Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7279788 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beslan katliamı ve Moskova tiyatro baskını aklıma geldi.

Bu kadar fazla ölü olması Fransız özel kuvvetlerinin zamanında Spetsnaz gibi başarısız olduğunu gösteriyo..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Bu kadar fazla ölü olması Fransız özel kuvvetlerinin zamanında Spetsnaz gibi başarısız olduğunu gösteriyo..
Fransa tvleri galiba TR ve Cumhurbaşkanına veriştiriyormuş. Siz beslediniz terörü vs diye.

@AigleBordeaux doğru mu
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sarp

Arkadaşlar inanamıyorum fransa sokaklarında çeşitli yerlerde çatışmalar var.
Stadın girişinde bir kişinin kesilmiş başından söz ediyor fransız basını.
Konser salonunda rehin alınan her insan ölmüş :( Allahım nasıl bir insan böyle korkunç bir işe karışır.
Allah adına can almak nedir. Allah'ın verdiği canı almak nedir :(

Çevrimdışı Sarp

Yusuf 10 dk. gibi bir sürede müdahale etmişler. Kuvvetle muhtemel bu insanlar infaz edildi :(

Çevrimdışı AigleBordeaux

Benim baktigim kanalda hayir ama simdi bir tur atayim
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı AigleBordeaux

Turkiye ustunde birsey gormedim daha ama gercek olabilir cunku zamaninda iside yardim edilmis dendi
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yusuf 10 dk. gibi bir sürede müdahale etmişler. Kuvvetle muhtemel bu insanlar infaz edildi :(

Keşke daha erken müdahale edilseydi. Barizdi çünkü ne yapacakları..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Turkiye ustunde birsey gormedim daha ama gercek olabilir cunku zamaninda iside yardim edilmis dendi
Tamamdır
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı atalay

Saldırıyı Işid üstlendiğine göre ilginç bir detay saldırı günü "13. Cuma"

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Saldırıyı Işid üstlendiğine göre ilginç bir detay saldırı günü "13. Cuma"

İşin içinde Işid varsa propaganda da vardır. Ama şuana kadar herhangi bir şey çıkmadı. Umarım çıkmaz da.

Çevrimdışı Sarp

Arkadaşlar bu çok büyük çok kirli ve korkunç bir sürecin başlangıcı maalesef...
Keşke buna şahit olmasaydık

Çevrimdışı Savaş

Arkadaşlar asıl sıkıntı bundan sonrası. Bu olayın ucu bizde patlayacak gibi görünüyor.

Bunlara siz müsamaha gösterdiniz, siz hortlattınız derlerse o zaman yandık.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Arkadaşlar asıl sıkıntı bundan sonrası. Bu olayın ucu bizde patlayacak gibi görünüyor.

Kusura bakmayın da hadi lan ordan derler , almanya fransa ıngiltere yıllardır bizim başımızda ki terör belalarinin besleyicileri , hem suçlu hem güçlü olacaklar öyle mi , yedirmezler , ölen masumlar üzücü ama bunu yapan da kendi liderleri kendi istihbaratları
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2015, 08:50:01 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Arkadaşlar bu passolig mevzusu nedir tam olarak , ben yurtdışında olduğum için daha yeni alacaktım , almayayim mi bekleyeyim mi , gs maçına kadar bu iş netlesir mi ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

Bugün saaat : 15:00'da Medipol başakşehir ile hazırlık maçımız var.D-smart veriyor isteyen arkadaşlar izlesin :)

Bu olaylar Gomez'i etkiler yalnız.Umarım bir an önce kurtulur etkisinden

Çevrimdışı Çağatay

Iyi de kendileri cok mu temiz sanki hepsi melek hepsi masum. Onlar hep terörü desteklediler gun geldi bumerang misali kendilerine döndü, millet olarak fransizlari günahım kadar sevmem ama terör heryerde terordur. Olan masum insanlara oldu. Bundan sonra da olan oralarda yasayan vatandaslarimiza olacak. Bize ne olur en fazla bi 200 yil kadar daha AB ye alinmayiz.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Bu olaylar Gomez'i etkiler yalnız.Umarım bir an önce kurtulur etkisinden

birşey olmaz etkilenmez :)

Çevrimdışı Kemal

Türkiye Avrupa için çok önemli bir konumda aslında , tam bir tampon bolgeyiz onlar için Ortadoğuyla , bu olay Ortadoğu da sıradan bir gün olayı ,daha geçen gün 200 çocuğu infaz ettiler .Ege Denizinde hergün 10 kişi ölüyor.  O yüzden biz bu pislige alisigiz onlar düşünsün ve unutmamalari gerek ortada bir pislik varsa herkese sirayet eder. Pisligi bu dünyadan kazimak gerek.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ŞENOL GÜNEŞ den Yonetime :
Quaresmadan memnunum , eksiklerini zamanla giderecekrir , Suan için en onemli sikintimiz Quaresmanin KOLAY KART GÖRMESİ. Kendisiyle sik sik bu konu uzerinde konuşuyorum , Takima katki saglayan bir Ricardoya her zaman ihtiyacim olur...

Kaynak : MİLLİYET
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ŞENOL GÜNEŞ den Yonetime :
Quaresmadan memnunum , eksiklerini zamanla giderecekrir , Suan için en onemli sikintimiz Quaresmanin KOLAY KART GÖRMESİ. Kendisiyle sik sik bu konu uzerinde konuşuyorum , Takima katki saglayan bir Ricardoya her zaman ihtiyacim olur...

Kaynak : MİLLİYET

Kaynak olmasaydı belki inanırdım :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gomez Dun Lowun gozune fazlasiyla girmistir diye düşünüyorum
Fazla Topla bukusamadi ama Cok mucadele etti , Cok kostu , Orta sahaya gelip rakipten top caldi bunlari görmüştür Low..
Ayrica Fizik olarak ne kadar iyi durumda oldugunuda görmüş olduk cok diri MasaAllah :super:
Bir Net Gol kacirdi ama olur okadar her vurdugu Gol olacak diye bir sey yok ama dusuncesi cok iyiydi Ters koseye Asacakti tavana ama olmadi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Gomez Dun Lowun gozune fazlasiyla girmistir diye düşünüyorum
Fazla Topla bukusamadi ama Cok mucadele etti , Cok kostu , Orta sahaya gelip rakipten top caldi bunlari görmüştür Low..
Ayrica Fizik olarak ne kadar iyi durumda oldugunuda görmüş olduk cok diri MasaAllah :super:
Bir Net Gol kacirdi ama olur okadar her vurdugu Gol olacak diye bir sey yok ama dusuncesi cok iyiydi Ters koseye Asacakti tavana ama olmadi..

gol'ü kaçırmasa daha iyi olurdu ama diğer yandan evet fizik olarak baya iyi görüntü verdi :) Böyle devam ederse Gomez yine löw'ün göz bebeği olur :)

Çevrimdışı LuceGel

Gomez % 70 lerde henüz 2.devre tam fit olacaktır.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...