Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289478 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Devre arası transfer sezonunda takımın kimyası ile oynamak çok aklı selim bir iş olmaz. O yüzden bir stoper bir de "multi position" oynayabilen bir orta saha oyuncusuna ihtiyaç var.

+Stoper; geriden oyun kurabilen, hamle zamanlaması iyi, önde karşılayabilecek biri.

+Orta saha; oyunun ritmini ayarlayabilecek, oyun geçişleri hızlı, önde baskı ve yakın oyunda markajdan kurtulabilme ustalığına sahip bir isim olmalı.

ortasaha için mesela kim ?
veloso bu profile uymaz mı hazır sözleşme de imzalamamışken ?
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cursedofdragon

Maraton programında konuk olarak Mustafa Reşit Akçay var.Ne tesadüftür ki Beşiktaş-Kasımpaşa maçı önceside rıza çalımbay çıkmıştı.Adamlar o kadar uyanık ki çok çakallar bunlar.

Çevrimdışı Ersoy

Biraz da Gomez ile ilgili bişeyler demek istiyorum.

Gomez'in oyundan çıkarken ki yüz ifadesi ve koşarak çıkması ile Quaresma'nın oyundan çıkarken ki yüz ifadesi ve yürümesini tek ben mi karşılaştırdım bilmiyorum.

Dünya yıldızı bi adam oyundan alınırken sıfır tavır ile çıkıyorsa, gol atıldığında yedek klubesinden deparla gelen, sevince katılan ilk adam oluyorsa o adamdır. Adamın dibidir.

Hergün takımı daha çok sahipleniyor ve bu adam belkide Euro 2016'da Alman milli takımının forveti olacak.

Müthiş bi profesyonellik, müthiş bi disiplin ve müthiş bi mütevazılık.. Futbolculuğunda kanıtlamıştı kendini zaten de şimdide karakteriyle kanıtladı.

Sen ol Gomez, sen hep ol be!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok içten adam.Gerçekten içten hareketler yapıyor yani.Quaresma hakkında da konuşayım.Dün kırmızı yese kimse bir şey diyemez.Yanlış anlaşılmasın da sanki kırmızı yemek için dalıyor gibi.Oyundan çıkarılınca da memnun kalmıyor üstelik.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı 38life

6 milyon takipçili instagramin en büyük futbol sayfası Dünkü golü paylaşmış...

Çevrimdışı Tolga

Veloso cuk oturur da sözleşmesini uzatır :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ihtiyacımız var o adama seneye atiba veloso oğuzhan tolgay orta sahası çok iyi olur

Çevrimdışı ozan062

Biraz da Gomez ile ilgili bişeyler demek istiyorum.

Gomez'in oyundan çıkarken ki yüz ifadesi ve koşarak çıkması ile Quaresma'nın oyundan çıkarken ki yüz ifadesi ve yürümesini tek ben mi karşılaştırdım bilmiyorum.

Dünya yıldızı bi adam oyundan alınırken sıfır tavır ile çıkıyorsa, gol atıldığında yedek klubesinden deparla gelen, sevince katılan ilk adam oluyorsa o adamdır. Adamın dibidir.

Hergün takımı daha çok sahipleniyor ve bu adam belkide Euro 2016'da Alman milli takımının forveti olacak.

Müthiş bi profesyonellik, müthiş bi disiplin ve müthiş bi mütevazılık.. Futbolculuğunda kanıtlamıştı kendini zaten de şimdide karakteriyle kanıtladı.

Sen ol Gomez, sen hep ol be!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

quaresmanın cıkısı bir hocaya sitem iki oyunun kotu gitmesiyle üzüntüsünü o hareketlerle göstermesi

bana gore ikincisi cnk  bir keresinde  topu ileri tasıyamadı  sosa falan hemen gitti orada birini makasladı bunun sebebi aslında takıma bir uyarıydı boyle algılamak alzım yani illaki kötü düşünmeyelim ona yormayalım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı atalay

Veloso, merkez orta saha. Sol iç oyuncusu. Bunları yapar. Lakin multi position özellikli değil. Ayrıca alamayız.

