Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7268296 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Olcay ile attıklarımıza yediklerimize bakın bir de quaresma ile.

Kıyaslama konusunda nesnel veri budur. Futbol 11 kişi ile oynanıyor. Bir futbolcunun tüm sahayı geçip gol atmasını bekleyemeyiz. Quaresma iyi oynasın veya oynamasın takımın el freni olmaktan öteye geçemez istatistikler böyle söylüyor. Olcay kötü oynasa dahi gerekli gereksiz sürekli top istemez ayağında gevelemez. Kaleye en az hamlede nasıl giderimi düşünür. Quaresma takım oyuncusu değil oyunuyla kendini tatmin etmeye çalışan şov adamıdır.

Futbolculuğuyla zaten önde olan Olcayı genel anlamda da geçemeyen bir Quaresma varsa kusura bakmasın Olcay'ın yedeğidir.

Çevrimdışı Kemal

Başkan al Rode ve diji yi efsane ol.

Çevrimdışı TALAT

valla bugune kadar resmi 14 mac falan oynadik heralde ve bu 14-15 macta 1 kirmizi kart goren, iki mactada hakemin kirmiziyi cikartamayisi ve senol hocanin erken davranmasiyla bunlardan yirtan adam takimi benim adima sabote ediyordur. 2 macta bir quaresma kirmizi gormesin diye oyuncu degisikligi yapmaktan ve her oyuncu degisikliginde surat ifadesini gormekten sıkıldım
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TØLGA

https://www.periscope.tv/w/1LyxBvkOzqkxN

takımın galibiyet kutlamasına bakın 22.dk sonrası  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Burada senden daha iyi futbolcu gomen birine daha rastlamadim @Anıl
Tamam Ismail suan iyi eyv ama Yine motta seviyesinde degil
3 sol bek imizin icinde yine en iyisi motta
Gununde ve formda bir Motta Bu takimda her türlü oynar abartma
hiç bir türlü oynamaz :bandit: @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı brkntcnr

Olcay la Quaresma yı kıyaslamak Olcay a hakarettir. Evet belki quaresma gibi rabona paslar işte topukla indirmeler falan yapmıyor ama Olcayın topsuz oyundaki oyunu bile Quaresma dan daha verimlidir. Tabi ben bunu söylerken tüm sezonu baz alıyorum çünkü Quaresma da toparlandı biraz bide şu saçma egosuyla saçma işler yapmasa gayet huzurlu olacağız.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Quaresmada mi Ego var :D
Maç berabere hızlı çıkması lazım, suratı bir karış ve ağır ağır çıkıyor. Bana bu adamı savunmayın ya. Gidin Hitler'in yaptıklarını savunun ama bu adamı savunmayın..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Maç berabere hızlı çıkması lazım, suratı bir karış ve ağır ağır çıkıyor. Bana bu adamı savunmayın ya. Gidin Hitler'in yaptıklarını savunun ama bu adamı savunmayın..

Quaresma'nın suratıyla ilgili amma da çok yorum yapıldı. Ayağa odaklanalım lütfen. Bir antrenman maçında penaltı atmadı ve yine atmak istedi diye eleştirenler değil yerin dibine koyanlar oluyor. Bana göre Q17 gayet verimli oynuyor. Kötü değil. Yani şu sosanın yaptığı önündeki topa hareketlenmeme yerinde çakılma koşmama durumlarında quaresma olsa hala yerin dibine sokuluyordu. Sezonun en berbat oyunu Sosaya ait. Takımın da maç başı ile birlikte en çok para verilen 2.oyuncusudur. Laf söyleyen var mı yok!  Maestro sosa... Bencil şişman pislik qüyedi... Quaresma eski gücünde değil ama takıma ayak uyduruyor, sosa'nın kendine gelmesi lazım. Suratını değil oyununu, vermediği mücadelesini beğenmiyorum.

Çevrimdışı LuceGel

Sen benim sabrımı sınıyosun anlaşıldı :) olympiyattaki bursaspor macından sonra şenol güneşin açıklamalarında gizli sorduğun sorunun cevapları :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen sene öyle bir sıkıntı olmuştu özür  :) .Mottada dışarı yansıtılmayan bir problem var neyse gittiğinde öğreniriz.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Quaresma'nın suratıyla ilgili amma da çok yorum yapıldı. Ayağa odaklanalım lütfen. Bir antrenman maçında penaltı atmadı ve yine atmak istedi diye eleştirenler değil yerin dibine koyanlar oluyor. Bana göre Q17 gayet verimli oynuyor. Kötü değil. Yani şu sosanın yaptığı önündeki topa hareketlenmeme yerinde çakılma koşmama durumlarında quaresma olsa hala yerin dibine sokuluyordu. Sezonun en berbat oyunu Sosaya ait. Takımın da maç başı ile birlikte en çok para verilen 2.oyuncusudur. Laf söyleyen var mı yok!  Maestro sosa... Bencil şişman pislik qüyedi... Quaresma eski gücünde değil ama takıma ayak uyduruyor, sosa'nın kendine gelmesi lazım. Suratını değil oyununu, vermediği mücadelesini beğenmiyorum.
:claps: :claps: :claps:
+ Gokhanida ekleyelim buraya dunde yazdim 3-4 Mac Rezalet otesi oynamasina ragmen 90 dakika sahada kaldi ama kimse elestirmedi bile
Ama Q17 bir mac kotu oynasin GOMMEK icin yeterli bazilari icin
Bana gore Takimin son haftalrdaki EL FRENLERİ Tartismasiz Sosa ve Tore söyleyeceklerim bu kadar..
Simdi diyecekler ki bugune kadar Sosa ve Tore cok tasidi takimi KREDIleri var
Bende derim ki ozaman Herkesin kredisi var Ama Q17 nin yok oylemi??
Bu sekilde Art niyetli olarak surekli GOMENLER de ortaya cikmis oluyor :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Suratı umrumda değil. Maç berabere ve koşa koşa dışarı çıkması lazım. Burası Anadolu kulübü değil. Elma ile armutu karıştırmayın. 31 yaşında milyon euro kazanıyor halen trip peşinde..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Sarp

@Yunus Emre Dökmeci  kardeşim benim. Gökhan ve Sosa nasıl eleştirilmedi :) Burada kim dökülüyorsa lisanı münasiple eleştiriliyor.
Takımda aksayan kimse eleştiri getiriliyor. Haksızlık yapmamaya da özen gösteriliyor. Seninde Q17 oyundan düştüğünde çıkması gerek
diye öneride bulunduğunu hatırlıyor bu bağlamda hakkını teslim ediyorum. Sana bir eleştiri getirmek için söylemiyorum haddim de değil ama
söz konusu Q17 olunca sevgin mantığını perdeliyor (azıcık). :)

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Suratı umrumda değil. Maç berabere ve koşa koşa dışarı çıkması lazım. Burası Anadolu kulübü değil. Elma ile armutu karıştırmayın. 31 yaşında milyon euro kazanıyor halen trip peşinde..

Özünde haklısın ama gereksiz bir tartışma her hafta biri bir şeye takılıyor. 3-2 yendiğimiz FB maçından sonra arkadaş maç sonu quaresma ne biçim 3lü çektiriyor surata bak meymenetsiz sıfatını ... diye buraya yazdı. Yani yıllar sonra derbi kazanmışsın yaptığın yoruma bak. Aynısı bursa deplasmanında 90 dakika küfür etmişler oyuncuna birşeyler atıp ha bire bir şeyler patlatmışlar ve maçı kazanmışsın haftalar geçmiş akılda kalan quaresmanın 5 saniye yavaş yürümesi. Yine haklısın maç izlerken niye hızlı çıkmıyorsun dedim ama orada bitti bugüne taşıyacak kadar çok mu önemliydi hayır. Eleştirin ama nefret kusar gibi yazmayın. Antrenman maçında genç çocuğa vermemiş falan sanki antrenmanda kerim 150 tane penaltı atsa geleceği değişecek... Ben olsam 3.penaltıyı da quaresmaya kullandırtırdım sonunda attın be diyerek sevindirtirdim. Antrenman bu. Farklı düşünüyor olabilirim ama nefretle bakıp yıkıcı eleştirmiyorum en azından.

@Yunus Emre Dökmeci  kardeşim benim. Gökhan ve Sosa nasıl eleştirilmedi :) Burada kim dökülüyorsa lisanı münasiple eleştiriliyor.
Takımda aksayan kimse eleştiri getiriliyor. Haksızlık yapmamaya da özen gösteriliyor. Seninde Q17 oyundan düştüğünde çıkması gerek
diye öneride bulunduğunu hatırlıyor bu bağlamda hakkını teslim ediyorum. Sana bir eleştiri getirmek için söylemiyorum haddim de değil ama
söz konusu Q17 olunca sevgin mantığını perdeliyor (azıcık). :)
Ben Butun futbolcularımızı seviyorum abi Pektemek Haric :akuma:
Ama Q17nin ayri bi yeri var nedenini bende bilmiyorum :bandit:
Evet burada kotu oynayan elstirliyor ama Quaresma elestirilmiyor yerden yere vuruluyor Gömülüyor resmen cok asiriya kaciriliyor benim tepkimde buna :tabe:

Çevrimdışı Ensar

Ben Butun futbolcularımızı seviyorum abi Pektemek Haric :akuma:
Ama Q17nin ayri bi yeri var nedenini bende bilmiyorum :bandit:
Evet burada kotu oynayan elstirliyor ama Quaresma elestirilmiyor yerden yere vuruluyor Gömülüyor resmen cok asiriya kaciriliyor benim tepkimde buna :tabe:
Neden öyle oluyor acaba , durduk yerde rakibe tekme salladıgı için olabilir mi mesela
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı 38life

Vay arkadaş yine mi Quaresma tartışması :D

Çevrimiçi Necmi

:claps: :claps: :claps:
+ Gokhanida ekleyelim buraya dunde yazdim 3-4 Mac Rezalet otesi oynamasina ragmen 90 dakika sahada kaldi ama kimse elestirmedi bile
Ama Q17 bir mac kotu oynasin GOMMEK icin yeterli bazilari icin
Bana gore Takimin son haftalrdaki EL FRENLERİ Tartismasiz Sosa ve Tore söyleyeceklerim bu kadar..
Simdi diyecekler ki bugune kadar Sosa ve Tore cok tasidi takimi KREDIleri var
Bende derim ki ozaman Herkesin kredisi var Ama Q17 nin yok oylemi??
Bu sekilde Art niyetli olarak surekli GOMENLER de ortaya cikmis oluyor :bandit:
evet kardeşim quaresmanın kredisi yok zamanında onunda kredisi vardı
ama hepsini tüketti. maçlarda izlemiyormusun her serbest vuruşun başına gidiyor
her şeyi kendi yapmaya çalışıyor. yüzüne gözüne bulaştırıyor.
Artık her quaresma eleştirisinde bir başka oyuncumuzu öne koymaktanda vazgeçin
her oyuncu kendi performansıyla eleştirilir. Bu şekilde savunmanız quaresmayı Beşiktaşın
önüne getirip koymak oluyor.

evet kardeşim quaresmanın kredisi yok zamanında onunda kredisi vardı
ama hepsini tüketti. maçlarda izlemiyormusun her serbest vuruşun başına gidiyor
her şeyi kendi yapmaya çalışıyor. yüzüne gözüne bulaştırıyor.
Artık her quaresma eleştirisinde bir başka oyuncumuzu öne koymaktanda vazgeçin
her oyuncu kendi performansıyla eleştirilir. Bu şekilde savunmanız quaresmayı Beşiktaşın
önüne getirip koymak oluyor.
Hayir abi
Her oyuncumuzu farkli.olarak eleştiriyorum ben ama Gömmuyorum
Takimin önüne de koymuyorum
Bunu geçenlerde sende soylemistin yanilmiyorsam şöyle demistin
Suan Quaresma Toreden daha verimli oynuyor dememismiydin :alala:

Çevrimdışı Sarp

Tolgay, “3 hafta sonra sahaya çıkacağım. Ocak ayında da devre arası kampına katılmayı hedefliyorum. Planda bir aksama yok”.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Kasım 2015, 13:48:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tolgay, “3 hafta sonra sahaya çıkacağım. Ocak ayında da devre arası kampına katılmayı hedefliyorum. Planda bir aksama yok”.

Veli gibi olur :)

3 hafta sonra sahaya çıkar, 3 ay sonra maça çıkabilir o yüzden heyecan yapmayın :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Veli gibi olur :)

3 hafta sonra sahaya çıkar, 3 ay sonra maça çıkabilir o yüzden heyecan yapmayın :)

Seni yakaladığım iyi oldu. :D Balanta'nın son dönemini takip edebildin mi 2. yarı derman olur mu?

Çevrimdışı Mehmet K

Hiç! Ben en azından tüttürmüyorum Motta gibi  :dry:
Motta'nın suçunu yazmış işte Çağrı. Gidince söylicem diyordu dayanamamış