Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7270214 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Ya quaresma nın oyundan çıkınca trip atmasını falan geçtim ona alıştık artık ama şu penaltı frikik duran top takıntılarına hastayım. Duran top bir yetenektir. Quaresma dünyanın en yetenekli topçularından birisiydi ama iyi frikik de atamazdı yan topta kesemezdi penaltıyı da öyle muazzam atmazdı. Hala da atamıyor. Buna rağmen ısrarla kullanmak istemesi saçmalık. Yahu sen yan toplarda trivela yla orta kesmeyi deneyen bir adamsın neyin inadı bu. Bırak iyi kullanan birisi vursun takımı sabote etme.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Devre arası Quaresma'yı Porto'ya geri yollayıp Marin'i kiralayalım.
İnşallah abi :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2015, 18:56:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İnşallah abi :)

Takımı sadece gitmesi bile pozitif etkiler şuan bu duruma geldi artık yerine biri gelmese bile Töre'nin performansı artacaktır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Takımı sadece gitmesi bile pozitif etkiler şuan bu duruma geldi artık yerine biri gelmese bile Töre'nin performansı artacaktır.
Söylenecek çok şey var ama ifade edecek kelimeler kifayetsiz , safi zarar bir adam.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Nerdeeeee :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Savaş

Bence kendi de farkında kötü olduğunun fakat gururuna yediremiyor. Kendini ispat etmeye çalıştıkça daha da batıyor. Aynı bataklıktaki gibi debelendikçe içeri giriyor. Yoksa 2 penaltı kaçırıp 3.yü atmaya yeltenmesinin başka bir açıklaması yok.

Bu adam gelmemeliydi ama geldi.. Yapacak birşey yok. Devre arası ya da en kötü sene sonu yollar ayrılmalı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

17numara su maçta bile bencil su maçta bile sorunlu.
Günay güzel toplar çıkartmış iyi bir yedek kaleci.
Kerim yine güzel oynamış olcay ve gökhanın ardından mutlaka 1. tercih olmalı ve artık süre almaya başlaması lazım , türkiye kupası başlasın artık :)

Çevrimdışı Doğuhan

ben anlamadım bu adam napmış ter atma idmanı yapılmış bildiğin eslem veysel falan sallar şu maçı

bende beğenmiyorum da buraya girmeyeli takımda birine bişey olsa quaresmadan bilincek o kadar da değil

marine falan gerek yok daha büyük düşünmek lazım

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2015, 19:38:25
  • Beşiktaş / Bodrum

2. penaltıda Kerim ben atayım diyor kafasıyla hayır diyor vermiyor kendi kullanıp yine kaçırıyor.

3. penaltıda da kendi vermiyor Güneş bırak diyince bırakıyor.

İzlerken delirdim resmen senden penaltıyı isteyen 7-8 dk oynayabilen 21 yaşında hayalleri olan bir çocuk ayıp be. Bu kadar egoist olunmaz pes arkadaş pes artık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Sene basinda quaresma yerine marin olsaydı su anda net olarak daha korku duyulan bir ekip olmustuk. Sadece 1 adamin farkli olmasi bile takim icinde yasananlardan sahadaki performansa kadar herseyi degistirirdi...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2015, 20:01:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaşlar Spor Toto Süper Lig Kısmında konuşuyoruz Galatasaray'ı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Arkadaşlar Spor Toto Süper Lig Kısmında konuşuyoruz Galatasaray'ı.
:biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:o_o: :o_o:
 :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
 :vur :vur :olmaz :olmaz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Çevrimiçi Kartal Ç

2. penaltıda Kerim ben atayım diyor kafasıyla hayır diyor vermiyor kendi kullanıp yine kaçırıyor.

3. penaltıda da kendi vermiyor Güneş bırak diyince bırakıyor.

İzlerken delirdim resmen senden penaltıyı isteyen 7-8 dk oynayabilen 21 yaşında hayalleri olan bir çocuk ayıp be. Bu kadar egoist olunmaz pes arkadaş pes artık.

Hala kendini yıldız futbolcu sanıyor. Bu tür olaylar takımda ağırlığını koyacak höt dedi mi sivrileşeni oturtacak kaptan eksikliğinden kaynaklanıyor bence. Neerde o eski kaptanlar.  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2015, 21:04:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Oğuzhan'ının videosunun altında Arsenal,valencia,westham,inter taraftarları cirit atıyor :) Bu oğuzhan'ı iyi paraya okutabiliriz :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2015, 22:10:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Oğuzhan - Tolgay - Olcay - Töre videolarını arka arkaya izledim de, Gomez Avrupa'da gelebileceği en güzel takıma geldi gerçekten.

Bu kadar basit, gösterişsiz hızlı ve direkt futbol oynayan ve takımdaşlığı yüksek takım nerdeyse yok Avrupa'da.

Gomez

Olcay Oğuzhan Tolgay Töre

Atiba

Oviedo Balanta Rhodolfo Beck

Sirigu

Şu kadro ile en az  3 sene yıkar geçeriz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Oğuzhan'ının videosunun altında Arsenal,valencia,westham,inter taraftarları cirit atıyor :) Bu oğuzhan'ı iyi paraya okutabiliriz :)

Bu videonun bedeli 20 milyon pound :D

Çevrimdışı doganay

Ümraniyespor maçı özeti.
yalniz Mustafa 'nin kacirdigi golu gordunuz mu  :s20:

Çevrimdışı Ensar

yalniz Mustafa 'nin kacirdigi golu gordunuz mu  :s20:
Hangisi , iki üç tane var çünkü

Çevrimdışı doganay

Hangisi , iki üç tane var çünkü

2:27 dk da olani kast etmistim ama mac sonlarindaki de fena.