Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289134 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı dlcs

Serdar Bilgili, Yıldırım Demirören, Fikret Orman yemek yemiş.

2016 Mayıs seçimi başlamadan bitmiş.

Face palm  :D

Yahu ne alakası var camia kenetlendi yorumu gelmesi gerekiyordu buraya  :ebebe:

Çevrimiçi COB

Matias Fernandes eski haliyle tam bir Trequartista idi ama yillar geçe geçe Ofansif Orta saha ve pasörlüğe alişti. 

Eskiden olsa gelmesini isterdim, şimdi ise o bölgeye daha kaliteli birisi lazim.

Önümüzdeki sezon çitayi yüksek tutmaliyiz.
Ganso, Dzagoev,  Honda tarzi adamlari kovalamak lazim.

Ganso bizde Alex etkisi yapabilir.

Dzagoev imkansiz ama denenmeli.

Honda ise hem çok iyi hemde Japon taraftar çekme açisindan tam isabet olur. Sompo Japan yardim eder belki :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2015, 03:27:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı böyle anlatmaya devam edersen gece gece balkonlara Beşiktaş bayraklarını astıracaksın :D

İstediğim ruh bu her taraf siyah beyaz olsun  :evillol:

@Çağrı şampiyonlukla ilgili yukarıda yazdıklarını okuyunca dün yazdıklarım aklıma geldi.

Bu yıl şampiyonluk gerçekten çok yakın. :)

Aynen @Tolga 42 olası duruyor. 8 iç saha bizi 88 yapıyor bunun üstüne 12 daha lazım tabi Fener-Trabzon şikeli sezonu gibi devamlı kazanırsa iki taraf da o zaman yetmeyebilir ama Fener o kadar güçlü bir oyunla oynamıyor. 1-0'larla bir yere kadar. Tigana da bizi böyle götürdü son 5 hafta topu atmıştı.

Moral motivasyonu bitmiş Galatasaray'ı deplasmanda yenerek şampiyonluğu ilan ederiz umarım 2. yarı
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2015, 04:47:40
  • Beşiktaş / Bodrum
MARIO GOMEZ: "Şenol Güneş'e  form yakalamak için yoğun  antrenmana ihtiyacım olduğunu söyledim.4-5 hafta sonra 'keşke söylemeseydim' dedim."

:kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2015, 04:49:43
  • Beşiktaş / Bodrum
MARIO GOMEZ: "Ben Beşiktaş'ta şampiyon olmak istiyorum. Atacağım gol sayısı, şampiyonluktan önemli değil."

Bunu Alman Milli takım kampında söylemesi çok önemli. Yapay değil bu adam en önemlisi bu benim için.

MARIO GOMEZ: "4-5 yıl daha futbol oynamayı ve bu dönemin tadını çıkarmayı istiyorum. Yeniden Almanya kadrosuna çağrıldığım için mutluyum."
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Ne fernandesi arkadaşlar lawal geliyormuş , sabah sabah tüm keyfim kaçtı bu haberi okuyunca , bakıyorlar beşiktaşlılar lider stad iyi gidiyor herkes mutlu , şunların moralini nasıl bozarız diye haber yapıyorlar
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı panic13

İstediğim ruh bu her taraf siyah beyaz olsun  :evillol:

Aynen @Tolga 42 olası duruyor. 8 iç saha bizi 88 yapıyor bunun üstüne 12 daha lazım tabi Fener-Trabzon şikeli sezonu gibi devamlı kazanırsa iki taraf da o zaman yetmeyebilir ama Fener o kadar güçlü bir oyunla oynamıyor. 1-0'larla bir yere kadar. Tigana da bizi böyle götürdü son 5 hafta topu atmıştı.

Moral motivasyonu bitmiş Galatasaray'ı deplasmanda yenerek şampiyonluğu ilan ederiz umarım 2. yarı

birkaç gündür kombine almayı planlıyordum. Yeni gitar mı alsam kombine mi diye içim içimi yiyordu. bugün kombine alıcam Yeni Açık'tan. Bu tamamen senin eserin @Çağrı

Artı, artık bi maça gel :) bilet paran benden :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı alimm

getirebilir miyiz bilmem ama sosa nın gitmesi durumunda nokta atışı olarak Franco Vázquez !!!
Kaç para isterler ?
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Deniz

Gomez alman milli takımına tekrar seçildiği için çok mutlu.
Resmen 2. baharını bizde yaşıyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı LuceGel

Lawalda bir çılgınlık var  :D ocakta Beşiktaşa gidiyorum anlaştım demiş yalandır çok büyük ihtimal.Romaya gitmişti sözde sezon başında.Biri Lawala şunu demeli ''Dur bi kardeşim zaten ortalık karışık ''  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ensar

Gomez alman milli takımına tekrar seçildiği için çok mutlu.
Resmen 2. baharını bizde yaşıyor.
Bütün almanya gomez ve beşiktaşı konuşuyor resmen , nasıl gomez için biz büyük bir şans isek bizim için de gomez büyük nimet :D

Çevrimdışı Kalyoncu

MARIO GOMEZ: "Ben Beşiktaş'ta şampiyon olmak istiyorum. Atacağım gol sayısı, şampiyonluktan önemli değil."

Bunu Alman Milli takım kampında söylemesi çok önemli. Yapay değil bu adam en önemlisi bu benim için.

MARIO GOMEZ: "4-5 yıl daha futbol oynamayı ve bu dönemin tadını çıkarmayı istiyorum. Yeniden Almanya kadrosuna çağrıldığım için mutluyum."
Çağrı sivok sezon başında 5 agustos gibi çapraz bağ sakatlığı geçirmiş ve ocakta maça çıkmış tolgayda böyle bir durum olabilirmi?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

Çağrı sivok sezon başında 5 agustos gibi çapraz bağ sakatlığı geçirmiş ve ocakta maça çıkmış tolgayda böyle bir durum olabilirmi?

Sivok halen daha o sakatlıktan erken dönmenin ceremesini çekiyor bence hiç gerek yok böyle aceleliklere

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Olm kim yapti lan bunu :evillol:
Sabahtan beri bakip bakip Gülüyorum :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Olm kim yapti lan bunu :evillol:
Sabahtan beri bakip bakip Gülüyorum :kop: :kop: :kop:
Hahaha süper :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Sarp

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2015, 13:37:34
  • Beşiktaş / Bodrum

birkaç gündür kombine almayı planlıyordum. Yeni gitar mı alsam kombine mi diye içim içimi yiyordu. bugün kombine alıcam Yeni Açık'tan. Bu tamamen senin eserin @Çağrı

Artı, artık bi maça gel :) bilet paran benden :)

Eyvallah kardeşim  :evillol: Fikret Başkan gör bunları  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2015, 13:40:11
  • Beşiktaş / Bodrum

Maça çıkar o sıkıntı değil @Kalyoncu çapraz bağ olmadan oynayabilir hatta. Bunu arabanın lastiklerin üzerinde değil jantın üstünde gitmesi gibi düşün menisküslerin üzerinde oynar.

Ama ne kadar oynayabilir sen düşün. Net dönüşü Mart başı olur, dönse de o diz boşalması hissi psikolojik olarak hemen geçmez ikili mücadeleden kaçar, o yüzden Nisan gibi anca elimize net olarak döner Tolgay.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Fatih Doğan, yöneticilerin Moskova'da bir oyuncuyla masaya oturduğunu söyledi ve oyuncu da gelmek istiyormuş.

Mevki ve takım söylemedi.

İnansak mı :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2015, 13:47:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Fatih Doğan, yöneticilerin Moskova'da bir oyuncuyla masaya oturduğunu söyledi ve oyuncu da gelmek istiyormuş.

Mevki ve takım söylemedi.

İnansak mı :D

Yöneticiler ve başkan bu mevsimde Rusya'ya oyuncu için gitmez  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Hem iş hem de tatil için gidebilirler :D :upto:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sarp

:upto:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2015, 13:56:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli