Mustafa Denizli GS'nin basina gecince biraz rahatladim derbiyle ilgili. Hocanin derbi performansi ortada malum.
Bu arada kesinlikle dusuncelerimi ozetlemissin
@Çağrı, cok cile cektik ve tam anlamiyla hak ettik bu kadroyu. Onceki donemler Feda kadar vahim. Gecen gun Atletico Madrid macini gordum bizim Avrupa Ligi'ndeki, sag acik Ekrem Dag, forvet Edu falan abi ne donemlermis geriye donuk bakinca. Simdi ayni paralara hatta daha azina bu kadroyu kurabilmek buyuk basaridir.
@Deniz ben de merak ediyorum ama biraz "parayi veren dudugu calar" tarzi taraftara da ihtiyac var bazen hic olmayacak yerde hic olmayacak adamlari bas taci ediyoruz diger isimlere haksizlik oluyor. Quaresma butun mac kotu oynar, bi trivela bi rabona erir gider taraftar. Bazen de yersiz fetisleri olur bizim taraftarin Baki Mercimek gibi mesela, adam kac macimiza mal oldu ama kimse laf soyletmez vs. vs.
En onemlisi ise bazen kritik anlarda taraftar yanlis isler yapiyor. Dun macta mesela skor 1-0, Sivas bastiriyor, pozisyon buluyor, az vakit kalmis ben ecel terleri dokuyorum arkadaslarla, tribunler gundogdu soyluyor, beste soyluyor, islik yok baski yok uzun sure de yapilmadi. Halbuki yenecek golun telafisi olmazdi o dakikalarda..
Hep denir ya Besiktas neden son dk'larda kaybeder skoru tutamaz diye, bence taraftarinda payi var, kac kez gol yemisizdir boyle anlarda, pinarbasi cekerken, sampiyon besiktas veya kartal gol gol diye bagirirken.
Ozumuzu ve coskumzu koruyup bu tarz aliskanliklari uzerimizden atmamizi saglayacak turde bir taraftar profili ortaya cikmasini umuyorum yeni stadla beraber. Tezahuratin icinde oldugumuz kadar oyunun da icinde olmaliyiz..