Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7292249 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Demba Ba dolayısıyla Çin liginden ve Mart ayında yeni sezonun başlayacağından söz açıldı. Merakla bekledim ama kimse yazmayacak galiba . O zaman ben sorayım .... Ersan'ı devre arasında Çin'e satmaktan vazgeçtik galiba  :) Ne dersiniz  :alala:
Devre arası gitmesi imkansız gibi.Şampiyonluğa giden takımın ilk 11 oyuncusu satılmaz.
Sene sonu gidebilir.Oynadığı oyunla fiyatını da arttırabilir.Ersan'dan para kazanmak klüp tarihinin finansal açıdan en başarılı işlerinde top 10'a girer:)

Çevrimdışı mellfred

Demba Ba dolayısıyla Çin liginden ve Mart ayında yeni sezonun başlayacağından söz açıldı. Merakla bekledim ama kimse yazmayacak galiba . O zaman ben sorayım .... Ersan'ı devre arasında Çin'e satmaktan vazgeçtik galiba  :) Ne dersiniz  :alala:
ersan'ı çin'e, sosa'yı araplara satmak lazım. ikisi de gitmeli para ederlerken. ha devre arası yahut sene sonu farketmez.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Kasım 2015, 22:52:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Abi artık satmanın bir faydası kalmadı. O zaman isteme sebebimiz bütçe oluşturmasıydı. Ama hali hazırda zaten 15 milyon euro civarı hakkımız var. Kaleci ve stoper alınacak gibi duruyor sadece bu paranın yarısı bile harcanmadan biter o iş.

İlla satılacaksa yazın satılır ki yeni sezon için bütçe oluştursun. Detayları bilmiyorum, normalde finansal fair play 2 sezonluk periyotlarla değerlendirilir. Ama transfer bütçesinde sattığın kadar harca kuralı sezonluk sanırım bize dayatılan.

Yani harcamadığımız miktar kalsa bile devretmeyecek yaza. Yaza bize kaynak lazım. O kaynak da bedelsiz oyuncu alamazsak, Sosa+Ersan olma ihtimali yüksek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mellfred

Çok da kritik zamanlarda döndü bu toplar direklerden.

Fener'inki girse maç dönerdi. Eskişehir direk puan alacaktı. Rize maçı zaten bıçak sırtı gitti. Bursa maçında da iyi değildik.

Bunlar illa ki olacak da tabelaya bakıp çok aldanmadan hataları düzeltmek gerek, ki hoca bunu demeçlerinde sürekli dile getiriyor.

Oyunu parça parça oynuyoruz, kabul zaten 80 dakika bu tempo ile saldırsak Bayern oluyoruz bu beklentim yok. Ancak 15 dakika tempo yaptıktan sonra eğer gol atamadıysak  10 dakika oyunu teslim etmek çok sıkıntı yaratıyor.

Gol atmışsak zaten genelde maç kopuyor ama atamadıysak da dinlenirken şu topu set ile çevirmeyi hala öğrenemedik. Pas sayımız mükemmel dinlenerek yapamıyoruz o pasları sürekli aktif pas aktif pas bir yerde de kayış kopuyor işte.

Tolgay bu açıdan çok önemliydi. Burada hocanın tercih hataları da  öne çıkıyor. Maça Quaresma ile başlamak en büyük sıkıntı. Kapanmayan takımlara Necip kapananlara Sosa ile çıkıyor ki tam tersini yapmalı.

Kapanan takımlar sert oynuyor ve ortasaha düşüyor bloklar arasında gide gele. Necip Oğuzhan doğru tercih bu takımlara karşı ki hep 2. yarı Necip'i alıyor açamayınca. Açık takımlara zaten saldır Oğuzhan Sosa ile onlarla japon kale oynarsın 6-2 7-3 kazanırsın gerekirse hep biz fazla atan oluruz.

9 oyuncuyu oturttu kaldı sadece 2 tercih artık şunları da denemekten vazgeçip doğru olanı yaparsa çok daha istikrarlı olacak her şey.
güzel tesbitler yapmışsın çağrı.
kapanan dirençli takımlara karşı takımın tüm kozlarını aynı anda sürmek ikinci yarı bizi oyundan da koparıyor.
örneğin quaresma bu maçlarda 2.  yarı yorulmuş rakibin üstüne salınmalı. çok daha etkin olur hem kendi oyununu oynama fırsatı yakalayabilrse kendisi de mutlu-motive olur.
necip git gelin çok olduğu maçta duvar olur ama kapalı defansta karşı gereksiz olur

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Kasım 2015, 23:03:02
  • Beşiktaş / Bodrum
İyi hatırlamayanlar için; 100. yılda Lucescu ile 4 galibiyet 4 beraberlik ile başlamıştık ve hoca çok sorgulanıyordu.

Israrla ben sizden 12 hafta istedim diyordu 12 hafta yani 3 ay. Gerçekten de ondan sonra takım kayışını kopardı önüne geleni devirdi.

O zaman da kadro dardı oyuncular winnerdı. Bu kez kadro yapısı biraz farklı, genç, tutkulu ve disiplinli. Duyguları bir yana bırakarak söylüyorum Beşiktaş şampiyonluğun en net favorisidir. Sıkarsa kendi ayağına sıkar.

Hakemlerle önü kesilebilir mi? 2 sarı 1 kırmızı ile olur, ama onun da önünü kesmiş hoca itirazlar yerli yerinde oluyor. Onun dışında oyun içinde hakemin kesmesi zor Beşiktaş'ı. Çünkü geçen sene gibi 5 kez gelip 1-0'a yatmıyor takım.

20 kez geliyor 10 kez vuruyor. Kaç tanesini kesecek hakem o top illa girecek içeri. Oynadığımız tüm maçlarda gol attık bu sene boş geçtiğimiz maç yok.

Taraftar akıllı olsun, paralar zamanında yatsın bu takım bu sene şampiyon olacak, başka engel yok. Şurada derbiyi kazanınca Galatasaray devre dışı kalacak. Şaka gibi geliyor ama daha 16. haftada 10 puan fark atacağız bu nasıl bir kaos onlar için hayal edin.

Galatasaray zaten yorganı ayağına göre uzatıp sonucu kabullendi bu 2-3 sene gidecek. Biz derbide vurunca evi ateşe vermiş olacağız sadece yoksa zaten her yer benzin kokuyor bir kibritlik iş kaldı. Devamında storelarda zararlar, taraftar tepkisi derken zaten maddi olarak zordalar tam çöküşe geçecekler.

Bir diğer kaos ise sene sonu. İşin sonunu getirebilirsek Fener'in krizi çok daha büyük olacak. Bu sene harcanan para 90 milyon euro. Borç 1 milyarı çoktan geçti. Şampiyon olduğunda o para karadeliğe gidecek. Bu sene Avrupa'ya katıldığı için finansal fair play kontrolüne de gireceği için seneye bu sene Galatasaray'a olan Fener'e olacak.

Bu yüzden bu sene çok önemli. Bu sene aynı zamanda seneye de olmak demek. 2 sene olmak 3. sene daha da rahat olmak demek. Ondan sonra biraz krizden çıkarlar ve lige ayar çekilir ama biz çoktan 15 sene boyunca ensemizde boza patlatan onursuzların üstüne basmış oluruz.

Şampiyonluk sayılarında fark iner, Beşiktaşlı çocuk sayısı artık, siyah beyaz giyimde tekrar moda olur. Orman ve Güneş de efsane olurlar. Bunlar ütopya ya da hayal değil. Sadece birlik olursak olacak olanlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi artık satmanın bir faydası kalmadı. O zaman isteme sebebimiz bütçe oluşturmasıydı. Ama hali hazırda zaten 15 milyon euro civarı hakkımız var. Kaleci ve stoper alınacak gibi duruyor sadece bu paranın yarısı bile harcanmadan biter o iş.

İlla satılacaksa yazın satılır ki yeni sezon için bütçe oluştursun. Detayları bilmiyorum, normalde finansal fair play 2 sezonluk periyotlarla değerlendirilir. Ama transfer bütçesinde sattığın kadar harca kuralı sezonluk sanırım bize dayatılan.

Yani harcamadığımız miktar kalsa bile devretmeyecek yaza. Yaza bize kaynak lazım. O kaynak da bedelsiz oyuncu alamazsak, Sosa+Ersan olma ihtimali yüksek.

Ben aslında iki amaçla sordum soruyu.
1-) Ersan Kasımpaşa maçında çok arandı gibi yani burada yorumlar öyleydi. Bu tabi hani bulunmadığı yerde Abdurrahman Çelebi derlermiş  :) öyle bir durum mu ?

2-) Devre arası hızlı bir stoper alıyoruz galiba. O zaman da Ersan para ederken satılabilir mi ?

Yukarıda yorumlarda şampiyonluğa giderken satılmamalı görüşü vardı. Ben de aynı kanaatteyim. Dimyat'a Balanta'ya giderken eldeki Ersan'dan da olmayalım
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mellfred

Eskişehir, Fener, Rize, Bursa maçlarında rakiplerin birer topları direkten döndü. Hepsini de 1 farklı yendik. Ligde 11 maçın 4'ünde rakipler direğe vurdu. Bizim için çok ilginç bir durum. :)
karma,  bu yıl bizi şampiyon yapacak  :nargile:

Çevrimdışı EMİR EMRE

2020'li yıllarda batması muhtemel iki klüp var; Galatasaray ve Trabzonspor. Antalya ise bu sene ligden düşerse bir daha doğrulması zor. Futbol para işidir, başka bir şey değil. Aşk tutku finansal kaynağa dönüşmezse bir şeye yaramaz. Karamsar tahmin olabilir ama futbol aklım bana bu üç tezin gerçekleşme ihtimalinin varlığını hissettiriyor. Battı derken kulübün kapısına kilit vurulması akıllara gelmesin, 2-3 sene Avrupa'da olmamak transfer yapamamak, orta sıra takımı olmak benim için batmadır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Kasım 2015, 23:14:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Biraz iç dökmek gibi olacak ama bunu da yazayım bu son :D

Türkiye'nin ülke olarak da Beşiktaş'ın da başarısız olmasının temel sebebi, temel amacın bir şeyi düzeltmek değil düzelten kişi olmak isteği. Yani oraya A kişisi bir şekilde çıktıysa amaç şampiyon olmak için o kişiyi hayal ettiğin X kişisine dönüştürmek olmuyor. Oraya B kişisini çıkarmak oluyor.

Eleştiri tamamen B Kişisi gelsin diye yapılıyor. Ama böyle bir kahraman yok, kolay kolay da öyle über zeka süper planlı bir adam çıkmıyor. Çıkmış işte 100 yılda 1 tane onu da andık bugün. Bizde de o kişi Seba'ydı.

Burada bu kadar eleştiri yapılıyor Orman üzerine. Kendi adıma amacım onu indirip oraya birisini koyma isteği değil. Ona kendimce doğru olanı göstermek. Herkesin amacı bu olsa zaten yanlış iş yapılma şansı çok az. Çünkü bu sistemdir.

Sistemin olduğu yerde başkan kim olursa olsun sadece imza yetkisinden ibaret olur. Sistem işler. Kamu, taraftar onu doğru olanı yapmaya zorlar. Bizim sayımız çok değil Türkiye'deki rakiplerimize göre yarı yarıyayız. Lakin aktif taraftar olarak bu sayılar eşit.

Her takımı maddi olarak 400-500 bin taraftar destekliyor fazlası değil. O yüzden farklar çok az. Kalanı tamamen birliktelik.

Fener dediğin şey para ile gücü hissetme isteği. En iyisi gelsin deneyelim bakalım ne olacak görelim mantığı.

Galatasaray dediğin yarı Fener olmak yarı Beşiktaş olmak isteyen arada sıkışmış kalmış bir takım. İkisi de olamadığı için böyle nefret mıknatısı bir takım oldu çıktı zaten. En çok taraftarımızı da 2000'li yılllar ve sonrasında bu takım çalmıştır bize düşman Fener olarak göstererek. Etrafınızda nasıl bilmiyorum ama genelde Beşiktaşlı çocuklar Fenerli olmadılar Galatasaraylı oldular bu 15 yılda.

Biz şu 10 yıl tüp gaz tarafından bu hale getirildik. Yoksa kendi yağında kavrulan güzel bir takımdık. Şimdi kendimizi öyle böyle bulmak üzereyiz. Ara geçiş dönemi 4-5 yıl daha sürecek. Ama şampiyonluklarla geçmesi için artık birbirimizi yemeyi bırakmamız gerek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Kasım 2015, 23:15:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben aslında iki amaçla sordum soruyu.
1-) Ersan Kasımpaşa maçında çok arandı gibi yani burada yorumlar öyleydi. Bu tabi hani bulunmadığı yerde Abdurrahman Çelebi derlermiş  :) öyle bir durum mu ?

2-) Devre arası hızlı bir stoper alıyoruz galiba. O zaman da Ersan para ederken satılabilir mi ?

Yukarıda yorumlarda şampiyonluğa giderken satılmamalı görüşü vardı. Ben de aynı kanaatteyim. Dimyat'a Balanta'ya giderken eldeki Ersan'dan da olmayalım

1. de anlattığın gibi abi çok iyi olduğu için değil alternatifi çok kötü olduğu için oldu o durum :)

2.si de evet satılmamalı. Ersan'dan iyisini alıp onu yedeklemek olmalı amaç. Yazın devre arasında aldığımızdan daha da iyisini alıp Ersan'ı satıp devre arası aldığımızı yedeklemek asıl amaç olmalı bence.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AigleBordeaux

Nkoulou gelirmi ben begeniyorum
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Kasım 2015, 23:26:35
  • Beşiktaş / Bodrum

Yedirirler mi, sanmam ama alabileceğimiz en iyi stoper olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ekrembaser

Demba ba gelmesin gs ye 3 yaşındaki oğluma demba kışın dondurma yemiş hasta olmuş ondan oynamıyo diyorum gelirse açıklayamam inşallah bu işin Aslı yoktur.

Çevrimdışı atalay

Bordeaux - Marsilya arası 650 km filan olması lazım. Al-Gel.

Başka türlü mümkün değil, alamayız.  :D

Çevrimdışı mellfred

Biraz iç dökmek gibi olacak ama bunu da yazayım bu son :D

Türkiye'nin ülke olarak da Beşiktaş'ın da başarısız olmasının temel sebebi, temel amacın bir şeyi düzeltmek değil düzelten kişi olmak isteği. Yani oraya A kişisi bir şekilde çıktıysa amaç şampiyon olmak için o kişiyi hayal ettiğin X kişisine dönüştürmek olmuyor. Oraya B kişisini çıkarmak oluyor.

Eleştiri tamamen B Kişisi gelsin diye yapılıyor. Ama böyle bir kahraman yok, kolay kolay da öyle über zeka süper planlı bir adam çıkmıyor. Çıkmış işte 100 yılda 1 tane onu da andık bugün. Bizde de o kişi Seba'ydı.

Burada bu kadar eleştiri yapılıyor Orman üzerine. Kendi adıma amacım onu indirip oraya birisini koyma isteği değil. Ona kendimce doğru olanı göstermek. Herkesin amacı bu olsa zaten yanlış iş yapılma şansı çok az. Çünkü bu sistemdir.

Sistemin olduğu yerde başkan kim olursa olsun sadece imza yetkisinden ibaret olur. Sistem işler. Kamu, taraftar onu doğru olanı yapmaya zorlar. Bizim sayımız çok değil Türkiye'deki rakiplerimize göre yarı yarıyayız. Lakin aktif taraftar olarak bu sayılar eşit.

Her takımı maddi olarak 400-500 bin taraftar destekliyor fazlası değil. O yüzden farklar çok az. Kalanı tamamen birliktelik.

Fener dediğin şey para ile gücü hissetme isteği. En iyisi gelsin deneyelim bakalım ne olacak görelim mantığı.

Galatasaray dediğin yarı Fener olmak yarı Beşiktaş olmak isteyen arada sıkışmış kalmış bir takım. İkisi de olamadığı için böyle nefret mıknatısı bir takım oldu çıktı zaten. En çok taraftarımızı da 2000'li yılllar ve sonrasında bu takım çalmıştır bize düşman Fener olarak göstererek. Etrafınızda nasıl bilmiyorum ama genelde Beşiktaşlı çocuklar Fenerli olmadılar Galatasaraylı oldular bu 15 yılda.

Biz şu 10 yıl tüp gaz tarafından bu hale getirildik. Yoksa kendi yağında kavrulan güzel bir takımdık. Şimdi kendimizi öyle böyle bulmak üzereyiz. Ara geçiş dönemi 4-5 yıl daha sürecek. Ama şampiyonluklarla geçmesi için artık birbirimizi yemeyi bırakmamız gerek.
özellikle takım için aktif taraftar tezin  doğru.yaşadığım yerde alayı  fbgs'li. ama sorsan bugüne kadar bir tane çorap almamıştır kulübünden.
takımı için çoğunlukla bizler para harcıyoruz çünkü bizde "ben harcamazsam kim harcayacak aklı var, onlarda,ne de olsa harcayan birileri var" fikri hakim. bu da bizi dengeliyor
ve biz iki yıldır çok popüleriz. iki sene kafaya oynayan takım bu yıl ligin aklı oldu.
beşiktaşın kadrosu yetersizciler, bu sene en iyi orta sahanın  beşiktaşta olduğunu gizleyemiyor. çocukların ağzından demba'ba şarkıları düşmüyor nicedir. tabloya baktıklarında çoğunlukla beşiktaşı lider görüyorlar, meraklanıp bakıyorlar artık. renkleri güzel amblemi güzel takımız. yeniden alacağız o körpe akılları az kaldı.
geçenlerde  çocuğun biri dedi, kuzenim fenerden beşiktaş'a geçti dedi. içimden küçük küçük dans ettim valla

Çevrimdışı Kadir G.

@FutbolArenaTR: Umut Bulut, önümüzdeki sezon 1.850 bin Euro garanti ücret ve maç başı 15 bin Euro alacak.

Gomez hariç tüm takımdan fazla alacak. :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Kasım 2015, 23:45:37
  • Beşiktaş / Bodrum
özellikle takım için aktif taraftar tezin  doğru.yaşadığım yerde alayı  fbgs'li. ama sorsan bugüne kadar bir tane çorap almamıştır kulübünden.
takımı için çoğunlukla bizler para harcıyoruz çünkü bizde "ben harcamazsam kim harcayacak aklı var, onlarda,ne de olsa harcayan birileri var" fikri hakim. bu da bizi dengeliyor
ve biz iki yıldır çok popüleriz. iki sene kafaya oynayan takım bu yıl ligin aklı oldu.
beşiktaşın kadrosu yetersizciler, bu sene en iyi orta sahanın  beşiktaşta olduğunu gizleyemiyor. çocukların ağzından demba'ba şarkıları düşmüyor nicedir. tabloya baktıklarında çoğunlukla beşiktaşı lider görüyorlar, meraklanıp bakıyorlar artık. renkleri güzel amblemi güzel takımız. yeniden alacağız o körpe akılları az kaldı.
geçenlerde  çocuğun biri dedi, kuzenim fenerden beşiktaş'a geçti dedi. içimden küçük küçük dans ettim valla

Ben MAF'ı yakalayamadığım için popülarite olarak 100. yılı çok net hatırlıyorum. 2009 sönüktü zaten.

100.yılda Beşiktaş şampiyon oldu, 2004 senesi başı 6'da 6 ile girdi sanırım. Ben böyle bir hava hatırlamıyorum. Galatasaray zaten devre dışıydı o ara Fenerlilerin bu kadar korktuğunu hatırlamıyorum.

Maça çıkıyorduk ilk 15 dakikada 2-0 oluyordu ve rakip maçı bırakıyordu. Lucescu ise klasik işareti ile oyunu soğutun yeter diyordu ve maç 3-0 bitiyordu. Derbiye çıktıklarında ayakları titriyordu resmen.

Kendinden emin 11 oyuncu, Üzülmez'in suratındaki hırs, Sergen'in yapacak bir şeyiniz yok yeneceğiz bakışları, Zago'nun liderliği, İlhan'ın karizması. Chelsea galibiyeti.. İnanılmaz bir 2 yıldı daha mutlu olduğumu hatırlamıyorum.

O yüzden henüz tatmin etmiyor beni oynanan oyun. Daha da ezmeliyiz çok daha erken bitmeli maçlar. Antalya maçı sonrası Fenerlilerin yorumları gibi olmalı çoğu hafta. ''Adamları durdurmak imkansız.''
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Ersani devre arası satmak kendi ayagimiza sıkmak olur , zaten hoca böyle bir şey yapmaz yaptirmaz.  Pektemek kaynıyor arada , müzmin emeklimiz.

Çevrimdışı can1903

Serdar Bilgili, Yıldırım Demirören, Fikret Orman yemek yemiş.

2016 Mayıs seçimi başlamadan bitmiş.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Ligin 2. yarısında içerideki 8 maçımızı da almak lazım ki maçlara bakınca olmayacak birşey de değil.(Mersin-Eskişehir-Kayseri-Osmanlı-Gençlerbirliği-Bursa-Gaziantep-Antalya)

9 deplasman maçının 4 tanesini İstanbul'da oynayacağız.(Fb-Gs-Başakşehir-Kasımpaşa)

Geriye kalan 5 deplasmanda Sivas-Akhisar-Konya-Ts-Ç.Rize

Yani kısacası 2. yarı 5 kez İstanbul dışına çıkacağız. Bu bir yerde avantaj fakat maçların zorluk derecesine bakarsak bir yandan da dezavantaj.

İlk yarıyı 42-44 ile bitirip, içerideki tüm maçları alabilirsek deplasmanda alınacak 10-12 puan bile bizi şampiyon yapar ki daha fazlasını da alırız zaten.

İçeride oynayacağımız maçlar içerisinde belki Bursa maçında puan kaybı olabilir.

@Çağrı şampiyonlukla ilgili yukarıda yazdıklarını okuyunca dün yazdıklarım aklıma geldi.

Bu yıl şampiyonluk gerçekten çok yakın. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bordeaux - Marsilya arası 650 km filan olması lazım. Al-Gel.

Başka türlü mümkün değil, alamayız.  :D
Oyuncu kaçirma teknigi :lol:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Ben MAF'ı yakalayamadığım için popülarite olarak 100. yılı çok net hatırlıyorum. 2009 sönüktü zaten.

100.yılda Beşiktaş şampiyon oldu, 2004 senesi başı 6'da 6 ile girdi sanırım. Ben böyle bir hava hatırlamıyorum. Galatasaray zaten devre dışıydı o ara Fenerlilerin bu kadar korktuğunu hatırlamıyorum.

Maça çıkıyorduk ilk 15 dakikada 2-0 oluyordu ve rakip maçı bırakıyordu. Lucescu ise klasik işareti ile oyunu soğutun yeter diyordu ve maç 3-0 bitiyordu. Derbiye çıktıklarında ayakları titriyordu resmen.

Kendinden emin 11 oyuncu, Üzülmez'in suratındaki hırs, Sergen'in yapacak bir şeyiniz yok yeneceğiz bakışları, Zago'nun liderliği, İlhan'ın karizması. Chelsea galibiyeti.. İnanılmaz bir 2 yıldı daha mutlu olduğumu hatırlamıyorum.

O yüzden henüz tatmin etmiyor beni oynanan oyun. Daha da ezmeliyiz çok daha erken bitmeli maçlar. Antalya maçı sonrası Fenerlilerin yorumları gibi olmalı çoğu hafta. ''Adamları durdurmak imkansız.''

@Çağrı böyle anlatmaya devam edersen gece gece balkonlara Beşiktaş bayraklarını astıracaksın :D

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Serdar Bilgili, Yıldırım Demirören, Fikret Orman yemek yemiş.

2016 Mayıs seçimi başlamadan bitmiş.

Normalde başka Beşiktaşlı 3'lüsü olsa "camia içerden birleşti ne güzel başkanlar hep bir arada, bizi kimse yıkamaz" denilebilirdi. Ancak işin içinde YD olunca insan pozitif yorum yapamıyor. Umarım seçimle ilgili değil de bu seneki şampiyonluğa katkı sağlamaya yönelik bir görüşmedir.

Çevrimdışı atalay

bence son haftalarda kanat oyuncularının oyuna katkı yapmak yerine
firen olmasından kaynaklanıyor orta sahanın üzerine aşırı yük biniyor.
aslında bizim beklerin hücuma çok fazla katkı vermesi çokda önemli değil çünkü kanatlarda
çok baskın oyuncular var zaten oyunu onlar domine ediyor işte son maçlarda bunu yapmamaları
orta sahada sıkıntı yaratıyor.

Quaresma ve Töre ile oynadığımız zaman birbirinden uzak ve kopuk oynuyoruz. Çoğu zaman alışılmış hücum şablonlarının dışına çıkıyoruz.

Şenol Güneş öndeki oyunculara özgürlük tanıdığı için bekleri genelde öne çıkarmıyor. Savunma ehemmiyeti için. Özellikle rakip oyunu epey geride kabul ettiği yada biz rakibi geriye ittiğimiz bölümlerde bekler orta çizginin ilerisine çıkıyor. Fakat alan oyunu iyi oynayan ön ve orta alanda baskı merkezlerini doğru kurgulayan takımlar Atiba ve Ozzie'yi kilitliyor. O zamanda oyun kurmakta sıkıntılar yaşıyoruz.@Necmi abi.

Töre'nin bire birleri dışında oyunu kanatlardan domine etmemiz mümkün değil lakin Ozzie sağ-sol koridorları özellikle Olcay ve diğer kanat oyuncuları ile etkili kullanıyor. Bunun içinde Ozzie'nin geriden topla gelmesi yada 3.bölgede sürekli aksiyon alanın içinde olması lazım.
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2015, 00:28:51 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Blok üyeler eşliğinde yemek keyfi...
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2015, 01:02:46 atalay ]