Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7259823 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Fikret Orman: "Mustafa Denizli gibi iyi bir Beşiktaşlı'nın Galatasaray'da hoca olması hoşuma gitti.."

Başkan yine gününde :D Ufaktan dokundurmuş  :evillol:

Çevrimdışı brkntcnr

Dünkü maçta oguzhanın sutuyla son dakika golüne ben cok sevinemedim biliyormusnuz:)

yani soyle kuvvetli vurup top direkten içeri girse veya ne bileyim ağları sarssaydı cok daha farklı bir hava olacaktı

kısacası bu cocuk bacak calısmalı  yani topa kuvvetli vurmayı ogrenmeli oyle cok daha güzel asama kaydeder.. suanki halindende memnunum ayrıca
Valla tam zıttı bende bu golden çok zevk aldım top yavaaş yavaş süzüle süzüle girdi kaleye ve öylece izlediler tv başında renkliler :D :D

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Dünkü maçta oguzhanın sutuyla son dakika golüne ben cok sevinemedim biliyormusnuz:)

yani soyle kuvvetli vurup top direkten içeri girse veya ne bileyim ağları sarssaydı cok daha farklı bir hava olacaktı

kısacası bu cocuk bacak calısmalı  yani topa kuvvetli vurmayı ogrenmeli oyle cok daha güzel asama kaydeder.. suanki halindende memnunum ayrıca
bam diye abanınca altı puanmı veriyorlar gol goldür. Oğuzhan temiz vuruş yapıyor.
içeride sokmayı başarıyor daha ne istiyorsun anlamadım golün atılış şekline göremi mutlu oluyorsun
golü atacağına o kadar emin vuruyorki pozisyonunu alması topu önüne istemesi resmen göstere göstere attı.
Zeka ürünü mükemmel bir gol.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

O zaman sana bi soru(

Oğuzhanın cezalı duruma düştüğü maç kayseri mi olsun istersin yoksa gs maçı mı ?

Not:Sarışınlar masa başı oyunlarına başlamışlardır şimdiden hele bide algıyla oynamada usta bi hoca da gs nin başına geçmişken
her ikiside 3 puanlık maç değilmi önce alman gerekeni al sonrasını sonra düşün
oynadığında sarı kart görmesi garantimi Kayseride puan kaybedersen gs maçının ne önemi kalır.
önünde hangi maç varsa o maçta 3 puan alacak en iyi kadroyu sürersin sahaya senin dediğin gibi bir mantık yok
daha doğrusu bu mantık şampiyonluğa gitme mantığı değil sadece derbi kazanma mantığı
Derbileri kazanalımda gerisi önemli değil mantığı yoksa gs maçıda 3 puan kayseri maçıda 3 puan
önce hangisiyle oynuyorsan onu önce cebine koy diğerini sonra düşün
kim ne oyun oynarsa oynasın yeterki biz kafamızı böyle mantık dışı şeylerle bulandırmadan her hafta
3 puanı cebe koyalım ve kalan maçlarımızda azami alacağımız puanı alalım Denizli büyücü değil
iki günde sihirli değneğini dokunup ölüyü diriltsin algıyla oynuyorsa sende algınla oynatmazsın olur biter.

Çevrimdışı Mahmut

her ikiside 3 puanlık maç değilmi önce alman gerekeni al sonrasını sonra düşün
oynadığında sarı kart görmesi garantimi Kayseride puan kaybedersen gs maçının ne önemi kalır.
önünde hangi maç varsa o maçta 3 puan alacak en iyi kadroyu sürersin sahaya senin dediğin gibi bir mantık yok
daha doğrusu bu mantık şampiyonluğa gitme mantığı değil sadece derbi kazanma mantığı
Derbileri kazanalımda gerisi önemli değil mantığı yoksa gs maçıda 3 puan kayseri maçıda 3 puan
önce hangisiyle oynuyorsan onu önce cebine koy diğerini sonra düşün
kim ne oyun oynarsa oynasın yeterki biz kafamızı böyle mantık dışı şeylerle bulandırmadan her hafta
3 puanı cebe koyalım ve kalan maçlarımızda azami alacağımız puanı alalım Denizli büyücü değil
iki günde sihirli değneğini dokunup ölüyü diriltsin algıyla oynuyorsa sende algınla oynatmazsın olur biter.
Abi bence macin sonlarinda itirazla topa vurmayla dogru bir sari gormesi mantikli cunku

1. Zaten oguzhan bir ara sari kart gorup yine bir mac kaciracak her turlu.
2. Derbiler hic de anadolu maclariyla bir degil bana gore, mesela fenere yenilmis olsaydik 4 puan gerideydik bence 2 mac degerinde derbiler.
3. O macta Necipi oynatabilicez , yerine idare edebilecegimiz adam var.
Bence ilk secenek unutuluyor, bu adam eninde sonunda bi mac kaciracak zaten bu hareketle o macin gs olma ihtimalini ortadan kaldiriyoruz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ozellikle Dikkat ettttim Ozii son 2 Mactir İkili mücadelelerden kaçıyor ozellikle Arkadan mudahalelerden kaçınıyor ve rakibinin gitmesine izin veriyor
Bu konuda uyari almis ve cok dikkat ediyor bu bariz belli ama Bende Akhisar macinda KART gormesinden yanayim Gs macinda mutlaka Sahada olmali..
Aksi takdirde Kayseri macinda b.ktan bir pozisyonda Kart gösterirler...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2015, 20:43:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
http://twitter.com/sseyitates/status/668799107109122048

Yalandır bu. O 40Milyon euro maaş bütçesidir Beşiktaş tarihinde o kadar bütçeye sahip olmadı transferde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2015, 20:44:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Almanya'y gitme sebebi de Brooks başkanın. Hertha'nın sol stoperi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

bu evrenmanchester tolga ciğerci demek istemiş galiba.

Çevrimdışı Batuhan1903

Başkan Tolga Ciğerci,Brooks paketimi yapıcak acaba 5-6 ya bitirir bizim başkan :evillol:.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2015, 20:53:23
  • Beşiktaş / Bodrum
bu evrenmanchester tolga ciğerci demek istemiş galiba.

Ciğerci iyi oyuncu ama Veli dönecek olduktan sonra bu hamle gereksiz olur.

Ortasaha alınacaksa bunun öyle kaliteli olması gerek ki bu hamleye değsin.

Brooks'u bizzat biliyorum ama izleniyor bir süredir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Doğukan E.

Ciğerci iyi oyuncu ama Veli dönecek olduktan sonra bu hamle gereksiz olur.

Ortasaha alınacaksa bunun öyle kaliteli olması gerek ki bu hamleye değsin.

Brooks'u bizzat biliyorum ama izleniyor bir süredir.
Abi ozaman bi Brooks yorumu alsak?

Çevrimdışı xenos

Brooks ya da Ciğerci nin yanına Rode'yi sardırsak olmaz mı ? :evillol: Transfermarkt verileri 2 maç/ 98 dk./ 1 gol/ 1 asist. En azından kiralık falan birşeyler çıkmaz mı ?.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2015, 21:03:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi ozaman bi Brooks yorumu alsak?

İyi oyuncu. Ersan'dan bir tık daha çabuk ve hızlı, defansif özellikleri iyi ve boyu 1.93 tüm bunların yanında. Solak topu oyuna sokuşu iyi ve teknik bir stoper.

3 senedir düzenli oynuyor, Abd vatandaşı ama Bundesliga altyapısı çıkışlı, Almanca konuşuyor iletişim ve adaptasyon sorunu olmaz. Bu da takım oyuncusu. Sanırım yönetimin oyuncu bakarken ilk kriteri karakter oluyor artık hep takım oyuncusu alıyoruz.

İşimizi baya görür iyi bir sporcu Atiba gibi. Ama asıl mesele ben bu oyuncuyu alamayacağımızı düşünüyorum. Bu oyuncu için nereden baksanız 4-5 milyon çeker Hertha nasıl olacak bu iş bilmiyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İyi oyuncu. Ersan'dan bir tık daha çabuk ve hızlı, defansif özellikleri iyi ve boyu 1.93 tüm bunların yanında. Solak topu oyuna sokuşu iyi ve teknik bir stoper.

3 senedir düzenli oynuyor, Abd vatandaşı ama Bundesliga altyapısı çıkışlı, Almanca konuşuyor iletişim ve adaptasyon sorunu olmaz. Bu da takım oyuncusu. Sanırım yönetimin oyuncu bakarken ilk kriteri karakter oluyor artık hep takım oyuncusu alıyoruz.

İşimizi baya görür iyi bir sporcu Atiba gibi. Ama asıl mesele ben bu oyuncuyu alamayacağımızı düşünüyorum. Bu oyuncu için nereden baksanız 4-5 milyon çeker Hertha nasıl olacak bu iş bilmiyorum.

Ne kadar harcama yapabiliyoruz UEFA kriterlerine göre?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı GörkemGörkem

Ozellikle Dikkat ettttim Ozii son 2 Mactir İkili mücadelelerden kaçıyor ozellikle Arkadan mudahalelerden kaçınıyor ve rakibinin gitmesine izin veriyor
Bu konuda uyari almis ve cok dikkat ediyor bu bariz belli ama Bende Akhisar macinda KART gormesinden yanayim Gs macinda mutlaka Sahada olmali..
Aksi takdirde Kayseri macinda b.ktan bir pozisyonda Kart gösterirler...

Onda süphe yok kesinlikle kayseri macına cebinde 3 kartla cıkarsa 4. yü kesin gösterirler en ufak biseyde.

Nasıl gecen sene konya macında olmayan bi penaltıyı verdiler ardından cizgiye basıyo diye atibayı attılar gs macı öncesi yine aynı olayı yapıcaklar.

Çevrimdışı Batuhan1903

Ne kadar harcama yapabiliyoruz UEFA kriterlerine göre?
Bu ara transfer sezonu sonuna kadara 12 milyon euro harcama hakkımız var. Bu parayı harcadık harcadık yoksa yazın oyuncu satmadan oyuncu alamayacağız malesef ve yönetim henüz bunun farkında değil.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2015, 21:29:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Hak var ama o parayı harcayamayız. Maksimum 5-6 milyon euro harcanacaktır.

O yüzden kaleci + stoper maliyeti bunu geçemez. Muhtemelen biri kiralık ya da düşeş olacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2015, 21:33:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Valencia oynatmıyor pek aslında devre arası De Paul'u opsiyonlu kiralayabiliriz.

İki kanatta da ortasahanın ortasında da oynayabiliyor. Asıl yeri 8 numara ve gerçekten yetenekli.

http://www.transfermarkt.com.tr/rodrigo-de-paul/profil/spieler/255901

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

Hak var ama o parayı harcayamayız. Maksimum 5-6 milyon euro harcanacaktır.

O yüzden kaleci + stoper maliyeti bunu geçemez. Muhtemelen biri kiralık ya da düşeş olacak.
3 milyon Mandanda
2 milyon Balanta yada
Kiralık Dijiboloji.

Böyle olsun başka para harcamalarına gerek yok, zaten sene sonunda da solbek alınır taş gibi takım oluruz.

Demba ba 'yı alan shangai takımı devre arası sosa için 12 milyon € luk bir teklif yapıcak mış ne kadar doğru bilmiyorum.