Bence bir stoper birde kaleci.Orta saha sol bek sezon sonu alınabilir ancak alacak olduğumuz bir kaleci bizi şampiyonluğa taşıyabilir.

Sol bek alınmaz. Kaleci ile birlikte elzem elbette. Ayrıca Atiba - Ozzie 55 maç oynayamaz. Şimdiden fiziksel düşüşler başladı. Orta saha daha öncelikli..

[ Son Düzenleme: 09 Kasım 2015, 21:14:19 atalay ]

Çevrimdışı ilhan mansız

Veloso, merkez orta saha. Sol iç oyuncusu. Bunları yapar. Lakin multi position özellikli değil. Ayrıca alamayız.

Sol bek alınmaz. Kaleci ile birlikte elzem elbette. Ayrıca Atiba - Ozzie 55 maç oynayamaz. Şimdiden fiziksel düşüşler başladı. Orta saha daha öncelikli..
en zorunlu mevkinin orta saha OLDUĞUNU herhalde 20 kez yazdım. Bir daha yazalım eğer tek transfer yapacaksak orta sahaya alınmalı. İki transfer yapacaksak 2. Transfer kaleye Olmalı. 3 transfer yapacaksak 3. Transfer stoper Olmalı.

Çevrimdışı Kalyoncu

Bize lazım olan orta saha tipi tam olarak nedir hocam lucas dedik ama tam olarakta o değilmiş gibi duruyo şenol hocanın oyun sistemine uyan b2b mı ihtiyaç var böyle isim olarak guarin tarzımı? Onu aldığımızdada baya bir şişkinlik olmayacakmı veli tolgay stoper alıcaz kaleci alıcaz cok takımlada oynanması kötü olur

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ilhan mansız

Bize lazım olan orta saha tipi tam olarak nedir hocam lucas dedik ama tam olarakta o değilmiş gibi duruyo şenol hocanın oyun sistemine uyan b2b mı ihtiyaç var böyle isim olarak guarin tarzımı? Onu aldığımızdada baya bir şişkinlik olmayacakmı veli tolgay stoper alıcaz kaleci alıcaz cok takımlada oynanması kötü olur

bence oğuzhan dan daha iyi bir Oğuzhan veya sosadan daha iyi bir Sosa, oyunu çift yönlü oynayabilen aynı zamanda teknik bir oyuncu hızlı paslaşıp sonuç almak için bu tRz bir oyuncu Lazım

Çevrimdışı Çağatay

sözleşme uzatmazsa mantıklı zaten
orada kazandığından daha fazlasını önerirsen kafasını karıştırırsın.
kaç kazanıyor bilmiyorum ama :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı LuceGel

en zorunlu mevkinin orta saha OLDUĞUNU herhalde 20 kez yazdım. Bir daha yazalım eğer tek transfer yapacaksak orta sahaya alınmalı. İki transfer yapacaksak 2. Transfer kaleye Olmalı. 3 transfer yapacaksak 3. Transfer stoper Olmalı.
Veli döneceği için düşünmüyorlar maalesef stoper transferi kesin olacak karar verilmiş oyuncular belliymiş pazarlıklar yapılıyor.Düşünülen diğer transfer kaleci solbek transferide düşünülmüyor sürpriz transfer olursa bilmem.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tolga

Veli döneceği için orta saha alınmaz.

3 tane sol bek varken sol bekte alınmaz.

Stoper kesin alınır, kaleci transferi için net birşey diyemiyorum ama yapılmalı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Aynı şeyi söylüyorum zaten. Fazla transfer takım kimyasını bozar.

Önde pres, orta alanda baskı yediğimiz zaman Atiba ve Ozzie'yi kilitliyorlar. Dün Bursa maçında sezonun en az pas ve isabetli pas rakamlarında kaldık.

Stoperlerden en az birinin orta saha gibi topla çıkıp oyun kurması yada orta saha oyuncusunun markajdan kurtulma ustalığına, oyun temposunu ve yönünü ayarlama becerisine sahip olmalı. Aynı zamanda oyun geçişlerinde hızlı; pas ve direkt oyunda etkili olmalı.

Orta alanda yarım sezonluk yamada yapılabilir.
[ Son Düzenleme: 09 Kasım 2015, 22:06:11 atalay ]

Çevrimdışı Kalyoncu

Aynı şeyi söylüyorum zaten. Fazla transfer takım kimyasını bozar.

Önde pres, orta alanda baskı yediğimiz zaman Atiba ve Ozzie'yi kilitliyorlar. Dün Bursa maçında sezonun en az pas ve isabetli pas rakamlarında kaldık.

Stoperlerden en az birinin orta saha gibi topla çıkıp oyun kurması yada orta saha oyuncusunun markajdan kurtulma ustalığına, oyun temposunu ve yönünü ayarlama becerisine sahip olmalı. Aynı zamanda oyun geçişlerinde hızlı; pas ve direkt oyunda etkili olmalı.

Orta alanda yarım sezonluk yamada yapılabilir.
Peki balantayı alsak topla çıkışları iyi duruyo bu eksikliği biraz olsun kapatabilirmiyiz çünkü orta saha transferi yapılmayacak gibi duruyo yönetimin yada hocanın öyle bir düşüncesi yok açıklamalardan anladığımız senide sürekli soruyla bunaltıyoruz ama sen iyi anlıyosun diye sana soruyorum

Çevrimdışı celiker1

Devre arası stoper mi,sol bek mi,orta saha mı alınır bilmem ama para yok diye akşam pazarı malına yönelmezler umarım.Gerekirse tek mevkiye oyuncu alsınlar ama tartışılmayacak,cuk oturacak,üst düzey bir isim olmalı👍🏻
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı TØLGA

Michu nasıldır?
çok büyük sakatlıklar geçirdi swensea bırakmazdı yoksa

futbolu bırakma ihtimali bile varmış
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Peki balantayı alsak topla çıkışları iyi duruyo bu eksikliği biraz olsun kapatabilirmiyiz çünkü orta saha transferi yapılmayacak gibi duruyo yönetimin yada hocanın öyle bir düşüncesi yok açıklamalardan anladığımız senide sürekli soruyla bunaltıyoruz ama sen iyi anlıyosun diye sana soruyorum

Balanta topla çıkar. Fakat bir sonraki adımı planlayarak yapmaz bunu. Orta saha şöyle elzem.

1-Sosa'nın bundan sonraki performansı(?)

2-Veli ve Tolgay'dan bu sene randıman alamayacağımız gerçeği. Oğuzhan yada Atiba'ya bir şey olsa muadili olmadığı gibi ikincil bir alternatifi yok.

Bu alınabilir bir risk ise buyursun alsınlar.

Çevrimdışı TØLGA

devre arası transfer gelir mutlaka da

bu yönetim sezon başında veli dönecek diye ortasaha almadıysa

devre arası hiçten almaz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı alimm

de guzman ın neden kadro dışı kaldığı hakkında bilgisi veya fikri olan var mı acaba..?
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

de guzman ın neden kadro dışı kaldığı hakkında bilgisi veya fikri olan var mı acaba..?

harbiden kadro dışı iş görür mü ki :D

http://www.transfermarkt.com.tr/jonathan-de-guzman/profil/spieler/31067

Çevrimdışı Kalyoncu

Balanta topla çıkar. Fakat bir sonraki adımı planlayarak yapmaz bunu. Orta saha şöyle elzem.

1-Sosa'nın bundan sonraki performansı(?)

2-Veli ve Tolgay'dan bu sene randıman alamayacağımız gerçeği. Oğuzhan yada Atiba'ya bir şey olsa muadili olmadığı gibi ikincil bir alternatifi yok.

Bu alınabilir bir risk ise buyursun alsınlar.
Umarım şenol hocada senin gibi düşünüyodur

Çevrimdışı Türkay

Orta saha gelecekse Alman gelsin  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler