Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7268953 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Evet bu hafta da poyraz karayel'de düğün şarkısı olarak Beşiktaş marşı kullanıldı :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

44 ya da 42 olacaktır.

Önemli olan rakipler. Biz Galatasaray'ı yenersek onlar maksimum 32 görür gibi duruyor 30 bile olabilir o fikstürle.

Fener'in de 6 maçın 5'i kolay değil. 2 beraberlik alsalar onlarla da 6 puan olsa süper olacak.
Gs'nin maçları kolay değil ama sırf yarıştan kopmasın diye iteklenebilirler bu maçlarda tek korkum bu aslında.

Fb'nin Gençlerbirliği deplasmanı ve içerideki Başakşehir maçı zor gözüküyor.

Bir ihtimal de bu hafta ki Mersin maçı zor olabilir.Mersin'in hücumdaki oyuncuları biraz becerikli olurlarsa maçı kazabilirlerde.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Başkan Mayıs'taki seçime;

Vodafone Arena

Hibrit Çimli yenilenmiş tesisler

Yıkılıp yeniden yapılmış sosyal tesisler

Yenilenmiş alt yapı tesisleri

Ve kuvvetle muhtemel şampiyonluk ile girecek.

Elinde de sonraki dönem projesi olarak Basketbol Arena ve Şan Ökten tesisleri olacak.

Eğer Mayıs ayı geldiğinde elinde bunlar olursa sanırım aday bile çıkmayacaktır karşısına çünkü karşı cepheden de baya oy alır özellikle şampiyonluk ile girerse.

Bi de yönetimini güçlendirirse tadından yenmez  :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

kaç maç kaldı ? kaç kere kaybetme lüksümüz var ?
Son 6 maçta bir kez berabere kalsak iyidir, 42 puan yapar yani.

Tüm maçları alma ihtimalimiz de çok yüksek.

Puan kaybetme lüksümüz bence yok çünkü 2. yarıda daha az puan toplarız gibi duruyor.

Hem derbileri dışarıda oynayacağız hem de küme düşmeme mücadelesi veren takımlar can havliyle içeride ya da dışarıda daha fazla mücadele edecekler.

O yüzden ilk yarı ne kadar fazla puan toplarsak o kadar iyidir :)

Ek olarak şunu söyleyeyim eğer ligin 2. yarısında iç sahada oynayacağımız maçların hepsini kazanabilirsek deplasman maçları çokta önemli olmaz gibi duruyor :D

(Bursa-Mersin-Kayseri-Osmanlı-Gençlerbirliği-Gaziantep-Eskişehir-Antalya)

Normal şartlarda bu maçların hepsini almamız lazım ama bir türlü şöyle seri yapamıyoruz yıllardır.

Çevrimdışı cursedofdragon

Son 6 maçta bir kez berabere kalsak iyidir, 42 puan yapar yani.

Tüm maçları alma ihtimalimiz de çok yüksek.

Puan kaybetme lüksümüz bence yok çünkü 2. yarıda daha az puan toplarız gibi duruyor.

Hem derbileri dışarıda oynayacağız hem de küme düşmeme mücadelesi veren takımlar can havliyle içeride ya da dışarıda daha fazla mücadele edecekler.

O yüzden ilk yarı ne kadar fazla puan toplarsak o kadar iyidir :)

Ek olarak şunu söyleyeyim eğer ligin 2. yarısında iç sahada oynayacağımız maçların hepsini kazanabilirsek deplasman maçları çokta önemli olmaz gibi duruyor :D

(Bursa-Mersin-Kayseri-Osmanlı-Gençlerbirliği-Gaziantep-Eskişehir-Antalya)

Normal şartlarda bu maçların hepsini almamız lazım ama bir türlü şöyle seri yapamıyoruz yıllardır.
2.ci yarı takım çöküyor bide onu unutmuşsun :D 3 kulvarda zor oluyor :)

Çevrimdışı Renton

İlk yarıyı 40 puanla kapatırız 2 beraberlik daha bekliyorum 2.yarı derbiler dışarıda 35 puan öyle alsak 75 bizi şampiyon yapar
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

2.ci yarı takım çöküyor bide onu unutmuşsun :D 3 kulvarda zor oluyor :)
Bu yıl şampiyonluk yarışında daha dirençli ve istekli bir takım görüyorum yeter ki çok büyük hatalar yapmayalım.

Zaten yine kupadan erkenden elenelim söylemi başlayacak , Avrupa'da da gruptan çıkar belki geçen seneki gibi bir tur daha geçer sonrasına nefesimiz yetmez yine döneriz lige :D

Önemli olan bu yoğun maç trafiği içerisinde çok fazla puan kaybı yaşamadan lige dönebilmek :)

Çevrimdışı Renton

Gsyi derbide yenersek yarış dışı kalır çünkü önünde ki 6 maçta çok zor +10 önünde gireriz devreye

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu yıl şampiyonluk yarışında daha dirençli ve istekli bir takım görüyorum yeter ki çok büyük hatalar yapmayalım.

Zaten yine kupadan erkenden elenelim söylemi başlayacak , Avrupa'da da gruptan çıkar belki geçen seneki gibi bir tur daha geçer sonrasına nefesimiz yetmez yine döneriz lige :D

Önemli olan bu yoğun maç trafiği içerisinde çok fazla puan kaybı yaşamadan lige dönebilmek :)
Rakipler bu kadar karismisken buyuk bir kaosa dogru suruklenirken
Bu kez bu firsati kacirmayacagimizi düşünüyorum bu kez olacak en buyuk güvencem Senol Hoca asla Gevseklige taviz vermeyecektir hata yapanida kulubeye ceker yapar bunu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Gsyi derbide yenersek yarış dışı kalır çünkü önünde ki 6 maçta çok zor +10 önünde gireriz devreye
Kasimpasa Akhisar Antalya baya zorlu fikstürleri var ve arka arkaya oynayacaklar , mutlaka takilacaklar yeterki biz takilmayalim
Takilirsakta Osmanli yada Kayseriye takiliriz gibime geliyor :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Rakipler bu kadar karismisken buyuk bir kaosa dogru suruklenirken
Bu kez bu firsati kacirmayacagimizi düşünüyorum bu kez olacak en buyuk güvencem Senol Hoca asla Gevseklige taviz vermeyecektir hata yapanida kulubeye ceker yapar bunu
Hem bizim için hem de Şenol Hoca için söylenen "sezonun sonunu getiremiyor" düşüncesini bu yıl değiştireceğine inanıyorum Şenol Hoca'nın. :)

Çevrimdışı Renton

Kasimpasa Akhisar Antalya baya zorlu fikstürleri var ve arka arkaya oynayacaklar , mutlaka takilacaklar yeterki biz takilmayalim
Takilirsakta Osmanli yada Kayseriye takiliriz gibime geliyor :bandit:
Kasımpaşa,beşiktaş,kayseri deplasman yapacak içerde keza akhisar bursa var -5 puan şuan oturup ağlardım.

Aynen bizde kayseri beraberlik,sivas-akhisar biride berabere biter 40 yeter

Kasımpaşa,beşiktaş,kayseri deplasman yapacak içerde keza akhisar bursa var -5 puan şuan oturup ağlardım.

Aynen bizde kayseri beraberlik,sivas-akhisar biride berabere biter 40 yeter
Dogru bide Bursayla oynayacaklar Bursa bize oynadigi gibi oynarsa rahat yener Gs yi
Biz Derbide bu kez kazanacagiz ins
Ama Bizim bu Gs ye bir turlu şansımız tutmuyor
Fbyi bir sekilde yeniyoruz veya verabere kalıyoruz ama Gs ye genelde yeniliyoruz Son 10 yildir..

Çevrimdışı Renton

Dogru bide Bursayla oynayacaklar Bursa bize oynadigi gibi oynarsa rahat yener Gs yi
Biz Derbide bu kez kazanacagiz ins
Ama Bizim bu Gs ye bir turlu şansımız tutmuyor
Fbyi bir sekilde yeniyoruz veya verabere kalıyoruz ama Gs ye genelde yeniliyoruz Son 10 yildir..
:lol: :lol: adamların en kötü bizim en iyi durumlarımız da bile kaybettik var öyle bir durum cidden ama olur da yenersek iptal gs

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

:lol: :lol: adamların en kötü bizim en iyi durumlarımız da bile kaybettik var öyle bir durum cidden ama olur da yenersek iptal gs

Bu yazdığın yorumdaki kadar ezik bir takım olsaydık galibiyet oranımız bu kadar yüksek olmazdı. En son güle oynaya kazandığımız guti ve nobreli kadro vardı. Son 4-5 senede gs derbilerinde sıkıntı yaşadığımız doğru.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Kasım 2015, 17:14:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beşiktaş'ın derbi sıkıntısı sadece 10 yıldır var. Beşiktaş'ın itibar ile ilgili tüm sıkıntıları sadece 10 yıldır var.

Çünkü 10 yıla yakın Demirören vardı. Her şey düzelirken, itibar da herkesin psikolojisi de düzelecektir. Gereken ayarı da komidin çocukları fazlasıyla alacaktır.

Daha kan kusacakları günler gelmedi, kapıda. Alev alev yandıkları gün benzin dökenleri çok olur umarım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beşiktaş'ın derbi sıkıntısı sadece 10 yıldır var. Beşiktaş'ın itibar ile ilgili tüm sıkıntıları sadece 10 yıldır var.

Çünkü 10 yıla yakın Demirören vardı. Her şey düzelirken, itibar da herkesin psikolojisi de düzelecektir. Gereken ayarı da komidin çocukları fazlasıyla alacaktır.

Daha kan kusacakları günler gelmedi, kapıda. Alev alev yandıkları gün benzin dökenleri çok olur umarım.

:claps: :claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet57

Mbia'da sozlesmesini fesih etsede bedavaya cöksek

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Forumda paylaşıldı mı bilmiyorum.

Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Renton

Arkadas son 10 yılı isaret etti bende oyle oldugunu soyledim zaten .sikinti nerede o kadarda ezik bir takimiz derbide. kacmis oranimiz son 10 yilda cok merak ettim

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Kasım 2015, 18:56:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Mbia'da sozlesmesini fesih etsede bedavaya cöksek

Yararı olmaz bize o maaşlarla. Başka tip oyuncu gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Yunus hiç sevmicek bunu Quaresma'yı yapmamışlar :D En güzel Beşiktaş'ın çocukları güler :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yunus hiç sevmicek bunu Quaresma'yı yapmamışlar :D En güzel Beşiktaş'ın çocukları güler :)

Of of of ..

Yalnız varya gökyüzündeki Seba portresiyle beni benden aldı :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

Çok güzel olmuş bulutlardan Seba portresi de harika durmuş.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

Of of of ..

Yalnız varya gökyüzündeki Seba portresiyle beni benden aldı :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

ben farketmemistim sagol ☺
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles