muhakkak ama zaten gelmeden oncede onyargılıydım cnk ornegi var bir kez yaklasmıs sike mike ben anlamam sonucta sıfır kupa winner değil ama suan iyi yolda avrupada beceremez diyorduk ilk haftalarda cokuste olurdu diyordum duk fakat tersi oldu umarız bu boyle istikrarlı olurda sonuca yaklasırız ben hep tersi yonde yorum yazıyorum kotuye alıstırdılar bizi:))
hamza , aykut ve bunları çoğaltabiliriz bunlar winner mı . .
Bu winner olayına fazla takılıp kalıyorsunuz yani hayatında şamp. olamamış bi sporcu veya bu hoca şampiyon olamayacak diye bişey yokki abi. bununla alakalı yüzlerce örnek bulurum ama gerçekten vaktim yok.
Düşüşe geçmeyiz inşallah bu hafta bursaspor maçı gibi maçlar olacak her hafta iyi oynayamız , zaten oynasak bayern falan oluyoruz. bu ligde bana göre alternatifsiz takım ile bu seviyede bu futbolu oynamamız bile mucize normalde şenol hocanın bu sistemi oynatması için Atiba - tolgay lazımdı. ama atibanın yanınaa oguzhan sosa koyarak bi şekilde oynattı.. bence ortada destek verilmesi gereken bi oyun var.
ben şenol hocanın bilicin son haftalarda yaptıgı hataları tekrarlamayacagını ve futbolcularımızın her geçen sene tecrübe kazanmasından dolayı bu şekilde gittiğimiz takdirde tünelin ucunu göreceğimize inancım tam.