Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7259916 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

dostum bedava girmesi önemli değil ne demek? Bilet alan kombine alan binlerce taraftara hakarettir, haksıklıktır bu. Hak ne denek biliyor musun? Bedava girip zarar verenle bilet alarak girip zarar veren diye mantıksız bir Ayrım olur mu? Zarar veren zaten hiç gelmemeli. Her okuduğun haberi veri olarak kullanmamanı naçizane ayrıca öneririm. Bundan yaklaşık 1,5 yıl önce Başkan Fikret Orman TRT de Erman ve Sergen'in Programı'nda konuktu. Orada verdiği bir bilgi bence meselenin ne kadar rezil bir hale geldiğini anlatmaya yeter artar

Yok yanlış anlaşıldım sanırım, senin dediğinin tersi bir şey söylemedim paralelinde bir şey söylemek istedim :). Stada bir grubun bedava girmesi asla desteklenemez kabul edilemez, Beşiktaş'ı seven kişi 20-25 lirayı da bulup bir şekilde maça gelir zaten. Derdim oraya girerken insanların para verip vermemesi değil tribünü ve tezahüratları yöneten kişiler maç atmosferine ayak uydurmuyor. Bunlar bedavacılar mı, hala bedava giren var mı bilmiyorum o kadar bilgim yok. O yüzden sadece o atmosferi oluşturanlar kimlerse parasını vermiş veya vermemiş Beşiktaş'a çok faydalı kişiler değil demek istiyorum :) Kaliteli destek yok oyuncular nasıl bamgüm vurunca eleştiriyoruz tribün de bamgüm destek vermesin biraz aklını kullansın maça ayak uydursun diyorum.

Çevrimdışı sametbagan

Oğuzhan napıp edip akhisar maçında sarı görmeli faul çaldığında topu havaya atsın yugoslav faulu yapsın ama sarı görsün

Haftaya kayseri maçında mis gibi hem cezasını çeker hem dinlenir.Bizde acaba hakem kayseri maçında bizi doğrarmı oğuzhana sarı gösterir mi diye

kkomplo teorileri kurmayız  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oğuzhan napıp edip akhisar maçında sarı görmeli faul çaldığında topu havaya atsın yugoslav faulu yapsın ama sarı görsün

Haftaya kayseri maçında mis gibi hem cezasını çeker hem dinlenir.Bizde acaba hakem kayseri maçında bizi doğrarmı oğuzhoana sarı gösterir mi diye

oğuzhan çok erken gördü 3 sarıyı 7 8 maçtır kart görmüyo uyarılmış belli dikkat ediyor  :evillol:

Çevrimdışı fani madida

Haftaya kayseri maçında mis gibi hem cezasını çeker hem dinlenir.Bizde acaba hakem kayseri maçında bizi doğrarmı oğuzhana sarı gösterir mi diye

yaw iyi diyosun da kayseri maçı öyle çok kolay olmaz deplasman takım can derdinde
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı ozan062

üstüne haftaya necip cezalı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

değişti bile:))

*Sen değiştirdin de umarım bu pankartı bir yere asıp bizi rezil etmezler.*

Pankartı tam okuyamamışım hakettikleri cevap olmuş.
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2015, 17:59:13 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimiçi Necmi

değişti bile:))
Renklilerin hocasını avatar yapma :bandit:
tabi renkli değilsen :D @ozan062  avatarlarımız Beşiktaşı anlatırsa güzel olur ama en azından
renklileri çağrıştıracak bir şey olmasın.

Çevrimdışı Anıl

Sen değiştirdin de umarım bu pankartı bir yere asıp bizi rezil etmezler.
Çok eski pankart o abi korkma :)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Anıl

hangi pankart o ne kaçırdım :bandit:
Şu Ozan abinin profiline koyduğu pankart, buraya da atılmaz ki şimdi :iblush: :D

Çevrimiçi Samet Ç

Şu Ozan abinin profiline koyduğu pankart, buraya da atılmaz ki şimdi :iblush: :D
Ben attım  :D

Çevrimdışı Anıl

Çok eski pankart o abi korkma :)

hadi ya yeni gördüm küçük resim olduğu için kenardaki yazıları tam okuyamamışım. Tribünde açmak için ağır ama hakettikleri cevap olmuş :)

Çevrimdışı ozan062

Renklilerin hocasını avatar yapma :bandit:
tabi renkli değilsen :D @ozan062  avatarlarımız Beşiktaşı anlatırsa güzel olur ama en azından
renklileri çağrıştıracak bir şey olmasın.

Fikret ormanın bir sözüydü :((

yakın zamanda değiştiricem

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

Dünkü maçta oguzhanın sutuyla son dakika golüne ben cok sevinemedim biliyormusnuz:)

yani soyle kuvvetli vurup top direkten içeri girse veya ne bileyim ağları sarssaydı cok daha farklı bir hava olacaktı

kısacası bu cocuk bacak calısmalı  yani topa kuvvetli vurmayı ogrenmeli oyle cok daha güzel asama kaydeder.. suanki halindende memnunum ayrıca

Çevrimdışı Anıl

Dünkü maçta oguzhanın sutuyla son dakika golüne ben cok sevinemedim biliyormusnuz:)

yani soyle kuvvetli vurup top direkten içeri girse veya ne bileyim ağları sarssaydı cok daha farklı bir hava olacaktı

kısacası bu cocuk bacak calısmalı  yani topa kuvvetli vurmayı ogrenmeli oyle cok daha güzel asama kaydeder.. suanki halindende memnunum ayrıca
Ya abi sen nasıl bişeysin ya :evillol:

Çevrimdışı can1903

14 Aralık 2015.

Şenol Güneş vs Mustafa Denizli.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ozan062

Ya abi sen nasıl bişeysin ya :evillol:

vallahi hatırla oguzhan için neler diyordum cocuga etmediğim hakaret yoktu, simdi onu gokhan için soyluyorum

bu arada kısa bir not ekleyelim

gokhansız maclar daha efektif olmuyormu?:) belki son vurus belki ceza sahası içine cok top gelmiyor ama

top kayıpları daha az yani daha fazla gol pozisyonu oluyor

bir kücük not daha ben ismailin boyle oynamasındanda tırsıyorum

bu cocukla hiçbirsekilde sozlesme yenilenmemeli ne kadar yükselen grafiği olsada.. işte bi ersan gibi 1.7 lere cıkarsa hele sozlesme vay anam ki vay

[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2015, 18:19:11 ozan062 ]

Çevrimdışı ahmetx

Bir zamanlar beşiktaş tribünü

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

vallahi hatırla oguzhan için neler diyordum cocuga etmediğim hakaret yoktu, simdi onu gokhan için soyluyorum

bu arada kısa bir not ekleyelim

gokhansız maclar daha efektif olmuyormu?:) belki son vurus belki ceza sahası içine cok top gelmiyor ama

top kayıpları daha az yani daha fazla gol pozisyonu oluyor

bir kücük not daha ben ismailin boyle oynamasındanda tırsıyorum

bu cocukla hiçbirsekilde sozlesme yenilenmemeli ne kadar yükselen grafiği olsada.. işte bi ersan gibi 1.7 lere cıkarsa hele sozlesme vay anam ki vay

Gökhan konusunda katılıyorum sana, hiç ama hiç memnun değilim kendisinden. Acilen toparlaması lazım kendini.

İsmail konusunda biraz farklı düşünüyorum, Motta zaten gidecek sene sonu. Tosic'i de büyük ihtimal gerektiğinde stoper gerektiğinde bek yedeği olarak kullanıcaz. O yüzden 1 veya 1.2 milyon euroya 2+1 yıllık bir anlaşma yapılabilir İsmail ile tabi ki yedek olarak. Mutlaka kaliteli bir sol bek alınmalı :)

Çevrimdışı sametbagan

yaw iyi diyosun da kayseri maçı öyle çok kolay olmaz deplasman takım can derdinde
O zaman sana bi soru(

Oğuzhanın cezalı duruma düştüğü maç kayseri mi olsun istersin yoksa gs maçı mı ?

Not:Sarışınlar masa başı oyunlarına başlamışlardır şimdiden hele bide algıyla oynamada usta bi hoca da gs nin başına geçmişken