Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7288944 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı AigleBordeaux

Hadi abi kaleci nasıldır iyi midir anlat da dinleyelim :D
Bence ayaklari kotu bir kaleci
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Ozan bey , hangi ortam bu ortam şenol hoca gidince iyisimi gelecek.. daha önce şenol hoca hakkında söylemediğiniz olumsuz düşünce yoktu fakat 11 haftadır Beşiktaş belki çok üst düzey değil ama rakiplerine oranla daha iyi oynayan ve daha iyi skorlar alan takım biziz..

Ayrıca buralarda başarısız olursa veya şampiyon olamaz yorumları yapmak en kolayı 7 - 8 yılda bi şampiyon oluyoruz bu yorumu yapanlarda sezon sonu ben dedim diye konusuyor..

Şenol Hocada bizi şampiyon yapamaz ise dahada kimse yapamaz ..

muhakkak ama zaten gelmeden oncede onyargılıydım cnk ornegi var bir kez yaklasmıs sike mike ben anlamam sonucta sıfır kupa winner değil ama suan iyi yolda avrupada beceremez diyorduk ilk haftalarda cokuste olurdu diyordum duk fakat tersi oldu umarız bu boyle istikrarlı olurda sonuca yaklasırız ben hep tersi yonde yorum yazıyorum kotuye alıstırdılar bizi:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2015, 23:56:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hadi abi kaleci nasıldır iyi midir anlat da dinleyelim :D

İyi kaleci :D

Ama algıdan kaybeder. Olimpiakos'un Atletiko'dan aldığı Roberto hamlesine benzer bir hamle olur. Tutarsa alacağımız herkesten büyük katkı verir tutmazsa Runje :D

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AigleBordeaux

Ama algıdan kaybeder. Olimpiakos'un Atletiko'dan aldığı Roberto hamlesine benzer bir hamle olur. Tutarsa alacağımız herkesten büyük katkı verir tutmazsa Runje :D
Abi mac kurtarirmi?

Çevrimdışı Kadir G.

Mandanda bu kadar mı zordur anlamıyorum niye fantazilere giriyoruz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

muhakkak ama zaten gelmeden oncede onyargılıydım cnk ornegi var bir kez yaklasmıs sike mike ben anlamam sonucta sıfır kupa winner değil ama suan iyi yolda avrupada beceremez diyorduk ilk haftalarda cokuste olurdu diyordum duk fakat tersi oldu umarız bu boyle istikrarlı olurda sonuca yaklasırız ben hep tersi yonde yorum yazıyorum kotuye alıstırdılar bizi:))

hamza , aykut  ve bunları çoğaltabiliriz bunlar winner mı . .

Bu winner olayına fazla takılıp kalıyorsunuz yani hayatında şamp. olamamış bi sporcu veya bu hoca şampiyon olamayacak diye bişey yokki abi. bununla alakalı yüzlerce örnek bulurum ama  gerçekten vaktim yok.

Düşüşe geçmeyiz inşallah bu hafta bursaspor maçı gibi maçlar olacak her hafta iyi oynayamız , zaten oynasak bayern falan oluyoruz. bu ligde bana göre alternatifsiz takım ile bu seviyede bu futbolu oynamamız bile mucize  normalde şenol hocanın bu sistemi oynatması için Atiba - tolgay lazımdı. ama atibanın yanınaa oguzhan sosa koyarak bi şekilde oynattı.. bence ortada destek verilmesi gereken bi oyun var.

ben  şenol hocanın bilicin son haftalarda yaptıgı hataları tekrarlamayacagını ve futbolcularımızın her geçen sene tecrübe kazanmasından dolayı bu şekilde gittiğimiz takdirde tünelin ucunu göreceğimize inancım tam.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mandanda bence O kadar da zor . .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Kasım 2015, 00:04:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi mac kurtarirmi?

Kurtarmaz. Çünkü sivrilen yanı yok Fabri'nin. Ne refleksleri çok iyi, ne hava topları, ne çıkışları.

Her şeyi vasat üstü ama hiçbir şeyi tam değil. Hata yapmaz, maç da kurtarmaz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AigleBordeaux

Fransada Mandanda ve Nkoulou sezon sonu gitmek istiyor , imzalama parasi almak için yaziyordu
[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2015, 00:07:14 AigleBordeaux ]

Çevrimdışı Kadir G.

Fransada Mandanda ve Nkoulou sezon gitmek istiyor , imzalama parasi almak için yaziyordu

Minimum 2.5-3 milyon bonservis verilecek imza parasına takılmamamız lazım. Yine 3 liraya iş görecek isim yerine 1 liraya yarım yapamalak transfer yapmayalım. Bir uç Mario Gomez bir diğeri Fabri vs. Ol-maz.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Minimum 2.5-3 milyon bonservis verilecek imza parasına takılmamamız lazım. Yine 3 liraya iş görecek isim yerine 1 liraya yarım yapamalak transfer yapmayalım. Bir uç Mario Gomez bir diğeri Fabri vs. Ol-maz.
Evet ama mandanda ocakta gelmek istemez belki daha fazla imza parasi için

Çevrimdışı legendmaster

Çevrimdışı Kadir G.

Evet ama mandanda ocakta gelmek istemez belki daha fazla imza parasi için

Bağlayabileceksek para kaleci dışındaki eksiklerimize harcanabilir. Ha Tolga oynamış ha Fabri fark görmüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Kasım 2015, 00:14:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Kasım 2015, 00:16:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Olacağını sanmıyorum. Doydoy gibi buna da tepki gelir alamazlar niyet olsa da.

Çıtayı yükseltip böyle saçma işlere, hele ki kalede girilmez.

Adam akıllı oturup masaya Mandanda'yı alsınlar. İmza parası 4 yıllık kontrata bölerler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Kasım 2015, 00:21:46
  • Beşiktaş / Bodrum
https://twitter.com/firatgunayer/status/664566437323915265

fırat sallıyor

Yav öf be.

Türk basını haber yapar, İngilizler çevirir orada haber yapar bizimkiler çevirir orayı kaynak gösterir. Badem de buna kabuklu yemiş olur.

Bıkmadılar şu döngüden.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Tolga

Ospina'yı kiralayabilsek keşke.

Transferi ilk gündeme geldiğinden bu yana adama özel bir hayranlığım var :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kurtarmaz. Çünkü sivrilen yanı yok Fabri'nin. Ne refleksleri çok iyi, ne hava topları, ne çıkışları.

badem ospina demiş mandandadan iyi midir ?

Çevrimdışı AigleBordeaux

Mouez Hasseni nasil buluyor sunuz?
[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2015, 00:30:41 AigleBordeaux ]

Çevrimdışı 38life

Bence bizim kaleci alırken adaylarda arayacağımız en önemli özellik "pozisyon alma" olmalı. Yıllardır kalecilerimizin beceremediği şey bu. Pozisyon alması çok iyi olsun geri kalan özellikleri çok harika olmasa da olur.

Çevrimdışı kartalizm

@çağrı velinin durumu ne ?antremanlara başlamış bugün sence ne zaman süre almaya başlayabilir.
türkiyede 2 büyük var biri BEŞİKTAŞ biri 70 lik rakı