Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7275018 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

http://twitter.com/HaberKartali/status/666374635278180352
Kızana uyuz oldum ya kaç yaşına geldik kaç şampiyonluk gördük ya kafayı yicem:d

Geçen sene galiba bu
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2015, 03:49:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sol stoper Escude'lerden N'koulou mu Balanta mı Djib mi ye geldik şükür  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Sol stoper Escude'lerden N'koulou mu Balanta mı Djib mi ye geldik şükür  :evillol:

Hangisi olsa razıyız da benim korkum bunları basının uydurması ya da bizimkilerin hedef saptırmak için kullanması, sonunda tosiç miloseviç ayarı getirmesinler :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Sarp

Chelsea

Dijilobodji nin istenilene yakin teklif gelmesi durumunda ocak ayinfa satisina karar verildi .. #besiktas

evrenmanchester
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2015, 08:49:10 Sarp ]

Çevrimdışı kartalBaz

http://twitter.com/HaberKartali/status/666374635278180352

Cocuklar bile supheci davraniyor. Onlarda alismis ve anlamis bu yaslarinda ligin sonunu getiremedigimizi. Hicbir fenerli gsli cocuk sormaz bu sorulari emin olun :). Ben mesela hic gsli fbli arkadaslarimin benim kadar hesap kitap yaptigini su maci alirsak bu olur su olur diye dusundugunu gormedim. Adamlarin kafa rahat. Son yirmi yilda yasadiklrimiz 30 yas altini fena etkilemis.

Çevrimdışı Savaş

Her sabah olduğu gibi bu sabah da bi doz izleyerek kendime geldim.

Buyrun arkadaşlar!

Çevrimdışı Kadir G.

Hangisi olsa razıyız da benim korkum bunları basının uydurması ya da bizimkilerin hedef saptırmak için kullanması, sonunda tosiç miloseviç ayarı getirmesinler :D

Öyle bir hata daha yapmaz başkan.

Bu kez çok büyük ihtimalle papyi getireceğiz gibi.yalnız bu sezon çok verim alamayabiliriz maç oynamamış.

Çevrimdışı alimm

bu kez geliyor sanırsam... Rhodo - Djilo iyi ikili olurlar.. Sevdm ben...

Rhodo&Djilo savunma sanayii
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı talha

Papy yatar o zaman Chelsea en az 3.5 isteyecektir bizimkiler hayatta vermez o parayı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kalyoncu

https://mobile.twitter.com/besiktassecim/status/666336706828877824/photo/1
Fikret ormanın göreve geldiğinde denetlettirdiği ernst young şirketinin hazırladığı raporları yayınlıyorlarmış ama bana pek inandırıcı gelmedi bide siz bakın bakalım :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Papy transferi olursa büyük ihtimalle satın alma opsiyonlu kiralık olur.

Sezon sonuna kadar göstereceği performansa göre de bonservisi alınıp alınmayacağına karar verilir.

Tabi en mantklısı bonservisiyle almak çünkü bu yıl hala harcayabileceğimiz bonservis bedeli varken yaza bırakmamak lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Fikret Orman Divan Konuşması

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Rüzgar Sağınak'ın konuşması

silindi

Ahmet Nur Çebi'nin konuşması

Gece konuşmaları dinlemiştim, ne kadar gevşek konuşuyor be. Biz forumda bile üslubumuza dikkat ediyoruz bir laf ederken biri alınmasın diye kırk takla atıyoruz bu herif Beşiktaş kongresinde nasıl bu kadar gevşek konuşuyor da üstüne bir de başkan adayı oluyor? Ağzının yaymalar, yav ben onu da hesapladım yav onlar uçtu atmosfere karıştı berhavaaa ulan senin gibi başkanım olacağına o sürekli "yav onu yuvarlıyorum bak sizin için hadi orasını düşüyorum saymıyorum" dediğin 1 milyon tl daha borcum olsun be....

Transfer konusunda gereken cevabı zaten orman verdi. Sezer dentinho konusunda hataları kabul etti. Totalde gs ve fbnin transferlerden elde ettiği verimle karşılaştırın Beşiktaş'ın transfer politikasının kötü olmadığını göreceksiniz dedi. Çok hata oldu ama son dönemlerde çok daha verimli transferler yapıldı.

Tek düşündüren nokta açıklanan 960 milyonluk borcun içinde stat ve diğer altyapı harcamalarının olup olmadığı. Ayrıca sermaye artırımı da yapıldı bu hiç hesaba katılmıyor. Bu ekstra gelire  rağmen büyük bir borç var. Sermaye artırımı vs düştüğünde geriye borç daha net gözüküyor neden bu kadar borç yapıldığı pek açık değil. 3 senede 500-600 milyon TL borç eder bu borç neden bu seviyeye çıktı biraz daha bilgi verilmesini isterdim bu konuda.

Çebi'nin konuşmasından Atıf Keçeci denen şahsın da kulübü kemirdiği ortada. Bu sözler karşısında kendini savundu mu savunabilir mi bir fırsat verildi mi bilmiyorum.

Çevrimdışı celiker1

şurda paylaşıpda adama prim yaptırmayın

reklamını yapıyorsunuz merak eden gitsin youtube da izlesin
neden burdan büyük bir hit göndertiyorsunuz :alala:
her aklınıza gelen linki paylaşmayın
Beşiktaş başkan adayının düşüncelerinin paylaşılmasında ne sakınca var #Necmi abi?Rüzgar Sağnak'a karşı olumsuz düşüncen divandaki,konuşmalar mı,stadyum ile alakalı yaptığı açıklamalar mı?Yaklaşık iki yıldır takip ederim kendisini.Camianın içinden,kendini çok iyi yetiştirmiş,mevcut statikoyu değiştirmek için mücadele eden birisidir.Yapmaya çalıştığı şey Seba başkandan beri yapıldığını düşündüğümüz tüm yanlışları nasıl yapmayızdır.Paylaşımlarından edindiğim senin üzerindeki algıma göre senin gibi birisinin Rüzgar Sağnak'ın çizgisinden farklı olacağını zannetmiyorum.2016 seçimi yaklaşırken başkanlığı bıraktığı günden beri bırak divan,seçim toplantılarını Beşiktaş maçına bile gelmemiş Serdal Bilgili'nin,bu borca sokan Demirören'in,hesap soracağım diyen Orman'ın,çoğu kişinin artık nefret etmeye başladığı Levent Erdoğan'ın,kayıtlarda toplu aidat yatırdığı gözüken İsmail Ünal'ın,o kadar rica edilmesine rağmen feda döneminde görev almaktan kaçan Hüsnü Güreli'nin bir araya gelmesi seni rahatsız etmiyor mu?Beşiktaş'lı olsun olmasın köylüsünü,fabrikasındaki işçisini kongre üyesi yapıp bugün yüzlerce başvuru yapan Beşiktaş'lı ın üyelik başvurularını 2016 seçimine yetişmesin diye bekletilmesi seni rahatsız etmiyor mu?Rüzgar Sağnak şu an ülkemizde siyasette ve kurumlarda sorulmayanları soruyor ve mevcut statükoyu yıkmaya çalışarak hepimizin bu neden yapılmıyor dediklerimizi yapmaya çalışıyor.Tekrar söylüyorum abi umarım gerçekten tanıyaraktır Rüzgar Sanak'a bu olumsuz tavrın.Yok sadece divan konuşması ve stadyum ile alakalı bir kaç paylaşımdan dolayı ise lütfen takip et abi👍🏻Bu arada iki senedir bir maç öncesi oturup tanışamadık abi.Sadece numaralı önünde ben taksiyle inerken selamlaşmıştık hatırlarsan.Kısmet olursa yakın zamanda tanışırız umarım,iyi günler abi👍🏻👍🏻👍🏻
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı AigleBordeaux

http://www.holigan.tv/ozi-nin-kartal-aski-bambaska-video,1742.html

Vodafone Arena projesi konusunda bir arkadas koymus alinti yapamadim kusura bakmasin  :) Video super
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı celiker1

Bu kez çok büyük ihtimalle papyi getireceğiz gibi.yalnız bu sezon çok verim alamayabiliriz maç oynamamış.
Premier ligi kondüsyonu yediği için maç eksikliğinin çok büyük handikap yaratacağını düşünmüyorum...
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Kalyoncu

Beşiktaş başkan adayının düşüncelerinin paylaşılmasında ne sakınca var #Necmi abi?Rüzgar Sağnak'a karşı olumsuz düşüncen divandaki,konuşmalar mı,stadyum ile alakalı yaptığı açıklamalar mı?Yaklaşık iki yıldır takip ederim kendisini.Camianın içinden,kendini çok iyi yetiştirmiş,mevcut statikoyu değiştirmek için mücadele eden birisidir.Yapmaya çalıştığı şey Seba başkandan beri yapıldığını düşündüğümüz tüm yanlışları nasıl yapmayızdır.Paylaşımlarından edindiğim senin üzerindeki algıma göre senin gibi birisinin Rüzgar Sağnak'ın çizgisinden farklı olacağını zannetmiyorum.2016 seçimi yaklaşırken başkanlığı bıraktığı günden beri bırak divan,seçim toplantılarını Beşiktaş maçına bile gelmemiş Serdal Bilgili'nin,bu borca sokan Demirören'in,hesap soracağım diyen Orman'ın,çoğu kişinin artık nefret etmeye başladığı Levent Erdoğan'ın,kayıtlarda toplu aidat yatırdığı gözüken İsmail Ünal'ın,o kadar rica edilmesine rağmen feda döneminde görev almaktan kaçan Hüsnü Güreli'nin bir araya gelmesi seni rahatsız etmiyor mu?Beşiktaş'lı olsun olmasın köylüsünü,fabrikasındaki işçisini kongre üyesi yapıp bugün yüzlerce başvuru yapan Beşiktaş'lı ın üyelik başvurularını 2016 seçimine yetişmesin diye bekletilmesi seni rahatsız etmiyor mu?Rüzgar Sağnak şu an ülkemizde siyasette ve kurumlarda sorulmayanları soruyor ve mevcut statükoyu yıkmaya çalışarak hepimizin bu neden yapılmıyor dediklerimizi yapmaya çalışıyor.Tekrar söylüyorum abi umarım gerçekten tanıyaraktır Rüzgar Sanak'a bu olumsuz tavrın.Yok sadece divan konuşması ve stadyum ile alakalı bir kaç paylaşımdan dolayı ise lütfen takip et abi👍🏻Bu arada iki senedir bir maç öncesi oturup tanışamadık abi.Sadece numaralı önünde ben taksiyle inerken selamlaşmıştık hatırlarsan.Kısmet olursa yakın zamanda tanışırız umarım,iyi günler abi👍🏻👍🏻👍🏻
Sorulmayanları soruyo diyosun eyvallahda Antalya stadı bu kadara yapmış bizimki niye böyle oluyo diyen ne kadar Beşiktaşlıdır insan Hiçmi merak etmez araştırmaz gidip görmez yerinde bakmaz ben öğrenci halimle her istanbula geldiğimde stada koşuyorum almıyolar içeri ama olsun beleştepeden bakıyorum sen düşün bir haftadır Gerede projesine bakıyorum olucakmı acaba diye başkan olacak kişinin herşeye hakim olması lazım bu 1 konuşma şekli dalga geçer gibi olan biri asla Beşiktaş Başkanı olamaz ağız hareketleri felan gercekten yakıştırıyomusunuz o koltuğa? Aday olabilirsiniz çok güzel ama hani proje hani yapacaklarınız borcu nasıl eriteceksiniz varmı öneri yok ben şampiyon yaparım nasıl? o kadar twitterda geziyo bir insan Hiçmi sermaye arttırımından kasamıza giren paraya bakmaz? 0 sıfır kupa deyip duruyo bizde biliyoruz stadın bitmesini niye bekliyoz o kadar stad biter alamaz o zaman tamam deriz yada onun gözünde fikret ormanın hiç doğrusu olmazmı?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı celiker1

Seçim zamanı geldiğinde tüm adaylar projelerini anlatacaklardır.Sayın Fikret Orman'da başkan seçilirken borcu nasıl düşereceğini yıl yıl anlatarak başkan olmuştu.2017 yılında borcumuzun 100 milyon $ seviyelerine düşeceğinden bahsediyordu.Ağız yamultmalardan ziyade bunlara takılsak daha iyi bence.Benim anlatmak istediğim ben şu an kandırıldığımı hissediyorum.Demirören federasyon başkanlığını bırakıp Beşiktaş başkan adayıyım dese klübün içini az çok tanıyan çoğu kişi bilirki SE-Çİ-LİR 😡
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Seçim zamanı geldiğinde tüm adaylar projelerini anlatacaklardır.Sayın Fikret Orman'da başkan seçilirken borcu nasıl düşereceğini yıl yıl anlatarak başkan olmuştu.2017 yılında borcumuzun 100 milyon $ seviyelerine düşeceğinden bahsediyordu.Ağız yamultmalardan ziyade bunlara takılsak daha iyi bence.Benim anlatmak istediğim ben şu an kandırıldığımı hissediyorum.Demirören federasyon başkanlığını bırakıp Beşiktaş başkan adayıyım dese klübün içini az çok tanıyan çoğu kişi bilirki SE-Çİ-LİR 😡
Öyle bişi olursa o kulübü yakarlar. Mecazi anlamda söylemiyorum cidden yakarlar...
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

Sezon basindan beri neredeyse hic oynamamis
Piyasa degeri 5M
Chelsea nin durumu karisik
3 ten bir kurus fazla vermeden alir başkan :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı BJKTÜRK23

İnşallah yapmaz. Genelde beğeniyorum başkanı zaten ama futbol konusunda çok başarılı olduğunu söyleyemem. Demirörenden sonra transferlerde başarılı görünüyor ama zaten aslında en düşük olması gereken seviyedeyiz.

Eldekilerin hepsinden iyidir. Rhodolfo ve Ersandan biri olmadığında forma şansı bulamayan milo ve franco yerine 1 dk süre almış  :) Papy i yeğlerim. Fizik durumu iyiyse Ersanı da birkaç maçta keser zaten.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Necmi

Ben onun eleştirilerine takılmıyorum kardeşim hatta bazı konularda kabulde ederim
eleştiri çok önemli bir şeydir. bu baştakini doğru yapmaya iter her zaman muhalefet ve eleştiri olmalıdır
benim takıldığım Beşiktaş divanına çıkan birinin kelimelerine dikkat etmesi saygılı olması Beşiktaşa
hizmet eden birinin egolarından arınması divanda sokak ağzıyla konuşamazsın yalan konuşamazsın
papağan gibi her seferinde aynı şeyleri tekrarlamayacaksın bazı hatalar vardır sert bir şekilde hesap istersin
ama bazı hatalar vardır hoşgörülü olacaksın Bende çok tepki gösterdim zamanında sezer eneramo dentinyo
dany transferlerine ama bu oyuncuların hiç biri yok artık ve bıktım sürekli ısıtılıp tekrar sofraya konmasına
eleştirirkende Beşiktaşı düşünüyorsan adil olacaksın dürüst olacaksın eleştirini kendi menfaatin için değil
Beşiktaş için yapacaksın her şeyden önce kürsüye çıktığında adam olacaksın orası Beşiktaş divanının kürsüsü
orda sululuğa yer yok sen bu şekilde davranırsan o makamı küçültürsün çevremde renkliler dalga geçiyor
eleştiri yapacağım diye kendini haklı göstermek için yalan söylemeyeceksin sen düzgün konuş kimseyi kandırma eğiliminde
olma Beşiktaş taraftarı zekidir senin ne dediğini anlar. Bu şekilde çirkin üslupla doğru sözün bile değer bulmaz
birde başkan adayları falan beni ilgilendirmiyor burası kimsenin propaganda yeri değil daha öncede seçim yaşadık burada
kongreler yaşadık hiç ne forumda nede haber sitesinde bununla ilgili bir haber yaptıkmı bizi kişiler değil Beşiktaş ilgilendiriyor
ben Rüzgar gibi birini Beşiktaş başkanlık koltuğunda görmek istermiyim hayır istemem tavrının çoğunluğa itici geldiği birinin
bu sayfalarda propagandasının yapılmasınada göz yummam. şu ana kadar kongrelerde sonucu etki altına almaya yönelik bir taraf içinde olduğumuzu gördünmü
Benim için Beşiktaş başkanlık koltuğunda kimin oturduğunun bir önemi yok yeterki hakeden ve
o koltuğa yakışan biri otursun. adayım demekle Beşiktaşa başkan adayı olunmuyor. Önce aday olmanın
şartlarını yerine getireceksin divan kurulunda adaylığın onanacak ondan sonra çıkacaksın adayım diyeceksin
şu anda aday olmaya aday Rüzgarı takip etmem ciddiye bile almam sözleri benim için bir anlam ifade etmiyor.
Doğru şeylerden bahsedip bahsetmemesiylede ilgilenmiyorum @celiker1

Çevrimdışı celiker1

Öyle bişi olursa o kulübü yakarlar. Mecazi anlamda söylemiyorum cidden yakarlar...
Hala toplu üyelik aidatları yatırılıyor.Suç olmasına rağmen yatırılıyor😡Beşiktaş'lı olsun olmasın köylüsünü,fabrikasındaki işçisini üye yapanlar ve bu üyeler temizlenmiyorken neden yüzlerce has Beşiktaş'lı olduğu referanslarıyla dahil bilinenlerin üyelik başvuruları bekletiliyor?Başkan daha önceki konuşmalarında aidat ve üylelik ücretlerini 200-1200 liraya çekerek halkın takımını halka açtık gelin üye olun diye övünürken pazar günlü konuşmasında saçını tarayamayanlar gelip burada konuşuyor,Fb ve Gs üyelik ücretleri on bin-yirmi bin seviyelerinde.Ücretleri bu seviyeye çekeceğiz dedi?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ilhan mansız

sorulmayanları soran bu başkan adayı ne soruyormuş? Anlatın bizde bilelim. Birçok şey yazmışsınız ama içinde en ufak bir bilgi kırıntısı dahi yok. Camianın içinden kendini çok iyi yetiştirmiş birisi diyorsunuz üstelik statükoya da karşı. Peki çok güzel planları, projeleri, bugüne kadar klüp için yaptıkları??? Yazın bilelim herkes bilsin, öğrensin.

Çevrimdışı Deniz

Rüzgar da iyi reklamını yaptı ya  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba