Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289348 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı dlcs

Osmanlı ve g.saray dışında zor maçımız kalmadı bizim. Ancak diğer iki takımın en az 3 tane daha kaybedebilecekleri maçları var. Ki bence g.saray maçını rahat kazanacağız sanki..

Çevrimdışı Ferhat Türk

Olur mu bilmem ama hakikaten Galatasaray bize kaybederse en az 10 puan geriye düşecek bence de :D

Galatasaray olmayacak maçlarda puan kaybetti  Mersin-Osmanlı içeride vs. şimdi asıl zorlu maçları geldi ve eminim içten içe Hamza da tutuşuyordur bu futbolcularla bu 6 maç nasıl geçecek diye :D Biz ise makul görülebilecek maçlarda puan kaybettik ve en önemlisi derbiyi kazandık şimdi orta sıra takımlar ile kolay bir fikstüre giriyoruz inşallah kazasız belasız geçeriz
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı TØLGA

ya hala neyin postasından bahsediyorsun ortada mevzu mu var da posta koyayım? ne eren albayrak'ı ne işimiz olur demek posta koymaksa sen hayatında posta koymak görmemişsindir derim hee dokunduysa benim hatamdır derim kusura bakma
dönüp tekrar oku yazdığını o zaman uzatmıyorum kapat sende.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ferhat Türk

Olcay ile ilgili ekşi'den bir alıntı

bu adama "yeteneksiz" diyenler (1), "kanat oyuncusu değil" diyenler (2) olsun, yerin dibine batsınlar. yeteneklidir, zira oyun okur, tek pas ve tek vuruşta harikadır, topla oyunda değil ama topsuz oyunda ve topla beraber oyunda müthiştir. 4-4-2'nin kanat oyuncusu değildir ve günümüzde klasik 4-4-2 diziliminde bir oyun da oynanmamaktadır. ayrıca beşiktaş'a geldiğinden beri 4-4-2 oynatan bir hocayla çalışmamıştır. her türlü varyasyonuyla 4-3-3'ün kanat forvetidir. dikkat edelim, kanat oyuncusu değil, kanat forvetidir. kanat oyuncusundan beklenti, karşısında 4'lü savunmanın sağ ya da sol bekini geçsin, ortayı kessin ortada oynayan çift santrafora ya da geriden destek veren orta sahalara asist yapmasıdır. fakat şu anda geçerli sistem olan 4-3-3 varyasyonlarında olan bu değildir. kanat forvetlerden istenen: (1) ters kanadından gelen pozisyonlarda ceza sahasını kalabalıklaştırmak, (2) orta saha hücumcularıyla koordinasyonlu bir şekilde atak organize etmek, (3) oyun sıkıştığında bulunduğu kanattaki oyuncuları düşürerek sut denemek ve skor yapmak (kanat ya da kenar forvet olarak adlandırdığımız adamların ters kanatta oynatılma sebebi de budur ve tarihsel olarak del piero isimli hayvanın bu organizasyondaki durdurulamazlığı böyle bir pozisyonun doğuşuna sebebiyet vermiştir). olcay isimli kardeşimiz bu üç özellikten ilk ikisinde beşiktaş kadrosundaki herkesten üstündür. 3.'sü için bir iddiam yok ancak yardım alırsa, uygun verkaç ve duvarlarla onda da başarılı olduğu vakidir. haliyle klasik 4-4-2'nin kanat oyuncusu değil diye eleştirenler şapkalarını önlerine alıp bir düşünsünler adamın oynadığı takımın sistemi nedir!

bir de sürekliliği yok diye eleştirenler olmuş ki... güleyim yahu... evet, evet: en iyisi güleyim. zihinsel olarak bu kadar sağlam, kendisiyle ilgili (maç içerisinde bile) bu kadar objektif bir oyuncu görmedim. o gün bir şeyi yapamıyorsa, yapamadığı şeyi yapmak için uğraşmak yerine, o gün yapabildiklerini daha iyi yapmaya çalışan bir oyuncudur. severiz kendisini.

Çevrimdışı TØLGA

Osmanlı ve g.saray dışında zor maçımız kalmadı bizim. Ancak diğer iki takımın en az 3 tane daha kaybedebilecekleri maçları var. Ki bence g.saray maçını rahat kazanacağız sanki..
maç olimpiyatta hatırlatmak istedim  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı dlcs

Olimpiyat'ı bizden iyi kimse bilemez  :super:

Çevrimdışı atalay

Yalnız Atiba çok değerli bir futbolcu.

Çünkü sahaya koyduğu "negatif" hiçbir şey yok.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2015, 02:59:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

http://www.canadasoccer.com/

:D :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

http://www.canadasoccer.com/

:D :D

Böyle insanları bu sektörde gördüğüm zaman mutlu oluyorum.

Ayrıca Kanada'da futbolcu mu var.? Hokey, curling filan oynuyorlar.  :D

Çevrimdışı atalay

Olcay, orta sahalara koridor açar. Topsuz oyunda alan yaratır ve rakibin dengesini bozar. Rakibin oynamak istemeyeceği türden bir oyuncudur. Zira dinamik ve hareketlidir. Patlayıcı gücü, çalım repertuarı yada birebir becerisi yüksek değildir. Fakat sızmaları, arka direk koşularını yapar ve çoğunlukla olması gereken yerdedir.

Hücum geçişleri iyidir. Takım savunmasında, baskı merkezlerinde ve yamalarda iş yapar. Alan oyunu bilgisi gayet iyidir. Tek paslarda ve kontralarda özellikle topsuz penetrasyonlarda kolay pozisyon şansı sağlar. Yay civarı ve kutuda etkilidir. Şut asisti özelliği vardır. Özellikle kenar hücumlarında sürekli içeri kat ederek, aksiyon alanlarını doğru kullanarak oynar.

Final aksiyonlarındaki tercihleri çoğu zaman sıkıntılıdır, pas opsiyonlarını kolay yaratır lakin beceriksiz olduğu zamanlar çoktur. Karar verme mekanizması ve atak sonlandırma meziyeti sınırlıdır. Fizik kalitesi ve mücadele gücü yüksektir. İyi bir profesyonel ve her zaman elinden geleni sahaya koyan bir oyuncudur.

Lakin algıda takılır ve kendini asla kanıtlayamayacak.

Ayrıca Beşiktaş'ın da sembolü olma yolunda ilerliyor.

edit: Yerel bir oyuncudur.
[ Son Düzenleme: 09 Kasım 2015, 03:15:38 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

biz olimpiyatta oynarken gs başka yerdemi oynayacak :bandit:
şu olimpiyatı zor yapan Taraftarın tavrıdır yoksa ilk sene olimpiyatta maçmı kaybediyorduk
sadece böyle konuşarak insanların eline mazeret veriyorsunuz neymiş seyirci etkisi yokmuş
eee deplasmanda varmı ama kazanıyoruz. Bu sene şampiyonluk kupasını olimpiyatta kaldıracağız.
olimpiyatta gelen şampiyonluk çok daha lezzetli olur nasıl sergenin pancu nun kaleye geçtiği maçtan sonra
rekabet bitmiştir dediyse bu senede olimpiyatta şampiyon olarak gidin orda şampiyon olun
ondan sonra konuşun diyeceğiz hiç bir mazeretleride olamaz ellerinde tarihlerinin en iyi kadrosu var
bunu ben değil onlar söylüyordu sene başında :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2015, 03:23:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Alex Texeira ortasahanın ortasında  son 8 maçta 14 gol attı. Totalde 13 maç 18 gol +3 asist

Bayern'e 1 yolcu daha var Shakthar'dan sanırım yok böyle bir performans.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ferhat Türk

Alex Texeira ortasahanın ortasında  son 8 maçta 14 gol attı. Totalde 13 maç 18 gol +3 asist

Lucescu büyük adam. Bayern'de costa'yı izlerken de şevke geliyorum böyle bi adam olamaz

Çevrimdışı TØLGA

şu olimpiyatı zor yapan Taraftarın tavrıdır yoksa ilk sene olimpiyatta maçmı kaybediyorduk
sadece böyle konuşarak insanların eline mazeret veriyorsunuz neymiş seyirci etkisi yokmuş
eee deplasmanda varmı ama kazanıyoruz. Bu sene şampiyonluk kupasını olimpiyatta kaldıracağız.
olimpiyatta gelen şampiyonluk çok daha lezzetli olur nasıl sergenin pancu nun kaleye geçtiği maçtan sonra
rekabet bitmiştir dediyse bu senede olimpiyatta şampiyon olarak gidin orda şampiyon olun
ondan sonra konuşun diyeceğiz hiç bir mazeretleride olamaz ellerinde tarihlerinin en iyi kadrosu var
olimpiyata bir kere geldim abi dedikleri kadar varmış beee valla gelmesi dert dönmesi dert :D

stadyum fena değil ama liverpool maçında hava da fena değildi bi sıkıntı göremedim fazla ben  o maçın ortamından mıdır nedir  :iblush:

derbi maçlarda olimpiyat sıkıntı oluyor biraz ondan öyle söyledim bu sene kırıyoruz bunu ama fb maçı ilki oldu  gs'yi de deviricez inşallah olimpiyatta
[ Son Düzenleme: 09 Kasım 2015, 04:10:10 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı panic13

Kalan maçlarımız:                          Fenerbahçe:                   Galatasaray:   
Sivas-3                                        Mersin (d)-3                   Antalya-3
Akhisar-3                                     Trabzon-1                      Kasımpaşa(d)-0
Kayseri (d)-3                                Antep(d)-1                     Bursa-1
Galatasaray-3                               Başakşehir-3                  Beşiktaş-0 (Hamza kovulur :D)
Osmanlı(d)-1                                Gençlerbirliği(d)-3           Akhisar-3
Konya-3   
42 puan                                    35 puan                          28 puan

Tahminlerim bunlar zor maçlar geride kaldı bunlar artık çantada keklik olmalı

Ben sizin kadar iyimser değilim. GS'nin geçen seneki şampiyonluğunda saray ziyaretinin etkisi olmadığını kim söyleyebilir? Benim GS li arkadaşlar bile konuyu oraya getirdiğimde geçiştiriyorlar. GS ile FB'nin kulis ve taraftar gücünü çok hafife alıyoruz zaman zaman. Türk futbolunun kulisinin %80'si, ekonomisinin %70'i GS ve FB'dir. GS ilk yarıyı 10 puan farkla geride bitirsin, 55 binlik arenada 10 bin kişiye oynar, lig tv'ye bir tane daha abone kaydolmaz.

Biz işimize bakalım, hem rakipleri hem de dış faktörleri yenelim. Geçen sene son 5 hafta bilic'in çok net hataları vardı, eyvallah. Bununla birlikte hakemlerin bizi nasıl doğradığını da unutmayın.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Ensar

Bu laf olcaya yakışır abi , düşünün şimdi şampiyon oluyoruz olimpiyatta sahada çok büyük bir sevinç var ve olcayi röportaja alıyorlar. "...Beşiktaş ile Fener Gs arasındaki rekabet bitmiştir. Ne zaman stadlarini yıkar olimpiyata geçer  ve şampiyon olurlar o zaman tekrar başlar…" :halay:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Anıl

Sene sonu Töre'yi satıp yerine biz alsafgdskaajhdsgfas :kop: :kop:

Çevrimdışı fani madida

atiba her şeyden önce çok karakterli. beni nasıl olsa 11'den kesemezler diye düşünüp kendini çok zorlamayabilirdi ama o takım için her şeyini veriyor. dün akşam yaptığı asist mesela süper ligde bu asisti yapacak kaç oyuncu var ki
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bu arkadaş hala aynı şeyi mi düşünüyor?

"Alıntı yapılan: cursedofdragon - 31 Ağustos 2015, 15:51:11
Bu sene antalyaspor ile yarışırız 4.cülük için filan.

1-)fener
2-)gs
3-)ts
4-)Bjk-Antalya"

Ya da aşırı fanatiksiniz ve ezik kompleksiniz var bu takım bu sene en fazla 5.olur tsyi ve bursayı geçemez diyen armağan bozkurt kardeşimiz aynı şeyleri mi düşünüyordur...

Çevrimdışı Ensar

1-)fener
2-)gs
3-)ts
4-)Bjk-Antalya"

Ya da aşırı fanatiksiniz ve ezik kompleksiniz var bu takım bu sene en fazla 5.olur tsyi ve bursayı geçemez diyen armağan bozkurt kardeşimiz aynı şeyleri mi düşünüyordur...
İfşanın böylesi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2015, 10:00:46
  • Beşiktaş / Bodrum

1-)fener
2-)gs
3-)ts
4-)Bjk-Antalya"

Sabahları biraz gergin uyanıyor, e bir de pazartesi, yoksa iyi çocuktur Tuncay  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi ortada istastik denen bir şey var. Madem olimpiyat bu kadar zor değil neden senelerdir deplasmanlarda daha çok puan topluyoruz ? :) Sanki gören de olimpiyatta futbol oynamak çok kolay biz bunu dile getirince futbolcuların eli ayağına dolaşıyor  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Sabahları biraz gergin uyanıyor, e bir de pazartesi, yoksa iyi çocuktur Tuncay  :evillol:
:kop:
Aslında keyfim de yerindeydi niye sabah sabah taaa transfer döneminden kendi kendime sinirlenecek bir şey çıkardım bilmiyorum Beşiktaşlı olunca fazla rahat batıyor alışkın değiliz :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2015, 10:08:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi ortada istastik denen bir şey var. Madem olimpiyat bu kadar zor değil neden senelerdir deplasmanlarda daha çok puan topluyoruz ? :) Sanki gören de olimpiyatta futbol oynamak çok kolay biz bunu dile getirince futbolcuların eli ayağına dolaşıyor  :D

Biz deplasmanlarda İnönü'den de fazla puan topluyorduk yalnız :D

5 puan fark olunca ben de mi tersimden kalktım nedir :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli