Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7274218 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2015, 17:15:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
:ok:
Eyv @Çağrı
Bu aksam Golü var :sevinc :sevinc

Bugün izlenecek maç Danimarka - İsveç maçı. Enfes maç olacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Öyle bir adam 2017'de gelirse gelir o da olursa 2 yıllık Robben olur :D

Bu sene beklememek gerek bence o yüzden istikrarlı disiplinli bir tercih iyi olur Kerim ile oynatmadan olmaz yazık oluyor en azından Volkan Şen'in 1 tık üstü potansiyeli var.
Robben :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2015, 17:16:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2015, 17:18:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şuanki profil fotoğrafımı en erken sezon bitene kadar tutucam :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2015, 17:23:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Forvet konusunda öyle bir noktaya geldik ki artık tatmin olmak çok zor olacak.

En azından 3 yıl oynasın bari Gomez çünkü sonra kavga çıkacak kimi almak isteseler bunu mu layık gördünüz diye  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ferhat Türk

@Yunus Emre Dökmeci net katılıyorum Samet Aybaba o  kısıtlı kadro ile inönü'de olmamıza rağmen boş tribünler önünde elinden gelenin fazlasını yapmıştır.(Tek dolu maç inönü'nün son maçıydı o maçı da iyi hatırlayın nasıl eze eze yenmiştik) Yahu bi takım düşünün yedek kulübesinde sinan kurumuş hasan türk falan var. Ona rağmen inanılmaz güzel futbol oynattı fernandes'i de en verimli kullanan oydu. +holosko almedia olcay yine Samet hoca zamanı en çok katkıyı vermiş isimler. + bu adam fener'i yendi emek hırsızı olmasa gs'yi de yeniyordu hatırlayın. Fatih'in gs'deki ilk senesi ve hakemleri nasıl baskı altına aldığına da değinmiyorum. Vehasılkelam Samet hoca feda sezonu olmasa takımın başına falan gelemezdi geldiğinde de yapılması gerekenin fazlasını yapmıştır ve bence 1 sene daha kalmayı hak etmiştir ama çarşı baskısı sonunda gönderilmiştir. Bence bizim şuan tam manasıyla yerleştirdiğimiz hızlı ofansif göze hoş gelen futbolun da tohumlarını eken kişi olmuştur.Aynı zamanda bursa'nın şampiyon olan kadrosunu kuran da yine Samet hocadır.
Ondan başka Rıza hoca'nın da hakkını vermek lazım büyük hocadır ileride bir gün inşallah tekrar takımın başına gelir. Benden bu kadar  :D
Hee bi de ertuğrul hoca da asla Beşiktaş'ın çocuğu falan olamaz bırakın çocuğu kulübün önünden bile geçmesin. Bursa Atatürk stadında 90 dakika ne anamız kalmıştı ne bacımız çıkıp Bursa tribünlerini gördünüz tek küfür olmamıştır hedelele hüdeele demişti o adam benim için orada bitmiştir
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2015, 17:27:49 Ferhat Türk ]
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Kadir G.

Forvet konusunda öyle bir noktaya geldik ki artık tatmin olmak çok zor olacak.

En azından 3 yıl oynasın bari Gomez çünkü sonra kavga çıkacak kimi almak isteseler bunu mu layık gördünüz diye  :evillol:

3 yıl sonra 30 olacak agueroyu alırız.

:)

Çevrimdışı talha

Kusura bakmayın öyle araya girmek miş gibi olacak aöa

İsterse beş yaşında çocuk olsun sadece gugu desin dursun eğer demokratik bir yapımız varsa silinemez engellenemez

Rüzgar manipülasyon yapabilir yanlış konuşulabilir ağzı eğik burnu kavruk olabilir

Lakın bu durum onu engelleme yetkisi vermez

Çünkü rüzgarı da dinleyen bir kesim var. Eğer sen bunlar yanlış bunları koymayın buraya derseniz tek sesliliğe girer ve çok yanlış bir yoldur

Böyle sitede bu tür bir tutum beni çık üzdü

Çünkü bir bakmışsın serdar Adalı konulmamış Altınsay konulmamış

İnşallah tekrar böyle bit yanlışa düşülmez çünkü bizim hakkımız bu değil

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Samet hoca döneminde oluşturulan kadro şenol güneşin elindeki kadronun temelidir. Eğer bugün başarıya en yakın, lig için en büyük favoriysek bunda o dönemki kadroyu oluşturan ve hücum anlamında oyunu bugünküne çok benzer olan samet aybabanın oynattığı futbolun da etkisi vardır. Bana göre Şenol Güneş'in elindeki kadronun ofansı Samet Aybaba, defansı Biliç'in izlerini taşıyor. Onların bu takıma katkısı ve emekleri vardır. Yazık olan 3 seneden daha evvelki hocaların (Carvalhal ve öncesi) ise günümüze hiçbir katkısının olmaması.

Ertuğrul sağlamı ise teknik direktörlük açısından bursaya gidince has bursalı gibi davranmasından dolayı hiç sevmem, ekmeğini yediği senelerce oynadığı bize karşı anlamsız sert tavır göstermesinden dolayı hayretle izliyorum. Halbuki bursalılara Beşiktaş'ı en iyi anlatabilecek fırsat ondaydı bursasporluların saçma sapan bahanelerle ortaya çıkardığı yapay nefreti sönümleyebilir futbola tribünlere bir şeyler kazandırabilirdi ama yok o da bulunduğu kabın şeklini almış :)

Çevrimdışı mduru

haber sitelerinde gomez'in sözleşmesi ile ilgili haberler var
gerçekliği nedir bilen vaqr mı?

Çevrimdışı dlcs

Yazın Kerim'i kiralık verip Marin'i alacağız gibi hissediyorum ya bakalım neler olacak.

Kerim'in sürekli oynayabileceği bir yerde olması lazım yoksa istediğimiz hamle oyuncusu olma trenini de kaçıracak.

Yok daha neler. Marin'i ne diye alacağız, Kerim'in şu hali daha iyi ztaen. Son hazırlık maçından sonra kesin yer bulmaya başlar

Çevrimdışı BJKTÜRK23

aslında bunu sayabilirsin çünkü açıklamasını yaptılar sattıkları loca ve kombineleri stad bitmediği için gelir hanesine koyamıyorlar borç hanesinde duruyor
yani biz kombine sahipleri bir ürün satın almış değiliz şu anda sadece kulübe borç vermiş görünüyoruz. ne zaman stad açılır verdiğimiz paranın karşılığını bize
kulüp verir o zaman bu para borç hanesinden çıkar gelir hanesine girer. alacakla borç ödenmez çok doğru bir kelime ama burda zaten alacak alınmış ama gelir yerine borç
hanesine işli bu nedenlede burcu şişiriyor. BJKTÜRK23 olmayan koltuğu olmayan locayı satmışsın para girmiş ama karşılığı çıkmamış giren parada kredi çekmişsin gibi
borç hanesinde duruyor borç olmadığı halde

Avanslar dediğim onlar zaten Necmi abi loca kombine geliri vs şuan borç olarak görünüyor ne zamanki stad açılacak 1 sene kombine 3 sene loca süreleri bitecek borçtan çıkmış olup yeni gelire dönüşecek benim 1 milyarın üzerinde dememin sebebi 2 ay oldu neredeyse rapordan beri stad devam ediyor oyunculara maaşlar ödeniyor diğer masraflar vs 926 olan borç bu tarihte 1 milyar olmuştur.

Yalnız o alacaklar normal alacaklar bildiğim yani faturası kesilmiş ama tahsilatı yapılmamış batak vs olabilir ya da çok geç alınabilir. O yüzden onları hesaba katmayıp alınınca düşmek çok daha iyi olur. Ama dediğim gibi mantıkta ters değil garantici biriyim belki ondan, almadan ben düşmem mesela  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Berat

İsmail, Ozzie, Olcay, Tosun 11'de bizimkilere dinlenmek haram.

Çevrimdışı cursedofdragon

sir fatih terim bilere yapıyor birtane bile gs li yok kadroda.

Çevrimdışı LuceGel

Yıllardır haksız yere milli takımlara alınmayan oyuncularımızın hazırlık maçlarında 11 çıkmasını normal bulmuyorum.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Necmi

Samet Aybabanin Ne zararini gordunuz ??
1 yil kaldi zaten adam oda en zor dönemde geldi ve sene sonu gonderildi az oncede dediğim gibi elindeki kadroya ve imkanlara göre gayet de iyi gitti..
Bu takim efsane denen kadrolarla 5nciligi gördü...
Burada ADAMLIĞI ve BESIKTASLILIGI Tartisilacak tek kisi ERTUGRUL SAGLAMDIR :akuma:
Bu kulup Boyle bir adama Besiktasi emanet etti inanilir gibi degil :steamed: :steamed: :steamed:
Demekki gördük senin görmeye yaşın yetmemiş.  @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı LuceGel

Demekki gördük senin görmeye yaşın yetmemiş.  @Yunus Emre Dökmeci
Bu taraftar boşuna Sametten nefret etmiyor .100. yılda sırf 1 puan almak için Ts başında İnönüde futbolcularımızın yediği tekmeleri 0-0 biten maçtaki triplerini unutmadım nefretimsin  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu taraftar boşuna Sametten nefret etmiyor .100. yılda sırf 1 puan almak için Ts başında İnönüde futbolcularımızın yediği tekmeleri 0-0 biten maçtaki triplerini unutmadım nefretimsin  :bandit:
Siz Ertugrulu seviyorsunuzdur kesin :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Kusura bakmayın öyle araya girmek miş gibi olacak aöa

İsterse beş yaşında çocuk olsun sadece gugu desin dursun eğer demokratik bir yapımız varsa silinemez engellenemez

Rüzgar manipülasyon yapabilir yanlış konuşulabilir ağzı eğik burnu kavruk olabilir

Lakın bu durum onu engelleme yetkisi vermez

Çünkü rüzgarı da dinleyen bir kesim var. Eğer sen bunlar yanlış bunları koymayın buraya derseniz tek sesliliğe girer ve çok yanlış bir yoldur

Böyle sitede bu tür bir tutum beni çık üzdü

Çünkü bir bakmışsın serdar Adalı konulmamış Altınsay konulmamış

İnşallah tekrar böyle bit yanlışa düşülmez çünkü bizim hakkımız bu değil

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş seçim kongresi başladığında resmi olarak aday olan herkes elbette konuşulacak
ve konuşulmalı ama şimdi Rüzgar kim hangi vasıfla konuşalım burda biri çıkıp ben Beşiktaş başkanlığına adayım
dediği içinmi adaylığını kabul edeceğiz kalkıpta aday ünvanı vereceğiz amaç Rüzgar konuşmak değil amaç
onun popilasyon yapıp gelecek yönetimlerde kendisine koltuk bulma sevdasının reklamını yapmak
muhalefete saygı duyarım ama yalan söyleyene divan kürsüsüyle alay edene duymam ordaki saygısız tavrı
Başkana değil Beşiktaş camiasına yapılmıştır. Ne dediği veya ne kadar haklı olduğuyla zerre kadar ilgilenmiyorum
üslubunu Beşiktaşa yakıştıramadım belki divanda kürsüde bu üslubu engelleyecek bir durumum olamaz ama burda olur.
bu sansür değil hak edene hak ettiği muameleyi yapmaktır. Tartışın fikirlerini konuşun ama o saygısız üslupta konuştuğu
videoların burda eklenmesine müsade etmeyeceğim Beşiktaşlı olmak önce saygılı olmayı gerektirir. Bu değeri burda
koruyamayacaksak o zaman ne yapıyoruz biz burda ben Aziz yıldırıma bile yapılan saygısız üsluba izin vermiyorken
kendi içimizdeki saygısızlığamı göz yumayım. @talha
muhalefet yapmanında bir çizgisi olur. Demokratik olacağız diyede her şeyi görmezdenmi gelelim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sir fatih terim bilere yapıyor birtane bile gs li yok kadroda.
Ismail ve Tosunun baslamasini dogru buluyorum
Mac eksigi olan futbolcularımız bunlar hafta sonundaki mac icin daha hazir hale gelirler
Ayrica ozguvenleride artar ozellikle Cenk milli takima secildigi icin cok mutlu
Hazirlik macida olsa bu 2 futbolcumuzun milli takima secilmeleri bize olumlu yansiyacaktir :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Ismail ve Tosunun baslamasini dogru buluyorum
Mac eksigi olan futbolcularımız bunlar hafta sonundaki mac icin daha hazir hale gelirler
Ayrica ozguvenleride artar ozellikle Cenk milli takima secildigi icin cok mutlu
Hazirlik macida olsa bu 2 futbolcumuzun milli takima secilmeleri bize olumlu yansiyacaktir :ok:

1 den fazla Beşiktaş'lıya tahammül edemeyen sir fatih terim 4 tane Beşiktaş'lı ile çıkıyor.Sakatlık olmasın başka birşey istemiyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Milli maçtan burda bahsedebiliyo muyuz? Eleme başlığında mı?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."