Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7277574 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cisse557

Ben, benim bir kaç diyeceğim var bu konuda.

Olay kısaca su , ipini koparan geliyor beşiktaş başkanlık makamına saygısızlık terbiyesizlik yapıyor.

Bunu nasıl mideniz , gururunuz , onurunuz , serefiniz kaldırabilir ?

Tamam bahsettiginiz gibi parası az olan seviyesiz demek değil , pırıl pırıl arkadaşlar var , çok haklısınız ama bu fiyat politikası suiistimal ediliyor bunu kabul etmek gerek. Bu isin çözümü fiyatı yükseltmek midir bilemiyorum üstüne kafa yormak gerek.
Beşiktaş makamına saygısızlık edeni ihraç edersin. Saygısızlık etmeyecek olanların neden önü kesiliyor?

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl

Beşiktaş makamına saygısızlık edeni ihraç edersin. Saygısızlık etmeyecek olanların neden önü kesiliyor?

Aynen öyle, ben 1-2 sene sonra üye olmayı düşünüyordum ama giriş ücreti arttırılırsa 10 sene sonra ancak :)

Çevrimiçi Kartal Ç

Genel kurul karar verecekte yönetim önerge verirse kabul edilir.100 bin üyemiz olsun biz diğer klublere benzemeyiz halkın takımıyız diyen başkanın kendisiydi.Ayrıca hakaret filan varsa disiplin yönetmelikleri var.

Halkın takımıyız diye indirdiler ama halk pek umursamadı sanki. Üyelikte 10binlerce artış olmadı. Anca değişiklikten sonra üye olan 2-3 bin kişiye yaradı. Keşke insanlar klübünü sahiplenip üye olsa keşke 100 bin üyemiz olsa. O zaman yönetimlerin verdiği önergeler öyle pat diye geçmez. Kombine bile doğru dürüst alan yok ki. Problem taraftar olarak bizde aslında.
Ama üyelik alımlarında üye kalitesine bir çözüm bulmamız lazım (başkanın gözüne baktım beşiktaşlı olduğunu anladım potunu bir kenara koyarsak). Renklilerin truva atı gibi genel kurullarda oy kullanmasına camiayı karıştırmasına izin vermemek lazım.
Keşke disiplin kurulları işlese. Disipline verip klüpten çürük elmaları ihrac etse bu sefer de başkan muhalefeti klüpten atıyor diyecekler. İlla ki diyecekler.

Genel kurulun yapısı bir süre sonra divan kurulun yapısını ve kalitesini otomatikman etkiliyor. Ve giderek de kalabalıklaşıyor. Bana kalırsa belli bir süre klübe üye olanlar otomatikman divan kurulu üyesi olmamalı. Eski sporcular, klübe ciddi faydası olmuş kişiler (işadamları), eski başkanlar (yöneticiler değil), devlette görev yapmış nüfuz sahibi kişiler falan divan üyesi olmalı sadece. Yoksa iş yıllar içinde taksitle para ödeyip divan üyesi olunması gibi birşey oluyor. Divan kurulu üyeliği üst standartlarda nitelik gerektirmeli.
[ Son Düzenleme: 15 Kasım 2015, 14:10:55 Kartal Ç ]

Çevrimdışı LuceGel

Çebi gibi adamlar o kadar işinin gücünün arasında hizmete yoruyor kendini ayıptır bu adamı üzüyorlar.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ensar

Çözümlerden biri bu olabilir haklısın ama yapılan suiistimali görmezden gelmek yanlış bunu söylemek istiyorum. Ayrıca bu dediğinize de imkan var mi tüzük ne durumda bir bilgim yok , ayrıca sadece hakaret değil ki kardeşim adam çıkıyor olur olmaz delilsiz desteksiz yalan yanlış konuşuyor , mesela ahmet başkan maliyetine özel kesim demir yapmış parasını bile 6 ay almış , çıkıp hala bu konuda bile pislik yapılıyor , illa hakaret etmesine gerek yok yani , bi de ucuz olunca paralı askerler doluyor iyiler ile beraber , çok karışık çok.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı LuceGel

Halkın takımıyız diye indirdiler ama halk pek umursamadı sanki. Üyelikte 10binlerce artış olmadı. Anca değişiklikten sonra üye olan 2-3 bin kişiye yaradı. Keşke insanlar klübünü sahiplenip üye olsa keşke 100 bin üyemiz olsa. O zaman yönetimlerin verdiği önergeler öyle pat diye geçmez. Kombine bile doğru dürüst alan yok ki. Problem taraftar olarak bizde aslında.
Ama üyelik alımlarında üye kalitesine bir çözüm bulmamız lazım (başkanın gözüne baktım beşiktaşlı olduğunu anladım potunu bir kenara koyarsak). Renklilerin truva atı gibi genel kurullarda oy kullanmasına camiayı karıştırmasına izin vermemek lazım.
Keşke disiplin kurulları işlese. Disipline verip klüpten çürük elmaları ihrac etse bu sefer de başkan muhalefeti klüpten atıyor diyecekler. İlla ki diyecekler.
Fikret Orman döneminde 7000 bin kişi üye olmuş üyelikleri 2 yıl bekletilenler olmasaydı ben dahil bir o kadar kişi daha başvururdu.Klube üyelikleri önünü kapatacaklarına bağımsız denetçi kurul kurup renkli üyelerden temizlesinler.Başkana yönetime hakaret edende disipline gider gerekirse ihraç edilir.

Çevrimdışı cisse557

Çözümlerden biri bu olabilir haklısın ama yapılan suiistimali görmezden gelmek yanlış bunu söylemek istiyorum. Ayrıca bu dediğinize de imkan var mi tüzük ne durumda bir bilgim yok , ayrıca sadece hakaret değil ki kardeşim adam çıkıyor olur olmaz delilsiz desteksiz yalan yanlış konuşuyor , mesela ahmet başkan maliyetine özel kesim demir yapmış parasını bile 6 ay almış , çıkıp hala bu konuda bile pislik yapılıyor , illa hakaret etmesine gerek yok yani , bi de ucuz olunca paralı askerler doluyor iyiler ile beraber , çok karışık çok.

Kimse suistimali görmezden gelmeye çalışmıyor ki. Zarar vermeye çalışan çeksin cezasını. Ayrıca 6 ay olayını karıştıran adamlar kulübe çivi çakmış olanlar.

Çevrimdışı cisse557

Kimse suistimali görmezden gelmeye çalışmıyor ki. Zarar vermeye çalışan çeksin cezasını. Ayrıca 6 ay olayını karıştıran adamlar kulübe çivi çakmış olanlar.

Edit: çivi derken koltuğa.

Çevrimdışı Ferhat Türk

Rüzgar çıktı hadi bakalım :D
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Türkay

Savunun Rüzgar Sağnak çıktı :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı GD8

Ukalalık yapıyor yine...

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Şu Rüzgar denen adam o kadar itici, o kadar kendini beğenmiş bir insan ki daha cümlelerine başlarken laubalilik  seviyesi göklere ulaşıyor.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı GD8

Şu Rüzgar denen adam o kadar itici, o kadar kendini beğenmiş bir insan ki daha cümlelerine başlarken laubalilik  seviyesi göklere ulaşıyor.
Hele şu ağız mimiği yapıyor ya öyle itici ki

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

Atıf Keçeci ve Yalçın Karadeniz in bugüne kadar bir faydasını gören duyan var mı acaba

Bir bu Atıf var çektiğimiz birde topçu olan Atıf Şeysu  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Kasım 2015, 14:20:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sermaye arttırımından 80 milyon girdi 200 dedi Yağmur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başladı yine sıffır sıffır :kop:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ferhat Türk

Bu kadar itici bi adam görmedim ağız yapısı konuşu hareketleri falan böyle kişilerin orada ne işi olur Allah aşkına
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Kasım 2015, 14:26:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Doğru söylediği şeyler ve ama çok kötü anlatımı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ekrembaser

Ne diyo bu adam konuşmayı bilmiyor resmen

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kutay

rüzgar sağnak megolaman sanırım konuşmaları onu gösteriyor
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bu adam 50 kere de seçimlerde aday olsa birinde bile kazanamaz bu tavrı bu iticiliği bu söylemleri ile.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı cisse557

Tarzına birsey diyemem ama konuşmasını beğendim ben Rüzgarın.

Çevrimdışı Kadir G.

Ben, benim bir kaç diyeceğim var bu konuda.

Olay kısaca su , ipini koparan geliyor beşiktaş başkanlık makamına saygısızlık terbiyesizlik yapıyor.

Bunu nasıl mideniz , gururunuz , onurunuz , serefiniz kaldırabilir ?

Tamam bahsettiginiz gibi parası az olan seviyesiz demek değil , pırıl pırıl arkadaşlar var , çok haklısınız ama bu fiyat politikası suiistimal ediliyor bunu kabul etmek gerek. Bu isin çözümü fiyatı yükseltmek midir bilemiyorum üstüne kafa yormak gerek.

10 bin ödeyen herkes saygılı seviyeli mi olacak peki?

Üyelik ücretiyle orada konuşma yapacak seviyeyi ayıklaman imkansız.

Haddini aşana yaptırım uygulanır bu kadar basit.

Halkın takımı laflarının arkasına sığınmak şu kadar bin üyemiz olsun demekle bunların tutarlı tarafı yok.

Geçen sefer olduğu gibi yine reddedilecektir büyük ihtimalle onun dışında bunu dile getirmek bile Beşiktaş taraftar profliyle ters düşer.

Çevrimdışı Ensar

10 bin ödeyen herkes saygılı seviyeli mi olacak peki?

Üyelik ücretiyle orada konuşma yapacak seviyeyi ayıklaman imkansız.

Haddini aşana yaptırım uygulanır bu kadar basit.

Halkın takımı laflarının arkasına sığınmak şu kadar bin üyemiz olsun demekle bunların tutarlı tarafı yok.

Geçen sefer olduğu gibi yine reddedilecektir büyük ihtimalle onun dışında bunu dile getirmek bile Beşiktaş taraftar profliyle ters düşer.
Haklısın kardeşim aynı taraftayız zaten , ben bunları reddetmedim ki  :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !