Tesisleşmeye laf etmiyor,yeter artık birazda spordan,branşlardan konuşalım diyor.Burası spor klübü sadece inşaat,tesisleşme konuşmayalım diyor
Borç konusunda ne durumda teslim aldığını ve ne duruma getirdiğini daha nasıl bilecek herşeyi bir güzel anlatıyor.Bu borç artmış mı artmamış mı? bunun cevabını evet artmış olarak verirseniz adam haklı çıkmıyor mu?Bence de Fikret Orman iyi bir adam,başkanlığı da zaman geçtikçe daha iyi öğrenecek ama en azından arkasında böyle bir muhalefet olması kötü mü sizce?
Transfer konusunda biraz takip ederseniz şu anda takımın yıldızı dediğimiz adamların alınışında ne kadar etkisinin olduğunu göreceksin.
Şampiyonluk konusunda size katılıyorum kendi stadın olmadan çok zor bir durum şampiyon olabilmek ama dediği gibi bir türkiye kupası çeyrek finali dahi yok(türkiye kupası çok mu önemli diyebilirsiniz buna karşılık sadece sıradan anadolu kulüplerinden sadece 2 veya 3 tanesini yenerek çeyrek hatta yarı final oynayabilirsiniz)
Son olarak ne güzel benim görüşlerime saygı sevgi çerçevesinde cevap vermişsiniz ama son paragrafta yok 17-23 yaş grubuyla mutluluklar falan demişsiniz ki şunu belirteyim yaşım 29 yani dediğiniz yaş grubunun dışında da destek görebiliyormuş kendisi.Son dediğiniz de doğru bence,değil 10-15 sene 50 senede geçse başkan olabileceğini düşünmüyorum.Ama böyle adamların muhalefette olması başta olanın gelişimini,yönetsel becerilerini her türlü olumlu yönde etkiler.
1 Beşiktaşa böyle bir muhalefet yakışmıyor. Üslup saygı ne dersen de eksi bile değil.
2 Sportif başarı konuşalım demesi twitterdan cevabını alıyor her defasında. Aklı başında olan stadın bu kulübün geleceği olduğunu ve bitince zaten şansının kalmadığını biliyor.
3 Takım şampiyon olursa ne diyecek. Elinde ne kalacak.
4 Beşiktaşın adını kendi hırsı yüzünden karalayan adam Beşiktaşlı olmasın bırak başkanlığı.
5 Yaş sınırım yok. Burada anlatıyoruz sürekli neden bu stat önemli borç neden artıyor. La bi Dentinho birde Enaramo başka.... Demba Ba, Gomez Töre Ozi Olcay.... Hala göremiyorsanız biraz kendinize dönüp bakın.
6 Kimse Fikret Orman üstünden siyaset yapmasın. Ulan bu kadar muhalif var madem.....neyse.
7 Tesisleşme senin için de gereksizse konuşmayalım bile