Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7277171 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Sosa ya 11 m euro teklif edildiğine inanıyor musunuz gerçekten ? 11m verilse sosaya o dakka orda hemen imzalar atılır.

Çevrimdışı Mehmet Ali Güneş

Al ittihad taraftarı Twitter'da sosaya mesaj yağdırıyor taraftar ve stad resimlerini atıyorlar

Çevrimiçi Kartal Ç

Avrupa şampiyonasından dolayı bu yaz transfer piyasası sıkıntılı olacak biraz. Hem fiyatlar şişecek hem de milli takımlarda oynayan oyuncular yorgun olacak. Tam dinlenemeden kampa katılacak. Gerçi bizim milli takım az biraz iş yaparsa ersan töre ve oğuzhanın piyasa değeri yükselebilir. Devre arası hiçbirine menajer yaklaştırmamak lazım.

Çevrimdışı Batuhan1903

Balanta bitti diyorlar. Devre arası Mandanda Sirigu Ospina ayarında bir kaleci birde Nagatamo yada Armero'yu aldık mı yenilmez oluruz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Balanta bitti diyorlar. Devre arası Mandanda Sirigu Ospina ayarında bir kaleci birde Nagatamo yada Armero'yu aldık mı yenilmez oluruz.

kim diyor balanta bitti diye :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Kasım 2015, 22:51:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Balanta anlamsız şekilde düşmeye başladı.

Almak biraz kumar da olacak. Yaparsak satarız 15-20 arasına olmazsa bizim elimizde patlama durumu da var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

Twitter duyumcuları bitti diyor.  :evillol: Ben Balanta'yı hiç izlemedim. Ama adamın Fm profili süper.

Çevrimdışı Tolga

Twitter duyumcuları bitti diyor.  :evillol: Ben Balanta'yı hiç izlemedim. Ama adamın Fm profili süper.
Duyumcular erken başladılar :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sarp

Arkadaş herşey iyi gidiyor.3 besiktas başkanı biraraya geliyor adamlar beşiktaş'ın şampiyonluğu hayırlı olsun diyerek büyük terbiyesizlik yapılıyor

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adam çok emin kendinden.Bu ne özgüven arkadaş

Adam 100.yıldaki şampiyonluğun bile üzerine konuyor :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı canU

Bi stoper bi kaleciye çok büyük hatalar yapmazsak götürürüz gibi bu seneyi.

Hatta kaleci bile idare eder bence. Stoper şart. Ersan gidince milo ile pert olduk

Çevrimdışı Batuhan1903

https://twitter.com/firatgunayer/status/666012707401957376
Şu adamda hep aynı taktik, twitterda günün duyumunu al akşam aynısını yaz  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Papy de olur yeterki hızlı bir stoper olsun :bandit:

Çevrimdışı acan07

pektemekğin devre arası ayrılırsa , yerine biri alınırmı acaba

Çevrimdışı Tolga

Adam 100.yıldaki şampiyonluğun bile üzerine konuyor :lol:
Hadi o tamam da M.Denizli ile gelen şampiyonluktan bile kendine pay çıkartıyor ya pes doğrusu :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı atalay

Papy'i kulübe öneren benim. Hatırlarsınız sezon öncesi defalarca yazdım.

Elbette gelsin isterim lakin gelirse devre arasından sonra performans beklemem. 6 aydır resmi maçı yok ve kamp yemedi. Onun dışında bu ligin açık ara en iyi stoperi olur. Balanta ise potansiyel aralığı yüksek fakat performansı oldukça dalgalanan bir oyuncu; yatırım transferi olur.

Not: Bunu transfer dedikodularından bağımsız söylüyorum.

Çevrimdışı can1903

Djibolodji denen abi gelsin be :D

Hakim Ziyech duyumları var dogrumudur acaba
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Batuhan1903

İsmail'e Shaktar'dan gelen 4 milyon euro teklif var diyorlar onu satıp Free Armero yada 1-2 ye Nagatamo alsak sene sonuda mottayı gonderip Ereni alsak free'ye mükemmel olur. Hem Tosic'ide 4. stoper yapmış oluruz.

Çevrimdışı Tolga

Papy'i kulübe öneren benim. Hatırlarsınız sezon öncesi defalarca yazdım.

Elbette gelsin isterim lakin gelirse devre arasından sonra performans beklemem. 6 aydır resmi maçı yok ve kamp yemedi. Onun dışında bu ligin açık ara en iyi stoperi olur. Balanta ise potansiyel aralığı yüksek fakat performansı oldukça dalgalanan bir oyuncu; yatırım transferi olur.

Not: Bunu transfer dedikodularından bağımsız söylüyorum.
@atalay peki senin stoper konusunda duyumun var mı :)

Çevrimdışı atalay

@atalay peki senin stoper konusunda duyumun var mı :)

Duyum filan yok. Ayrıca duyumculara inanmayın, yönetim gizliden yürütüyor.  :)

Çevrimdışı Tolga

Duyum filan yok. Ayrıca duyumculara inanmayın, yönetim gizliden yürütüyor.  :)
Sürprizlere hazır olmak lazım o zaman :D

Çevrimdışı AigleBordeaux

Djilobodji gelirse iki kule olacak takimda
[ Son Düzenleme: 16 Kasım 2015, 00:26:27 AigleBordeaux ]
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!