Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7267393 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Kasım 2015, 14:25:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Seni yakaladığım iyi oldu. :D Balanta'nın son dönemini takip edebildin mi 2. yarı derman olur mu?

İnişli çıkışlı gidiyor. Papi olsa daha istikrarlı olur bizim için ama onun da maç eksiği var.

Ben olsam Balanta riskini alırdım çünkü o fizik ile ölüsü bile bizi ligde kotarır. Şenol Güneş etkisi görülürse çok başka yerlere gelebilir.

Motta'nın suçunu yazmış işte Çağrı. Gidince söylicem diyordu dayanamamış

:duman:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Tolgay, “3 hafta sonra sahaya çıkacağım. Ocak ayında da devre arası kampına katılmayı hedefliyorum. Planda bir aksama yok”.
Mart sonu-Nisan başı sahada olur :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Motta'nın suçunu yazmış işte Çağrı. Gidince söylicem diyordu dayanamamış
Ilk tutturen Motta mi ???
Hakan Balta 4 kez yakalandi sogara icerken ama hala Hem milli takimda hemde Gs de Banko oynuyor
Sirf bu yuzden oynatmiyorsa bunu Hocaya eksi olarak yazarim cunku Benim bildigim Senol Hoca boyle sebeplerden dolayi oyuncuyu Kesmez..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Kasım 2015, 14:29:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Ilk tutturen Motta mi ???
Hakan Balta 4 kez yakalandi sogara icerken ama hala Hem milli takimda hemde Gs de Banko oynuyor
Sirf bu yuzden oynatmiyorsa bunu Hocaya eksi olarak yazarim cunku Benim bildigim Senol Hoca boyle sebeplerden dolayi oyuncuyu Kesmez..

Sigara değil tüttürdüğü.

Konuyu da pek kaşımayın ziyaretçiye açığız yarın haber görürsünüz gazetede bu kez zaten gidince açıklanır neler olduğu geçen sene ve devamında bu sene.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Sigara değil tüttürdüğü.

Konuyu da pek kaşımayın ziyaretçiye açığız yarın haber görürsünüz gazetede bu kez zaten gidince açıklanır neler olduğu geçen sene ve devamında bu sene.
:icool: :icool:
Ozaman is degisir :bandit:
Performansini etkilemiyorsa yine de kimseyi ilgilendirmez..
Ozaman Alkol alanida kadro disi bırakalım :alala:
Mesela gecmis dönemlerde bütün futbolcualrimiz sabahalara kadar barlardaydi hic biriside kadro disi kalmıyordu..

Çevrimdışı Kadir G.

İnişli çıkışlı gidiyor. Papi olsa daha istikrarlı olur bizim için ama onun da maç eksiği var.

Ben olsam Balanta riskini alırdım çünkü o fizik ile ölüsü bile bizi ligde kotarır. Şenol Güneş etkisi görülürse çok başka yerlere gelebilir.

:duman:

Balanta bence de mantıklı olab tercih. Hoca aynı durumdaki oyuncuların formunu yükseltti ve sabitledi. Aynı şekilde onda da etki edecektir. Üstelik Balanta 3-4 yaş daha genç daha potansiyelli.

Bakalım ben devre arası Balanta'yı alacağız papy oyalama aracı diye düşünüyorum. :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mesela gecmis dönemlerde bütün futbolcualrimiz sabahalara kadar barlardaydi hic biriside kadro disi kalmıyordu..
Emre nerde sorunlu arıza tip var hepsinin savunucususun  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı brkntcnr

Çok güzel tespit :D :D :D

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Kasım 2015, 14:51:45
  • Beşiktaş / Bodrum

Futbolcu;

Sigara içemez.

Sigara dışı şeylere elini bile süremez.

Alkol haftada sadece 2 kez 2 kadeh içebilir.

Tez yazarken Arsenal, Manu, Liverpool ve Chelsea'nin doktorlarından bilgi aldım aralarından devamlı birini seçerek testler uygulanıyor hepsine. U17 takımları dahil.

Oynamak istiyorlarsa, bu paraları kazanmak istiyorlarsa kurallara uyacaklar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Kasım 2015, 14:52:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Balanta bence de mantıklı olab tercih. Hoca aynı durumdaki oyuncuların formunu yükseltti ve sabitledi. Aynı şekilde onda da etki edecektir. Üstelik Balanta 3-4 yaş daha genç daha potansiyelli.

Bakalım ben devre arası Balanta'yı alacağız papy oyalama aracı diye düşünüyorum. :)

Bana kalsa ikisini de alır Balanta'yı sol bek yaparım  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet K

Sana kalsa forvetimiz Gomez değildi. :evillol:

Çevrimdışı Kadir G.

Sosa'yı itelersek o da mümkün. :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Kasım 2015, 15:14:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Sana kalsa forvetimiz Gomez değildi. :evillol:

@Anıl yarattın algıyı temizle şimdi herkes böyle zannediyor :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

:biggrinking:
Pascal , Ilhan , Motta , Quaresma , Deli Ibo gibi boyle psikopat tipleri daha cok sevdigim doğrudur :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Hayir abi
Her oyuncumuzu farkli.olarak eleştiriyorum ben ama Gömmuyorum
Takimin önüne de koymuyorum
Bunu geçenlerde sende soylemistin yanilmiyorsam şöyle demistin
Suan Quaresma Toreden daha verimli oynuyor dememismiydin :alala:
Dedim evet o inançdayım.
ama bu egolarına yenik düşerek takıma sürekli zarar verme
riskini bertaraf etmiyorki. Onun bir maçta verdiği asist miktarını
Töre 5 maçta veremez Töre ondan çok daha fazla top kaptırıyor.
ama quaresmanın devamlılığı yok daha doğrusu gücü yok ve istediklerini
yapamadığı sürece Beşiktaşa sürekli zarar veriyor. Çünkü anlamsız yere sürekli kendini kanıtlama
derdinde hepimiz biliyoruzki bunlardan sıyrılsa bu takımın tabelaya yazılacak ilk ismi
olur. Kimse onun kalitesini inkar etmiyor. Ne dendi kötü huyları var ve artık bu takım bu huyları
kaldırmaz. Sahada ona tepki koyacak oyuncular var. Huylarından sıyrılmış bir quaresmayı
kim istemez. Ama bilmeli bu takımın yıldızı artık o değil olabilirmi evet olabilir
ama bunu haketmesi gerekiyor. Bu şekildede hakedemez şu anda takımın abilerinden biri
ve öyle davranmak zorunda her adımı diğerlerine örnek olmalı  @Yunus Emre Dökmeci

Dedim evet o inançdayım.
ama bu egolarına yenik düşerek takıma sürekli zarar verme
riskini bertaraf etmiyorki. Onun bir maçta verdiği asist miktarını
Töre 5 maçta veremez Töre ondan çok daha fazla top kaptırıyor.
ama quaresmanın devamlılığı yok daha doğrusu gücü yok ve istediklerini
yapamadığı sürece Beşiktaşa sürekli zarar veriyor. Çünkü anlamsız yere sürekli kendini kanıtlama
derdinde hepimiz biliyoruzki bunlardan sıyrılsa bu takımın tabelaya yazılacak ilk ismi
olur. Kimse onun kalitesini inkar etmiyor. Ne dendi kötü huyları var ve artık bu takım bu huyları
kaldırmaz. Sahada ona tepki koyacak oyuncular var. Huylarından sıyrılmış bir quaresmayı
kim istemez. Ama bilmeli bu takımın yıldızı artık o değil olabilirmi evet olabilir
ama bunu haketmesi gerekiyor. Bu şekildede hakedemez şu anda takımın abilerinden biri
ve öyle davranmak zorunda her adımı diğerlerine örnek olmalı  @Yunus Emre Dökmeci
Işte buna %100 katiliyorum.

Çevrimdışı Sarp

Nevzat Demir tesislerinde oyuncular ve teknik ekip gücüne güç katmaya geldik diye tezahürat yapıyor  :)
Link paylaşıp malum sitelerin reklamını yapmak istemedim  :ssss:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Kasım 2015, 16:09:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Nevzat Demir tesislerinde oyuncular ve teknik ekip gücüne güç katmaya geldik diye tezahürat yapıyor  :)
Link paylaşıp malum sitelerin reklamını yapmak istemedim  :ssss:

Artık paylaşamıyorsunuz zaten banladık o siteyi :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet K

@Anıl yarattın algıyı temizle şimdi herkes böyle zannediyor :D
Samimiyetine güvenerek şaka yapıyorum yanlış anlama

Ayrıca senin futbol bilgine ben dahil forumdaki çoğu insan güvenir.

Ben sol bek konusunda farklı düşünüyorum senden. Beck'i sola atıp sağ bek için Mayke'nin alınmasından yanayım.

Çevrimdışı Tolga

Samimiyetine güvenerek şaka yapıyorum yanlış anlama

Ayrıca senin futbol bilgine ben dahil forumdaki çoğu insan güvenir.

Ben sol bek konusunda farklı düşünüyorum senden. Beck'i sola atıp sağ bek için Mayke'nin alınmasından yanayım.
Mayke'yi aldıktan sonra sola da atarsın sıkıntı yok :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş'ımızın ilgilendiği kaleci

Paradas Fabricio

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Çevrimdışı Mehmet K

Mayke'yi aldıktan sonra sola da atarsın sıkıntı yok :D
Yani Mayke'yi alırsak seçenek çok da ona o kadar para verecek yönetim yok.

Çevrimdışı Kadir G.

Sosa'yı araplar istiyor şeklinde haberler dönmeye başladı iyiye yoruyor ve gerçek olmasını umuyorum. 8 diyeni de 11 diyeni de olmuş. Ba için desekte bu Sosa'yı bu paralara satabilmek en büyük satış başarımız olur. Olursa devre arası gelecekleri sıfır yahut en az masrafla karşılayabiliriz.

Sene sonu yine en az 3 oyuncuya yüksek teklif bekliyorum birini satıp eksiklerimizi tamamlarız.

En büyük aşama şampiyon olmamız olacak. Onu başardık mı 5 yılın takımını kurmuş oluruz.