Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289502 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimiçi murat

TRT'de final maçını izliyorsun ve 60 dakikada karar verdin.  :D
@atalay 60 dakikada hiçbirşeye karar vermedim.16 yaşında çocuk.ilerisi için adından söz etirmesi muhtemel bir oyuncu.7 maç 10 gol .hiç fena değil.17 yaş altı milli takımında herkes nuri şahini beğenmişti ben caner erkin ve tevfik köseyi beğenmiştim.nuri şahin 3. sıradaydı benim için.tevfik köse olamadı ama caner ve nuri başardı.
yalnız ben caner erkinin  8 numara oynayabilecek bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.bu çocukta belki ileride biryerlere gelebilir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Sen Beşiktaş'la 8 Diye Dalga Geçersen; Beşiktaş Gelir 8 Kasım'da, 88.Dakikada, 8 Saniyede, 8 Pas Yapıp Golü Atar Seni 8.Sıraya Düşürür .

Çevrimdışı FARUK

Lassa haftanın en sağlamı oylamasında Oğuzhan Özyakup oyların %76 sını alarak  haftanın en sağlam oyuncusu seçildi
Biz kazanırsak bizden seçiliyor o hafta :)

Çevrimdışı atalay

@atalay 60 dakikada hiçbirşeye karar vermedim.16 yaşında çocuk.ilerisi için adından söz etirmesi muhtemel bir oyuncu.7 maç 10 gol .hiç fena değil.17 yaş altı milli takımında herkes nuri şahini beğenmişti ben caner erkin ve tevfik köseyi beğenmiştim.nuri şahin 3. sıradaydı benim için.tevfik köse olamadı ama caner ve nuri başardı.
yalnız ben caner erkinin  8 numara oynayabilecek bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.bu çocukta belki ileride biryerlere gelebilir.

Caner halen 4-3-3'de sol iç pozisyonunda oynar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Lassa haftanın en sağlamı oylamasında Oğuzhan Özyakup oyların %76 sını alarak  haftanın en sağlam oyuncusu seçildi
Biz kazanırsak bizden seçiliyor o hafta :)

Geçen sene de Töre yardırıyodu onda.

Sene sonunda da "Yılın En Sağlamı" seçilmişti :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Kasım 2015, 00:30:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bestenin uzun hali çok hoş :)

Baştaki çalan (sanırım saksafon) maç öncesi acayip havaya sokuyor statta. Tam Beşiktaş'a yakışan Rumeli-Bosna bestesi gibi beste.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"əvrən ‏@evrenmanchester  27 dk.27 dakika önce
GALATASARAY

JOEL CAMPBELL ile ocak ayi icinde gorusmek uzere tellesti .."

Töre giderse diye bunu düşünmüştü galiba yönetim? :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı alimm

Bestenin uzun hali çok hoş :)

Baştaki çalan (sanırım saksafon) maç öncesi acayip havaya sokuyor statta. Tam Beşiktaş'a yakışan Rumeli-Bosna bestesi gibi beste.

telefon zil sesim... Arandığımda dinlemeden cevap vermiyorum :-)
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı mellfred

metin tekin gereksiz açıklamalara girişmiş. hürriyet web  haberi beşiktaş amblemiyle sürmanşetten "şike skandalı" diye vermiş

Çevrimdışı LuceGel

Aynı şeyi söylüyorum zaten. Fazla transfer takım kimyasını bozar.

Önde pres, orta alanda baskı yediğimiz zaman Atiba ve Ozzie'yi kilitliyorlar. Dün Bursa maçında sezonun en az pas ve isabetli pas rakamlarında kaldık.

Stoperlerden en az birinin orta saha gibi topla çıkıp oyun kurması yada orta saha oyuncusunun markajdan kurtulma ustalığına, oyun temposunu ve yönünü ayarlama becerisine sahip olmalı. Aynı zamanda oyun geçişlerinde hızlı; pas ve direkt oyunda etkili olmalı.

Orta alanda yarım sezonluk yamada yapılabilir.
Orta sahada yediğimiz baskıyı kırmak için öne çıkıp bölgeye destek stoper veya kenar beklerle hızlı çıkış, hücum geçişlerini bekler üzerinden artırma olmalı.İsmail bu işi fazla yapıyor Beckinde o tip oyuncu olmasa bile yinede artırması gerek.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı atalay

Orta sahada yediğimiz baskıyı kırmak için öne çıkıp bölgeye destek stoper veya kenar beklerle hızlı çıkış, hücum geçişlerini bekler üzerinden artırma olmalı.İsmail bu işi fazla yapıyor Beckinde o tip oyuncu olmasa bile yinede artırması gerek.

Savunmada oyun kurucu oyuncu eksikliği var. İsmail'in doğaçlama tercihlerine kaldık son haftalarda. Bir de Hoca bekleri genelde bilinçli çıkarmıyor.

Çevrimiçi Necmi

Savunmada oyun kurucu oyuncu eksikliği var. İsmail'in doğaçlama tercihlerine kaldık son haftalarda. Bir de Hoca bekleri genelde bilinçli çıkarmıyor.
bence son haftalarda kanat oyuncularının oyuna katkı yapmak yerine
firen olmasından kaynaklanıyor orta sahanın üzerine aşırı yük biniyor.
aslında bizim beklerin hücuma çok fazla katkı vermesi çokda önemli değil çünkü kanatlarda
çok baskın oyuncular var zaten oyunu onlar domine ediyor işte son maçlarda bunu yapmamaları
orta sahada sıkıntı yaratıyor.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Beklerin verimsiz olmasında en büyük etken çizgiye çok yapışık oynamaları bu nedenle kanat açık oyuncuları dışında pas opsiyonları olmamaları , çizgiye çok yakın olduklarından hücumda setlerin , üçgenlerin dolayısıyla atakların içinde çok bulunamaları  görevlerinin daha çok çizgiden orta yapmak olarak belirlenmesinden dolayı . Çizgiye yakın olduklarında kendilerinden uzak arkadaşlarına yaptıkları ortalar  genellikle etkisiz oluyor. Sürekli çizgiye bağlı kalmayarak kutuya daha çok sokulmaları hem kendilerinin hem de takımın atak organizasyonlarında daha  etkili olmasını sağlayacak. Beck bunu ara sıra deniyor . Beck'in Antalyaspor maçında yaptığı asiste bakarsak kutuya yakın olmasının önemli bir etken olduğunu görürüz. İsmail ise genelde çizgide ve çizgiden ortaları çok deneyip genelde başarısız oluyor orta attığı kişilerin uzak da olmasının etkisiyle  .

Çevrimdışı Kemal

Evet savunmada oyun kurucu eksikliğ ien büyük eksik bence @atalay ın dediği gibi, saçma sapan top çıkartmaya çalışmalar top çevirememeler en büyük sıkıntımız, bir renklilerin 1-0 öndeyken son 5 dk larını izleyinb irde bizim zaten ortaya çıkar.

En büyük eksiğimiz bu tarz stoperdir. Bunu alıp , kaleyede Mandanda yı alırlarsa. Şampiyonluğu parselleriz. Hele gidip birde Rode yi satn ıalma opsiyonlu kiralarlarsa ( biliyorum ütopya ) ben uefa da final oynarız diyorum .

aslında buda Fikret ORMAN ın en büyük hayali, büyük hayale kavuşmak içinde bu 3 fedakarlık yapılır mı , yapılır. Hemde bu ivme yakalanmışken.

zahmet çekmeden rahmet olmazmış, çeksinler zahmet şu takım bu sene UEFA yı alsın . Kadroyu düşünün =,

Mandanda(Tolga)

Beck(Serdar)             Rhodolfo(Milo)              Balanta(Ersan)            İsmail(Tosic-Motta)

Atiba(Veli)             Kiralık Rode (Necip) -------Seneye Tolgay

Töre(Kerim)                     Oğuzhan (Sosa)               Olcay ( Q17)

Gomez ( Tosun )

seneye solbek alıp transferi bile kapatırsınız.
[ Son Düzenleme: 10 Kasım 2015, 09:27:32 Kemal ]

Çevrimdışı LuceGel

Aslında olay savunmanın stoper ve bekler dahil total futbol dediğimiz olaya uzak oyunculardan kurulmuş olması oyun kurma ve kompakt futbol üzerine olumsuz etki yapıyor.Stoperler orta alana yaklaşabilse bekler rakip ceza alanı çevresinde verkaçlarla kutuya girebilse veya öndeki kanat forvetlere pas opsiyonu açabilse takım resmen seviye atlar orta sahaya stoperlere filan yapılan baskı hikaye olur.Oyuncu transferleriyle bu değişimi sağlarız ilerde umarım. :bandit: Kısa vadede hızlı dengeli ayakları düzgün  iyi bir stoper işleri oldukça kolaylaştırır.
[ Son Düzenleme: 10 Kasım 2015, 10:32:54 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ensar

Evet savunmada oyun kurucu eksikliğ ien büyük eksik bence @atalay ın dediği gibi, saçma sapan top çıkartmaya çalışmalar top çevirememeler en büyük sıkıntımız, bir renklilerin 1-0 öndeyken son 5 dk larını izleyinb irde bizim zaten ortaya çıkar.

En büyük eksiğimiz bu tarz stoperdir. Bunu alıp , kaleyede Mandanda yı alırlarsa. Şampiyonluğu parselleriz. Hele gidip birde Rode yi satn ıalma opsiyonlu kiralarlarsa ( biliyorum ütopya ) ben uefa da final oynarız diyorum .

aslında buda Fikret ORMAN ın en büyük hayali, büyük hayale kavuşmak içinde bu 3 fedakarlık yapılır mı , yapılır. Hemde bu ivme yakalanmışken.

zahmet çekmeden rahmet olmazmış, çeksinler zahmet şu takım bu sene UEFA yı alsın . Kadroyu düşünün =,

Mandanda(Tolga)

Beck(Serdar)             Rhodolfo(Milo)              Balanta(Ersan)            İsmail(Tosic-Motta)

Atiba(Veli)             Kiralık Rode (Necip) -------Seneye Tolgay

Töre(Kerim)                     Oğuzhan (Sosa)               Olcay ( Q17)

Gomez ( Tosun )

seneye solbek alıp transferi bile kapatırsınız.
Ağzından bal damlıyor abi katılıyorum sana :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yakup

@Çağrı norveç ligi bitmişken orada yok mu boşa çıkan veya bize uygun? martin linnes dışında  :kop:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

ysariusta

• Ziyaretçi

@Çağrı norveç ligi bitmişken orada yok mu boşa çıkan veya bize uygun? martin linnes dışında  :kop:
Fener maçında Linens için iç geçirdim ama Beck yavaş yavaş ileri çıkmaya ve etkili işler yapmaya başladı. Umarım daha iyi olur

Çevrimdışı Yakup

ÖNEMLİ:Eski başkanlardan Bilgili bu akşam Orman , Demirören , Hüsnü Güreli , Mete Düren ve Erol Kaynar'a 100. Yıl ruhu adı altında yemek verecek.

Bu zamanlarda kaynaşma adına iyi bir organizasyon olacaktır diye düşünüyorum.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Kalyoncu

ÖNEMLİ:Eski başkanlardan Bilgili bu akşam Orman , Demirören , Hüsnü Güreli , Mete Düren ve Erol Kaynar'a 100. Yıl ruhu adı altında yemek verecek.

Bu zamanlarda kaynaşma adına iyi bir organizasyon olacaktır diye düşünüyorum.
Masa başı habermiş gibi duruyo çünkü Serdal adalının fotosunu koymuşlar :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

öyle bir yemek verilecekse hesabı (Hakaret Yasak)₂ kitlesinler  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kadir G.

Ersan milli takıma çağırılmış mıydı?

Hakan ve Burak kadrodan çıkarılmış sol stoper Ersan oynar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ersan milli takıma çağırılmış mıydı?

Hakan ve Burak kadrodan çıkarılmış sol stoper Ersan oynar.
Çağrılmadi
Atinc oynar :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Çağrılmadi
Atinc oynar :)

Garip Atınç'ı mı davet etmiş? İlk defa galiba.