Kusura bakmayın öyle araya girmek miş gibi olacak aöa
İsterse beş yaşında çocuk olsun sadece gugu desin dursun eğer demokratik bir yapımız varsa silinemez engellenemez
Rüzgar manipülasyon yapabilir yanlış konuşulabilir ağzı eğik burnu kavruk olabilir
Lakın bu durum onu engelleme yetkisi vermez
Çünkü rüzgarı da dinleyen bir kesim var. Eğer sen bunlar yanlış bunları koymayın buraya derseniz tek sesliliğe girer ve çok yanlış bir yoldur
Böyle sitede bu tür bir tutum beni çık üzdü
Çünkü bir bakmışsın serdar Adalı konulmamış Altınsay konulmamış
İnşallah tekrar böyle bit yanlışa düşülmez çünkü bizim hakkımız bu değil
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş seçim kongresi başladığında resmi olarak aday olan herkes elbette konuşulacak
ve konuşulmalı ama şimdi Rüzgar kim hangi vasıfla konuşalım burda biri çıkıp ben Beşiktaş başkanlığına adayım
dediği içinmi adaylığını kabul edeceğiz kalkıpta aday ünvanı vereceğiz amaç Rüzgar konuşmak değil amaç
onun popilasyon yapıp gelecek yönetimlerde kendisine koltuk bulma sevdasının reklamını yapmak
muhalefete saygı duyarım ama yalan söyleyene divan kürsüsüyle alay edene duymam ordaki saygısız tavrı
Başkana değil Beşiktaş camiasına yapılmıştır. Ne dediği veya ne kadar haklı olduğuyla zerre kadar ilgilenmiyorum
üslubunu Beşiktaşa yakıştıramadım belki divanda kürsüde bu üslubu engelleyecek bir durumum olamaz ama burda olur.
bu sansür değil hak edene hak ettiği muameleyi yapmaktır. Tartışın fikirlerini konuşun ama o saygısız üslupta konuştuğu
videoların burda eklenmesine müsade etmeyeceğim Beşiktaşlı olmak önce saygılı olmayı gerektirir. Bu değeri burda
koruyamayacaksak o zaman ne yapıyoruz biz burda ben Aziz yıldırıma bile yapılan saygısız üsluba izin vermiyorken
kendi içimizdeki saygısızlığamı göz yumayım.
@talhamuhalefet yapmanında bir çizgisi olur. Demokratik olacağız diyede her şeyi görmezdenmi gelelim.