Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7264559 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Derbide Şenol Güneş vs. Mustafa Denizli olacak :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sinan Engin Lokomotiv Moskova deyince Denisov sandım heyecanlandım Aras Özbiliz'i diyomuş :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Sinan Engin Lokomotiv Moskova deyince Denisov sandım heyecanlandım Aras Özbiliz'i diyomuş :bandit:

bide pappy :)

Çevrimdışı Türkay

Sinan Engin diyor Aras diyor Özbiliz diyor Beşiktaş diyor anlaştı diyor.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Aras Özbiliz'i biz neden istiyoruz ki daha takımda sol bek yok :D

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Aras Özbiliz gelmesin.Baya sıkı Ermeni milliyetçisi.

Basına malzeme veririz.Taraftar da iyi gitmezse alttan alta nefret besler ister istemez.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Basına malzeme veririz.Taraftar da iyi gitmezse alttan alta nefret besler ister istemez.

:alala: :alala:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2015, 01:58:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Aras yetenekli oyuncu. Yalnız neden alıyoruz?

Bu adam kanat. Bize de kanat gerekli son mevkilerden biri şuan biri gitmedikçe.

Bir de şuan fiyatı düştü yoksa 10 milyon civarına anca alırdık. Geçen sene çapraz bağ kopardı 1 sezon oynamadı ondan göçtü fiyatı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2015, 02:00:45
  • Beşiktaş / Bodrum

:biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

:biggrinking:
Bunu geç bu bizden :D

Aras'ın ropörtajını izledim ben Türk değilim Ermeni'yim falan diyor milli maçta her gol sonrası armayı öpmeler falan.Tolga kale direğine asar bunu valla yamuk yaparsa:D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2015, 02:09:14
  • Beşiktaş / Bodrum

Aras'ın ropörtajını izledim ben Türk değilim Ermeni'yim falan diyor milli maçta her gol sonrası armayı öpmeler falan.Tolga kale direğine asar bunu valla yamuk yaparsa:D

:D

Yaşını yazarsan iyi olur bu arada, kaynamışsın arada görmemişim daha önce :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat_

adam ermeni zaten ne desin  :alala: :alala:eee ardada hep türküm diyo golden sonra bayragi optügü oluyor ispanyollar sutlasin onu senin mantiginla bu cikiyor  :D :D

Çevrimiçi Mehmet57

Aras cok yetenekli futbolcu. Gelmesini isterim, Olcay ve Quaresma yetersiz buluyorum.

Djilobodji'yi yaz doneminde cok istemistim. Birde bir kaleci ile ligi getiririz. Solbekle orta saha yazda transfer edilir, kadro komple olur.

Ermeni olmasi sorun olmaz. Turkiyede dogma. Adam kendi vatanini sever, formayida oper. Bunda sorun yok, ha Ermeni ha Kuzey Afrikali.

Çevrimdışı Deniz

Adam Türk değilken ,Ermeniyken neden ben Türküm desin :)
Bence geçelim artık bunları
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı murat_

Aras'ın ropörtajını izledim ben Türk değilim Ermeni'yim falan diyor milli maçta her gol sonrası armayı öpmeler falan.Tolga kale direğine asar bunu valla yamuk yaparsa

valla bu yorumdan sonra aklima bu efsane diyalog geldi. ne diyem mahmutmu diyem   :kop:

Çevrimdışı Ersoy

Tolga oracıkta Türk bayrağını öptürür ona. :kop:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Kadir G.

Töre 14 maç 2 gol 5 asist
Olcay 12 maç 3 gol 3 asist
Quaresma 13 maç 4 gol 1 asist
Frei 105 dk 2 gol 1 asist

Bakalım bu sene kanatlarımızdan istediğimiz verimi alabilecek miyiz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2015, 12:01:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2015, 12:03:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Töre 14 maç 2 gol 5 asist
Olcay 12 maç 3 gol 3 asist
Quaresma 13 maç 4 gol 1 asist
Frei 105 dk 2 gol 1 asist

Bakalım bu sene kanatlarımızdan istediğimiz verimi alabilecek miyiz.

Sezonun 3 te 1'inde 11 gol. Sene sonu 33-35 olursa çok iyi rakam olur.

Gomez de 25 civarı bırakacaktır Cenk ile 35 olabilir.

Bu rakamlarla 80'i geçeriz ortasaha ve stoperlerle.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2015, 12:07:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Bugün Galatasaray'ı moral olarak tamamen çökertmenin yolu Sivas'ı çok farklı geçmek.

4-0 5-1 gibi bir skor yapabilirsek ki rakip buna uygun, 2 hafta sonrayı kara kara düşüneceklerdir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2015, 12:12:21
  • Beşiktaş / Bodrum
RUMBA DE BARCELONA

https://twitter.com/altipastanauta/status/668158262127296514

İnsanlar çok büyük saygısızlık yapıyor aslında şu videoya bakın.

4 hücum var hepsinin ana merkezi Olcay Şahan. Bu oyuncunun kıymetini bizde jübile yaptığı zaman anlayacağız.

Üzülmez gibi 10 yıl ararız ondan sonra Olcay diye bir adam vardı tek pas ile basit ve çok etkiliydi diye.

Yerli olaral en son Sergen'i yazdırmıştım forma sırtına 2003'te. Bu sene Olcay yazdıracağım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli