Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7293610 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Kasım 2015, 20:29:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Haberleri bilmiyorum ama açıklamalar doğruymuş.Çin Ligi bitti ve adam Türkiye'ye sıcak bakıyorum demiş.

Açıkçası doğruysa koyar bana,manevi olarak bu adama çok bağlandık.

Çin Ligi Mart'ta tekrar başlayacak. Nasıl kiralasınlar? 1 aylık kiralayacağız derlerse bilemem  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kalyoncu

:ssss: Batalla. Freud Sürçmesi.  :evillol:
Freud eğitim psikolojisi buradada karşıma çıktı ya dahada ben birşey demiyorum genellikle beyninde düşündüklerinin dışarı vurması bu kadar balantayla yanıp tutuşuyoruz duysunlar bizi

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl

Gs Demba Ba'yı yarım sezonluğuna kiralayacakmış sanırım.
Demba yıllık 7 milyon euroyu bırakıp kaça oynayacakmış GSde ?

Çin Ligi Mart'ta tekrar başlayacak. Nasıl kiralasınlar? 1 aylık kiralayacağız derlerse bilemem  :evillol:
Bilmiyordum bunu.
Satın da alamayacaklarına göre haber kolpa

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Kasım 2015, 20:32:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Kasım 2015, 20:33:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Ibrahimovic'i alırlar artık  :evillol:

Haklarını vermek lazım ama bizim Feda'da yanlış yaptığımızı doğru yapıyorlar.

Prestij kaybetmemek için Ronaldo ile bile ilgilenirler sonra olmadı derler Hurşut'u alırlar bu 2-3 sene daha  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Gs ancak bunu alır - De baba :D Deh baba'da olabilir :D

Ibrahimovic'i alırlar artık  :evillol:

Haklarını vermek lazım ama bizim Feda'da yanlış yaptığımızı doğru yapıyorlar.

Prestij kaybetmemek için Ronaldo ile bile ilgilenirler sonra olmadı derler Hurşut'u alırlar bu 2-3 sene daha  :evillol:

Umut ile sözleşme uzattılar ya daha ne istiyor bu gs taraftarı anlamıyorum :D  :evillol: :biggrinking:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Umut ile sözleşme uzattılar ya daha ne istiyor bu gs taraftarı anlamıyorum :D  :evillol: :biggrinking:

Sabri'nin sözleşmesinde de benzer bir madde var. 20 maç oynarsa 1 sene daha uzuyor. Yakında onun haberi de çıkar.  :D

Sabri 4.8 milyon TL garanti para + 45 bin TL maç başı + 15 maç oynarsa 300 bin TL + 30 maç oynarsa ekstra 300 bin TL alıyormuş. Gomez hariç bizim bütün oyunculardan fazla kazanıyor sanırım.
[ Son Düzenleme: 10 Kasım 2015, 20:50:33 Gökhan Güvenç ]
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı celiker1

Mati Fernandes'in şimdi 5-6 videosunu izledimde @atalay in bahsettiği özellikleri dışında @Çağrı nın  bahsettiği gibi müthiş duran top kullanma özelliği var.Bizim duran toptan gol atamama sıkıntımızın kafacı oyuncu sayımızın çok az olması yanı sıra iyi orta kesilemesiminde etkisi var.Şöyle dokunsan girecek tarzı ortacımız yok.Bu adam çaprazdan kazanılan duran topları ve kornerleri bile çok iyi kesiyor👍🏻Veli-Tolgay dönse bile,devre arası alınamasa bile sezon sonu için zorlanmalı.Özellikle orta sahada fazla mal göz çıkarmaz👍🏻http://youtu.be/bX0gMpRU9Es
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Çağrı
Ntvspor ve Sporx de yazmis , Bursa Basin sozcusude soylemis Senol Hocanin bahsettigi isim Serdar aziz degil Volkan Senmis :bandit: :bandit:
Beter olsunlar...
Bu arada Bursa Baskani ve yardimcilari hala Konusuyorlar utanmadan !!
Resmen Karalamaya Çalışıyorlar Senol Hocayı :akuma:
Ama Herkes kimin Ne oldugunu Cok iyi biliyor :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mellfred

Freud eğitim psikolojisi buradada karşıma çıktı ya dahada ben birşey demiyorum genellikle beyninde düşündüklerinin dışarı vurması bu kadar balantayla yanıp tutuşuyoruz duysunlar bizi

atandın mı hoca  :D

Çevrimdışı Kalyoncu

atandın mı hoca  :D
Yok hocam nerde staj yapıyorum daha ama bu sene atanamam çokta kpss kastığım söylenmez zaten seneye inşallah diyelim Beşiktaşlı olanlar herzaman sistematik hatamdan yararlanacak ama kendime sözüm var ilk konu anlatılırken öyle kendime söz vermiştim o günleri görürsek

Umut Bulut'u ayakkabı boyasıyla Demba Ba yapmak işten değil biz bunu nasıl düşünemedik

Beşiktaş Yönetimi Şenol hocamızın söylemiş olduğu ömer hayyamın kargalar sürü ile kartallar yalnız uçat t-shirt'ü çıkartcakmış.Çok karışık anlattım ama anlamışsınızdır inşallah :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş Yönetimi Şenol hocamızın söylemiş olduğu ömer hayyamın kargalar sürü ile kartallar yalnız uçat t-shirt'ü çıkartcakmış.Çok karışık anlattım ama anlamışsınızdır inşallah :D
Evet o sözleri Tisorte basip satisa cikaracakmis Kulup :super: :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mellfred

Yok hocam nerde staj yapıyorum daha ama bu sene atanamam çokta kpss kastığım söylenmez zaten seneye inşallah diyelim Beşiktaşlı olanlar herzaman sistematik hatamdan yararlanacak ama kendime sözüm var ilk konu anlatılırken öyle kendime söz vermiştim o günleri görürsek

eski bir öğrencim, eşimin çalıştığı  okula nakil gitmiş. beni sormuş eşim: " mellfred hocayı nasıl bilirsin diye" çocuk: "çok kraldır bütün beşiktaşlılara güzellik yapar" demiş.  :D
kıyamıyorum ben de yavru kartallara   :evillol: inşallah tez zamanda mesleğinin başına geçersin kardeşim

Çevrimdışı Kalyoncu

eski bir öğrencim, eşimin çalıştığı  okula nakil gitmiş. beni sormuş eşim: " mellfred hocayı nasıl bilirsin diye" çocuk: "çok kraldır bütün beşiktaşlılara güzellik yapar" demiş.  :D
kıyamıyorum ben de yavru kartallara   :evillol: inşallah tez zamanda mesleğinin başına geçersin kardeşim
Valla zaten bu senelik iki duam var bir şampiyonluk doyasıya yaşamak istiyorum onu birde okulum bitsin önümüzü görelim.( konu dışı olup azar işitmeyelim :) ) ben bu senenin çok kilit bir sene olduğunu düşünüyorum şampiyon olduğumuz vakit Fenerbahçe seçim süreci yeni başkan yeni yönetim aziz yıldırımın gitmesi tam bir karmaşa yaratacağı kesin gs zaten bitik durumda onlar çöküş dönemine girecekler ve arka arkaya şampiyonluklar bekliyorum stadın açılması gibide bir artımız daha var

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Eskişehir, Fener, Rize, Bursa maçlarında rakiplerin birer topları direkten döndü. Hepsini de 1 farklı yendik. Ligde 11 maçın 4'ünde rakipler direğe vurdu. Bizim için çok ilginç bir durum. :)

Çevrimdışı Ersoy

Demba'yı alamazlar ama alırlarsa gerçekten üzülürüm.Katkı sağlayacağından değil maşallah kapı gibi Gomez'imiz var da manevi olarak çok ayrı bir yeri var bizde.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı alimm

Eskişehir, Fener, Rize, Bursa maçlarında rakiplerin birer topları direkten döndü. Hepsini de 1 farklı yendik. Ligde 11 maçın 4'ünde rakipler direğe vurdu. Bizim için çok ilginç bir durum. :)

bursa maçı sonrası benmde aklıma geldi fakat sanki bir maçta daha direkten dönmüştü tek farkla bitmeyen.. Öyle anımsıyorum...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Demba Ba dolayısıyla Çin liginden ve Mart ayında yeni sezonun başlayacağından söz açıldı. Merakla bekledim ama kimse yazmayacak galiba . O zaman ben sorayım .... Ersan'ı devre arasında Çin'e satmaktan vazgeçtik galiba  :) Ne dersiniz  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Kasım 2015, 22:49:54
  • Beşiktaş / Bodrum

Çok da kritik zamanlarda döndü bu toplar direklerden.

Fener'inki girse maç dönerdi. Eskişehir direk puan alacaktı. Rize maçı zaten bıçak sırtı gitti. Bursa maçında da iyi değildik.

Bunlar illa ki olacak da tabelaya bakıp çok aldanmadan hataları düzeltmek gerek, ki hoca bunu demeçlerinde sürekli dile getiriyor.

Oyunu parça parça oynuyoruz, kabul zaten 80 dakika bu tempo ile saldırsak Bayern oluyoruz bu beklentim yok. Ancak 15 dakika tempo yaptıktan sonra eğer gol atamadıysak  10 dakika oyunu teslim etmek çok sıkıntı yaratıyor.

Gol atmışsak zaten genelde maç kopuyor ama atamadıysak da dinlenirken şu topu set ile çevirmeyi hala öğrenemedik. Pas sayımız mükemmel dinlenerek yapamıyoruz o pasları sürekli aktif pas aktif pas bir yerde de kayış kopuyor işte.

Tolgay bu açıdan çok önemliydi. Burada hocanın tercih hataları da  öne çıkıyor. Maça Quaresma ile başlamak en büyük sıkıntı. Kapanmayan takımlara Necip kapananlara Sosa ile çıkıyor ki tam tersini yapmalı.

Kapanan takımlar sert oynuyor ve ortasaha düşüyor bloklar arasında gide gele. Necip Oğuzhan doğru tercih bu takımlara karşı ki hep 2. yarı Necip'i alıyor açamayınca. Açık takımlara zaten saldır Oğuzhan Sosa ile onlarla japon kale oynarsın 6-2 7-3 kazanırsın gerekirse hep biz fazla atan oluruz.

9 oyuncuyu oturttu kaldı sadece 2 tercih artık şunları da denemekten vazgeçip doğru olanı yaparsa çok daha istikrarlı olacak her şey.
[ Son Düzenleme: 10 Kasım 2015, 22:54:29 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli