Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7271997 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Stoper şart bu takıma Kaleyi de geçtim , defansta oyun kuran Sakin oyun sogutan.  Şampiyonlugun anahtari bu , inşallah çozerler.

Çevrimdışı can1903

Stoper şart bu takıma Kaleyi de geçtim , defansta oyun kuran Sakin oyun sogutan.  Şampiyonlugun anahtari bu , inşallah çozerler.
Bugün başkan Tekirdağ'daydı SOL STOPER Lazıım basgaan diye bağırdım güldü  :evillol: :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ibrahimovic ezdi geçti :D

Cüno Slovenya Ukrayna maçını yönetti 90+8 oynattı son dakika golüyle kuponum geldi sağolsun  :kop: :kop: :kop:

Adam bildiğin iddia oynuyor ya :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2015, 03:43:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sol bek için alabileceğimiz en iyi devre arası transferi olur. Devre arası olmasa bile yazın mutlaka düşünülmeli.

Bryan Oviedo. Everton'da süre alamıyor dengeli kademesi iyi ofansif ve yetenekli bir sol bek.

http://www.transfermarkt.com.tr/bryan-oviedo/profil/spieler/124983

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2015, 03:48:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu İsveçli arkadaş da parlayanlardan. Premier lige gidebilir 2 sene içinde.

En önemli özelliği raket gibi bir ayak ve çok iyi duran top kullanması.

http://www.transfermarkt.com.tr/ludwig-augustinsson/profil/spieler/170646
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

18 Kasım.

2012'de Almeida'nın hat-trick yaptığı gün :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı LuceGel

Ahmet çalık için ne diyorsunuz 1.93 teknik hızlı güçlü beğendiğim sol stoper çok geçte olsa milli takıma çağrıldı Cavcav 4 e bırakırmı?
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ahmet çalık için ne diyorsunuz 1.93 teknik hızlı güçlü beğendiğim sol stoper çok geçte olsa milli takıma çağrıldı Cavcav 4 e bırakırmı?
4 milyon mu :o_o:
Bizim Baskanda 4 milyon bonservis verecek Göz varmi hem bonservis vermeyi birakti bizim baskan :biggrinking:
Ayrica Ahmet Calika o parayi gomecegime butun Avrupanin takip ettigi Balantayi alir 2 sene sonra 15 milyona satarim
Kendisi Sol stoper oldugu gibi solbekte de oynayabiliyor :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

cengiz ünder'i fanatik bir yıldız doğuyor başlığıyla vermiş.

Dün çok kötü bir hata yapmıştı onu ersan yapsa saatli bomba ersan deriz. Buna 4 milyon verelim diyoruz. Bizim olmayan oyuncunun hataları hiç gözümüze batmıyor :)
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2015, 10:49:02 Tuncay Heliya Sîa ]

Zlatan EGO :
Danimarka takimi beni emeklilige gondermek istedi ama ben butun Danimarka yi Emekli ettim :bandit:
Bu arada konu disi olmasin sorumuda sorayim onun icin
MILOSEVIC oynadimi Dun :alala:

Çevrimdışı LuceGel

Dün çok kötü bir hata yapmıştı onu ersan yapsa saatli bomba ersan deriz. Buna 4 milyon verelim diyoruz. Bizim olmayan oyuncunun hataları hiç gözümüze batmıyor :)
Siz alıcı gözle bir izleyin bakalım 94 lü adam ilk milli maçı hata olacaktır.Bu tür fizik teknik hızlı her iki ayağını iyi kullanan stoper Avrupa G.Amerika piyasasında 6-7 den aşağı değil.Ersanda en önemli denge sorunu var heran hata ve kart sıkıntısı var.87 li Ersan 2 edermi eder 94 lü Ahmet te 4 eder bence gelişimini beraber göreceğiz.
Edit.Boy 1.84 müş bende nasıl bu kadar süratli olabiliyor demiştim 1.93 e göre.
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2015, 11:13:15 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Kalyoncu

Zlatan EGO :
Danimarka takimi beni emeklilige gondermek istedi ama ben butun Danimarka yi Emekli ettim :bandit:
Hayır yedekti

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Siz alıcı gözle bir izleyin bakalım 94 lü adam ilk milli maçı hata olacaktır.Bu tür fizik teknik hızlı her iki ayağını iyi kullanan stoper Avrupa G.Amerika piyasasında 6-7 den aşağı değil.Ersanda en önemli denge sorunu var heran hata ve kart sıkıntısı var.87 li Ersan 2 edermi eder 94 lü Ahmet te 4 eder bence gelişimini beraber göreceğiz.

Kesinlikle haklısındır abi ben sadece dünkü maçını izledim ilk milli maçı ve 94lü. Kendini iyi kanıtlamadıkça ersanın çok çok üstünde olacağını düşünemiyorum kendimce TR'de büyük potansiyel gözüken gençlerden ışık almıyorum 99%'u şişirme çıktığı için önyargım var :D

Zlatan EGO :

Oynamamış miloseviç.

Kesinlikle haklısındır abi ben sadece dünkü maçını izledim ilk milli maçı ve 94lü. Kendini iyi kanıtlamadıkça ersanın çok çok üstünde olacağını düşünemiyorum kendimce TR'de büyük potansiyel gözüken gençlerden ışık almıyorum 99%'u şişirme çıktığı için önyargım var :D

Oynamamış miloseviç.
Eyv :ok:

Çevrimdışı Kalyoncu

Mario Gomez'in sözleşmesi hakkında konuşan Orman, "İki senelik sözleşmesi var, Beşiktaş da iki sene için kiraladı. Beşiktaş ve Mario Gomez, 1. senenin içerisinde memnun olmazsa ise Gomez sadece Fiorentina'ya dönebilir. Mario Gomez yüksek bedelli bir oyuncu ama biz her şeyin kötüsünü düşünmek zorundayız. Biz hem kendimizi koruduk, hem de oyuncunun kendisini koruma hakkı verdik. Gomez bizden mutlu, biz de ondan mutluyuz. Belki sezon sonunda daha uzun süreli bir anlaşma yaparız, değerlendireceğiz. Devre arasında da bütçelerimiz elverdiği sürece takviyeler yapacağız." dedi.

Haber Kaynağı: HABER1903

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ümraniye maçı varmış bjk tvde sanırım devre arası oldu. 3 penaltı 2sini quaresma kaçırmış 1'ini kerim atmış :)

düzeltme:

devam ediyor.
Dk 43 1-1
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2015, 12:24:42 Tuncay Heliya Sîa ]

Serdar ön libero, motta enteresan bir yerde oynuyor orta sahada sağa yakın.

Veysel
Beck-Rodo-Franco-Tosiç
    Serdar-Necip
Kerim-Motta-Sosa
    Pektemek

gibi bir kadro var sanırım :)

Çevrimdışı Ensar

ümraniye maçı varmış bjk tvde sanırım devre arası oldu. 3 penaltı 2sini quaresma kaçırmış 1'ini kerim atmış :)

düzeltme:

devam ediyor.
Dk 43 1-1
O kadar sağa sola baktım , resmi yayın kanallarina baktım yayın var mi yok mu diye hiç birşey yazmıyordu , aferin böyle devam etsinler
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı TØLGA

O kadar sağa sola baktım , resmi yayın kanallarina baktım yayın var mi yok mu diye hiç birşey yazmıyordu , aferin böyle devam etsinler
bjk tv'de oluyor böyle küçük maçlar arama boşuna gir resmi siteye bjk tv'yi aç
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Çağrı bey akşam marko marinden bahsetti adam bugün aykut ile kavga edip antremanı terketmiş  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

dk 58 necip solda topu kaptı kale önüne kadar getirdi mustafaya bıraktı kalenin orta hizasından yukarı vurdu. Orda yapabileceği en kötü 2 şey vardı 1.si taca vurmaktı 2.sini yaptı zaten. Taca vurmadı diye seviniyorum şu an.

Çevrimdışı TØLGA

dk 58 necip solda topu kaptı kale önüne kadar getirdi mustafaya bıraktı kalenin orta hizasından yukarı vurdu. Orda yapabileceği en kötü 2 şey vardı 1.si taca vurmaktı 2.sini yaptı zaten. Taca vurmadı diye seviniyorum şu an.
:kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !