam hosuma gitmeye basladı Sn. F.Orman

Akıl dolu bir 'giydirme' olduğunu sanırım kimse inkar edemez :)

Çevrimdışı Batuhan1903

Ben olsam Töre'yi bu sene Avrupa'da parlatır, sene sonunda şampiyon olduktan sonra 10-15 Allah ne verdiyse okuturum. Bu vefasızlık veya oyuncunun kötü oluşu olarak anlaşılmasın, hem Türk futbolunun geleceği hem de finansal durumun iyiye gitmesi için devamlılık arz edecek bir şey bu. Nasıl ki Demba Ba bizde fiyatını ikiye katladı bundan sonra misyonumuz bu yönde olmalı. Alttan gelenleri ve yeni transferleri takıma monte ederek iskeleti bozmadan devam etmek müthiş bir başarı olur.
Abi bize ne Türk futbolunun geleceğinden terim renklilerle kurtarıyor geleceğimizi! Demba bayı satmamızdaki amaç tabiki 13 milyon euroydu ama bunun yanında adam derbilerde gol atamıyordu arsenal maçında golü atsa gruplardaydık bizim için mükemmeldi ama işte bu özellikler eksikti. Mario Gomez tam piyangodan çıktı resmen tamamen yönetim başarısıdır. Töre gidince yerine onun gibi bi oyuncuyu onu sattığımız rakamdan aşağısına bulamayız iyi bi töre kaleci ve stoper transferleri ile biz inanıyorum avrupa ligini de alırız.

Çevrimdışı ozan062

Akıl dolu bir 'giydirme' olduğunu sanırım kimse inkar edemez :)

son kongreden beridir bu konulara hiç girmedim fakat söyleyim ruzgar efendi yanlıs yolda ilerliyor ki yüzyüze görüştüğüm birkişidir fikirlerine ise hayli önem veririm hala öyle fakat
gösterdiği tutum ve halhareketler cok yanlıs o sebeble ona vericeğim oy konusunda teredüte düştüm..kadrosuna bakıcaz ve bizim baskanda bu sürekli görev değiştirdiği atalay  kavalcı albayrak ve sami esenle yolları ayırıp daha derli toplu ve dernek etkisi altında kalmadan kadro kurarsa ister inanın ister inanmayın oyum ona gidecek gibi gorunuyor... yani tabi  neciplere ismaillere ve nicesine maas yükseltmesi yapmaz ise:))

Çevrimdışı EMİR EMRE

Abi bize ne Türk futbolunun geleceğinden terim renklilerle kurtarıyor geleceğimizi! Demba bayı satmamızdaki amaç tabiki 13 milyon euroydu ama bunun yanında adam derbilerde gol atamıyordu arsenal maçında golü atsa gruplardaydık bizim için mükemmeldi ama işte bu özellikler eksikti. Mario Gomez tam piyangodan çıktı resmen tamamen yönetim başarısıdır. Töre gidince yerine onun gibi bi oyuncuyu onu sattığımız rakamdan aşağısına bulamayız iyi bi töre kaleci ve stoper transferleri ile biz inanıyorum avrupa ligini de alırız.

Renkliler bol sıfırlı yalan adamlara pasa basıyor boşver, zaten onların yerlilerinden de bi cacık olmaz. Zorla milli takıma monte edilmiş dünya kadar adam var. Bunlardan Hakan Balta'yı ayrı tutuyorum kesinlikle son senelerdeki performansıyla milli formayı hak edenlerin başında geliyor. Ama o Umut, Yasin ne bileyim Semih olsun onlardan çok daha iyi süper yerliler var bu ligde. Ama Töre olayı başka, Arda gibi olsun istiyorsak çok geç kalmasın isterdim ben olsam. Sportif anlamda da para olarak da karşılığı verecek tabi ki. Önce şampiyonluk.

Çevrimiçi Samet Ç

Barzagli ile de ilgileniyormuşuz diye duyumlar var. Nasıl olur işimizi görür mü ? @Çağrı @atalay

Çevrimdışı Kutay

Demba ba 'yı alan shangai takımı devre arası sosa için 12 milyon € luk bir teklif yapıcak mış ne kadar doğru bilmiyorum.
böyle bir şey olursa shangai forması alırım bu adamlardan baya iyi para kazanmış oluruz. inşallah doğrudur ama zannetmiyorum
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI