Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7269126 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yunus hiç sevmicek bunu Quaresma'yı yapmamışlar :D En güzel Beşiktaş'ın çocukları güler :)

Simdi bem paylasacaktim baktim paylasilmis
Yapanin ellerine saglik muthis bir calisma olmus Lakin Quaresma nerede :steamed: :steamed:
Seba Portresi Muhtesem otesi :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Yapanin ellerine saglik muthis bir calisma olmus Lakin Quaresma nerede :steamed: :steamed:

Sadece şu anki aslar resmedilmiş. :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:evillol: :steamed:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı LuceGel

Mottayi Konya istiyormuş :by2:
Motta 5 yıldızlık bir oyuncu değil ama kolay harcadık adamı.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Kalyoncu

Mottayi Konya istiyormuş :by2:
Ben mottanın geçen sene maçtan sonra şenol güneşe yaptığı terbiyesizlikten dolayı bu kadar geri planda kaldığını düşünüyorum üstüne üstlük bide bu seneki gece hayatı felan herşeyin tuzu biberi oldu

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

Ben mottanın geçen sene maçtan sonra şenol güneşe yaptığı terbiyesizlikten dolayı bu kadar geri planda kaldığını düşünüyorum üstüne üstlük bide bu seneki gece hayatı felan herşeyin tuzu biberi oldu

Geçen sene Şenol Güneş yoktu ne terbiyesizlik yapmış  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Ersoy

bende merak ettim şimdi :D

Oranlar:

Gurbetçi Türk için 1.10
Kaleci 1.85
Stoper 3.75
Orta saha 7.00

:evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kalyoncu

Geçen sene Şenol Güneş yoktu ne terbiyesizlik yapmış  :bandit:
Sen benim sabrımı sınıyosun anlaşıldı :) olympiyattaki bursaspor macından sonra şenol güneşin açıklamalarında gizli sorduğun sorunun cevapları :)

Çevrimdışı Anıl

Motta 5 yıldızlık bir oyuncu değil ama kolay harcadık adamı.
Abi siz galiba bu seneki yenildiğimiz Trabzon maçını izlemediniz. O gün Motta değil @Çağrı abi sol bek oynasa almıştık maçı :evillol:

Sen benim sabrımı sınıyosun anlaşıldı :) olympiyattaki bursaspor macından sonra şenol güneşin açıklamalarında gizli sorduğun sorunun cevapları :)

Yok bende bilmiyorum gercekten aciklarsan bende ogrenmis olurum
Şu an acip izleme sansim yok..

Abi siz galiba bu seneki yenildiğimiz Trabzon maçını izlemediniz. O gün Motta değil @Çağrı abi sol bek oynasa almıştık maçı :evillol:
Burada senden daha iyi futbolcu gomen birine daha rastlamadim @Anıl
Tamam Ismail suan iyi eyv ama Yine motta seviyesinde degil
3 sol bek imizin icinde yine en iyisi motta
Gununde ve formda bir Motta Bu takimda her türlü oynar abartma

Çevrimdışı Anıl

Burada senden daha iyi futbolcu gomen birine daha rastlamadim @Anıl
Tamam Ismail suan iyi eyv ama Yine motta seviyesinde degil
3 sol bek imizin icinde yine en iyisi motta
Gununde ve formda bir Motta Bu takimda her türlü oynar abartma
Quaresma dışında bir tane gömdüğüm oyuncu söylersen senden özür dileyip bu başlıkta daha yazı yazmam.

Ben Motta asla oynamasın mı diyorum ? O maçta o kadar kötü oynadı ki bir daha deneme riskini bile alamadı Şenol hoca. Tosicte kötü oynadı kesti İsmaili oynattı, ondan memnun demek ki onunla devam ediyor.

Quaresma dışında takımda karşı olduğum 1 tane oyuncu yok. Buradaki çoğu kişinin aksine buna Mustafa Pektemek bile dahil.

Çevrimdışı Kalyoncu

Yok bende bilmiyorum gercekten aciklarsan bende ogrenmis olurum
Şu an acip izleme sansim yok..
Önce hakemle ilgili konuşuyo sonrada burada dedikodulardan bahsedeceksen mottanın maçtan sonra yaptıklarına hiç girmeyelim tarzı birşeyler söylüyo kapatıyo üstünü sonra hafta içi bursa idmanından sonra basınla toplantıda küfür ettiğini el hareketi yaptığını söylüyo insanın en yakın arkadaşı bursasporlu olunca bursasporda ne olup bitiyo stadı ne olmuş kim geliyo kim gidiyo hepsini biliyorum :)

Quaresma dışında bir tane gömdüğüm oyuncu söylersen senden özür dileyip bu başlıkta daha yazı yazmam.

Ben Motta asla oynamasın mı diyorum ? O maçta o kadar kötü oynadı ki bir daha deneme riskini bile alamadı Şenol hoca. Tosicte kötü oynadı kesti İsmaili oynattı, ondan memnun demek ki onunla devam ediyor.

Quaresma dışında takımda karşı olduğum 1 tane oyuncu yok. Buradaki çoğu kişinin aksine buna Mustafa Pektemek bile dahil.
Hangi futbolcu her mac Cok iyi oynuyor ??
Torenin bu sezon inanilmaz kötü oynamasina ragmen 90 dakika sahada kaldigi 3-4 Mac var bunu konusan yok
Isiniz gücünüz Quaresma olmus

Önce hakemle ilgili konuşuyo sonrada burada dedikodulardan bahsedeceksen mottanın maçtan sonra yaptıklarına hiç girmeyelim tarzı birşeyler söylüyo kapatıyo üstünü sonra hafta içi bursa idmanından sonra basınla toplantıda küfür ettiğini el hareketi yaptığını söylüyo insanın en yakın arkadaşı bursasporlu olunca bursasporda ne olup bitiyo stadı ne olmuş kim geliyo kim gidiyo hepsini biliyorum :)

:ok: Aciklama icin Tesekkurler
Senol Hocanin kinci bir Yapisi oldugunu zannetmiyorum sadece bu sebepten dolayi oynatmamazlik yapmaz
Baska nedenleri oldugunu düşünüyorum..

Çevrimdışı Kalyoncu

:ok: Aciklama icin Tesekkurler
Senol Hocanin kinci bir Yapisi oldugunu zannetmiyorum sadece bu sebepten dolayi oynatmamazlik yapmaz
Baska nedenleri oldugunu düşünüyorum..
Bu seneki tavırlarıda üstüne tuz biber oldu dedim zaten gece hayatı felan

Çevrimdışı Anıl

Hangi futbolcu her mac Cok iyi oynuyor ??
Torenin bu sezon inanilmaz kötü oynamasina ragmen 90 dakika sahada kaldigi 3-4 Mac var bunu konusan yok
Isiniz gücünüz Quaresma olmus
1- Ben Quaresma hariç herkes her maç iyi oynuyor mu dedim ?
2- Bu sezon 4-5 maç hariç Töre'den hiç memnun değilim ve her defasında söyledim.
3- Quaresma'nın iyi oynadığı her maçtan sonra iyi oynadığını söyledim. İyi oynadığını söyleyene de saldırmadım hiç. Ama burada ne zaman aleyhine yazı yazılsa sen ve birkaç kişi hemen saldırıyor aleyhine yazanlara. Sürekli Quaresma'yı savunmak için Olcay'ı eleştiren ben değilim. Ben sana diyor muyum işin gücün Olcay olmuş diye. İşi gücü Quaresma olan ben değilim.

Bu seneki tavırlarıda üstüne tuz biber oldu dedim zaten gece hayatı felan

Gece hayatina degilde sahada ne yaptigina bakmak lazim birazda
Bu sezon sure aldigi hazirlik maclarinda Cok iyi performans sergiledi bence denenmeli
Mottanin , Ne ismailde nede tosicte olmayan özellikleri var mesela Sut ozelligi Motta kaleyi gordumu yolluyor füzeyi , Her sezon 3-4 Golu var enzindan bu sekilde asist de yapiyor ortalari gayet iyi yani Hicumsal anlamında gayet yeterli
Ismailde iyi gidiyor onunda hucum varyasyonları iyi ayni sekilde ortalarida iyi ama az once soyeldigim Motta da olan ama ismailde olmayan olay : SUT !
Ismailin sut ozelligi yok..

1- Ben Quaresma hariç herkes her maç iyi oynuyor mu dedim ?
2- Bu sezon 4-5 maç hariç Töre'den hiç memnun değilim ve her defasında söyledim.
3- Quaresma'nın iyi oynadığı her maçtan sonra iyi oynadığını söyledim. İyi oynadığını söyleyene de saldırmadım hiç. Ama burada ne zaman aleyhine yazı yazılsa sen ve birkaç kişi hemen saldırıyor aleyhine yazanlara. Sürekli Quaresma'yı savunmak için Olcay'ı eleştiren ben değilim. Ben sana diyor muyum işin gücün Olcay olmuş diye. İşi gücü Quaresma olan ben değilim.
Katilmiyorum @Anıl
Gol attigi asist yaptigi ve gayet iyi oyandigi maclarda bile yerden yere vuruldu burada inanmiyirsan ac eski sayfalari bak.
Olcaya gelince onun standarti yok 3 mac cok iyi takimin skor yukunu çekiyor 3 mac cok kotu sahada varli ile yoklugu belli olmuyor
Yani olcayin kotusu hic cekilmiyor.

Çevrimdışı Kalyoncu

Gece hayatina degilde sahada ne yaptigina bakmak lazim birazda
Bu sezon sure aldigi hazirlik maclarinda Cok iyi performans sergiledi bence denenmeli
Mottanin , Ne ismailde nede tosicte olmayan özellikleri var mesela Sut ozelligi Motta kaleyi gordumu yolluyor füzeyi , Her sezon 3-4 Golu var enzindan bu sekilde asist de yapiyor ortalari gayet iyi yani Hicumsal anlamında gayet yeterli
Ismailde iyi gidiyor onunda hucum varyasyonları iyi ayni sekilde ortalarida iyi ama az once soyeldigim Motta da olan ama ismailde olmayan olay : SUT !
Ismailin sut ozelligi yok..
Demekki var bir sıkıntı gerçekten belkide yeterli bulmuyor antrenör olmak başka birşey hangi maçtı hatırlamıyorum herkes olcaya burada kötü derken Atalay ve çağrı çıkıp sahanın en iyisi demişti ve nedenlerini saymışlardı öyle birşey demekki bizim göremediklerimizde vardır diyorum ben yoksa oynardı motta her türlü

Çevrimdışı Kadir G.

Demekki var bir sıkıntı gerçekten belkide yeterli bulmuyor antrenör olmak başka birşey hangi maçtı hatırlamıyorum herkes olcaya burada kötü derken Atalay ve çağrı çıkıp sahanın en iyisi demişti ve nedenlerini saymışlardı öyle birşey demekki bizim göremediklerimizde vardır diyorum ben yoksa oynardı motta her türlü

Olcay hakkında diyebileceklerim Olcay yetenek fakiridir fakat birkaç maç hariç kötü oynasa dahi oyunda tutulacak oyuncudur. Maçı tamamen olcaya odaklanarak izleyen herkes bunu fark eder. Aynı tarzın daha iyisini alana kadar da kanatlara ilk olcay yazılır.